|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia
Dziewczyny a może któraś z Was ma turbo jam disc 3?
Bardzo podobają mi sie te ćwiczenia, także jak któraś ma to na komputerze to prosze o wrzucenie, albo o namiary jak moge to ściągnąć
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tematem, to czy któraś Wizażanka kupiła ćwicz razem z nami z Carmen Electrą? Ja dziś po szkole wpadłam do kiosku, ale nie ma tej gazety Może komuś innemu udało sie kupić?
|
|
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
ja tez poz szkole poszlam do kiosku i jeszcze nie ma... ale moze jutro bedzie?
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
Cicho byłam bo mnie zmobilizowałyście i też zaczełam Slim in 6 dzis pierwszy dzień także dołączam się do klubu i będe też zdawać relację
RAZEM WYTRWAMY PRZEZ 6 TYGODNITen taniec krok po kroku to nauka z Kasią Cichopek i tym jej partnerem z Tanca z Gwiazdami sama jestem ciekawa co to A co do Ćwicz razem z nami to ja też w kioskach nie widziałąm coś mało słowni są ci wydawcy
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
A ja niedawno wróciłam do domu. W związku z tym, że mnie też mobilizujecie, wezmę się w garść i ruszam do przodu. A jutro znowu pobudka o 6:30...
Nie damy się slimom
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
No więc właśnie wróciłam z kiosku... w gazetce są pięknie pokazane i opisane podstawowe kroki (ruchy) - niestety tylko cztery... płytki jeszcze nie widziałam ale mam nadzieję, że jest na niej więcej niż w tej gazetce. jeśli będzie więcej to wydaje mi się to bardzo fajne.
Cała kolekcja składa się z 24 płyt, czyli tańców. Niestety mam nie fajne informacje... a mianowicie takie, że następny numer kosztuje już nie 10 zł a 20 zł... i płytki ukazują się co 2 tygodnie... tak więc średnio w miesiącu trzeba wydać 40 zł, żeby mieć wszystkie numerki... Nie wiem jak dla was, ale dla mnie ta cena jest zawysoka i to był pierwszy i ostatni numer jaki kupiłam. A szkoda, bo chciałabym nauczyć się tych wszystkich tańców P.S. Jutro wieczorkiem postaram się zeskanowac i wrzucić wam tą gazetkę - jeśli oczywiście chcecie
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
Przejżałam tak szybciutko tą płytkę i jest nawet fajna jak na pierwszy rzut oka. Są pokazane pokolei te 4 kroki co w gazetce i na koniec całość. Obejrzałam ten cały taniec to wygląda bardzo fajnie. Można obejrzeć całość lub konkretny krok.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
Sorry ale nie czytałam co się pojawiło nowego w tym cudownym wątku ale mam dla Was torenta. Ja już nie mam miejsca bo seeduję ale może któraś z Wizazanek zdecyduje się ściągać. Jest to Tae-bo z Billy'm Blanks'em i to dość pokażny zestaw:
http://torrentteam.eu/torrents.php?s...ory=0&active=0 o ile link jest dobry to mam nadzieję, że jakość tego zestawu też będzie dobra. W końcu rozmiar o czymś świadczy.
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny blagam o pomoc !! chodzi o to ze chcialam cwiczyc (bo przed tym nieszczesnym wypadkiem podczas windowsa mialam to i bylo rewelacyjne moim zdaniem a teraz juz tego nie ma na rapidshare) czy mozecie wrzucic na mga "10 minutes solution"? chodzi mi o wszyskie 3 czesci.. blagam... opracowalam sobie program treningowy na 6 tygodni i tam te cwiczenia tez sa... i teraz chcialam sciagac jednen choc i pokazuje ze nie ma juz tego pliku i patrze -nastepnych tez nie ma.. plizz.. jezeli ktoras to ma i moglaby wrzucic (tak do 3 tygodni najlepiej hihihi) to bylaby wdzieczna..
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A swoją drogą jaki ty masz terazten plan treningowy? Tylko nie przesadź z tymi ćwiczeniami bo spowolnisz sobie metabolizm
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
hihihi no mozesz od czesci pierwszej 8-) a plan sobie opracowalam sama.. moge wam go napisac jak chcecie 8-) mam nadzieje ze zadziala... a moim zdaniem jak dla mnie on jest nawet taki ok ... bo ja w sumie duzo cwicze 8-) wiec ja wam go moge napisac jezeli tylko chcecie... i jest to glownie plan treningowy z SLIM IN 6 ale urozmaicony innymi cwiczeniami.. potem bede z innymi cwiczeniami z beachbody tymi co sa dostepne robic plany i jak cos tez wam moge wkleiac..
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
Wstawiam Wam ostatnią część salsy (gold)
Pingwineczko wiem co przechodzisz. Ja nie mogłam przekonać swojego TŻ i na kurs tańca poszłam sama. Na początku miałam problemy ze znalezieniem partnera ale jak go już znalazłam to okazało się, że jest cudowny (oczywiście w tańcu). Jeśli Ci się nie uda to zrób tak jak ja - nam kobietom też od życia należy się odrobina luksusu oraz chwila "zapomnienia". 1. http://www.megaupload.com/?d=S2RXQ8W6 2. http://www.megaupload.com/?d=LK7W0LFS 3. http://www.megaupload.com/?d=GURRVG7R 4. http://www.megaupload.com/?d=GI8176KC 5. http://www.megaupload.com/?d=3BRGNLQ4 6. http://www.megaupload.com/?d=L2GP694L 7. http://www.megaupload.com/?d=9U3J41A2
|
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny 8-) ja mam takie pytanko bo jakas zakrecona chyba dzisiaj jestem i nei mgoe znalezc: a chodzi mi o poprawny adres do pliku 5 i crc z THIGHS OF STEEL ktore wrzucala kochana MAGFLIEG 8-* jezeli ktoras zna strone moze mi podac?albo adres 8-D heheh
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej jest ściągać przed 7 rano
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
10 minut solutions część pierwsza
10 minut solutions część druga 10 minut solutions część trzecia Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:43 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przynajmniej mam taką nadzieję bo tam faktycznie był błąd Pozdrawiam Edytowane przez magflieg Czas edycji: 2006-12-21 o 22:43 Powód: rozkaz odgórny |
|
|
|
|
|
#2928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ja sie tobie odwdziecze? ja mam pomysl: bo ja i tak to kupuje.. jkak tylko sie u mnie w kioskach pojawi new cwiczrazem z nami to ja to wrzuce na mega uploada wiec nie musicie kupowac.. ok? |
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam jeszcze takie pytanko: na tym ruskim forum co tam byly tez cwiczenia to gdzie to sie wchodzi zeby wejsc do tych cwiczen/ bo ja ani be ani me po rusku no i sobie nie moge dac z nim rady
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
Nr 1 "Taniec krok po kroku" - Cha cha:
EDIT: Pierwsze stronki (1-6) znajdują się w poście 2927 Edytowane przez monikax Czas edycji: 2006-09-20 o 11:04 |
|
|
|
|
#2931 |
|
Raczkowanie
|
następne strony (7-12)
Edytowane przez monikax Czas edycji: 2006-09-20 o 11:05 |
|
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
i kolejne (13-18)
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Raczkowanie
|
i ostatnia (19), tzn. są jeszcze 3 stronki z informacjami o tym tańcu, skąd pochodzi, itp. Tego nie skanowałam, ale jakby kogoś interesowało to wrzuce.
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tu macie pierwsze 6 stron - musiałam je zeskanować raz jeszcze bo były mało czytelne
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
Płyty niestety narazie nie mogę wam wrzucić, bo nie mam dvd w kompie
Ale postaram się zrobić to u brata
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
kupilam cwicz razem z nami..zaraz obejrze i potem podziele i zaczne wrzucac 8-D wiec mozecie nie kupowac hihihi
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieczytelne są Bo u mnie wszystkie strony są ok Czy może chodzi ci o to, że nie ma stron 1-6 Jak tak to są one na końcu - wyjaśniałam, że musiałam je usunąć z początku i dodać na końcu, ponieważ były mało czytelne
|
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie ja mam taki problem ze ja wogole nie mam tych stron .. nie wiem czmu.. tak jakbys wogole ich nie dodala.. hmm jeszcze pokombinuje
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

Bardzo podobają mi sie te ćwiczenia, także jak któraś ma to na komputerze to prosze o wrzucenie, albo o namiary jak moge to ściągnąć 

Może komuś innemu udało sie kupić? 
RAZEM WYTRWAMY PRZEZ 6 TYGODNI

Ale postaram się zrobić to u brata