|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
ja na szczescie o moja milosc nie musialam walczyc wrecz przeciwnie to on walczyl o mnie ten o ktorym zawsze marzylam walczyl o mnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2912 |
Konto usunięte
|
Dostałam sms od naszej Izy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Zadomowienie
|
oj dziewczyny dziewczyny.. (wielki ehhhh
![]() wlasnie tak!! teraz czas na szalenstwa..ja od "rocznicy" (minely cale 2 dni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny juz wiem co to za dziewczyna .... to jego była
![]() Rozstali sie bo ona go zdradzila... a teraz zrobila to po raz kolejny ![]() Rano mial opis ' Do konca mych dni bede walczyl o twa milosc droga M. ... ' Poczułam sie jakbym była tylko lekarstwem na te jego milosc do niej, tak jakby nigdy mnie nie kochal ![]() A teraz ma ' zaluje ze cie znalem i kochałem ...:|:|' Boje sie ze to chodzi o mnie, nie wiem czemu ale sie boje ![]() Poczułam sie strasznie naiwna... bo pogodzilam sie z ta dziewczyna dlatego ze wiedzialam ze jemu to strasznie przeszkadza jak jej nie lubie... i co? ![]() ![]() Jedno jest pewne nie wyszlo im, powinnam sie cieszyc?? Gdzies w srodku czesc mnie sie cieszy... a druga płacze ze nie jestem teraz przy nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
Zadomowienie
|
shewa jeśli to Cię pocieszy to doskonale wiem, co to znaczy być tą drugą. Ja też w swoim życiu doszłam do wniosku, że byłam tą drugą, chociaż jakaś część mnie kategorycznie zabraniała mi tak myśleć. To było chyba to głupie serce, które wciąż wierzy, że on je kochał. Rozum - on myśli inaczej, on już wie. Pogodziłam się z tym dopiero po 1,5 roku, ale lepiej późno niż później... Jestem z Tobą, bo dokładnie wiem co to znaczy... Boli ta cholerna naiwność, która wciąż wierzyła, że jestem w stanie sprawić, że kochając mnie o niej zapomni, chlerna naiwność...
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Ja nie moge w to uwierzyc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
BAN stały
|
Heloooooooooooooooooooooo o
![]() Wróciłam ![]() ![]() Pierwsze dni bez Wizażu to była masakra... Przecież do tej pory codziennie tu pisałam... Dwa dni przeryczałam, bo bez Waszego wsparcia tęsknota za EXEM mi się włączyła! Ale przeszło. Odcięłam pępowine od Wizażu i Internetu (a myślałam, że jestem uzależniona ![]() Kurde, mam inną klawiaturę :/ Źle mi się pisze :/ Co do EXA. Odkąd przysłał mi na urodziny życzenia na GG ja się nie odezwałam i nadal tak sobie milczymy ![]() Co do nowego faceta - J. chciałby ze mną być. Wystraszył mnie chłopak i trochę go już za to skreślam. Cóż powiedział, że zaczeka... Ale on mnie zwyczajnie wkurza... ![]() ![]() Julko cieszę się, że Adam okazał sie fajny ![]() ![]() ![]() ![]() Poziomko no widzisz stale Cię prześladują ci Jego znajomi... Ach, te zbiegi okoliczności... Kochana Ty ze Szczecina (cały czas o Tobie myślałam, jak w TV mówili o wypadku pielgrzymów, bo mógł być jakiś Twój znajomy, z rodziny...), mam nadzieję, że nie? Brukselko no ładnie to już rok... Właśnie zawsze jest ciekawa ta myśl, czy ta druga strona myśli o nas chociaż w tym dniu. Czy zdaje sobie sprawę z tego... Hm... U mnie niedługo miną 3 miesiące dopiero. Nie wiem co czuję. CHYBA przestałam kochać... Chociaż nadal tęsknię, myślę o Nim czasem. Ale to już nie to samo. Tamten człowiek umarł. Nie ma. Anulek no ładny psychol Cię dopadł ![]() ![]() Shewa bardzo Ci współczuję. On Cię teraz męczy (te opisy dają głupią nadzieję). Ale czy Ty tego chcesz? Dużo żalu w Tobie. Nie dziwię się. Co tam u Ash, Madzi, Bess? Widzę, że milczą kobietki! Zżyłam się z Wami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Konto usunięte
|
Iza jesteś już i ukrywasz się
![]() Co do psychola to wiesz, wydawał się normalny przez jakiś czas milutki taki chłopaczek ![]() a potem wystarczy że stwierdziłam że nie chcę z nim być i już szaleniec ![]() ![]() Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2007-07-31 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Izaluka dzieki
![]() ![]()
![]() |
#2920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
++ edit nie umiem wkleic zdjecionka..paskudztwo
![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Ja juz sama nie wiem co mam robić
![]() Kocham go... zaufałam mu ![]() A za miesiac bede musiala stanac z nim twarza w twarz i udawac ze wszystko jest wporzadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
aha i ten Adam mnwi wczoraj wkurzyl! zadal jakos beznadziejnie pytanie i nie moglam go zczaic-na gg- i zapytal sie czy jestem blondynka czy udaje glupia? no kretyn no! wkurzyl mnie na maxa bo sam zle zinterpretowal pytanie i sie zaczal rzucac! w potem pow.mu ze ide ogladac Sex and the city bo oladam coedziennie i zreszta to moj ulubiony serial a on na to napisal mi sms-czekajcie zacytuje:Oki dobranoc malenka!Tylko prosze Cie skarbie nie wczowaj sie za bardzo w ten serial bo boje sie ze nastepnym razem mozesz mnie zaatakowac hehe buziaczki
co za moron? co to w ogole bylo? od kiedy jestem jego "malenka" i "skarbem"???he??? z tego co zauwazylam to on sie we mnie wlepial a nie ja w niego! ale mnie wkurzyl tym sms mowie wam! wiec po 1h mu odp:you wish.-chcialbys! hahaha nie moge po prostu!
![]() |
#2923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
" bejbe " ![]() ![]() A z tą blondynką to też przegiął ![]() Co z nim dalej zrobisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
BAN stały
|
Izunia
![]() ![]() U mnie nic nowego.Pracuje,lenie się,odpoczywam.Pierwszy zachwyt nad moją pracą/praktyką minął i zaczyna mnie to nużyc-codziennie to samo.Mam nadzoieje,że we wrześniu uda mi się gdzieś wyskoczyć,licze nawet na jakieś cieplutkie klimaty ![]() Julka,rtzeczywiscie ten Adam to gówniarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
chyba go opieprze za to! co on sobie mysli?przeciez nie jestesmy razem,my siie przeciez nawet dobrze nie znamy! a on mi tu z takimi tekstami! buhahaha! cos mu przygadam dzis jak bedzie dzwonil
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2926 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
gdzie sa ci dobzi faceci ???
**edit izulko alez masz fajowski avatar ![]() ![]()
"jesli wypowiesz cos dobrego, na tym sie skonczy. Jesli wypowiesz cos zlego, na pewno sie spelni." Edytowane przez brukselka Czas edycji: 2007-07-31 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Wtajemniczenie
|
Wzywasz mnie do tablicy, więc jestem
![]() U mnie nic ciekawego. Praca, praca ... Zimno dzisiaj jak nie wiem co, nienawidze takie wietrznej pogody. Wlasnie skonczyłam oglądać sobie bluffmaster na dvd - bardzo mi sie podobało. Moj TZ od 2 tygodni pracuje razem ze mna - ale on tak raczej przejsciowo, bo jego praca wymaga ciaglego przebywania poza domem-jedynie w weekendy i to nie wszystkie bedzie w domu. Jak zacznie się szkoła - będzie musial poszukać czegoś bardziej na miejscu. Tak więc teraz mam duzo czasu i jak jest cieplo to idę na rowerek po pracy, a jak zimno to nadrabiam zaleglosci w ogoladaniu filmow bollywoodzkich albo ide na body space z kuzynka i koleżanką z pracy w jednej osobie. I trochę się martwie, że ja i moj TZ jestesmy jak strae malżenstwo - kocham go, ale juz nie ma tych fajerwerkow, co kiedys - co prawda chyba nie da sie byc caly czas na maksa kims zafascynowanym, ale jakos tak... Brakuje mi tego uczucia, kiedy jest sie zakochanym, jak wariat. A bess udzielqa się na wątku o bollywoodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Zadomowienie
|
shewa nie wiem jak jest u Ciebie, być może jest inaczej, ale ja tak łudziłam się 1,5 roku, przynajmniej o rok za długo. Też słyszałam, ze mnie kocha, że chciałby żebym była ostatnią kobietą w jego życiu, jego mama nazywała mnie synową... Kiedy sie rozstawaliśmy mówił, że nie chce mieć dziewczyny... po 3 meisiącach zobaczyłam go z inną... Wiem, że byłam mu potrzebna tylko do zapomnienia i za to chciałabym go nienawidzić, ale nie potrafię...
Izuś nonareszcie znowu wróciłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2931 |
BAN stały
|
Dzięki Brukselko
![]() ![]() ![]() Ash no fakt... Ile to już w sumie jesteście razem? 5 lat? Ludzie często już sie o tym czasie zastanawiają - albo ślub albo rozstanie... A mi się wydaje, że para można być długo... Jesteście już ''dotarci''. Teraz tylko brakuje powiewu swieżości... Dmuchnij ![]() Ash może będziesz wiedzieć, bo często Cię na biochemii widzę. Czy Iwostin ma parasol i będzie się destabilizował pod wpływem makijażu? Czy tylko Avenki są bezpieczne na wszelką kolorówkę? Kurde kupę kasy na to potrzeba. Akurat szczęśliwie podkład mam ''bezpieczny'' z Erisa, ale wszelkie pudry z talkiem i mikką, podobnie jak róż... Eh... Poziomko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie twoje zniesmaczenie...
podobaja mi sie tez zielone listki poziomki shewo..ohh..jakze bym chciala zabrac twoj caly smutek..czuje sie jak weteranka..przyjelabym go na klate i lepiej czy gorzej sobie z nim poradzila..a co! ze mna nie mialby szans.. i nie ma ze boli..nie ma litosci dla zdradzieckich samcow i uczuc dla nich!!!
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...dzisiaj to mnie chyba juz nic nie zadziwi
![]() Napisalam do niego zeby mi podrzucil moje plyty bo mi sa potrzebne. A on odpisal czy bym wpadla moze ![]() Brukselko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
a wiec....gadalam z nim wczoraj-z Adamem- i zapytalam sie go co to w ogole za sms byl? ze ja nie jestem w zadnych zwiazku wiec zeby mnie nie wkurzal.A o blondynke to pojechalam po nim OKROPNIE! hahaha biedny przepraszal mnie potem
![]() ![]() Buziaki dla moich kochanych bab ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2937 |
BAN stały
|
Cisza tu dziś
![]() ![]() Mam możliwość dostania (przynajmniej spróbowania) pracy barmanki. Nie znam się na tym kompletnie. Nie wiem czy bym podołała... W sumie to tylko na weekendy, ale dojazd, odpowiedzialność za kasę itd. Tym samym mam mały dylemacik - co robić w ten weekend? a) spędzić dwie noce na darmowym przyuczeniu do pracy barmanki w pracy b) pojechać na mega imprezę na stadionie Lecha z super DJ-ami i znajomymi ![]() Jutro jadę na zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yyy, no więc nie wiem co robić ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Iza -> ja bym pojechala na impreze, ale to ja
![]() A widzialam sie dzisiaj z D. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
moj dobry qmpel...czasami odwazam sie nazwac go przyjacielem... zakochal sie.. rozstal sie ze swoja dziewczyna po 3 latach (nie lubilam jej...to kpina byla nie zwiazek) niedawno poznal dziewczyne ze swojej grupy..minal tydzien a on sie zakochal..nigdy go w takim stanie nie widzialam... wpsolczuje mu... po milosci przychodzi zal i rozczarowanie...i straszny bol... (ja mu tego nie powiem... przynajmniej nie teraz) chcialabym byc z kims..ale ja mu naprawde wspolczuje... jak z takim nastawieniem pozwolic komus sie pokochac............
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
ja tez polazlam na zakupy dzisiaj.Tyle wydalam ze az zapalilam papierosa jak przyszlam do domu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.