|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
,nawet ja tam pisałam Ciekawe wątki zakładałaś swego czasu,szkoda,że już od dawna nie założyłaś nowego tematu -pora to zmienić
|
|
|
#2912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jaka skromna. Dzięki Ale chyba tylko niewielu osobom wydawały się ciekawe (wiesz, o co mi chodzi ).Nie Truskaweczko, nie będę zakładać już żadnych wątków, nie ma sensu, chyba, że założę wątek o Paris. Mogłabym, ale...musiałabym być chyba mocno pijana w momencie zakładania. Kurcze, mówię Wam, jak mnie wzieło grypsko. I znowu pewnie będa antybiotyki... ![]() A jak u Was zdrowie?Trzymacie się jakoś? W końcu o tej porze roku jest naprawdę tragicznie.
|
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Fresa - pw
|
|
#2914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Dużą miałaś frekwencję A to o Paris jeszcze można jakiś wątek założyć ?Nie ryzykuj,bo zostanie podpięty do zbiorczego Cytat:
.Chyba wizyta u lekarza Cię nie ominie-obyś zapalenia płuc nie dostała tylko :/ . A ja już w sumie nie pamiętam,kiedy jakąś grypę miałam .Katar,przeziębienie-to tak,ale nic poważniejszego.
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
a ja do Ciebie wysłać nie moge :Konto PW należące do Fresa przekroczyło maksymalną dozwoloną ilość prywatnych wiadomości przechowywanych na serwerze. Następne wiadomości będą wysyłane/odbierane jeśli skasujesz stare wiadomości PW. ale chciałam napisać ci tak : "Aha a tak mi się wydawało że się znacie ![]() Poczekam do jutra mam nadzieję że wejdzie na wizaż, jeśli nie to założę wątek ![]() Dobrej nocy "
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja tu do Was na minutkę
Bo psów i horrorów to ja się boję panicznie. Cytat:
? Cytat:
Do lekarza - marsz ! I nawet mru-mru nie słyszę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już Ci to mówię, mówię i powiedzieć nie mogę Masz (uwaga, nowe słowo ) zadżebisty av (fajny znaczy się ) ![]() Silvuśkowy też niczego sobie (muszę przeprowadzić wywiad w poszukiwaniu słowa dla Ciebie )
|
|
|
|
#2919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To chyba jest jakaś herbatka 'minutka'
.Cytat:
.Cytat:
Hiehie ,złego nawet diabeł nie chce Cytat:
Wcześniej pisałam,że Twój Belzebub jest świetny .Cytat:
z avami-jutro zapewne będzie już inny .
|
|
|
#2920 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No własnie, w sumie masz rację, bo chyba wszystkie tematy dot. Paris pojawiły się na wizażu. Eee, do zbiorczego nie chciałabym trafić. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, nie nadążam. Rambolinko niedobra. Co Ty tam chcesz wymyślać?Myslałam, ze masz już 'swoją' nazwę-Silvuchna?Czy jakoś tak?I jak to mamroczę... ![]() Ty Herbatniczku pewnie nadał jeszcze chora? Fresa, co to za Bulzebub? Rozszalałam się, ale już nie chce mi się zmieniać. na razie
|
|||
|
|
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2922 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, nie mogę się powstrzymać-dzisiaj rekordowa ilość osób czyta nasz wątek.
9 osób w sumie.
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozdają tu coś ,czy jak ?Ale,że aż 5 gości? Kto to może być Sławne jesteśmy <macha do ukrytej kamery>
|
|
|
#2924 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ej Silva, tak serio to swego czasu przeszłam przez badanie u bioenergoterapeuty. Miałam jakieś "zajawki" na prorocze sny, deja vu, aury i inne szaleństwa. I gośc dał mi do myślenia. Ponoć mam potencjał ![]() Pojawia się tutaj pytanie, całkiem automatycznie: Czemu mimo potencjału nie mam chłopa ??W tym wypadku jednak mówiłam o ogromnej (?) wyobraźni. Wymyślam takie pierdoły, że aż strach. Ale .. przeglądając wątek ten tu stwierdzam.. nie jestem jedyna Cytat:
A to legalne dawać linki do swoich galerii?? ![]() A trudno... moderatorki mnie najwyżej zjedzą ![]() http://picasaweb.google.pl/Ethachic
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
||
|
|
|
|
#2925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
.Cytat:
NMie można dawać linków do stron,z których czerpie się korzyści finansowe . Ale jesteś śliczna A zdjęcie 'ulubione' wymiata-dosłownie -jest ekstra i ekstra na nim wyglądasz .A w sprawie mieszkania,jakieś postępy-czy nic ?
|
|
|
#2926 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jest
A ja nie powiem co napisałam, jak mi się literówka zrobiła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie to co nam, zwykłym śmiertelnikom ![]() Cytat:
Zdrowiej piękna, zdrowiej. Tylko połóż do łóżka koniecznie ! Cytat:
Ale tu nie o tę nazwę chodzi Chcę Ci określenie ava jakieś nowomodne wymyślić ![]() Cytat:
Mogę ? Dziękuję Prawda ma dwie strony - moją i Twoją. Cytat:
Cytat:
Belzebub to taki zły demon jakaś zła moc- szczególnie w czasach starożytnych (można spotkać w Ewangeliach, szczególnie przy wypowiedziach faryzeuszy). Potem już utożsamiany z diabłem, szatanem itd. Na mojego będę mówić zdrobniale Belzi Cytat:
![]() A ja taka nieuczesana ![]() Idę dziewczyny. Jakkolwiek by to nie zabrzmiało się zmęczyłam ![]() P.S Forum mi tu coś majaczy o tym, że wiadomość przeładowana grafiką To, żem sprawiedliwie podzieliła Elittle Można, można Po pierwsze bardzo miło Cię widzieć A po drugie :
|
|
|
|
#2927 | |
|
Raczkowanie
|
GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
Ojej... dziękuję! ![]() Ta galeria to ponoć studium narcyzmu A co tam..Jesteś przemiła Kurcze... mieszkanie to lipa na maksa... ja nie wiem, jutro Kraków wita mnie kolejny raz, mam nadzieję, że jakąś klitkę znajdę. hmm... żeby było gdzie karimatę rozłożyć... A już się bałam batów z Twojej strony... Ten av taki... straszny
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-09-23 o 23:21 Powód: A, taki tam post pod postem :P i taka tam edycja :D ;) |
|
|
|
|
|
#2928 | ||||
|
Konto usunięte
|
Nasi wielbiciele.
![]() Do fanów. Jeśli chodzi o mnie, to dzisiaj autografów nie rozdaję, sorry. Nie mam siły przez tą grypę, ale obiecuję, że napiszę do Was na swoim blogu. www.super-sexy-star.pl Zawsze i wszędzie. ![]() Cytat:
I co, na czym on polega?No bo możesz mieć różne zdolności np.:jasnowidzenie, telepatia, telekineza, leczenie energią itd. Co do aury-widzisz ją u innych?? A ten potencjał to jak się ma do faceta? ![]() Cytat:
Cytat:
Aha, bardzo ładna z Ciebei dziewczyna. Rambuś, czemu musisz pisać akurat wtedy kiedy ja odpisuję? Cytat:
Dzięki za wyjaśnienie, teraz mi sie coś rozjaśniło w moim pustaku. ![]() Fresa, no no, prorocze sny To dobrze i źle wg mnie. Dobrze-bo jestes w stanie przeciwdziałać danym wydarzeniom, a źle-bo zapewne jest to męczące . |
||||
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaak
![]() Tu dziewczyny na pewno potwierdzą, że ja jestem straszna S. Bo lubię robić Ci na złość Dobranoc ![]()
|
|
|
#2930 |
|
Konto usunięte
|
Rambo to postać straszna, apodyktyczna, sztywna, szorstka, bardzo twarda i nieugięta.
Oglądałyście ten film?
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę aurę i mogę ponoć leczyć energią... ojejku... przecież niektórzy uznaliby mnie za szaloną. A co tam... Najwyżej....Fresa, możemy się zintegrować, jakiś szał na forum zrobić Silva, absolutnie nic nie sugeruję, przestań... Też można sobie tutaj poczytać ![]() Znalazłam mieszkanko, chwalę się chwalę, mogę??
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zależy też w jakim środowisku się obracasz. Ja swego czasu sama interesowałam się takimi dziwnymi, róznymi sprawami, więc ja na pewno nie uznam Cię za szaloną, zbyt wiele się naczytałam, że uznać to co mówisz za szalone.A poza tym-kto dzisiaj jest całkowicie normalny? Hmm, szkoda, że nie możesz zobaczyć mojej aury, ciekawe w jakich mam kolorach Kiedyś czytałam, że jest taki specjalny przyrząd do sprawdzania aury, słyszałaś o tym?To świetnie, że masz mieszkanie, ciężar spadł z serca, co?
|
|
|
|
|
|
#2933 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Silvuuuuuś
-diabeł Ja tak zawsze mówię potocznie na diabła ,ale widzę,że Pani Herbatnik wytłumaczyła o co biega z tym Belzebubem .Cytat:
.Chyba się domyślam Cytat:
Cytat:
Są trzy prawdy-cała prawda,świeta prawda i gówno prawda (ciekawe,czy wygwiazdkuje Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Jaki ,bo żadnego tytułu nie widzę No ba,pewnie,że sie chwal
|
|
|
#2934 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moje życie nabrało sensu Mieszkanko jest śliczne, jasne, słoneczne. Mamy dużą łazienkę, dwie monstrualne szafy ( )... bo chcę żeby to miejsce stało się moim domem.. Takim drugim... Poza tym mieszkam na 9 piętrze, to zawsze jakieś mięśnie się wyrobi. Chociażby gdy będę chciała wytrzepać ten duży dywan. Wyskoczę na schody z nim na plecach albo pod pachą (lub pod pachami - jest serio duży ) i mam nogi jak nie wiem kto
||
|
|
|
|
#2935 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To już inna sprawa. Póki co szukam kolejnego. Cytat:
Hmm nie wygwiazdkowało Cholery też nie gwiazdkuje. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To było tak specjalnie napisane-chodzi o film "Rambo". Cytat:
Dziwne trochę. Mam nadzieję, że nie bawisz się czarną magią, kartami Tarota, wychodzeniem z ciała itd. Cytat:
Jest tam jakaś winda? |
|||||||
|
|
|
|
#2936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A z kim będziesz mieszkać?Z koleżankami? Ale numer ,dopiero teraz w cytacie Cytat:
.Cytat:
,ja oglądałam i to po kilka razy,bo co chwilę powtarzają w TVN .Cytat:
.
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam problemy z Wizazem, na watki wchodze przez "Odpowiedz" oczywiscie te z mojej subskrycji, nie za fajnie sie tak czyta
![]() Film nazywal sie "Vacancy" czyli "Wolny pokoj" ,wiecej takich filmow nie ogladam, bo sie obudzilam w nocy i spac nie moglam ![]() a ten film o Trojkacie bym sobie obejrzala ![]() Elittle super ze cos znalazlas i to cos z czego jestes zadowolona Dziewczyny kurujcie sie i zdrowiejcie |
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Zmijko,a co Ci się dzieje z Wizażem?
U mnie normalnie działa
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ciezko mi sie strony laduja
, ale to pewnie wina rutera, za slaby jest, ze skypem i gg tez mam problemy
|
|
|
|
|
#2940 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A przy okazji, skoro mowa o wyrzucaniu kart.... Zauważyłam taką dziwną rzecz-kilku moich znajomych 'bawiło' Tarota, ale po pewnym czasie gdzieś to odłożyli i powiedzieli, że już nie chce im się/lub nie chcą się w to bawić. Kiedy jednak powiedziałam im, że skoro tak, to niech po prostu je wyrzucą-nie byli w stanie tego zrobić, a argumenty były dla mnie szokujące: a bo ładne karty, a bo kosztowały 60 zł, a to coś innego. ![]() Niektorzy mowią, że mieszając karty Tarota, miesza się jednocześnie własne życie ![]() Cytat:
No właśnie u mnie też. |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

ale Ty Freso powinnaś się zorientowac, ponieważ wypowiadałaś się w tym wątku, zresztą Ty najwięcej wypowiadałaś się w moich wątkach. 

).
?Dużą miałaś frekwencję
.

Co Ty tam chcesz wymyślać?Myslałam, ze masz już 'swoją' nazwę-Silvuchna?Czy jakoś tak?
?
Ta galeria to ponoć studium narcyzmu

-diabeł