![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Czesc Dziewczyny
![]() Znowu wrocilam do wizazu... Jednak stara milosc nie rdzewieje :P Dzisiaj dostalam do lapki deklaracje maturalna... No i na dzien dobry zostawilam ja w szkole ;/ Musze ja do poniedzialku dostarczyc wypelniona mojemu "ukochanemu wychowawcy". Zdaje na 100% pol - P, ang - P (przydal by sie rozszerzony, ale z moimi umiejetnosciami to sie obawiam czy podstawowy zdam ![]() No to tyle ![]() ![]() PS: A ja dzisiaj robie bunt i sie nic nie ucze ![]() ------------------------------------------------- Syduniu nie wglebialam sie w twoj problem ale moze zbadaj sobie poziom cukru?? Nadmierna ospalosc itd to jeden z objawow cukrzycy ;/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zadomowienie
|
Tak tak
![]() A jutro 18nastka ![]()
#2914 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja;>? jeśli tak, to .. STO LAT! ![]() Teraz taka pogoda, wszyscy chodzą jak nieprzytomni .. :| Biorę teraz witaminy, i też nic nie pomagają:/ (jeszcze do tego zachorowałam) a jutro robię sobie wolne ![]() ![]() ![]() ![]() ohh jaka ja szczęśliwa ![]() ![]()
![]() |
#2916 |
Wtajemniczenie
|
Neszika wszystkiego naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
ten sam ten sam... najlepsze jednak siedzielismy u mnie w domu
![]() ale dostalam bukiet róż na urodziny od niego ![]() dopiero przed chwila pojechal... a ja mam ful zadania na fakultet z bioli do tego musze wstac o 5.30 juro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Ja wypełniłam w końcu deklarację, no i zaszalałam z tymi poziomami:
J. polski (PR) J. angielski (PR) /i pp ustny Matematyka (PP) WOS (PR) Co do polskiego i angielskiego cały czas się waham, i może coś zmienię do lutego w tych poziomach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Wtajemniczenie
|
Neszikaa
wszystkiego najlepszego, czego tylko sobie wymarzysz!!!!!!!!!!!no i oczywiscie maturki zdanej na 101% z kazdego przedmiotu!!! ![]()
#2921 |
Rozeznanie
|
Neszikaa Wszystkiego Najlepszego!
Wypełniłam wczoraj deklaracje i nie wpisałam geografii jednak, zrobię to w lutym... Tylko czemu mam przeczucie, ze jak nie wpiszę teraz to zapomne w lutym? ![]() a temat wybrałam: 'Jestem Bogiem. Zaprezentuj sylwetki bluźnierców utrwalone na kartach literatury.' powiedzcie, że łatwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Neszikaa, wszystkiego naj! Niech Ci się spełnią wszelkie marzenia
![]() ![]() A ja mam dziś na 10 i w miarę luźne lekcje, więc myślę, że przeżyję ten piątek:P Na dodatek słońce tak fajnie świeci, chyba się na spacer po szkle wybiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Konto usunięte
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !
![]() ja sie rozchorowalam i siedze w domu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Neszikaa, WSZYSTKIEGO NAJ! PRZEDE WSZYSTKIM DANEJ NA 100% MATURY I DOSTANIA SIĘ NA WYMARZONY KIERUNEK!
1stlady, cóż Ty za szyfry na tej kartce piszesz? Jestem na matematycznym i te Twoje hieroglify to dla mnie czarna magia! Nadrobiłam te kilka stron, które zapisałyście, jak ja miałam urwanie głowy. Przedwczoraj jak wyszłam przez 10:00 to wróciłam o 21... Wczoraj też wszędzie biegiem, ale na szczęście popołudniu już byłam w domu. Teraz ciepła herbata i jakiś Gripexik, bo na historii dostałam gorączki. Dobrze, że już weekend, nie licząc matury z niemieckiego i polskiego do napisania plus zadania z matmy oczywiście. Muszę jeszcze zrobić drugą selekcję tematów z polskiego i na coś się zdecydować. We wtorek wypełniam deklarację. Na 100% będę zdawała polski (P), matematykę (P) i niemiecki (P). Do tego zgodnie z kierunkiem studiów powinnam zdawać jeszcze informatykę albo WOS. Chciałam WOS, mimo, że mam dopiero pierwszy rok i to pół h tygodniowo, ale po rozmowie z dyrektorką i obiema nauczycielkami zwątpiłam... Stanęło na tym, że w deklaracji wpiszę byle co, będę się jednocześnie pilnie uczyła WOS-u i informatyki a potem zdecydujemy. W sumie to i tak wszystko jedno, bo na państwowej zlikwidowali kierunek Informacja naukowa i bibliotekoznawstwo, został tylko na WSUS-ie, a tam wystarczy zapłacić... Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Wtajemniczenie
|
to nie szyfry to calki oznaczone
![]()
#2927 |
Zakorzenienie
|
Wyglądają bardzo... kosmicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam dziś 2h wczensiej
![]() ![]() Byłam wczoraj na 18 do 3 i o 6 pobudka ![]() ![]() WEEEEEEKEND !
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Łikend.
![]() Ale co z tego, jak tyle roboty ![]() Neszika zdrówka, szczęścia, dużo winka :wino: życzy Dżejm i Paulinka. ( ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
#2930 |
Zakorzenienie
|
ja dziś siedzę w domciu
![]() ![]()
#2931 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie.
Weekend ![]() ![]() Sobote odpuszczam widze sie z Tz-etem a niedziele to ja z ksiazek nie wyjde ![]() ![]() Wielke sprawdziany niby powtorzeniowe z polaka(a trzeba sie uczyc wszystkiego) i niemiecki(na korki) i angielski
![]() |
#2932 |
Raczkowanie
|
Neszika - wszystkiego najlepszego
![]() ![]() PIĄTEK! pfff, odpoczywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Aha, zapomniałam Wam jeszcze o czymś powiedzieć.
Dzisiaj wychowawczyni-polonistyka sprawdza deklarację jednej dziewczyny (z polskiego miała zawsze dop, w drugiej klasie na półrocze niedostateczny, a u tej babki to naprawdę trudno mieć taką ocenę... nie jest ostra ani nic). Nagle: - Chciałam tutaj przy klasie oświadczyć, że nie biorę odpowiedzialności za Twoją maturę. Wasza koleżanka, która miała niedostateczny na semestr, zdaje polski rozszerzony. Robisz to własną odpowiedzialność. - Wiem (i się jeszcze śmieje jak głupia) ![]() ![]() Żeby ona jeszcze miała tę banię z lenistwa, ale dziewczyna naprawdę jest słaba...
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Neszika wszystkiego co najlepsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Raczkowanie
|
Paula 007 niektórzy to są tacy... Kamikaze ;p zaszaleje dziewczyna
![]() ![]()
#2936 | ||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ale dziś piękne ciepłe słoneczko u mnie... ach aż jak wracałam ze szkoły poszłyśmy sobie z koleżanką przez park nad jeziorko, usiadłyśmy na ławce i ogrzewałyśmy się promieniami. Bo u mnie w szkole jest remont (wymieniają okna i OC) i już jakiś czas w szkole jest zimniej niż na zewnątrz... Neszikaa no to witaj w gronie pełnoletnich ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A był drugi tego dnia, który zrezygnował; wtedy facet się na niego wkurzył, powiedział podniesionym głosem, że do matury pracuje się przez cały czas i jeśli on teraz sobie tak wszystko olewa to nic go nie cofnie przed tym,żeby taki uczniów jak on nie dopuścić do matury usadzając go z polskiego. Może wydać się ostre, ale chłopak od 3 lat nigdy nie podjął wyzwania i nigdy się dostał lepszej oceny niż ta 1.
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
U nas ile takich Kamikadze jest
![]() 3 lata mamy angielskiego 10 lat niemieckiego a oni wzieli sobie na mature do zdawania angielski z ktorego ledwo 2 mieli przez 3 lata ![]() A w grupie angielskiej poziom jada niezly i juz maja problemy ![]() A u nas poziom raczej slaby ale bylam dobra z niemca pare lat temu i w gimnazjum i chodze na korki i ten niemiecki zdam ![]()
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha ![]() ![]() ![]() Weekend! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pod koniec roku szkolnego mówiła, że wybiera się na prawo. ![]() Nie muszę mówić, jakie ma oceny z wosu i historii... ![]()
![]() |
#2940 |
maszyna, nie człowiek
|
neszika ;*;* WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO I JAK Z MARZEŃ
![]() Ja z matmy mialam 3/4 i sie porywam na rozszerzenie z bólem serca (kwestia dostania się na jakiekolwiek studia)... Ale te oceny były z lenistwa, więc mam szansę ;p Polski mimo wielkiej pasji, z racji braku czasu - podstawa. A ang..huh, rozszerzenie, ale nie wiem czy dorbze robię.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.