![]() |
#2911 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Cześć Adi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Emmi zastanawiałam się nad tematem asfaltu wczoraj.
U nas też takie roboty asfaltowe robią w tej chwili. Robotnicy z drugiego krańca Polski, a tu tyle firm lokalnych. Przyjezdnym wynajmują domy, hotele, stołują. Nie, że jacyś wybitni specjaliści od zadań specjalnych... Wygrali przetarg...za darmo robią? Tego nie mogę zrozumieć. Emmi może tylko na asfalt mają ![]() --------- Hejka Adusia. Spałaś tak długo? Nie to, że wypominam, na zdrowie! Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-07-31 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
tak mi się wczoraj nic nie chciało robić, a jak się już zebrałam to poszło zupełnie gładko. Hura! |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Mam podobne odczucia. Gdy u nas były duże roboty drogowe, to auta mieli z rejestracją podkarpacką.
A niedaleką autostradę robiła firma z Chin. Najtańsza firma przetarg wygrywa. Tak to jest. ===== No nie, aż tak długo to nie spałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
No i co my biedne żuczki na to poradzimy?
NIC! cwanie. Ja widzę, jak mi duże firmy faktury opłacają. Im większa i bogatsza firma, tym większe opóźnienia w płaceniu. Mam jeszcze takich z marca ![]() Ech. -------------- Adusia dzisiaj pozdrowienia dla słuchaczy z radia z Twojego miasta miły pan przesłał: -Z najpiękniejszego miasta w Polsce, słonecznego, bezchmurnego pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
a to ciekawe czy nie był to czasem mój synek. On lubi takie akcje. Często dzwoni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Adusia być może Twój S
![]() Nie wiem. Głos bardzo medialny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereńko,
może... może... ![]() Dwunasta dochodzi, pora zupkę grzać. Pa...!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Wtajemniczenie
|
Witam się że słonecznego tarasu z ksiazeczką
![]() Cicha, korzystaj z urlopu! Wypoczywaj! Emmi dużo siły ![]() Adi korzystajcie z wakacji, Mania pewnie jeszcze do was przyjedzie Cyfreko, wspaniale skończyła się historia ze znalezionym kotkiem, masz wielkie serce ![]() ![]() Nie chwaliłam się, ale córa dostała się do najlepszego liceum w naszym województwie ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Milka,
wielkie brawa dla Twojej córci...!! Zdolna Młoda Kobitka. Piękna przyszłość przed nią. Raz jeszcze, brawo...!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witajcie słoneczka ![]() Mila gratulacje dla córki ![]() w dalszej edukacji ![]() ![]() Ja też czasami jestem molem książkowym ![]() ------------- Pijemy kawkę? herbatę? Ja kawę tradycyjnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Zakończyłam wczoraj miesiąc. Trochę mi zeszło, ale z powodzeniem ![]() Sierpień! Roleta w górze. -------------- Wieczorem zakończyłam sezon ogórkowy ![]() Ogóry się kiszą, będą pyszne! Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-08-01 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ależ ja dawno do Was nie zaglądałam, no to wpadam na tę kawusię od Cyferki ![]() Cyferko, u Ciebie się ogóreczki kiszą, a u mnie buraczki i na próbę fasolka szparagowa. Ogromnie mi w tym roku obrodziła, więc eksperymentuję ![]() Milka, gratulacje dla córki ![]() Adusia, wstałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Hej Ania
![]() Cudnie, że znalazłaś czas i wpadłaś ![]() Kisisz fasolkę? O, ciekawa jestem smaku. Jak tam dziewczynki? Średnia córcia idzie do tej samej szkoły co starsza? Sierpień, już promocje zeszytów i akcesoriów szkolnych. Co za cuda teraz wymyślają? za głowę się złapałam, jak zobaczyłam zeszyty...na marginesach wzory, daty, ortografia... Nie to, ż e mi się nie podoba ![]() Myślę, że utrwali sobie. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-08-01 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
4 pory roku i ja piąta
|
I dosiadam się z herbatką
![]() Cyferko ![]() Ale powiem Wam, że szkoda mi lipca. Chciałabym aby czas zwolnił, szczególnie, kiedy się lenię ![]() Milka ![]() Annorl ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-08-01 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Cześć Emmi
![]() Za lipcem też będę tęsknić, ale nie tego rocznym ![]() Nie chciałabym powtórki. Dzisiaj jest idealnie. Na razie 18*C niebo bezchmurne, lekki wietrzyk. -------------- Adusia kawa stygnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
4 pory roku i ja piąta
|
Widzę Adę
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cyferko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Taaak... popijam... pierwszą sierpniową... |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Jak widać na foto, dziadeczek też popija.
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- A teraz (popijając oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cyferuś, do kaweczki sięgam sobie po winogrono i po tę czekoladową cudowność ze skaczącą wisienką. ===== Aniu, jak miło, że jesteś. Wpadaj, kochana nasza, częściej. Choć na chwilkę, choć na parę słów. ❤️ ===== Emmi, jak się czujesz? Jak zatoki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Hejo Ada
![]() Dzień dobry Śpiąca Królewno ![]() ------------ A ja już obiad nastawiłam. Nie gotowałam jeszcze w tym sezonie bigosu. Będzie na kilka dni ![]() -------------- Emmi maj był też ciepły, a nawet gorący. Kasztany bardzo obrodziły w tym roku. Idę aleją do paczkomatu wśród kasztanowców... ogrom i dużo spadających. |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
4 pory roku i ja piąta
|
Ciekawa jestem czy by już przy naszym zmienionym klimacie dały radę kasztanowce jadalne?
Adi ![]() Cyferko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Hej, hej...
![]() Cyferko, u nas nie ma kasztanów, ale obserwuję jarzębiny i żołędzie. Niezwykle w tym roku obrodziły. Drzewa dosłownie uginają się. Ludowa mądrość mówi, że jak jest dużo jarzębiny i żołędzi, to zima będzie długa i wyjątkowo ostra. Dzikie zwierzęta dzięki temu mogą się, przed zimowymi miesiącami, najeść do syta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie jadłam kasztanów, a widziałam wczoraj w jednym z marketów.
Może się skuszę, dla poznania smaku. Emmi jadłaś? Super, że znalazłaś sposób na ból głowy ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Ada u nas nie ma żołędzi ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Wcześnie w tym roku zaczęło się lato, będzie długa zima. ----------- Jak tam Mani na obozie? Zadowolona? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Adi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Ktoś nas podczytuje. Zapraszamy do pisania z nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
Mania zadowolona. Ale tam ich krótko trzymają. Telefony mają skonfiskowane. Dostali je raz, zaraz po przyjeździe na obóz. No i drugi raz, jakoś tak w połowie pobytu. Mania zadzwoniła do mamy, do taty, do dziadków i do koleżanek. ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Emmi, bardzo dobrze pamiętasz. Dwa poprzednie maje (2022 i 2023) były paskudnie brzydkie. Mokre i zimne. W czerwcu już się pogoda poprawiała. A ja tak bardzo kocham miłe ciepełko. ![]() Oczywiście, osobę podczytującą zapraszamy do pisania z nami. Zapewniamy, że przyjęcie do naszego grona będzie serdeczne. ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Babeczki, chodźcie na wyrazy............ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
4 pory roku i ja piąta
|
MM zrobił sobie przedpołudniową drzemkę. Biedny musiał wstać skoro świt (o 7.00) i pojechać ze mną do sklepu. Katastrofa w całym planie dnia. Musi odespać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Adusia świetny pomysł z konfiskatą telefonów.
![]() Koleżanki córka pojechała do Grecji na 10 dni. Moja mała koleżanka ![]() Dzwoniła do matki co godzinę ![]() "U" myślała, że odpocznie od wszystkich swoich dzieci ![]() ![]() Nie, wręcz przeciwnie. --------- Emmi pisało przy kasztanach Kasztan jadalny Myślałam, że gotowe do spożycia, a Ty o prażeniu mówisz ? ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Fajnie słyszeć, że Junior odzyskuje siły i zdrowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
hyhyhy... i tak stałaś się sprawcą katastrofy... ![]() Oj, powiem Ci, że znam to określenie. Mnie też czasami boli całe ciało, nawet włosy. Paskudne uczucie. ===== Cyferko, tak, tak, tak. "Odessanie" młodych od telefonów to rewelacyjny krok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.