![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
A no to wrzucę jakieś foty, tylko to sprzed 3 tyg, bo kabalek jeszcze nie jest naprawiony. To Tymcio i jedno z moją nową, już nie tak nową, fryzurką
![]()
#2912 |
Zakorzenienie
|
Alabama Tymciu boski i zajefajne zebole hehe ciebie to nie wiem nie poznalam haha bo bardzo dawno wklejalas fotki fajnie wygladasz
![]() Wczoraj bylsmy ogadac podlogi penele kafle ble ble itd wyszlismy a Kartal w rece metr przemycil haha dzis wyszlismy ze slepu po parenastu metrach patrze co to w wozku ![]() ![]() ![]() Doridee zapomnialam u nas apetycik jakos leci juz dobrze w symie ciepko jest to bogwie ile nie bedzie jadl ale je nie tak jak pare dni temu czy kidy to bylo hehe ale to juz bylo i nie wroci wiecej na na na na na na na na na na ale mama ndziejeeeeeeeeeeeeeee , naewno brak apetytu byl spowodowany tymi jedynkami ![]() Z zycia dietowiczki haha przytylam dwa kilo no moze poltora z botelka pol litrowa haha a bylo juz 51 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Alabamo Tymuś cudny, boskie oczka ma i ile ząbków już
![]() ![]() ![]() Monka miałam już krótkie włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja Ali ostatnio w ogóle nie przykrywam, parówa tu u nas na poddaszu. A podusie ma taka płaską ![]() Lucky i jak tam, masz dla mnie jakieś fryzurki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu - kajaczek mmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() Ala dziś bez popołudniowe drzemki (nie spała od 15.00) i tylko trochę pojęczała w łóżeczku i zasnęła.
#2914 |
Zakorzenienie
|
pulpet sie melduje
![]() Doridee mam film sie zobaczy jaki bezie hehe.Co do wlosow tez mam suche i prasuje codziennie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tam kajak ja tam wole jazde konna - nocna pora hahaha ![]() Spadam pojedzic na koniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Doridee o takim czyms myslalam http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura110.htm jezeli masz wlosy krcone a jak je zetniesz to jak mowi Lucky dalej beda sie krecic i bedziesz miec gniazdko na glowie albo szope a nie lepiej te loczki bardziej zalokowac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!! Dawno tu nie zagladalam a czytania bylo tyle, ze hoho. Bylam dzisiaj z Olivia u lekarz i stwierdzila, ze nic jej nie jest, ze spi tak dlugo tylko przez pogode, dzisiaj wstala o 12 z nocki
![]() MONKA, ale Twoj synus ma zaje.... wielkie oczka, jak ja takie lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja ostatnio fotki nie wklejalam zadnej moze to pomylka czy ci chodzi o fotke pod nickiem? hehe ale i tak dzieki haha
Dobrze zrozumialam ze wstalo o 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Chodzilo mi o zdjecie po nickiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Monka a gdzie Ty wlasciwie mieszkasz, bo albo nie wiem, albo zapomnialam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Ojej Monka przegladalam teraz Twoj profil i widze, ze mialas niedawno urodziny, z tej okazji skladam Ci najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowia, radosci, usmiechu na twarzy i oby sie spelnily wszystkie Twoje marzenia, nawet te najskrytsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zadomowienie
|
Hejka laseczki
u mnie dzis desz padał i pochmurno jest,pobudke mi zrobili o 5 rano buu. Igor ma katarek,narazie nie kasła.wpsikuje mu wode morską i daje syropek na rozrzedzenie wydzieliny. Wczoraj dostałam ten dres,juz wypróbowałam- ![]() Jak ściągnełam to mokra jak szczur kanałowy byłam, Kolezanka ćwiczyła w takim i zrzuciła 10kg. Na bieżaco bede was informowac,jak z moją wagą. miłego dnia
#2922 |
Raczkowanie
|
Doridee - podoba mi sie pomysł Monki, o czyms takim myslałam.
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny, Maks wczoraj poszedł spac bez butli... nie wypił ani grama i zasnął. spał do 5, zjadł 180 i zasnął do 10. pierwszy raz mi sie zdarzyło dotąd jadł wszystko w każdej ilości...ciekawe, moze ząbki - w końcu ![]() ![]() miłego dnia papapaa
#2923 |
Raczkowanie
|
A znalazłam jeszcze fotki, też sprzed około miesiąca, to dorzucę.
Doridee jak dla mnie to i tak masz krótkie włosy ![]() ![]() ![]()
#2924 |
Zakorzenienie
|
Monka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba jednak poczekam do lipca, jeszcze mi podrosną i fryzjerka może jakoś fajnie mi je pocieniuje żeby sie lepiej układały ![]() Dziewczyny sorki za off topa ![]() ![]() Monka, ja też mam świetna prostownicę ale co innego wyprostować włosy falowane a co innego takie kręciołki ![]() Lucky to na pewno ząbki ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2007-05-23 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Rozeznanie
|
Doridee- jeszcze raz napisze ,ze bardzo chciałabym mieć tak kręcone włosy i bardzo Ci zazdroszczę.
Ja mam całkiem proste kudły ,a do tego jeszcze końce wiecznie są jakieś poszarpane. na szczęście Ninka chyba kolor odziedziczy po mnie ,bo narazie to robią jej się coraz jasniejsze. Zresztą takie było zamówienie na nią blondynka z tatusiowymi oczkami . blondynka jest , oczy ma tatusiowe tylko nie piwne a niebieskie. Ale i tak duże. Jutro o 5 rano wyjeżdżam do Torunia ,wrócę pewnie późno w nocy ,więc musza sobie radzić sami beze mnie. Śnieżynka i -jak ja Ci zazdroszczę . Nie dosc ,ze człowiek musi wstać rano do pracy to jeszcze w nocy śpimy w trójkącie .dzis nie było siły na Ninę ,marudziła pół nocy ( czyżby następne zęby) Alabama- super fotki ,fajna mam i superowy synuś. Aha ,Ninka coraz smielej się puszcza i stoi sama .Ciekawe kiedy odwazy się ruszyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
[B]Gosiula no faktycznie mam dobrze z Olivia, nigdy nie mialam jeszcze nocy nie przespanej ( odpukac ) Byly dni, ze byla niespokojna, ale dalo sie wytrzymac a spac zawsze lubiala dlugo, ale teraz to normalnie szok. Do pracy tez chodze, ale na 17
![]() ![]() Wasze maluchy normalnie siedza w krzeselku ??? bo moja zaraz za nic w swiecie nie chce tam siedziec, jak ja tylko probuje tam posadzic to drze sie, jak szalona :/ [B]Doridee[B] wlosy masz przesliczne, nie scinaj ich, bo naprawde zostanie Ci siano na glowie, jak ja bym chciala miec krecone loczki, ale tak jest ta co ma proste chce krecone, blondynka chce czarne i td.... Dzisiaj gadalismy z Nasza lekarka i pytalam czy kupic chodzik dla Olivii a ona na to, ze to opoznia chodzenie u dziecka, ze niby dziecko sie tylko odpycha a nie uczy sie chodzic :/ Co o tym myslicie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka dzieki za zyczonka haha nie spalam jeszcze ale ogladalam film haha po 3 poszlam a dzis mi o 7 maly wstal masakra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee decyzja zapadla NIE SCINASZ WLOSOW NA KROTKO haha fajne te loczki masz i patrz jaka krotka fryzurka ci wyszla ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiula w tym sie cwiczy? a wygodnie ci tak z piecminut sie narobisz a potem do wykrecenie jetes haha.Tez takie cos znalazlam w gazecie i sama nie wiem ale ja ma plan w ogortku cwiczyc haha jak sie juz go zrobi muzyczka trawka i mam nadzieje ze zdnego sasiada zboka nie bedzie tam. Lucky moze to zabki ![]() Sniezynka nie kupuj chodzika strta czasu i pieniedzy ile ona by w tym pochodzila miesiac a potem by sie wkurzala jak w krzeselku moj tez sie denerwuje jak go sazam do niego .A jak pielegniarrka mowi ze niewplywa to na chodzenie to ja nie wiem po to jeszcze sprzedaja jak zadnych zalte nie ma No moze chwila spokoju dla rodzicow i oszczedzenie plecow mamuski haha. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Monka ,to jest dres treningowy i zeby były efekty to trzeba ćwiczyc.
Doridee świetne loczki,ja mam proste włosy a chciałabym kręcone. Heh kobietom nie mozna dogodzić,jak ma kręcone to chce proste i odwrotnie. snieżynka mój Igor tez nie posiedzi w krzesełku,on odrazu wstaje w nim. IGOREK DZIŚ ZROBIŁ PIERWSZE DWA KROCZKI SAM - ![]() Jeszcze troszke i bedzie sam chodził myśle
#2929 |
Zakorzenienie
|
Kasia gratulacje ale idzie Igorek do przoduuuuu
![]() Moj maly kolacje je przy wiatraku no nie usiedzi na miejscu masakra tez tak macie ze latacie z lyzeczka? pewnie tak.Cisza spokoj zero tv zeby jak najmniej roproszylo a to takie ciekawe ze zawsze cos znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
Monka, Grześ je właśnie wtedy, jak coś się dzieje. Kolację je przy bajce, którą ogląda z bratem, obiad razem z całą rodzinką. Rozmawiamy, stukacją sztućce, talerze i Grześ je. Jak jest cisza i spokój, to się wścieka. Chyba nie lubi jeść w samotności (zresztą, jak jego mama
![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje dla Igorka z okazji pierwszych kroczków! ![]() ![]() Snieżynka, swego czasu spora dyskusja tu się odbyła na temat chodzików. Chyba w lutym... Zdania są podzielone, ale ja uważam, że to nie jest zdrowe dla dziecięcego kregosłupa. I opóźnia wbrew pozorom naukę chodzenia. Jest za to wygodne dla mamy... Gosiula, a co Ty tam w tym Toruniu będziesz robiła? Tak z ciekawości pytam.. Ładne miasto swoją drogą. Trochę Ci zazdroszczę ![]() Dziewczyny, czy bolą Was plecy od podnoszenia maluchów? Mnie rozbolały od kiedy obniżyłam łóżeczko. Czasami mam wrażenie, że coś mi strzeli w plecach podczas wyjmowania małego z łóżeczka.
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Kasiu gratulacje dla Igorka
![]() ![]() ![]() Gosiu poszalej sobie w Toruniu ![]() ![]() Monka zdecydowałam - nie obcinam włosów ![]() ![]() ![]() Ala dziś po południu miała gorączkę 38st. mam nadzieje, że nic ja nie bierze ![]()
#2932 |
Zakorzenienie
|
Daria maly tez z nami je obiad podwieczorek ale wieczorem nie da rady zeby zjadl jak tv czy cos inego bo nie jest skupiony na tym , dlatego go do pokoju biore wieczorem na kolacje i z wiatrakiem jemy
![]() ![]() Plecy mnie nie bola cos ostatnio i cieszy mnie to bo bolalo mnie pare michow od znieczulenia i myslam ze juz nigdy nie przejdzie a teraz w porzadeczku ![]() ![]() Jak teraz tak cieplo dajecie wit D 3? Czy zmniejszona dawke? |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, Monka tera mi przypomnialas, ze ja mojej Olivii chyba juz z pol roku nie daje tych witamin, ja calkiem zapomnialam
![]() ![]() ![]() Tak czytam o tych Waszych kregoslupach, mnie nie bolal nigdy, bo Olivii nie musialam nosic, jak miala miesiac to kupilam jej taka hustawke z Fisher Price i mialam caly dzien spokoj, uwielbiala sie w niej hustac, ale juz jest za duza. Dzisiaj zauwazylam, ze jej chyba 7 zabek juz wychodzi ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2007-05-23 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zaczelam od 8 jesc slonczenik 400 g i dalej jem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Cholera, chyba za bardzo pochwalilam moja Olivie, juz 2 razy u niej bylam, bo plakala, jakas taka goraca jest nie wiem czy ma goraczke, czy to przez ten upal... ale jak wstanie jeszcze raz to zmierze jej temperature.
Ja slonecznik moglabym jesc dzien w dzien, ale tu nie ma :/ siostra mi teraz przywiezie ![]() A tych klamotow od Olivii to mam strasznie duzo, ale moja siostra jest w ciazy to jej troszke oddam, bo po co mam to trzymac, a druga polowe zostawie na nastepnego bobasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Raczkowanie
|
Dario mnie też zaczęły mocniej boleć plecy od kedy obniżyliśmy łóżeczko, wcześniej też mnie bolały, od nieprawidłowego podnoszenia Tymcia z podłogi. Czasem wieczorem to naprawdę bardzo mnie boli
![]() Kasiu gratki dla Igorka spryciula z niego, mój szkrab wstaje ostro i też robi kilka kroczków trzymany za rączkę. ![]() Kiedy go karmię, musi trzymać coś w rączce żeby sobie uderzać o blat stolika, inaczej zbyt się wierci żebym mogła go karmić.
#2937 |
Rozeznanie
|
Tym razem spobuje wkleic fotki!!!Nie udalo sie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Djamelka ja używam Adobe Photoshopa, polecam - świetny
![]() ![]() Ala od wczoraj ma wysoką gorączkę ![]() ![]() ![]() ![]()
#2939 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny... tak zachwalalam swoja corke, a teraz mam wielkie problemy
![]() ![]() ![]() Djamelka ja tez mialam jechac do Polski jutro, ale ze wzgledu na ta sepse nie jade, bardzo sie boje, nasza lekarka mowila, ze jesli nie musze koniecznie jechac, to lepiej, zebym w domu zostala, bo najszybciej lapie takie malutkie dzieci. A szczepic na sepse mozna dopiero jak skonczy 2 latka ( bynajmniej tu tak jest ) Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Ale u nas goroco padam
![]() Ale wasm dzieciaczki pogoroczkowaly, napewno ta pogoda jeszcze sie nie unormowalo i nie przestawilo do konca ze ma byc zakichany skwar buuuu. Sniezynka co ty straszysz z ta sepsa ![]() ![]() Sniezynka a moze Oliwka tyle spi bo nie dawalas jej witaminy d3? ![]() ![]() Nie wiem o co ci chodzilo haha z tym ze sie dziecko nosi moze o chuste? my kupilmismy nosidelko a mialam z kilka razy haha.Ciszki tez niektore raz ubrane hehe pierwsza podjarka pierwsza dzidzia potem czlowiek chyba inaczej patrzy i podchodzi. Doridee ja zawsze cos nosze hehe albo na przebranie.Od poczatku tak robilam bralam po 2 bluzy spodnie hehe i jak ukrainiec torba wyladowana haha.Mialam sie pytac ciebie o perfumke wyczailas moze gdzies chanel zielona ? Kurcze w gazecie widzialam wachalam podoba mi sie ale tu nie moge znalesc ![]() ![]() Kupilismy dzis loze haha bedew nim plywac . Zeby zmienic nick monka23 na monka 24 to chyba musze sie od nowa zalogowac nie? Chyba zalogule sie jako" Prosze Pani "haha co wy na to ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.