Moda "plus size" - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-02, 15:30   #2911
madzia_g
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size"

Limonatka widze po podpisie ze duzo schudlas gratulacje a jak Ty to robisz? zdradzisz sekret?
co do ciuszkow foto postaram sie wkleic wieczorem bo teraz jestem u TŻta i nie mam sweterka ;p

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 15:54   #2912
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
I jak ja mam przy tobie na diecie wytrzymac?? ale mam cel do konca roku zrzuce te 9 kg...
Iza a jak ja mam wytrzymać A tak serio to póki co nie dietuję, nie mam weny i zazdroszczę silnej woli i czekam na natchnienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze sie nie powtarzaja
Kasiu piękne sukienki, szczególnie zielona i biała

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
Mrs Vargas nie nie poszłam JESZCze.. wcozraj cały dzien mówili ze jezdzą od 10 a od nas o 18 pojechali jeszce w dwa miejsca/kurde noo powiedział ze przyjdzie i sam mnie wyciagnie i że nie zartuje ? to ja mu że ja tez nie przychodzij adres znasz pzrecież będe czekać...zobaczymy czy dotrzyma słowa

a te Twoje rogaliki to WEź nie kuś!!! pychotkaa
Gosiu mam nadzieję że przyjdzie i Cię wyciągnie i spędzisz bardzo miło czas A rogaliki faktycznie były pychotka

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
butów jeszcze nie mam zdjęcie mogę zrobić narazie samego płaszczyka trochę mnie przeraża bieganie za tramwajem w Wawie w tych butach no nic, najwyżej będę je nosiła w razie niedalekich wypadów tudzież na uczelnię
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
jeszcze nie opanowałam robienia zdjęć z samowyzwalaczem
Ale ze mnie blondynka, Dario dopiero dziś zobaczyłam Twoje buty . Są piękne Czy kupiłaś je przez net może? Dasz radę w nich biegać Płaszczyk też jest super. Naprawdę świetne zakupy.

Ja zaraz wkleję zdjęcia swoich butów
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:03   #2913
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Iza a jak ja mam wytrzymać A tak serio to póki co nie dietuję, nie mam weny i zazdroszczę silnej woli i czekam na natchnienie
Ja wiem ze jest ciezko najwazniejsze nie byc glodnym ale skoro nie moge jesc chleba to nie bede go jesc. Moj malz postawil mi warunek - schudnac potem dziecko. Ja wiem ze on sie boi o mnie juz dwa razy poronilam ale teraz to ja mam motywacje naprawde i zrobie to !!! 10 kg do konca roku - zostaly 4 miesiace bo chce zobaczyc 8 z przodu zamiast tej wrednej 9.....
Stary 2008-09-02, 16:25   #2914
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
Limonatka widze po podpisie ze duzo schudlas gratulacje a jak Ty to robisz? zdradzisz sekret?
no stosuję te zasady Metody Montignac i leci czasem jest ciężko, ale już np. tak się przyzwyczaiłam do tylko 3 posiłków dziennie (i zero podjadania!), że nie wiem, jak ja mogłam coś w siebie wpychać co 2 godziny!

Mischoko - naprawdę poroniłaś z powodu plus size? tak Ci lekarze mówili czy to tylko Twoje domysły? ja właśnie chcę mieć mnie kg m.in. z powodów zdrowotnych.. chcę mieć dzidziusia też baaardzo, tylko za cholerę nie ma kandytata żadnego na horyzoncie.. żadnego.. no ale tak czy siak będę chciała kiedyś. a nie dość, że jestem plus size, to jeszcze mam nadciśnienie no i jeszcze biorę teraz takie leki (oprócz tych na nadciśnienie) przez które nie mogę broń boże zajść w ciąże i nie będę mogła do 1/2 roku po zakończeniu ich brania... więc chciałabym chociaż podwyższyć sobie szanse na zajście w ciążę w przyszłości obniżając moją nadwagę...

aj, zeszłyśmy z tematu...

no to wracając, wklejam zdjęcia mojego stanika ktory przyszedł wczoraj. Część dziewczyn biuściastych mówi, że mam zatrzymać, część że nie. A ja jestem rozdarta :P Bo fajny jest, ale COŚ mi w nim nie gra...

nie daję frontowych zdjęc w samym staniku, bo jakoś nie chciałabym aby faceci jacyś zaglądajacy na to forum ogladali mój biust :P jak któraś chce, to mogę wysłać na PW ewentualnie :P ale raczej nie chcecie oglądać mojego biustu + zwałów tłuszczu pod :P

Image00004.jpg Image00005.jpg
Image00006.jpg

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:31   #2915
gastone
Raczkowanie

fiu fiu fiu Limonatka!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 16:34   #2916
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Powiem tak staniczek ladny ale jak dla mnie zbyt szeroki rozstaw miedzy piersiami. Niby ladnie sie uklada ale to nie to. Ja bym poszukala czegos innego. Sorki jak zasmucilam
Stary 2008-09-02, 16:43   #2917
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wiem ze jest ciezko najwazniejsze nie byc glodnym ale skoro nie moge jesc chleba to nie bede go jesc. Moj malz postawil mi warunek - schudnac potem dziecko. Ja wiem ze on sie boi o mnie juz dwa razy poronilam ale teraz to ja mam motywacje naprawde i zrobie to !!! 10 kg do konca roku - zostaly 4 miesiace bo chce zobaczyc 8 z przodu zamiast tej wrednej 9.....
Przykro mi Izo. Ale wierzę że się uda, po tym wszystkim musi być już tylko lepiej . Mocno dopinguję Cię w odchudzaniu, dasz radę.

Cytat:
Powiem tak staniczek ladny ale jak dla mnie zbyt szeroki rozstaw miedzy piersiami. Niby ladnie sie uklada ale to nie to. Ja bym poszukala czegos innego. Sorki jak zasmucilam
Limonatko myślę tak samo jak Iza. Jest troszkę za szeroko, chyba lepiej poszukać jakiegoś który będzie bardziej zbliżał piersi do siebie. Sama również poszukuję Ale bardzo podoba mi się Twoja tunika

Wklejam moje nowe buty, nic ciekawego, do śmigania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0607.JPG (115,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0685.JPG (118,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0610.JPG (109,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0611.JPG (100,2 KB, 6 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-02, 17:29   #2918
chilanes
Zakorzenienie

bardzo fajne butki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rosie.pink.JK.500.jpg (41,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Serenity-black-800.jpg (49,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Shakira_1_nightfallpurple.jpg (96,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Shakira_1_rainforestblue.jpg (77,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sheerelegance_m.jpg (84,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sublime.jpg (87,9 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-09-02, 17:32   #2919
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
bardzo fajne butki
Dziękuję

Świetne przewiewne tuniki (chcę), ale najbardziej podoba mi się strój biało-czarny, piękna prostota
Stary 2008-09-02, 17:54   #2920
chilanes
Zakorzenienie

kurczę co tu kryć, marzą mi się takie fajne ciuszki ;/ cholernia, że też u nas o takie ciężko ;/ A może to ja źle szukam, nieumiem dopasować...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 700R22BRNH.jpg (101,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 363R19MGTM.jpg (24,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 600P26BLKM.jpg (27,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg summer_m.jpg (126,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tracy_grayblack.jpg (49,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Valerie_1_black.jpg (51,8 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-09-02, 17:57   #2921
chilanes
Zakorzenienie

ehhh taka niewymuszona elegancja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 308P27GRYM.jpg (20,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 307P30GRYM.jpg (22,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 359P33BLKM.jpg (21,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 310P22BLKM.jpg (22,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Valerie_1_coral.jpg (50,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 364P22GRYM.jpg (17,7 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-09-02, 18:08   #2922
MrsVargas
Wtajemniczenie

Chilanes nie dobijaj mnie A tak serio to one mają takie długie nogi
Stary 2008-09-02, 18:29   #2923
chilanes
Zakorzenienie

eee nie mają, to tylko kąt spod którego robiono zdjęcie i inne badziewia, jak światło itd

Ohhh skoro "dobijam" to koniec z fotkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (10,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (6,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (11,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (10,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.JPG (9,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.JPG (5,5 KB, 8 załadowań)
Stary 2008-09-02, 18:30   #2924
GOśka T.
Zakorzenienie

patrzę ze czerwień teraz na topie na mieście to juz wogóle same czerwońce i żółtki :P hhehehe

DAria myślałam ze ten płaszczyk będzie w krwiścieee czerwonym kolorze, a nie jest ( chyba że tylko na zdjeciu tak wyszedł) ale jest slicznyy , warto było i wygląda dobrze na Tobie) teraz tylko tamte buty na obcasie i smigajjj )

MrSVargas nie ukrywam że też na to liczę hehehe pożyjemy zobaczymy

Limonatka śliczna bluzeczka

chilanes z tym dopasowaniem to też włąsnei problemy, jak uda sie cos znaleźć to jak na górze dobra to na dole beznadziejnie i tak z wszystkim ze spodniami <jak w pasie, na udach nawet dobre to do skócenia i to ostrooo a wtedy już traci po całosci ( , bluzki też, nie wspomne o sukienkach ( w sumie w nich nie chodze ale przydałaby sie jakaś dobra do szafy )

ja to chyba też z takim światłem bede chodzić, i mówić innym by patrzyli na mnie z tego lepszego kąta :P hehehe

p.s starałam się wybrac te których jeszcze nie było, nie gwarantuję ze sie nie powtórza -;
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukieneczka.JPG (12,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg crystal60.jpg (28,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolorowo.JPG (17,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plus eleganzaa.JPG (57,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Hammerstein53.jpg (58,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.JPG (13,2 KB, 7 załadowań)
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-02, 19:21   #2925
chilanes
Zakorzenienie

co do dopasowania, to nie chodziło mi "ciuchów do figury", a "ciuchów do ciuchów" zestawianie ze sobą

jeszcze kilka fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2_T8027-8070S8077N005.jpg (32,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5_T4006S8016.jpg (108,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.JPG (10,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.JPG (6,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.JPG (10,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.JPG (7,2 KB, 2 załadowań)
Stary 2008-09-02, 19:23   #2926
chilanes
Zakorzenienie

I ostatnie na dziś, bo potem nie będzie co dodawać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.JPG (6,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11M.jpg (19,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.JPG (6,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.JPG (7,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12_T7017.jpg (27,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12M.jpg (13,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-09-03, 09:51   #2927
gastone
Raczkowanie

Ladne te przewiewne tunki..Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest ztymi tunikami odcinanymi pod bistem.??? Moj maz mowi caly czas ze nie lubi mnie w takich tunikach bo jemu sie wydaje ze ja w ciazy jestem bo powiekszaja brzuch.Teraz mi powedzcie ma racie czy cos mu sie popitolilo?
Czasem mierze takie ladne tuniki ale patrze na siebie przez pryzmat jego wypowiedzi i rezygnuje...A czasem naprawde szkoda...
Stary 2008-09-03, 09:57   #2928
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ladne te przewiewne tunki..Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest ztymi tunikami odcinanymi pod bistem.??? Moj maz mowi caly czas ze nie lubi mnie w takich tunikach bo jemu sie wydaje ze ja w ciazy jestem bo powiekszaja brzuch.Teraz mi powedzcie ma racie czy cos mu sie popitolilo?
Czasem mierze takie ladne tuniki ale patrze na siebie przez pryzmat jego wypowiedzi i rezygnuje...A czasem naprawde szkoda...
Malgosiu ja Ci mowie co ja mysle - Ty wiesz ja nie musze przez pryzmat mojego malza patrzec - choc on mowi dokladnie to samo. Ja jak ubiore taka tuniczke odcinana pod biustem to owszem ladnie wygladam ale jak na ciezaroweczke. A ja nie chce tak wygladac bo jeszcze w ciazy nie jestem. U mnie tuniki podkreslaja tylko brzuch wiec rezygnuje, choc nie powiem niektore sa przepiekne ostanio np w H&M widzialam nawet mierzylam ale co z teg ojak efekt taki sam Nawet kiedys na lotnisku mnie jedna chua laska z obslugi zapytala: czy panstwo przewozicie jakies niebezpieczne rzeczy? sami pakowaliscie walizki? a pani to w ciazy? A ja na to jak na lato : nie, ja po prostu jestem taka gruba i z usmiechem i laj laj... A ona wybauszyla oczy i puscila takiego buraka ze juz w oczy wiecej nie spojrzala. A co niech sie liczy z tymi wiekszymi jak gruba to zaraz w ciazy? Choc swoja droga chcialabym....
Stary 2008-09-03, 10:02   #2929
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
niestety, tak często to wygląda, zwłaszcza jak te tuniki pod biustem na wysokości brzucha są mocno przymarszczone, ale ja się tym nie przejmuję, noszę właściwie prawie tylko tuniki

Cytat:
Malgosiu ja Ci mowie co ja mysle - Ty wiesz ja nie musze przez pryzmat mojego malza patrzec - choc on mowi dokladnie to samo. Ja jak ubiore taka tuniczke odcinana pod biustem to owszem ladnie wygladam ale jak na ciezaroweczke. A ja nie chce tak wygladac bo jeszcze w ciazy nie jestem. U mnie tuniki podkreslaja tylko brzuch wiec rezygnuje, choc nie powiem niektore sa przepiekne ostanio np w H&M widzialam nawet mierzylam ale co z teg ojak efekt taki sam Nawet kiedys na lotnisku mnie jedna chua laska z obslugi zapytala: czy panstwo przewozicie jakies niebezpieczne rzeczy? sami pakowaliscie walizki? a pani to w ciazy? A ja na to jak na lato : nie, ja po prostu jestem taka gruba i z usmiechem i laj laj... A ona wybauszyla oczy i puscila takiego buraka ze juz w oczy wiecej nie spojrzala. A co niech sie liczy z tymi wiekszymi jak gruba to zaraz w ciazy? Choc swoja droga chcialabym....
ponoć, jak się ludzie przestają tak ciśnieniować zajściem w ciążę, tylko się soba cieszą, to się udaje łatwiej.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 10:03   #2930
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Ale ze mnie blondynka, Dario dopiero dziś zobaczyłam Twoje buty . Są piękne Czy kupiłaś je przez net może? Dasz radę w nich biegać Płaszczyk też jest super. Naprawdę świetne zakupy.
znalazlam je na allegro i czekam (nie)cierpliwie aż przyjdą w płaszczyku czuję się trochę jak mała dziewczynka.. taki czerwony kapturek, któremu ukradli kapturek dlatego potrzebowałam takich butów biegać to może nie dam rady, ale ostrożnie chodzić
Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
DAria myślałam ze ten płaszczyk będzie w krwiścieee czerwonym kolorze, a nie jest ( chyba że tylko na zdjeciu tak wyszedł) ale jest slicznyy , warto było i wygląda dobrze na Tobie) teraz tylko tamte buty na obcasie i smigajjj )
też myślałam, że będzie bardziej czerwony, ale na zdjęciu wyszedł nieco zgaszony. i tak nie jest źle z tym kolorem
Stary 2008-09-03, 10:11   #2931
gastone
Raczkowanie

Cytat:
No widze ze moj maz jednak ma racje....A co wygladu jak w ciazy to mialam ostatnio to samo.Spotkalam kolezanke, ktora jest w piatym miesiacu i pracuje w sklepie.Wiec podeszlam do kasy do niej zaplacic za zakupki i pytam jak sie czuje itp i sobie tak rozmawiamy, a jej kolezanka z boku, tez Polka, chuda tyka o blond wlosach mowi oooo to ty tez w ciazy?? a ja jej na to nie mam taki brzuch glownie po ciazy!! a ona na to ooo to pewnie dopiero urodzilas? A ja na to nieee moj synek ma juz dwa lata!! Ona sie w koncu zamknela a ja pomyslalam Bozeee co za brakt taktu, co za glupia baba.Popsula mi dzien do samego konca!!!!
Stary 2008-09-03, 10:17   #2932
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Nie wiem czy ma racje ale moj uwaza podobnie. A co do nietaktownych lasek sie nie przejmuj. One sie nigdy nie naucza ze dla nas puszystych to jest naprawde duuuzy problem. Tak jak pisalam wczesniej najgorzej jak bylam w PL i do McDonalda poszlismy - ja tylko siku a malz po shake'a no ale te spojrzenia coniektorych chudych patyczakow co wpierniczali te zarelko.... no podziekowac tylko
Stary 2008-09-03, 11:46   #2933
Limonatka
Zakorzenienie

dzięki za wszelkie wypowiedzi co do stanika jeszcze decyzji nie podjęłam

co do tunik, moim zdaniem to zależy od rodzaju tuniki, materiału itp. mam w sumie dwie odcinane, i to nie tyle co pod biustem, co w biuście - i w jednej wyglądam jak w ciąży lekko a w drugiej nie. ale ja się tym bardzo nie przejmuję, jeśli mi się tunika podoba eh, przydałyby się jakieś nowe tuniki... ale takie dłuższe, jak sukienki bym chciała, żebym zamiast spodni mogła nosić getry pod spód

a ja mam dzisiaj jakiś taki dobry humor bez powodu hehe.

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 12:12   #2934
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

To bardzo dobrze - dobre huory powinne sie przenosic przez klawiature komputera
Stary 2008-09-03, 13:22   #2935
chilanes
Zakorzenienie

albo zaparzać sobie zamiast herbatki
Stary 2008-09-03, 13:24   #2936
gastone
Raczkowanie

No McDonaldy czy wogole miejsca z jedzeniem to jeszcze nic, ale sklepy gdzie obrazona chuda blond laska patrzy na mnie z gory na dol myslac: Taaaakich rozmiarow duzych nie mamy to dopiero mile przezycie.Na szczescie tu gdzie mieszkam nie mam tego problemu i jest mi z tym dobrze ze traktuja wszystkich jednakowo.!!! Jednak zawsze podroz do domu mnie stresuje a zwlaszcza ze wzgledu na ciotki klotki, sasiadki, i zyczliwe znajome ktore mowia ale utylas!! I do mojej mamy ciagle pytania: Ale ta twoja gosia utyla hihoho chyba jej sie dobrze [powodzi co? A zebyscie wiedzialy ze tak!!!!
Stary 2008-09-03, 13:32   #2937
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

No no szczegolnie te "zyczliwe" znajome. Ja mam to samo. Bo ja w sumie jedna taka wielka w rodzinie jestem to zawzeglupie komentarze Gosiaczku kiedy jedziesz do Pl ?
Stary 2008-09-03, 13:51   #2938
kasiamniam
Wtajemniczenie

Tak czytam wasz posty Mischoko i gastone a jakbym slyszala siebie. Tez mnie zawsze w PL wkurzaja te glupie docinki na temat mojego wygladu ;/ ludzie sa tacy nietolerancyjni ze az szlak czlowieka trafia!!! Dlatego ciesze sie ze jestem tutaj w DE bo przynajmniej jakos tego nie odczuwam, zeby ludzie byli w stosunku mnie az tak niemili i oceniali moj wyglad! I szczerze niechce mi sie nawet jechac do PL, zamierzam dopiero tam zawitac w lipcu za rok z przymusu (ślub brata). Eh.. czy ludzie"puszysci" beda zawsze tą odmienną kategorią???????
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-03, 13:58   #2939
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Tak czytam wasz posty Mischoko i gastone a jakbym slyszala siebie. Tez mnie zawsze w PL wkurzaja te glupie docinki na temat mojego wygladu ;/ ludzie sa tacy nietolerancyjni ze az szlak czlowieka trafia!!! Dlatego ciesze sie ze jestem tutaj w DE bo przynajmniej jakos tego nie odczuwam, zeby ludzie byli w stosunku mnie az tak niemili i oceniali moj wyglad! I szczerze niechce mi sie nawet jechac do PL, zamierzam dopiero tam zawitac w lipcu za rok z przymusu (ślub brata). Eh.. czy ludzie"puszysci" beda zawsze tą odmienną kategorią???????
Zawsze tak jest ze Ci odmienni "puszysci" sa inni. Ale czy znaczy ze inni to juz gorsi ? ja nie uwazam tak. Mam wiecej humoru niz nie jeden chudzielec
Stary 2008-09-03, 14:09   #2940
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Zawsze tak jest ze Ci odmienni "puszysci" sa inni. Ale czy znaczy ze inni to juz gorsi ? ja nie uwazam tak. Mam wiecej humoru niz nie jeden chudzielec
Tylko niektorzy chyba Mischoko nie zrozumieli, ze nie wazne jak kto wygląda, tylko to co ma w sercu. Bo uroda przemija.A puszyści wcale nie są gorsi .Mają takie same pragnienia i marzenia. Amen.

a tak z innej beczki ;p ostatnio mi się podobaja takie legginsy o ktorych była tu juz wczesniej mowa a najbardziej wpadly mi w oko takie koronkowe jakby tylko sie zastanawiam czy na puszystych nozkach bedzie to fajnie wygladac i do czego to nosic ?? ma ktora z was takie koronkowe?? albo kabaretkowe moze jakies fotki
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości