|
|
#2911 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Psychiatra - cz. 2
savathus - aiiii. znam. bolesne to, faktycznie ;/ zwlaszcza dla neurotycznych osobowosci, bo sobie dopisujesz od razu, ze krzywdzisz wszystkich do ktorych sie zblizasz, jestes potworem i zostaniesz stara zgorzkniala samotna baba bez kotow do towarzystwa
przerabialam ten etap..inna sprawa, ze - jak dlugo dokladnie bralas leki? one ZACZYNAJA dzialac po 2-4 tygodniach i dopiero po kilkunastu sie normuja... byc moze to byla kwestia czasu. ale rozumiem decyzje jak najbardziej. jesli czujesz, ze dasz rade bez wspomagania - super ja po prostu bym sie nie odwazyla... za bardzo boje sie swojej choroby.trzymam kciuki!
|
|
|
|
#2912 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
kinia sliczny avek
ty dalej bez lekow? |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co jest z tym wątkiem,znów mi go wywaliło.
Kiniak,u mnie lepiej,jako tako,źle nie jest No i podpinam sie do pytania Brook,nie bierzesz nic już?
|
#2915 |
|
BAN stały
|
Czesc dziewczyny
Moge Was o cos prosic? Może Wy coś wiecie albo natknelyscie sie kiedy moze przypadkowo i poczytalyscie o takich przypadkach..Zalozylam ten watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...357207&page=10 Moge Was prosic o ocene tego Faceta i .....mnie ?byłabym wdzieczna ![]() ps. dodam ze gosc o ktorym mowa w wątku bierze Seroxat 400mg i Welbutrin 70 mg a może ja za dużo bym chciala tak mnie zjechali na tym watku ze nie wiem juz co mam myslec, a tak wogle, kiedys pisalam z Wami intensywnie pod innym nickiem (ja tez odstawilam wszystkie leki )
Edytowane przez toGod Czas edycji: 2009-08-13 o 22:04 |
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może powinnam to napisac na Twoim watku ale juz zaczęłam tutaj,no nic.. Dodam,że nie doczytałam całego watku,odniosłam sie do Twojego pierwszego postu,widzę,że pod koniec się zrobiło nieciekawie.. Mam nadzieję ,że to nie żadna prowokacja i się nie 'angażuję' na darmo..
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-08-13 o 22:16 |
|
|
|
|
#2917 |
|
BAN stały
|
nie nie
tam nic nie piszcie, niech ten watek zniknie z google.Kurcze nie wiem czy mu ufam, ja go strasznie lubie i podkochuje sie w nim, on specjalnie z mysla o mnie (bo ja nie mam pracy ) zaklada teraz taka firme zebym ja mogla tam pracowac, jest taki kochany i taki dziwny ![]() to nie zadna prowokacja, to samo życie wszystko co tam napisalam to prawdadziękuje Lena
Edytowane przez toGod Czas edycji: 2009-08-13 o 22:18 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2918 |
|
Raczkowanie
|
toGod, to zależy, na jakim etapie jest Wasz związek... Myślę, że jeśli na całkiem poważnym, to nie widzę nic złego w np. wspólnej wizycie u terapeuty / psychiatry, u którego on się leczy. Wtedy mogłabyś mieć relacje z pierwszej ręki o tym, jak wygląda jego stan psychiczny, nad czym pracują itd., bo mi jakoś też ciężko uwierzyć, żeby kończył 10-letnią terapię z takimi efektami. Zastanawiam się tylko, jak na taką propozycję zareagowałby Twój TŻ, cóż, znasz go i myślę, że jesteś w stanie odpowiedzieć sobie na takie pytanie. To taka moja propozycja, nie wiem czy właściwa na tym miejscu, ale tak mi przyszło do głowy...
|
|
#2919 |
|
BAN stały
|
Savathus to raczej odpada :/ a co ja mu powiem? wez mnie do swojego psychoterapeuty bo nie wierze w to co mi mówisz i chce to uslyszec od niego? nieeeee
zreszta my tak naprawde nie jestesmy razem, on to nazywa "przyjaznia na plusie" albo mówi ze to jest cos pomiedzy przyjaznia a miloscia..ale dzieki za wnikniecie w temat
Edytowane przez toGod Czas edycji: 2009-08-13 o 22:36 |
|
|
|
#2920 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
to god a jaki maila snick wczesniej? mozesz na pw
![]() ja bym znim pogadal o tym szczerze ze dla waszego dobra i przyszlosci razem chcesz z nim chodzic na wizytwy u lekarza |
|
|
|
#2922 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
tak bez leków, i nie wróce już do nich. nie mam potrzeby, wyszłam z tego zupełnie tylko zaczęłam palic papierosy ale wiem, że jest na prawdę super z moją psychiką [odpukac..}a co u Ciebie? Cytat:
![]()
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
tez zacelam palic ale do lekow wrocilam ...
|
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie to,że się nie boisz,nie ma w Tobie wewnętrznego głosu,który karze się wycofać z tej "przyjaźni",bo nie jesteś przy nim bezpieczna.. No ale jeśli na prawdę chciałabyś mu pomóc (ryzykujesz jak cholera),to pierwsze co - starałabyś się dowiedzieć najmniejszych szczegółów o nim,o jego chorobie. A Ty nic praktycznie nie wiesz,tyle tylko,że napomknął o bpd. Uwierz,on nie ma bpd. Wszystko idzie,na dobrą sprawę,ładnie pięknie podpiąć do każdego z typów osobowości. Zdajesz sobie sprawę,że wcale mu nie pomagasz,a tylko siebie prowadzisz - w być może niezłe bagno? Z którego nie koniecznie możesz wyjść cało.. Cytat:
oby tak dalej
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-08-14 o 01:11 |
||
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze szkoda, że wróciłaś do leków... ale i tak przynajmniej spróbowałaś odstawić i wiesz jak to jest
![]() Cytat:
i tego też wam życzę
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
odstawienie to najgorsza rzecz.. jeśli byłaś na uzależniaczach.. przeszłam to niedawno i żałuję,że tak się wkopałam. tak to jest jak się samemu umilić chce życie
męczące,okropne 2 tygodnie.. ale zacisnęłam żeby i wytrzymałam.. mimo tego chętnie bym wróciła do ich brania,wszystko wtedy mija,jest ok,nawet bardzo ok.. no ale teraz jestem na nowych,już nie uzależniających.. może będzie dobrze,na razie jest tak sobie,nie powiem,że jakos super ale znośnie. eh te nerwy
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
eheheh pamiętam odstawianie... zgodze sie z tobą, aż kusiło żeby sobie łyknąć tableteczke...
w sumie do tej pory czasem tak mam, no ale staram się o tym nie myśleć .. Lena a czemu Ty nie śpisz jeszcze ?
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
no kusi kusi.. ino tych co teraz biorę nie można łączyć z tamtymi,heh
to się powstrzymuję.a Ty czemu,he? nie mogę,bezsenność.. pal licho,że biorę tabletki na bezsenność,hah chyba straciły swe właściwości a poza tym,mam parę zmartwień wiec nie tak łatwo zasnąć.. zbyt dużo myśli w głowie
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-08-14 o 03:17 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, dziewczyny, ze sie wtracam, ale czy ktos moze polecic jakiegos dobrego psychoterapeute z krakowa? Najlepiej kobiete
![]() Czy ktos moze cos powiedziec o p. Janinie Nowakowskiej? |
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tabsów na bezsenności - może twój organizm się do nich przyzwyczaił i trza zwiększyć dawkę.. choć to ryzykowne przy nasennikach... bo wpadniesz w sen dzienno/nocny.. okropnie to zabrzmi.. ale serio teraz największym moim problemem jestn to, czy pewnien chłopak lubi mnie czy nie... przepraszam za tą moją małostkowość i płytkość..
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się cieszę za Ciebie,że nie masz innych problemów a co to za chłopak? wybacz jeśli pisałaś,a przeoczyłam. zapytaj się go czy Cie lubi ![]() co do tabletek.. no dziś jestem na 30stu mg. wczoraj było 20,także zobaczymy
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
10mg różnicy to dużo serio mam nadzieje ze uda ci sie spokojnie zasnąć
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile on ma lat,że nie gotowy?
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, moge z ciekawosci zapytac o powody?
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Powód jest raczej taki, że on jest zbyt zchilloutowany. Chodzi o palenie dopalaczy. Ale w roku szkolnym wiem, że nie pali więc co mi pozostaje? czekać do końca wakacji..
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie powody czego chcesz znać?Tak czy siak to ja Ci mogę podziękować za nasza ostatnią rozmowe na gadu gadu eot.
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
precyzja w pytaniu,dobra rzecz
![]() Kiniak,ja to bym faceta skreśliła jakby dopalacze czy inne używki były ważniejsze ode mnie.. dziwny trochę nie gotowy na związek,bo dopalacze? Nee.. No ale jak ma 18 lat to czego się spodziewać
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

przerabialam ten etap..
ja po prostu bym sie nie odwazyla... za bardzo boje sie swojej choroby.

?
(ja tez odstawilam wszystkie leki )

tam nic nie piszcie, niech ten watek zniknie z google.
zreszta my tak naprawde nie jestesmy razem, on to nazywa "przyjaznia na plusie" albo mówi ze to jest cos pomiedzy przyjaznia a miloscia..
?
a poza tym,mam parę zmartwień wiec nie tak łatwo zasnąć.. zbyt dużo myśli w głowie
W takim razie powody czego chcesz znać?
eot.