|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Absurdy i zdziwka z grup na fejsie
Grupa o urządzaniu wnętrz, pani sprzedaje deskę na walentynki z wygrawerowanymi kuponami dla męża na "szybki numerek" bądź "wyjście z kumplami". Gdy tylko ktoś skomentuje, że to żałosne pojawia się 10 odpowiedzi, że:
- to przecież żart, - jak się nie ma poczucia humoru to się nie zrozumie, - trzeba wyjąć kija z d, - współczucie, że jeśli się to komuś nie podoba to na pewno ta osoba ma słaby seks tylko pod kołderką. Wtf? Myślałam, że takie rzeczy wyginęły na początku lat 2000. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2913 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To ogólny standard. Jeśli cokolwiek skrytykujesz; masz kij w dupie, jesteś niewrażliwy czy cokolwiek. Kocham dyskusję w grupach czytelniczych. Kwintesencja mądrości narodu i wyjątkowe płatki śniegu. Stale krytyka na młodzież, bo oni nie wiedzą, co to w ogóle jest książka, licytacja ile książek się przeczytało ( pal licho, że 200 str. harlekiny), bo musi być DuŻo. Nie podoba się x pozycja? Widocznie nie dorosłeś i nie zrozumiałeś. No szczytem jest dla mnie pisanie pod koniec roku, że ktoś przeczytał 200 pozycji, bo nie marnuje czasu na głupoty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Konto usunięte
|
Grupa wnętrzarska.
Jakaś laska pisze post, ma bardzo duży salon, na środku jedną jedyną lampę na jedną żarówkę, z czarnym kloszem i prosi o porady co zrobić, żeby było jaśniej, bo teraz po zmroku jest za ciemno, bo nikt jej nie doradził, żeby z lampą zrobić inaczej. Albo inna historia, inna osoba kupiła bardzo duży narożnik i co zrobić, bo nie sprawdziła wymiarów i jest za duży do pokoju. Czasem się zastanawiam, skąd się ci ludzie biorą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89084574]Grupa wnętrzarska.
Jakaś laska pisze post, ma bardzo duży salon, na środku jedną jedyną lampę na jedną żarówkę, z czarnym kloszem i prosi o porady co zrobić, żeby było jaśniej, bo teraz po zmroku jest za ciemno, bo nikt jej nie doradził, żeby z lampą zrobić inaczej. Albo inna historia, inna osoba kupiła bardzo duży narożnik i co zrobić, bo nie sprawdziła wymiarów i jest za duży do pokoju. Czasem się zastanawiam, skąd się ci ludzie biorą ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
whatever
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89084574]Grupa wnętrzarska.
Jakaś laska pisze post, ma bardzo duży salon, na środku jedną jedyną lampę na jedną żarówkę, z czarnym kloszem i prosi o porady co zrobić, żeby było jaśniej, bo teraz po zmroku jest za ciemno, bo nikt jej nie doradził, żeby z lampą zrobić inaczej. Albo inna historia, inna osoba kupiła bardzo duży narożnik i co zrobić, bo nie sprawdziła wymiarów i jest za duży do pokoju. Czasem się zastanawiam, skąd się ci ludzie biorą ![]() To jest właśnie kwintesencja "jestem humanistą, po co mi matematyka" xD brak wyobraźni i logicznego myślenia. Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Konto usunięte
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;89084593]Dajcie namiar na te grupy, bo to jest złoto
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jestem w kilku, musiałabym poszukać, w której to było. Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee Czas edycji: 2022-01-21 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;89084593]Dajcie namiar na te grupy, bo to jest złoto
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jak pięknie urządzić mieszkanie - porady i aranżacje Urządzamy mieszkanie - porady i inspiracje Jestem w tych dwóch i w sumie nigdy nie wiem co było na której, ten sam poziom grażynizmu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2920 |
Konto usunięte
|
[1=26cabbdd88f595c38f9b7f8 139ef1472f28f75bc_65628a8 226dae;89084394]To ogólny standard. Jeśli cokolwiek skrytykujesz; masz kij w dupie, jesteś niewrażliwy czy cokolwiek.
Kocham dyskusję w grupach czytelniczych. Kwintesencja mądrości narodu i wyjątkowe płatki śniegu. Stale krytyka na młodzież, bo oni nie wiedzą, co to w ogóle jest książka, licytacja ile książek się przeczytało ( pal licho, że 200 str. harlekiny), bo musi być DuŻo. Nie podoba się x pozycja? Widocznie nie dorosłeś i nie zrozumiałeś. No szczytem jest dla mnie pisanie pod koniec roku, że ktoś przeczytał 200 pozycji, bo nie marnuje czasu na głupoty.[/QUOTE]To samo z filmami. Spróbuj napisać, że film był monotonny, nudny, irytujący - TY NIE ROZUMIESZ!!![1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89084574]Grupa wnętrzarska. Jakaś laska pisze post, ma bardzo duży salon, na środku jedną jedyną lampę na jedną żarówkę, z czarnym kloszem i prosi o porady co zrobić, żeby było jaśniej, bo teraz po zmroku jest za ciemno, bo nikt jej nie doradził, żeby z lampą zrobić inaczej. Albo inna historia, inna osoba kupiła bardzo duży narożnik i co zrobić, bo nie sprawdziła wymiarów i jest za duży do pokoju. Czasem się zastanawiam, skąd się ci ludzie biorą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tam to jest wysyp troli. Między zdjęciami salonu i pytaniami o płytki jakieś modły do Jezusa i naciąganie na jakąś umierającą Islandkę, która przez whats apa chce przelać komuś swój majątek. Tzn dokładnie to Urządzamy mieszkanie/dom - inspiracje, aranżacje, dekoracje, porady, bo nie wiem, czy to to samo. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- [1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89085055]To samo z filmami. Spróbuj napisać, że film był monotonny, nudny, irytujący - TY NIE ROZUMIESZ!!!Kurczę, a ja się zastanawiam, jaki wymiar szafki zamówić, czy 110 wystarczy, czy 120 nie będzie za duże. Odchył w drugą stronę? 🤪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Zrób sobie model 3D z brystolu ![]() Albo narysuj kredą na podłodze. Edytowane przez ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee Czas edycji: 2022-01-21 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89085151]Tam to jest wysyp troli. Między zdjęciami salonu i pytaniami o płytki jakieś modły do Jezusa i naciąganie na jakąś umierającą Islandkę, która przez whats apa chce przelać komuś swój majątek.
Tzn dokładnie to Urządzamy mieszkanie/dom - inspiracje, aranżacje, dekoracje, porady, bo nie wiem, czy to to samo. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Zrób sobie model 3D z brystolu ![]() Albo narysuj kredą na podłodze.[/QUOTE]Już rysowałam, ustawiałam pudła. Ale i tak nie wiem, bo te 10 cm to albo dłuższa szafka, albo stół o tyle szerszy. Ale chyba stanie na większej szafce, bo najeść się potrafię i na stojąco, nie potrzebny mi do tego stół, a graty gdzieś upchnąć muszę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Konto usunięte
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89085187]Już rysowałam, ustawiałam pudła. Ale i tak nie wiem, bo te 10 cm to albo dłuższa szafka, albo stół o tyle szerszy. Ale chyba stanie na większej szafce, bo najeść się potrafię i na stojąco, nie potrzebny mi do tego stół, a graty gdzieś upchnąć muszę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Chodziłam sobie po Agacie i układałam na stołach jakieś ich wystawowe talerze tak długo, aż doszłam do wygodnej szerokości ![]() Ale też chyba wolałabym szafkę, gdybym miała taki wybór. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89085151]Tam to jest wysyp troli. Między zdjęciami salonu i pytaniami o płytki jakieś modły do Jezusa i naciąganie na jakąś umierającą Islandkę, która przez whats apa chce przelać komuś swój majątek.
Tzn dokładnie to Urządzamy mieszkanie/dom - inspiracje, aranżacje, dekoracje, porady, bo nie wiem, czy to to samo. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Zrób sobie model 3D z brystolu ![]() Albo narysuj kredą na podłodze.[/QUOTE]To 2 różne grupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2925 |
Holy Crap!
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;89085055]To samo z filmami. Spróbuj napisać, że film był monotonny, nudny, irytujący - TY NIE ROZUMIESZ!!!Kurczę, a ja się zastanawiam, jaki wymiar szafki zamówić, czy 110 wystarczy, czy 120 nie będzie za duże. Odchył w drugą stronę? 🤪
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jaki był pojazd po mnie, bo na Filmwebie ośmieliłam się napisać, że Kogel Mogel 3 to kicz i tandeta, że bardzo mi się nie podobał ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W temacie filmwebu dziwi mnie, że niektórzy nagminnie bardzo nisko oceniają filmy konkretnego gatunku, np. ktoś ewidentnie nie znosi sci-fi, a ma ocenione wiele takich pozycji, żadna na nie więcej niż 4. Po co? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Dla mnie jej śmierć to dramat, młoda kobieta nagle umiera i zostawia dwójkę małych dzieci. Ale nadal twierdzę,że wybitną aktorka to ona nigdy nie była. Do tego nie boje się przyznać publicznie, że jej córka zyskała popularność na jej śmierci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2930 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Przybylska była przepiękną kobietą i dzięki temu na ekranie się przyjemnie na nią patrzyło; nie sądzę, że kiedykolwiek sama aspirowała do tytułu jakiejś wielkiej, wybitnej aktorki - raczej skupiała się na rodzinie. Pamiętam, że jak byłam dzieckiem, to zachwycałam się jej wyglądem.
Ale ludzie ogólnie mają tendencję do idealizacji osób, które odeszły, także nie dziwi mnie docenianie jej po śmierci; w zasadzie po śmierci każdego prawie aktora dochodzi do czegoś podobnego. A jak dla mnie to media i ludzie są obrzydliwi w kontekście córki Przybylskiej. To oni porównują ją do matki. Nie wydaje mi się właściwe pisanie, że wybiła się na śmierci matki, tak show biznes funkcjonuje, że mając takich rodziców, raczej nie byłaby anonimowa. Nie śledzę jej działalności, ale uważam, że nie ma w tym nic takiego, że dzieci sławnych rodziców same stają się popularne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubiłam Przybylską, no i według mnie była przepiękna.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta sama sytuacja była w przypadku Brittany Murphy. I Heath Ledger. Zresztą tak zawsze jest. Umiera Jackson - nagle wszyscy byli jego fanami, wszyscy uważają, że muzyka taka świetna, wszyscy płaczą. Amy Winehouse to samo. Prince to samo. Cytat:
To porównywanie to też jest dosyć popularne. Mnie zadziwia porównywanie do księżnej Diany. Najpierw porównywali Kate Middleton. Potem Meghan Markle. W brytyjskiej rodzinie na samej górze chyba nie może nie być kobiet porównywanych do Diany. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo sama nie ma dorobku za bardzo. W ten sposób często znane są "gwiazdy" znikąd znane z niczego. Córka zmarłej Anny Przybylskiej. Syn Zenka Martyniuka. Była zona kogoś tam. Matka córki Jakuba Rzeźniczka. Gwiazda programu "Hotel Paradise". Po prostu bez tych przydomków nie istnieją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to Przybylską też lubiłam, bo wydawała się po prostu fajną osobą w wywiadach, która ma poukładane w głowie i odpowiednie priorytety; jakiś znajomy znajomego ją znał i też potwierdzał, że była super osobą w życiu prywatnym, bardzo życzliwą, naturalną, niewywyższającą się. [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89087480]Ta sama sytuacja była w przypadku Brittany Murphy. I Heath Ledger. Zresztą tak zawsze jest. Umiera Jackson - nagle wszyscy byli jego fanami, wszyscy uważają, że muzyka taka świetna, wszyscy płaczą. Amy Winehouse to samo. Prince to samo. To porównywanie to też jest dosyć popularne. Mnie zadziwia porównywanie do księżnej Diany. Najpierw porównywali Kate Middleton. Potem Meghan Markle. W brytyjskiej rodzinie na samej górze chyba nie może nie być kobiet porównywanych do Diany.[/QUOTE] Niektórzy zasługują na docenienie bardziej, inni mniej; akurat np. sądzę, że Ledgera doceniliby bez jego śmierci, szkoda że umarł w momencie, kiedy zaczął być naprawdę aktorsko doceniany i jego kariera mogłaby się dalej rozwijać. Dla mnie te wszystkie porównania są ohydne - i podejrzewam, że osoby porównywane też nierzadko nie są z tego zadowolone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Holy Crap!
|
Przyznam, że nie przepadałam za Przybylską, bo nie oczarowała mnie żadną rolą. Prócz seriali to na szybko nie umiem przypomnieć sobie filmu w którym grała.
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89087480]Ta sama sytuacja była w przypadku Brittany Murphy. I Heath Ledger. Zresztą tak zawsze jest. Umiera Jackson - nagle wszyscy byli jego fanami, wszyscy uważają, że muzyka taka świetna, wszyscy płaczą. Amy Winehouse to samo. Prince to samo. [/QUOTE] Ledger'a sama do tej pory nie mogę odżałować, bo był dobrym, zapowiadającym się aktorem, nie będzie lepszego Jokera. Oj pamiętam jak umarł Jackson, jeszcze jak żył lubiłam jego muzykę, może nie byłam wielką fanką, ale jego utwory towarzyszyła mi jak dzisiaj na co dzień. Kilka miesięcy przed śmiercią ludzie, nawet z mojego otoczenia, nadal wyśmiewali się, że wybielił się, bo nie chciał być czarny, nie czytając prawdziwych powodów ![]() ![]() Z obecnie żyjących artystów Springsteen jest u mnie na bardzo wysokim miejscu, niech żyje jeszcze długo, ale aż boję się jak umrze to ile wtedy fałszywych fanów się odezwie. A i jeszcze jedno, dziwi mnie, że gdy umrze ktoś z mediów, ale nieznany większości, statysta czy inny dalekoplanowy, lepiej nie pytać kto to jest i po co ten płacz w komentarzach bo cię zjedzą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale autentycznie, mój mąż i "jego strona" uwielbiają tandetę. Kiedyś siliłam się na ambitne prezenty czy to dla tesciowej, czy męża. Próbowałam go zaskakiwać, kupować ąę wypasione rzeczy, a to koszula, a to pasek skórzany do spodni, portfel. I co chwilę miałam przekminy, tu, na wizażu też, co kupić mężowi na miesięcznice, rocznicę, dzień chłopaka. I tak przekmniniałam dopóki nie kupiłam mu "dla jaj" koszulki w stylu "jestem piękny, inteligentny, a do tego żonaty". LASKI JAKI ON BYŁ ZADOWOLONY. Pokazywał wszystkim, chwalił się, no dosłownie to była koszulka z pepco za grosze, a on się cieszył bardziej niż paskiem ąę. No i teraz raczej nie zastanawiam się nad żadnym wyrafinowanym prezentem, bo będzie szczęśliwy jak dostanie "tandetę". Jestem z typem prawie 7 lat i od jakiegoś czasu kupuje mu "tandetne" rzeczy, z których on się autentycznie cieszy. I tak dostal: brelok z "naszym mottem", wszelkie śmieszne skarpety i bokserki i koszulki, kapcie a'la homer Simpson, kubki "chłopak/narzeczony/mąż", fotokalendarz, ramki ze zdjęciami, zawieszkę z yin-yang z wygrawerowanym moim imieniem, bransoletkę z grawerem, oczywiście wszelkie pier.doły typu "najlepszy mąż/narzeczony/chłopak" na świecie i tyle aktualnie pamiętam, pewnie jeszcze mnóstwo rzeczy by się znalazło. Albo w aucie wozi serduszko z napisem "zwolnij, jeszcze po tobie nie dziedzicze" I on się kurde z takich rzeczy cieszy. Dużo bardziej niż z portfela z Wittchen czy koszuli z Wólczanki. Ja bym była rozczarowana takimi prezentami, a on uważa, że są świetne. Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Dlatego dodam, żeby było w temacie wątku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
EEEE no teraz to już sobie darowałam i ustaliliśmy z mężem tylko 4 okazje które obchodzimy i dajemy sobie prezenty - walentynki (moje ukochane święto) rocznica slubu i nasze urodziny. Oprócz tego najwyżej idziemy do kina czy na pizze na jakiś tam np. Dzień kobiet czy inne imieniny.
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.