![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
A mozesz cos wiecej powiedziec o ich ofercie? Jak dlugo trwa film? Czy na filmie jest teledysk czy trzeba za to zaplacic?
Czy znacie moze jeszcze innych kamerzystow ktorzy w ofercie maja kamere i lustrzanke i najlepiej plener? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My w poniedziałek podpisaliśmy umowę z fotografem. Poznaliśmy tam kamerzystę, który z nim współpracuje jednak nie podjęliśmy z nim współpracy bo znajomy będzie filmował nasz ślub. Co do oferty nie orientuję się ale studio mają wypasione więc lustrzankę i kamerę mają na pewno ![]() Nie mam namiarów na niego ale to jest studiof4 przy ul. Gromadzkiej. Może gdzieś w necie znajdziesz namiary. Ja mam tylko na fotografa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na Gromadzkiej to łukasz Radzięta z wed.com ma siedzibę, tak? Mnie się podobają jego zdjęcia, ale TZ nie bardzo.. Bardzo się ceni? Z tego co czytałam na forach,to bardzo jest polecany. My się chyba zdecydujemy na foto-kwadrat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o aktualne opinie na temat zespołu MaksBand z Krakowa.
Zastanawiamy się nad orkiestrą na nasze wesele i wybraliśmy ten zespół, ale chcieliśmy uzyskać więcej informacji na ich temat. Gdyby ktoś mógł się podzielić jakimiś nagraniami z wesela, bylibyśmy bardzo wdzięczni. |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale stresik! Pan Łukasz z f4 studiowlasnie nam bedzie robił zdjecia i jestem spokojna o niego jak o mało co na weselu,zadzwonił zapytał jak samopoczucie itp,co za profesjonalizm a o swojej muzyce nie bede pisać. Wkurzyli mnie tyle razy ,opisze w innym wątku. Juz tuż tuż a mam jeszcże tyle rzeczy do ogarniecia! Dziewczyny trzymać kciuki! ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Wybraliśmy natali kukulskiej i jantar ale tytuł musze sobie przypomnieć,taka zywsza. Jedno jest pewne,bez żadnych kułeczek i trzymania sie za rączki! ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- [QUOTE=paula62;40950540]Spokojnie wrzuć na luz. Na pewno dobrze wyglądałaś ale my kobiety tak już mamy 100 % kobiecości ![]() Ja jeszcze nie mam tego stresa ale jak będę tak blisko ślubu jak ty pewnie włączy mi się czerwona lampka. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Włączy sie na pewno!!!!! ![]() Mam stres ale staram sie opanować nerwy,na dodatek chodzimy na kurs tańca na sam koniec,idzie oszalec ile tego jeszcze a tu kilka dni! Dziewczyny moja dobra rada,nie odkładajcie wszystkiego jak ja na koniec!!!!!!!!!!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak zgadza się. Oni razem współpracują ale nie mam pojęcia co do kamerzysty więc ciężko mi doradzać. Natomiast co do Łukasza to owszem ceni się ale sądzę ,że adekwatnie do swoich umiejętności ![]() Na razie wszystko przede mną więc okaże się. Faktycznie na forach jest kilka dziewczyn, które go miały i były bardzo zadowolone. Ja nie ukrywam, że też znalazłam go dzięki pomocy dziewczyn ![]() O ile się nie mylę 2 lata temu kuzynka korzystała z foto -kwadrat ale muszę ja zapytać dla pewności. Dość ładne mają zdjęcia ale najbardziej podobają mi się ich sesje. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja już po!!!!
Jak to szybko wszystko minęło ale było bajecznie-byłam tak szczesliwa jak mało kiedy!!! Opisze jak znajde wiecej czasu ale polecam ten piekny dzien dla kazdego!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulację ![]() Napisz jak spisał się fotograf ?? Ciekawość mnie zżera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
Paula fotograf za..
![]() Ci ktorzy chca miec wodzireja to niech zamówia Pana Łukasza bo wprowadza ludzi w taki nastrój,że goście pytali sie skąd go wytrzasnęłam!! Facet po prostu tryska energią. Lepiej zabawiał ludzi niż sama muzyka. Dzieci go uwielbiały,wszystkie sie kleiły do niego,nawet mówiły wujku ![]() Tak na akapicie-ma świetny samochód ktory robil wrażenie na każdym,a ze jestem blachara to sama zawieszałam oko na nim ![]() Na dni po wesele jestem mega zadowolona a jakie beda zdjecia to tez napisze ![]() Wątpie ze mogłoby coś z nimi byc nie tak. Niedługo pojedziemy po foty,juz nie moge sie doczekac!!!! Jestem mega pod wrażeniem i na pewno będe go polecać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To Rewelacja !! Właśnie na takiej osobie, pełnej energii nam zależało ! Oby u mnie też miał tak dobry dzień ![]() Czyli inne dziewczyny miały rację twierdząc, że łapie świetny kontakt z gośćmi. uff co za ulga czekałam na twoje relacje z niecierpliwością ![]() nie mogę doczekać się twoich zdjęć ![]() A jak pozostałe rzeczy ??? kto wam grał w kościele?? Miałaś tą skrzypaczkę??? Jak zespół? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Jestem już PO
![]() i teraz nie wiem co mam załatwiać jeśli chodzi o formalności ![]() Kiedy i po co mam się zgłosić do USC?
#2924 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Vip studio miało chyba i plener i teledysk, ale ja nie brałam pleneru, wiec pewna nie jestem ![]() Wrażeniami podzielę sie oczywiście po ślubie ![]()
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny pierwsze słyszę o teledysku plenerowym. Super brzmi a jak wyglada? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Raczkowanie
|
Chyba tak , chociaż zawsze widzę wmieszane wstawki ze ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Raczkowanie
|
Acha nie wiedziałam, że chodzi o taki zwykły filmik. Nasz fotograf wspominał nam o czymś takim i nawet pokazał kilka przykładowych ale nie wiedziałam, że tak to się nazywa. Ale jak już wiem o co chodzi i jak mam być szczera ten co wrzuciłaś słaby. Widziałam dużo bardziej poruszające i interesujące.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Ale czas leci! Ja już po !!!
![]() ![]() ![]() alkoholu zostało 1/4 ![]() ![]() teraz się remontujemy ![]()
#2930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czekamy na szczegóły ![]()
![]() |
#2931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ten wrzucony też mi się średnio podoba ale każdy ma swój gust ![]() Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-07-04 o 13:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Formalnosci jest od groma!Po ślubie bylam zalamana,zmiana dowodu,prawko,paszport,ko nta itp!!! Do Usc nie musisz sie zglosic tak przynajmniej u nas bylo,przyslali nam dokumenty a reszte juz same musimy zalatwiac. Powodzenia!! Ale lepiej napisz jak wrażenia???!!! Jak emocje bo ja płonełam ze szczescia ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Co jak co ale fotografa to w stopy całować!!Ten jego power zarażał wszyskich,nie sądziłam jak ważne to jest.Ja jestem mega zadowolona ![]() Ach jakbym chciala wrocic znow do tego dnia ![]() Niesamowite uczucie ![]() Pozostale rzeczy ?Ale ich masa była ![]() W kosciele mielismy skrzypce i chór-moge polecic ale to wyzsza szkoła jazdy po łacinie ![]() A zespół-goscie zadowoleni ale nie dogranych bylo wiele rzeczy,nie włączyli mi na oczepiny tego co chciałam i byli przemądrzali trochę. A jak u Ciebie Paula z pozostałymi przygotowaniami ? Moge cos doradzić bo juz doswiadczona jestem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kogo miałaś jako DJa ;> żeby ostrzec dziewczyny na przyszłość ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
Możecie mi podpowiedzieć gdzie znajdę biustonosze takie krzyżowane, które są idealnie do głębokiego dekoltu na plecach? Nie mogę takiego nigdzie znaleźć a czasu nie mam już za wiele;/Znalazłam w Intimisimi ale kosztował prawie 170zł!! kwota trochę powala... Niestety jako osoba niezbyt hojnie obdarzona przez naturę musze mieć też push up! Też chciałabym poznać tego dj-a... mam nadzieję, że to nie mój!! Bo to byłby kompletny niewypał zwłaszcza, że jako pierwsi wybraliśmy dj-a. Wszyscy zawsze mieli orkiestrę. Tyle, że my mamy dj-a + wodzireja. Więc mam nadzieję, że będzie dobrze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje !! A Co nie wypaliło ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Winietki i tego typu drobiazgi sobie odpuszczamy. Tak naprawdę nie mam nic dla siebie i TŻ. Zastanawiam się jeszcze co z prezentem dla rodziców....... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
dj g.cichy, generalnie nikt poza nami nie zorientował sie ze cos nie tak,no bo nikt nie znal planu wesela,np.nie puscil tej piosenki ktora chcielismy na wejscie do sali tylko mendelsona ktorego nie chcielismy, nie zrobil zabawy na ktorej nam zalezalo,jedna zepsul ...
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Ja dostałam takie zapięcie, gdy kupowałam biustonosz w Esotiqu. Więc możesz tam zobaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale juz po i nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem tylko skupić się na pozytywnych stronach ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
Hej, mega dawno mnie tu nie było, ale ślub coraz bliżej, więc zacznę częściej zaglądać
![]() Cytat:
Ostatnio też kupiłam sukienkę :P Ślub w kwietniu 2014, ale upatrzoną ją miałam chyba od pół roku. Pojechałyśmy z mamą no i została ta upragniona. Następne mierzenie dopiero miesiąc przed ślubem, dlatego muszę pilnować wymiarów, bo pani w salonie powiedziała, że poszerzyć mi jej raczej nie zdołają ![]() A że już tu piszę, to mam do Was dziewczyny pytanie... Wiem, że ten temat już chybva był, ale teraz po ślubach już możecie mieć doświadczenie. Będę potrzebowała bordowych, bardzo wygodnych butów ślubnych. Wiecie gdzie takie dostać? Nie wiem czy buty taneczne (które są podobno wygodne) są w takich kolorach. No to na razie tyle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.