|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Dokładnie
![]() Myślę sobie co tu kupić na allegro potrzebnego do porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o imiona to też wkurzaliśmy rodzinę, że będzie Abelard
![]() Tylko, że w pewnym momencie sami zaczęliśmy do brzucha tak mówić ![]() Ale samanthhha Twój Błażej Bożydar Jerzy jest najlepszy ![]() To super, tylko, że ja mieszkam nie daleko pruszkowa ![]() ![]() Zdrowie wszystkich mam, babć i teściowych ![]() po raz 1 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
Ło masz
![]() ![]() Ta zdrowie... Chyba tylko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
ja chcę wziąś ze 3 takie ładniejsze... i jedną taka podkoszulkę może xxl do porodu:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Wtajemniczenie
|
To ja może dziś kupie
![]() ![]() O a co najlepsze! Chcecie usłyszeć kolejny za☠☠☠iaszczy przesąd? ![]() Moja babcia przyszła do mnie na góre i mówi żebym się nie denerwowała i takie tam.. I że nie mogę się obrażać na matkę i muszę się do niej odzywać! Dlaczego? Boooo.... jakaś tam babka.. bla bla.. pani goździkowej koleżaki ciocia nie odzywała się do swojej matki i urodziła przez to... niemowę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny, właśnie się wyczłapałam z wyrka i przyszłam przywitać się z Wami. Na wstępie chciałam serdecznie pogratulowac Farmince zafasolkowania, wyszły piękne 2 kreski, na moim teście również wyszły dwie takie ***itne po 2 sekundach, z tym, że ja się nie cieszyłam tak bardzo jak Ty teraz, wiadomo strach i panika, bo nic nie bylo planowane, dopiero co zaczęte studia itd... Ale teraz jest już wszystko dobrze i wszyscy w naszej rodzinie się niezmiernie cieszą, mamy, babcie, dziadkowie a nawet pradziadkowie i prababcie. Zebra666 odnośnie tego co pisałaś na temat torbieli to uspokoiłaś mnie już chyba zupełnie, bo w sumie skoro lekarz mówi, że się wchłoną to dlaczego miałyby się nie wchłonąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Maliczka no właśnie ja o swoich aż zapomniałam bo to na pierwszej wizycie mi mówił, ze mam i się wchłoną zapewne bo to częste w ciąży
![]() Samanthhha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Wtajemniczenie
|
Zebra
![]() ![]() ![]() ![]() wzięłam się za sprzątanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja też
![]() ![]() Na razie kuchnie ogarnęłam zawsze to już coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Wtajemniczenie
|
Ja kuchnie i salon i korytarz
![]() ![]() Jejku.. jeszcze pokój mojego Iwusia i sypialnia.. Za dużo tego ![]() Ale ten Iwo brudzi w pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Ale macie tempo babiszonki Wy moje
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co? Zła jestem, w piątek tydzień temu pozamawiałam na all smoczki, laktator, kasę wpłaciłam zaraz w sobotę, a dopiero dzisiaj dostałam maila, że wysyłają ![]() ![]() ![]() No nic idę dalej czytać, nie produkujcie mi tu za dużo bo nie nadrobię Was później ![]()
#2924 |
Zakorzenienie
|
Sweet znam to:P moja pościel też długo była wysyłana, i wczesniej kombinezonik... a teraz pad Tż-ta też cosik idzie długo a to miał być priorytet... taaa:P listonosz chyba na nogach go niesie.
Ja jeszcze nie czytałam chciałam sobie wydrukować...ale nie mam gdzie ![]() Samanthhha no leże ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zadomowienie
|
Oj te moherowe berety
![]() Moja to mi nawet dała berecik taki jak rydzyk rozdawał na jasnej górze, bo jej koleżanka dała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Wtajemniczenie
|
Brudzi
![]() ![]() Sweet mi też dziś przyszedł mail że wysyłają a kupiłyśmy u tej samej osoby laktator ![]() Już mi się nic nie chce. Zapomniałam, że w kuchni mam poprzekładać rzeczy w szafkach ![]() Dobrze że chociaż obiadu nie muszę gotować bo mam pieroghhhi ![]() Ej Zebra podaj link do tej pościeli którą kupiłaś bo mam chętkę oglundnąć ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
U Adaśka w pokoju też jest największy bałagan. Tyle klamotów.
Ach te nasze brudaski ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- No zakaz- oglądania faktów, bo to jest wbrew rydzykowi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha mam o taką: Wybralismy ecru psiaki
http://www.allegro.pl/item785342918_...owe_wzory.html I jest śliczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Wtajemniczenie
|
Yyy a mi przyszedł laktator
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Mam 19 lat i mam termin na 25 listopada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2931 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
matko przebrnęłam przez to wasze ględzenie..
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale to mnie maaało interesje. Tosia od 3 lat nazywa sie już Tosia i inaczej sie nie da ![]() Cytat:
![]() przez sen czułam nawet. wyprostowałam nogę i taki bół mnie ogarnął że nie wiedziałam czy sie ruszyc czy nie. tak jeszcze nie miałam.. aż się pzrestraszyłam że może coś zrobiłam niechcąco pzrez sen?? nie wiem czy to był skurcz bo zawsze miałam skurcze łydek tylko, a ostatnio nic.. mam nadzieje ze to było ostatni raz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj znowu anatomia... ![]() wrócciłam od alergologa właśnie i tak wlazłam na chwilke.. idę na gołąbka aha i oamiętajcie NIGDY NIE JEDZCIE MAKRELI W OLEJU POPIJAJAC SOKIEM POMARAŃCZOWYM............ .................. N I G D Y !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny zjadłam zupkę chińską, taką czerwoną ostrą ![]() ![]() Nie wiedziałam, że laktatory są takie małe ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Paprtoka nie zazdroszczę pewnie nie możesz juz patrzeć na tą anatmoię...
A piżamek tyle, bo może dzidziuś ocheftusiac nas, będzie z nas wyciekało conieco więc same też możemy zabrudzić piżamkę,albo wyciekającym mlekiem... 3 uważam za w sam raz bo zawsze się odda meżowi tę brudną i wypierze w domku w razie potrzeby... nigdy nie wiadomo co nas czeka... Ja jem jabłuszko ![]() Matajkaa miło Cię poznać ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-23 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Wtajemniczenie
|
Ale się cieszę, że już nie jestem pierwsza na liście do rozpakowania
![]() Matajkaa a jak Cie zwą? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Dziewczyny aż 11 użytkofffników na naszym forum ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Zebra Ciebie też miło poznać ![]() ![]() ![]() Już mi na głowę pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Przyczajenie
|
Na liscie to ja chyba nie jestem...
Miło że moge sie przyłączyć ![]() Pisałyscie o koszulach... ja radze zabrac t-shirt duży (najlepiej rozmiar xxl) do samego porodu, a tak to ok 3 koszul... po porodzie organizm oddaje wodę i mozna takim leżeniem sie nie źle spocic ![]() ![]() Zwą mnie Weronika ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Matajkaa Czas edycji: 2009-10-23 o 13:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | ||||||
Zakorzenienie
|
Na pocztaek dla kazdej
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jeden koles do mnie ze co z dzieckiem do kosciola ie bede chodzila ze idiotka ze mnie wiec jak go opie...lilam to sie zamknal a do tej pory sie do mnie nie odzywa i dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ogolnie ja jestem zdania ze kazdy w zycu ma napisany swoj scenariusz i jesli dziecko ma sie urodzic chore to sie urodzi chocbysmy nie wiem co robily... niektore dziewczyny wogole o soebie nie dbaja i rodza zdrowiutkie dzieciatka a te dziewczyny ktore oczekuja latami dziiudzisa dbaja jak cholera o siebie no i tragedia rodzi sie chore... dlatego moim zdaniem glupie zabobony nic nie zmienia !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Majkela i Ascia co do imion my akurat nie mielismy problemu.. jakos tak wybralismy i nie slyszlalam ze t zle ze tamtonie ladne ominelo nas to na szczescie chcoiaz moj tato zarzucal ze tak moglibysmy nazwacczy siak... i tak bym nie posluchala ![]() ![]() ooo rany ale sie napisalam mnowilam ze mi to 3o min zajmie a pewnie w tym czasie zdazylyscie naskrobac wicej ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
Heloł, no znowu godzina minęła zanim się biorę za odpisywanie
![]() Farminka gratuluję, jeszcze raz. Matajkaa, witaj ![]() U mnie w szpitalu tak było, że codziennie kazali zakładać czystą, jak się nie miało to dawali szpitalną. Raz mi tż nie zdążył dowieść, bo mu nie wyschła, to dali mi takiego giganta koszulę, że cycki miałam na wierzchu ![]() ![]() Ja też mam babcię, co za każdym razem jak się widzimy, to przekonuje żeby dać inaczej na imię, nie Maksiu, ale ja mam to głęboko, to nasze dziecko i damy na imię tak jak nam się podoba. Ostatnio, moja mama dostała z☠☠☠kę, że powiedziała mojej cioci że jestem w ciąży (12tydzień ![]() ![]() Głodna jestem, co macie dobrego, bo ja nie mam pomysłu?
#2939 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłaś na liście na końcu ale bez danych a teraz jesteś pierwsza ![]() No i skoro już zaczęłaś temat... Dawaj wrażenia z pierwszego porodu!!! Bo jak nie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Wtajemniczenie
|
a mój tż stwierdził że sie boi o mnie i o tosie bo jestem takim burakiem że wyjade z wózkiem na ulice i albo wjade pod samochód albo sie potkne na krawezniku i wszystkim zrobie krzywde
![]() i ze paznokcie tez bedzie sam obcinał bo jestem bezwyczuciowcem ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- tak tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.