|
|
#2911 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() Udanej przeprowadzki!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki za wszystkie rady Miłego piątkowego spotkania w takim razie - na następnym i ja sie pojawię!!!
|
|||||
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie, pytałam małżona czy woli obchodzić dzien chlopaka czy mężczyzny to zapytał czy jest dzień Męża
No jest - z data ślubu ![]() ja kolegów w pracy nie mam to kwiatki dostaję od meża a poświętować po swojemu to masz rację, możemy i chcemy skrzatek, ja Ci nie napisałam ale tez byliśmy na Słowacji. Rzeczywiściei w taką pogodę to tam tylko na basenie siedzieć, wiec niekoniecznie. Adrspach pieny ale tez czasem sie trzeba powspinać. Wszystko zalezy jak sie bedziesz czula w ciąży, ale lepiej sie nie forsować. Ale ja to przewrażliwiona jestem wiec sie nie będe może wypowiadać. oooo, własnie miałam Ci polecić Zakopane, bo tam klimat dobry a i podolinkac można pochodzić. Albo powozić się brzyczką . A w razie gorszej pogody przenieść sie do Krakowa
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Ja tylko na sekundkę. Od jutra jestem bezrobotna, wymówienie przyjęte bez słowa Dzięki Wam bardzo za wsparcie
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Selka! No to teraz wszyscy trzymamy kciuki za nową, lepszą prace dla Ciebie!
Ruda! Oj wiadomo, że święto głupawe, ale zawsze to jakiś pretekst do zrobienia bliskiej osobie drobnej przyjemności. Pamiętam, jak się poznaliśmy 6 lat temu pod koniec sierpnia i od września byliśmy parą i dla mnie to byl fantastyczny pretekst do tego, żeby zrobić mu drobną niespodziankę. Wtedy nie wiedział w ogóle, że taki dzien istnieje. No, a dziś w związku z tym, że dopiero co wróciliśmy do domu... i nie miałam naprawdę kiedy mu kupić czegokolwiek, to zamówiłam pizzę, bo obydwoje byliśmy tak cholernie głodni, że na szkole rodzenia normalnie burczało nam w brzuchach. No ale tak to jest jak on ma wolne, trzeba pozałatwiać na maxa wszystko, co się da. No, ale dawno nie jadłam już o tak kosmicznej porze... No, ale co tam. W końcu w ciąży jestem, nie? Będę się odchudzać po porodzie!
|
#2915 | |
|
Zadomowienie
|
Hej tak Was czytam o forsowaniu się w ciąży to niedowierzam!
A co bedziecie robić w 8 lub 9 miesiącu jak na samym początku się oszczędzacie - leżeć i kwiczeć?! ![]() Dziewczyny, zażywać powietrza ruchu, przyrody, potem tylko zima i brzuszek który ciąży . Zdecydowanie na mdłości lepsze jest swieże powietrze niż kiszenie się w domu. Cytat:
Tak więc nie rezygnować z marzeń! Ja bym Skrzatku na Twoim miejscu obcowała za pierwszą wersją. A moje dwa chłopaki dostały dziś po buziaku
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
SELKA to super ze wszystko poszlo gladko i bezproblemowo, ateraz zycze ci znalezienia pracy, tylko takiej fajowej
skratek moje gratulacje ![]() jodie jak tam samopoczucie, no pomijajac fakt z prezentem ![]() a reszta kurowac sie dziewczyny i na spotkanko przybywac w licznym gronie ![]() :ga duly:![]() mi pasuje 16:30 ![]() ej ja nie nadaze pisac co napisze a tu nowe posty )))tola no w koncu ci wolno i o takiej porze jak dzidzia glodna to trzeb anakarmic , nie!!! |
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Jodie! Bandola! Yoolia! Sonia! Annabel! Ruda! A Wy co na temat spotkania? Coś się nie wypowiadacie... Tzn. Jodie pisała, że raczej nie, ale może jednak tak?
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Skrzatek- gratulacje
Jak dla mnie spotkanko o 16:30 pasuje, tylko gdzie
|
|
|
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie wiem ale prawdopodobnie tak!
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i życzę owocnych poszukiwań nowej pracy Cytat:
Właśnie to trzeba jeszcze ustalić Jakiś punkt zbiórki Super
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Dziwnie się czuję ze świadomością,że jestem bezrobotna. Tak jakoś pusto i smutnawo Ale poniżanie w pracy i inne schizy szefowej milion razy gorsze. Trzeba brać się do roboty i szukać nowej pracy Idę jeszcze dziś pożegać się z moimi kochanymi maluszkami, bardzo będzie mi ich brakować...Miłego dnia laseczki |
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała być... ale wiecie, dla mnie 16:30 to czasem środek pracy jeszcze, i troche trudno mi powiedzieć, o której się wyrwę bo nie zawsze to ode mnie zależy... w kazdym razie postaram się dotrzeć - będę dzwonić - pewnie do Ciebie Tola - bedziesz, prawda?
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję niezniszczalną GC jak zwykle.
|
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
dzien doberek wszystkim,
i znow dzis mokro, brrr ![]() TOLA GC to skrot od czego??? |
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Galeria Centrum, zwana przez niektórych pedetem
|
|
|
|
#2926 |
|
Rozeznanie
|
Witam! Mnie niestey nie bedzie. Jak juz pisałam mój Ł wyjezdza w sobote rano wiec piatek chce spedzic z nim. Bardzo mi przykro z tego powodu. Mam nadzieje, ze na następne sie stawie.
Selka gratuluje odwagi i zycze owocnych poszukiwan nowej pracy.
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też bym chciała na spotkanie, ale nie wiem jak to zrobić i czy będę maiła z kim małego zostawić. Ja z pracy wychodze o 15, ale musze do domu pojechać bo inaczej mi piersi pękną. Do tego mąż się wybiera na targi do Katowic i wlaśnie nie wiem czy będzie jechal w piatek czy w sobotę, a z teściową nie chce go na tak długo zostawiać tzn siedzi z nim od rana to popołudnie wolne jej się należy.
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam jeden matariał do przygotowania do końca piątku - a czekam na dane, których nie posiadam, wiec, jak znam życie, dane dostanę w piątek rano i cały dzień będę dłubac prezentację z nich.... masakra....
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, czyli piątek 16:30 pod Galerią Centrum zbiórka
Znak rozpoznawczy ![]() A i trzeba chyba wymyślić gdzie pójdziemy , żeby nie marznąć tam za długo i się zastanawiać
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
Bandola a kto tu mówił o oszczędzaniu się
jak dojechałam już nad to morze, to się wcale nie oszczędzałam na plaże mieliśmy jakieś 3-4 km w jedną strone, z czego część pod wielką górke i chodziliśmy prawie codziennie a 2 razy to mi się nawet udało męża wyciągnąć na wschód słońca Chodziliśmy strasznie dużo, do tego doszło łażenie po Gdańsku i całe 4 godziny biegania po zamku w Malborku Moja siostra twierdziła niezmiennie, że wcale by się nie domyśliła, że ja w ciąży jestem hihi. Tylko sama podróż była męcząca.
|
#2931 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie sprawdzałam pogodę na interii w piątek ma padać a w sobotę lać - beznadziejna pogoda
|
|
|
|
#2932 |
|
Rozeznanie
|
miss hot mamy prawie takie same dywany
) tylko nasz jest bez ciemnobrązowego koloruskrzatek gratulacje omikrona jesli na awatarku jest Twój piesek to mamy takich samych wariatów ;d dziewczyny uwazajcie na siebie bo ja właśnie zamiast siedzieć na uczelni, leże w łóżku z grypą żołądkową/jelitową pozdrawiam
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek! z dziadkiem lepiej
jestem przeszczęśliwa!
|
|
#2935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
No to super! A jak Ty się czujesz? Mam nadzieję, że odpuściłaś sobie trochę robotę i wypoczywasz... A jak z tym spotkaniem? Dasz jakoś radę?
Wiolkaslonko! Zdrowiej szybko!
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z moim odpoczywaniem jest tak że klikam zza biurka w pracy
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
I to ma być odpoczynek?!?!? Jodie! Nie możesz się parę dni pobyczyć w domu?
|
#2939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny, to lezenie jest okropne nie wspominając o tym choróbsku miss hot jestem bardzo zadowolona mam go od ok roku, wydaje mi sie ze jepiej jest go trzepać niż odkurzać a poza ty to prawie wcale nie widac na nim zanieczyszczeń . Właśnie mi doktorka powiedziała, że to wirus ;/
|
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
wilokaslonko -mam nadzieje że piszesz w maseczce na twarzy zeby nas nie zarazić - bo jak ciążą przez wizaz można to tym bardziej grypą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

, po prostu może lepiej wybrać jakieś inne, bliższe miejsce 

Miłego piątkowego spotkania w takim razie - na następnym i ja sie pojawię!!!