|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Rozeznanie
|
Dot.: callanetics
ja już dzisiaj za sobą 11 godzinę mam
![]() ![]()
![]() |
#2912 |
Rozeznanie
|
kocham callanetics
![]() ![]() ![]() ale nie będę udawać ćwiczę też inne rzeczy więc napewno i one pomagają ale nigdy nie miałam takich efektów więc ta zasługę przypisuję callaneticsowi ![]()
![]() |
#2913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
warto zaczac callanetics gdyz efekty beda znakomite i na lata. Ja zaczelam kilka lat temu, czasem z duzymi przerwami ale zawsze bylam rozciagnieta, brzuch tez mi sie wydaje ze mam ladny dzieki tym cwiczeniom , jak chcesz to wejdz na pokaz brzuch tam wkleilam kilka zdjeci tutaj zreszta tez kiedys |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Rozeznanie
|
W takim razie czy moglybyście mi powiedzieć, czy callanetics u mnie da jakieś większe efekty? Załączam zdjęcia mojej sylwetki i proszę o szczerą odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
Raczkowanie
|
GreyLovex3,efekty na pewno da.Połączony z aerobami/interwałami jeszcze większe.
Mam pytanie,nie bolą Was kolana podczas tych ćwiczeń?U mnie trzaskały aż miło gdy ćwiczyłam nogi przy drążku.Kołyska bioder i te ruchy rotacyjne,to już w ogóle masakra.Po prostu pojawiał się ból.Ćwiczylam już callanetics parę lat temu.Przerwałam,bo mi się znudził i wtedy nie miałam takich problemów z kolanami.Przyznam,że byłam zdziwiona gdy dowiedziałam się,że autorka programu stworzyła go, by uporać się ze swoimi problemami ortopedycznymi.Jak jest z tym u Was?
![]() |
#2916 |
Rozeznanie
|
u mnie nie trzaskały
![]() ![]() ps. dzięki za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 |
Przyczajenie
|
Wczoraj zaczęłam ćwiczyć . O dziwo jeszcze zakwasów nie mam. Muszę jednak przyznać, że dziś leciutko mi się wstało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() Widze, ze ost post byl pow. miesiaca temu, ale mam nadzieje, ze odezwie sie jakas dobra duszeczka i pomoze mi, prosze was bardzo, z gory dziekuje ![]() Edytowane przez malagwiazda3 Czas edycji: 2009-12-22 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Przyczajenie
|
malagwiazda, tutaj znajdziesz wiekszosc cwiczen z godzinnego zestawu https://wizaz.pl/Trends-News/Babskie-sprawy/Callanetics
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2922 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i właśnie ja w tej sprawie ![]() Jak powinnam rozłożyć swoje tygodniowe ćwiczenia, jeśli dokładam callanetics? Mam na mysli, czy np w 3 dni w które będę to ćwiczyć, mogę dodać jeszcze ćwiczenia na nogi, pupę, ręce, czy jednak przenieść to na dni aerobowe i lepiej zająć się jedynie callanetics'em? W sumie to czytając Wasze komentarze nie sądzę, bym zdołała zrobić cokolwiek więcej, przynajmniej na początku, ale chciałabym możliwie najlepiej rozplanować ćwiczenia ![]() Cofam pytanie, właśnie jestem po pierwszej godzinie i padam, nic już więcej nie jestem w stanie zrobić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gweneth_P Czas edycji: 2010-01-19 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Przyczajenie
|
mam super callanetics callanetics ten rozni sie od tego zwyklego iloscia powturzen i intensywnoscia cwiczen jest dla tych kturzy juz mieli stycznosc ze zwyklym callaneticsem
niestety bardzo zadko wchodze na forum wiec w razie pytan prosze pisac na gg 6125588 ania.grzyb.osia@wp.pl pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
hej, czy ktoś tu jeszcze ćwiczy callanetics? Ja jakieś 10 miesięcy temu ćwiczyłam przez okres może dwóch miesięcy i niestety przestałam. Moze nie widziałam zbyt dużych efektów i to mnie zniechęciło? jedno jest pewne, że czułam się po nich mega zrelaksowana, dlatego postanowiłam do nich wrócić.Zaraz zacznę pierwszą godzinkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
a skad macie te cwiczonka?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
ja też bym chciała wiedzieć skąd je bierzecie
![]() |
#2928 |
Rozeznanie
|
http://torrent-spider.pl/torrent/268...l_vhsrip_xvid/
a np. tutaj wam nie wchodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
jak uda mi sie zdobyc to podam zrodlo
![]() ![]()
![]() |
#2930 |
Rozeznanie
|
pitahaya, mnie motywuje piękna pogoda i stroje kąpielowe :P.
ja bym chciała zacząć, ale tak jakoś w maju, po egzaminach. no i już bd u siebie na letnich pokojach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
Wow, wątek z 2003 roku funkcjonujący do dziś! ![]() Ja ćwiczę od tygodnia, mam płytę z oryginalnymi ćwiczeniami z panią Callan. Już widzę pierwsze efekty, np mój mały drugi podbródek już po tym tygodniu znikł! Najlepsze w tych ćwiczeniach jest to, że czuję się po nich lekka i pełna energii ![]() Ćwiczenia może i są monotonne, ale ja np. puszczam tylko płytę, bez głosu i słucham muzyki z mp3 lub słucham lekcji angielskiego więc mam 2 w 1 ![]() Ja przygotowuję się do ciąży i właśnie dlatego zaczęłam ćwiczyć, żeby wzmocnić mięśnie, jak już się zafasolkuje mam zamiar dalej ćwiczyć, oczywiście bez ćwiczeń na brzuch. P.s Nagranie ściągnęłam z ************, wpisałam w google "callanetics ************" Ooo chyba popełniłam jakiś nietakt wizażowy ![]()
Edytowane przez IamLeeLee Czas edycji: 2010-03-23 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie zaczelam...kusza mnie te efekty chociaz slyszalam, ze nie zawsze sie pojawiaja...
![]() |
#2933 |
Wtajemniczenie
|
Ja też wróciłam do callana. Przedwczoraj pierwszy raz, wczoraj miałam sporo pracy do samego wieczora i juz mi sie nie chciało, ale dziś muszę koniecznie
![]() Czuję mięśnie pośladków, pleców, a nawet szyi! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich.
Zaczęłam ćwiczyć od kilku dni callan'a, z tym, że prawie wcale nie mam zakwasów. Staram się dobrze wykonywać ćwiczenia, ale może i tak coś robie źle. Chciałabym się zapytać czy Wy również tak miałyście? Boje się, że mimo, że ćwiczę robie to niepotrzebnie, gdyż nie czuje w ogóle mięśni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skup się na każdym ćwiczeniu, postawie, przy jego wykonywaniu, zakresie wymachów itp. Być może jednak robisz gdzieś jakieś błędy. Albo masz dosyć dobrze wygimnastykowane ciało, że żadnych zakwasów nie czujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź.
![]() Dziwię się również, że podczas wykonywania tych ćwiczeń gdzie się siedzi i zgiętą noge odwodzi się do tyłu i rusza (podobnie z prostą nogą), nie czuję bólu w pośladkach i tych okolicach, a wydaje mi się że robię dokładnie to co mówią. Wiecie może jakie są najczęstsze błędy, podczas wykonywania tych ćwiczeń? Czy Wy też tak macie że nie czujecie pracy mięśni w tym ćwiczeniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 |
Raczkowanie
|
witam.
od jakiegoś czasu troszkę czytam o tych ćwiczeniach i w końcu je sobie ściągnęłam i zamierzam je również poćwiczyć ;p więc mam te z Bojarską ze strony chomikuj . pl mam nadzięję że dobre ściągnęłam ;D od jutra moze zaczne cwiczenia ;] no i przede wszystkim mam pytanie do osób które już dosyć długo to ćwiczą: naprawdę są po tym efekty? po ilu mniej wiecej godzinach tych cwiczen juz cos widac? dzieki tym cwiczeniom chcę przede wszystkim ujędrnić i wyrzeźbić ciało ale również chciałabym się pozbyć cellulitu no i kliku kg czy tam cm ;p czy na cellulit i kg to tez dziala? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Czy ktoś jeszcze cwiczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Przyczajenie
|
Znalazłam te ćwiczenia dopiero jakiś czas temu ale od dzisiaj zaczęłam ćwiczyć. I powiem Wam że nie liczyłam na to że już po pierwszych ćwiczeniach poczuję się tak dobrze - uspokaja i w ogóle. A do tego same pozytywne komentarze - że to pomoga
![]() Mam nadzieję że uda mi się wytrwać jakiś czas przy tych ćwiczeniach (i trzymajcie za mnie kciuki bo w moim przypadku może to być problem ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.