|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
A jak się nie dostaniesz (odpukać w niemalowane), to najwyraźniej tak miało być i tyle... Ja sobie zawsze mówię, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Będzie co ma być
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, dzisiaj jadę po zwolnienie, ale kurcze najgorsze, że tak się boję strasznie. W ogóle ja nie lubię kłamać i zawsze w ogóle jak jakieś takie rzeczy robię to mam cykora, że nie wiem
Najgorsze, że w czarnym scenariuszu, wszystko składa się w jedną, przerażającą całość Bo na podaniu miałam źle ustawione klasy do tej szkoły takie już dalsze - siostra mi ustawiała i niechcący ustawiła matematyczną nad humanistyczną (ale nie 4letnią), ale to olałyśmy, bo stwierdziłyśmy, że i tak jak tam się dostanę to do zerówki. a teraz to by znaczyło, że jak nie do zerówki to czeka mnie... mat-geo (ale nie wierzę, by mogło się to skończyć aż taką katastrofą )
|
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
spokojnie, uda się i wszystko będzie dobrze
|
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie dzisiaj pierwszy raz od tygodnia wychodzi trochę słoneczka
Nie będę tego marnować i zasuwam na rower!
|
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dziś też taka całkiem sympatyczna pogoda była
![]() Dziewczynki, trzymajcie za mnie jutro kciuki! Pierwszy egzamin, mam nadzieję, że go zdam! Oby pytania mi się poszczęściły!
|
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
to i za mnie te kciuki, bo jadę do tego LO
zdobyłam zaświadczenie, zobaczymy co z tego będzieco do odchudzania: wiecie co zauważyłam? że od kiedy przytyłam to moje @ są wręcz nie do wytrzymania topcia i ile km na rowerku?
|
|
#2917 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za Was obie!
![]() A ja wczoraj zrobiłam na rowerze pewnie nie więcej niż 10km, ale za to jakich intensywnych. Jeździłam po całym mieście, w dużej mierze pod górkę i pod wiatr, więc się baaardzo zmęczyłam Jak wróciłam do domu, to wszystkie ciuchy miałam mokre! Uwielbiam taką harówkę
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
Corny, mam nadzieję, że się udało!!
Topciu, ja też kocham wycisk jak ćwiczę uwielbiam wracać zlana potem z aerobiku ![]() Ja już po egzaminie. Odczucia średnie, miałam strasznie ciężko grupę, ale raczej zdam wyniki pewnie za jakieś dwa tygodnie. Ogólnie dużo umiałam, a to czego nie napisałam, to i dla innych ludzi było nierealnie głupie i nie do ogarnięcia więc liczę na magiczną "3" chociaż
|
|
|
#2919 |
|
Rozeznanie
|
u mnie chyba nie za dobrze
niby podanie przyjęli, ale sekretarka mówiła, że odpowiedź na pewno będzie na 'nie'. ale zobaczymy. zresztą i tak emocje już ze mnie opadły i śmieszy mnie ta cała sytuacja chociaż nie powinna, ale w sumie ciekawi mnie, jak to wpłynie na moje życie, bo swoją drogą to to liceum było częścią mojego wielkiego planu przyszłościowego ważne, że w innych sferach życia mi się układa
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
nie martw się Corny, co będzie, to będzie. Jak nie to LO, to inne się znajdzie. Głowa do góry
|
|
|
#2921 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie mówię, że w sumie już się tym nie martwię tak bardzo. Ew. może na początku roku uda mi się przenieść, a zresztą to LO mam na drugi wybór, więc może do tego pierwszego się dostanę
|
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie dobrze
![]() ciekawe jak tam Topcia w nowej pracy
|
|
|
#2923 |
|
Rozeznanie
|
W pracy super!
Muszę dość sporo chodzić, ale szybko mija mi czas. No i mam kontakt z ludźmi - to najważniejsze.Poza tym, jak się okazało "przez przypadek" będę pracowała razem z moim dobrym kolegą z klasy, z którym zresztą chodziłam cały rok na korepetycje z biologii i można powiedzieć, że się razem przygotowywaliśmy do tej matury (bez podtekstów ).Heh, jakoś tak nam się drogi krzyżują, ale nie ubolewam nad tym... ![]() ![]() No i z tytułu tego, iż kobietą pracującą jestem nie mam teraz czasu na obżeranie się. I cieszy mnie to chodzenie - aż nogi bolą po całym dniu!
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-06-09 o 20:59 |
|
|
|
|
#2924 |
|
Wtajemniczenie
|
Brawo Topciu, brawo!
Ja też się nie mogę doczekać pracy, już od października będę najbardziej zabieganą osobą świata i niezmiernie mnie to cieszy, hehe ![]() ![]()
|
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
No ja właśnie bardzo lubię być zabiegana
Wtedy czuję, że nie marnuję czasu.Dzisiaj zjadłam trochę cukierków, bo byłam u jednego przesympatycznego klienta, który mnie wyczęstował i dał jeszcze torebeczkę cukierków na drogę, ale te oddałam koleżankom ![]() Najgorsze tylko jest to, że nie mam czasu na ćwiczenia. Muszę zapisać się w końcu na basen, ale odkąd przestałam brać tabletki, to znowu mam problemy z @... chyba muszę znowu zacząć brać te okropne tabsy...
|
|
#2926 |
|
Rozeznanie
|
mam dokładnie tak samo z tym zabieganiem, bo wtedy czuję, że żyję niemalże
zapomniałam Wam się wczoraj pochwalić - mam 94pkt z egzaminu!!!! 49 z polskiego i 45 z matmy (/50). najwyższy wynik w klasie, haha, a najlepsze jest to, że ogólnie jestem uważana raczej za taką na luzie do szkoły, chociaż nie wiem czemu, bo wcale nie mam takich złych ocen i przebiłam wszystkie te kujonki, które kuły całe dnie do egzaminu hahahah! ale się cieszę, naprawdę wierzę, że dostanę się do tej szkoły co mam na 1 wybór! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:jup i:w ogóle ostatnio wszystko mi się tak układa, że aż nie mogę w to uwierzyć to chyba przez to słoneczko mi działa na mózg
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Topciu, Corny, super, że jesteście zadowolone i szczęśliwe
Topciu, idź lepiej do lekarza, może faktycznie musisz znowu brać te tabletki? Corny, wynik rewelacja! Naprawdę dałaś czadu ![]() A ja za tydzień mam pierwszą wizytę u ortodonty Będę miała metalowy uśmiech ale zgadzam się tylko na porcelanę, a górny łuk to najlepiej wewnętrzny, choć to wszystko zależy jaką cenę mi krzyknie
|
|
|
#2928 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Trzy razy to czytałam, bo nie wiedziałam czy dobrze zrozumiałam. Ty chyba pobiłaś rekord szkoły! DZIEWCZYNO, JESTEŚ REWELACYJNA!!!!!!!!!! Gratuluję To ja już tutaj się z Wami nie pochwalę moimi wynikami z matury, bo wypadnę bladziuchno przy Twoim osiągnięciu. Jeszcze raz gratuluję Cytat:
|
|
|
#2929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i chwalić się wynikami z matury, ale już!dziękuję Wam za gratulacje
|
|
|
#2930 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ma opcji, żebym tak drogie dziadostwo sobie założyła. Zdecydowałam się dlatego na kosmetyczny, albo wybiorę krystaliczny albo porcelanowy. Też zależy od ceny i opinii ortodontki ![]() Cytat:
ale za rok poprawię WOS najprawdopodobniej, to zdam Wam wtedy relację
|
|
|
|
#2931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
topciu super podpis |
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;12722405]topciu super podpis
![]() A w ogóle to muszę Wam się pochwalić. Zmierzyłam się w talii. I mam 1,5 cm mniej Ostatnio mierzyłam się około trzy tygodnie temu i wtedy miałam 85 cm, a teraz mam 83,5! Niestety waga mi się zepsuła, więc nie wiem czy straciłam też jakieś kg. Chociaż bardziej interesują mnie centymetry w tym wypadku... ![]() W ogóle to pamiętam, że jak startowałam rok temu z wątkiem, to miałam 89cm w talii. To była dopiero wieelka sprawa
|
|
#2933 |
|
Rozeznanie
|
rany, jaki Nasz wątek się pozytywny zrobił
albo same chwalipięty tu siedzą haha też schudłam w talii 3cm - mam 71 teraz, a pamiętam, ze jak babcia szyła mi sukienkę, to zmierzyła i było 74. poszedł też 1cm w biodrach Navien ale Ty już chyba na studiach, to po co Ci ten wos jeszcze ![]() Ir dziękuję bardzo
|
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
Wątek mega pozytywny, bardzo mnie to również cieszy
![]() Topciu, Corny, świetny spadek cm, aż zazdroszczę ![]() A maturę poprawiam, bo takie ambitne plany mam może jakiś drugi kierunek zacznę? W zeszłym roku matury były bardzo trudne, więc próg punktowy niższy, a jak będę chciała startować za rok czy dwa na coś innego, to się nie dostanę, bo na pewno lepiej ludziom pójdą egzaminy
|
|
|
#2935 |
|
Rozeznanie
|
W tym roku WOS podobno też bajecznie łatwy nie był. Tak mi przynajmniej mówili ci, co go zdawali. W ogóle humany są podobno z roku na rok trudniejsze, bo dużo ludzi zdaje wos i historię na maturze i uczelnie humanistyczne są bardzo oblegane.
|
|
#2936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszyscy tak mówili. A historia to w ogóle bajka była
|
|
|
|
#2937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dla tegorocznych maturzystów był podobno dość trudny. Chyba, że moja klasa jest taka zdebilniała, ale nie sądzę, bo wiem, że nawet te osoby, które startowały w jakichś tam olimpiadach miały problemy ![]() A w ogóle to właśnie robiłyśmy z koleżanką porządek w jej szafie. Zajęło nam to ponad 4 godziny! Ona ma trzydrzwiową szafę z samymi swoimi ubraniami. Gdybym ja miała tyle ciuchów, to byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie! A mam swoich ciuchów tyle, że ledwie zapełniają jedną szafkę w regale. Z reguły boję się kupować ubrań, bo zawsze się boję, że we wszystkim będę wyglądała fatalnie, albo nie będzie na mnie rozmiaru itd... Głupia jestem, wiem.
|
|
|
#2938 |
|
Wtajemniczenie
|
Topciu, nie chciałabyś zatem zobaczyć mojej szafy! Umarłabyś
ja sama z resztą umieram jak na nią patrzę ![]() cztery metrowe pręty na wiszące na wieszakach rzeczy, plus 2metry półek na rzeczy luźne, takie na codzień, dresiki krótkie spodenki i spódniczki mini i 5 małych półeczek, gdzie mam bieliznę, paski, skarpetki, rajstopy,legginsy itp.rodzice powiedzieli, że mi już odbiło całkowicie i w sumie muszę przyznać, że ubrania mnie bardzo cieszą, choć wszystko jest "na te chudsze dni", czyli żyję wieczną nadzieją, że teraz jak schudnę, to już nie przytyję Mam nadzieję, że tak będzie.A matury były łatwe, bo nawet w tv się bulwersowano, że takie proste rzeczy dano
|
|
|
#2939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to faktycznie. Ja jakoś nigdy specjalnie nie szalałam na punkcie ubrań, bo tak jak napisałam wyżej po prostu boję się ich kupować i przymierzać. Jak tak teraz sobie myślę i liczę, to dochodzę do wniosku, że np. biustonoszy mam wraz ze strojem kąpielowym sztuk 6 ![]() Jedną parę jeansów (przeważnie mam dwie, ale ostatnio jedne mi się wytarły, a stwierdziłam, że na lato nie warto kolejnych kupować. tylko gdzie te lato?), jedną parę sztruksowych, dwie pary rybaczek na lato w tym jedne są już dla mnie za małe... I dalej to się już może nie będę "chwalić" ![]() A z takich ubrań na "chudsze" dni mam tylko jedną sukienkę. Tą, którą dostałam od taty przed studniówką. Chciałam ją założyć na matury, ale niestety była tak opięta, że chyba nie zdołałabym w niej usiąść. A bardzo chciałabym w niej chodzić, bo jest piękna. I było już mnóstwo okazji, żeby ją założyć.
|
|
|
#2940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok, lecę się edukować, jutro exam! Aaaaaa, czuję, że nic nie umiem! ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

Bo na podaniu miałam źle ustawione klasy do tej szkoły takie już dalsze - siostra mi ustawiała i niechcący ustawiła matematyczną nad humanistyczną (ale nie 4letnią), ale to olałyśmy, bo stwierdziłyśmy, że i tak jak tam się dostanę to do zerówki. a teraz to by znaczyło, że jak nie do zerówki to czeka mnie... mat-geo
(ale nie wierzę, by mogło się to skończyć aż taką katastrofą
Nie będę tego marnować i zasuwam na rower! 
zdobyłam zaświadczenie, zobaczymy co z tego będzie

wyniki pewnie za jakieś dwa tygodnie. Ogólnie dużo umiałam, a to czego nie napisałam, to i dla innych ludzi było nierealnie głupie i nie do ogarnięcia
niby podanie przyjęli, ale sekretarka mówiła, że odpowiedź na pewno będzie na 'nie'. ale zobaczymy. zresztą i tak emocje już ze mnie opadły i śmieszy mnie ta cała sytuacja

nie ma opcji, żebym tak drogie dziadostwo sobie założyła. Zdecydowałam się dlatego na kosmetyczny, albo wybiorę krystaliczny albo porcelanowy. Też zależy od ceny i opinii ortodontki