![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Mam dwie prośby
![]() ![]() może? 12stonka narkomanka agattee czarnula4 tamia AnusiaPn styrana abunee 3martyna kee Realgirl89 Frizz bo wasz opisy kradnę nałogowo ![]() długo mnie nie było, ale studia i to całe zamieszanie... Coś się skończyło. Nie bez powodu! Odbicie rzeczywistości. Za dużo złych myśli kłębi się w mojej głowie. Moje myśli wokół Ciebie. Jest osoba bliska memu sercu. Studiuję sobie, bo przecież nie przyjechałam tu żeby się uczyć ![]() ![]() Studiowanie czy nauka? Jasne, że studiowanie! ![]() Zapamiętać: nie wspominać! Hop hop. Gdzie jesteś motywacjo? Może mały romans? ![]() Bo mimo wszystko jest pozytywnie, tak? Kosz na śmieci pełen naszych zdjęć. Do szczęścia tylko ciepły kocyk, gorąca czekolada i Ty. Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia... ![]()
#2912 | |
Zakorzenienie
|
'zaczynam nową znajomość z Plusem..' 'zmieniam się na PLUSA ![]() 'taki numerek.. że zmieniam sieć.. zostanę PLUSIAKIEM.!' ![]() Cytat:
'..bo po co robić coś na przekór samej sobie..' '..to był ostatni raz.. nie popełnia się 2 razy tego samego błędu.' 'po co robić coś żeby później tego żałować..' 'o jedną głupotkę w głowie mniej.. bo już tego nie powtórzę.' tylko takie wymyśliłam.. buziak ![]() nmzc ![]() ![]() OPISIK: 'Nie mamy nic dla siebie prócz wyrzucanych słów...!' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z wizażu: -ale ja cie bardzo lubie -to mamy problem bo ja cie kocham (możesz skróciĆ) bo czasem jest tak, że lubi sie kogoś za bardzo Niby nic a jednak coś,niby nikt a jednak ktos (strasznie oklepane ale może nie zasz ![]() i moje: Moja sympatia do Ciebie sięga zenitu No i tak jakoś wyszło że chyba Cie lubię za bardzo To co czuję jest wielkie,ale czy to już miłośĆ czy dalej lubienie? mam nadzieję że choĆ troche pomogłam ![]() Cytat:
![]() ![]() __________ Ile razy usłyszę jeszcze Twoje imie? Dałam Ci szanse...zmarnowałeś,to wypie_dalaaaaaj ![]() Myślisz że mnie zranisz?Normalnie jestem na granicy rozpaczy ![]() Powiedz mi,jak masz tyle tapety na pysku,to nie boisz sie wyjśĆ jak pada? ![]() Masz super opalenizne?Chyba Ci już te solarium mózg wyżarło xD i to by było na tyle ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kinderbal ;] (czyt. na dyskotece szkolnej ;P ) Kinderparty ;D . czyli impreza na całego xD Mega impreza ! ;D Kinderbal w szkole ;P . ![]() Cos takiego ![]() Domiiniisiia, ależ proszę bardzo ;* . franka, równiez nie ma sprawy . Co do obecniej prosby, nie pomoge . niestety, ale sadze ze dziewczynki lepsze w tych klockach ode mnie cos wymyslą . Zadziczona, wiekszych nie było ![]() Sporo tego jest o takiej milosci . ;] Juz na wizazu . ' czy to normalne lubić Cię, aż tak ? ' 'latajace motylki na Twój widok, to chyba wiecej, niż lubienie, prawda ? ' ' patrzę na Cibie i z każdym dniem widzę Cię coraz bardziej owianego moją miłością . '
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn... Życie mi ratujesz
![]() ![]()
#2916 |
BAN stały
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
BAN stały
|
[quote=RealGirl89;9266572]Ciup
![]() z wizażu: -ale ja cie bardzo lubie -to mamy problem bo ja cie kocham (możesz skróciĆ) bo czasem jest tak, że lubi sie kogoś za bardzo Niby nic a jednak coś,niby nikt a jednak ktos (strasznie oklepane ale może nie zasz ![]() i moje: Moja sympatia do Ciebie sięga zenitu No i tak jakoś wyszło że chyba Cie lubię za bardzo To co czuję jest wielkie,ale czy to już miłośĆ czy dalej lubienie? mam nadzieję że choĆ troche pomogłam ![]() Włąsnie oto mi chodziło , żeby zauważona była ta prośba , ale nie chciałam az takimi wielkimi ale jak tak wyszlo to trudno sprobuje edytowacc a za opisy dziekujjee ;* Przydadzą siee |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień.. _moje dłonie wciąż tęsknią do dłoni Twych.. _a kiedy wreszcie już stanę z Tobą twarzą w twarz, powiem Ci jak było tu Ciebie brak.. _już za parę dni, za parę chwil pokażę Ci dotykiem jak było mi Ciebie brak.. _it were the coldest days without you, but not it'll be warm beside u. to były najzimniejsze dni bez Ciebie, ale teraz będzie ciepło obok Ciebie. _Czy naprawdę wkrótce znów poczuję Twój dotyk? _Chcę znów móc Cię dotknąć i beztrosko pocałować... _Bo wiem, że już wkrótce znów będziemy blisko siebie.. _Tęsknota skradała mi każdą myśl....dzięki Tobie znowu wszystkie powrócą ;* _Jeszcze tylko parę dni, minut, sekund i znów poczuję jak mnei kochasz _Wszystkie burze przerwamy.. teraz tylko czekam aż powrócisz .. _I tak z każdym dniem czekam coraz bardziej, mocniej, tęskniej.. _Już czuję jak będzie bosko, gdy znów będziesz przy mnie a ja przy Tobie. Tak blisko... _Tęskliwe noce. Za Tobą.. _ Śnię, marzę, na jawie w obłokach bujam juz się doczekać nie moge, jak mnie weźmiesz w ramiona _Już przed oczyma mam Twoje dłonie na moim ciele, oczy <np. błękitne>.. _Czekam juz z utęsknieniem na pocałunek, który zabierze mnie daleko, daleko.. _ Tak bardzo chciałabym juz być przy Tobie, wtulić się w ramiona, spojrzeć w oczy .. _Bo gdy sie tęskni jak ja.. to znaczy, że kocha sie ponad życie .. _wish you were here, wish I can touch your face.. ;* Chciałabym, żebyś tutaj był, chciałabym móc dotknąć Twej twarzy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||
Zakorzenienie
|
ojej cieszę się
![]() ![]() ![]() Cytat:
przede wszystkim to WSZYSTKIEGO DOBREGO na jutrzejsze URODZINKI słońce ![]() ![]() Opisy: 1. 'dzisiaj czas dorzucił ostatni grosz do moich -nastu lat.. stuknęła 19stka' tylko taki wymyśliłam ![]() 2. 'dużo się pozmieniało.. wracam pamięcią do tego co było. czasem tęsknie.' 'nowe życie.. zmiany.. ale w sercu przeszłość odcisnęła ślad.' 'mimo pozytywnych zmian.. czasem brakuje tamtych dni.' nie mam więcej pomysłów ![]() Cytat:
nie ma za co, 3maj się dzielnie ![]() Opisy: 'najtrudniejszy pierwszy krok? ja na niego czekam wciąż..' 'Jeśli potrafisz o czymś marzyc, potrafisz tez tego dokonać.. więc?' 'poczuć nagle mięte i mieć w głowie pstro.. chciałabym przecież wiesz..' 'i chciałabym żebyś był.. otaczał mnie jak magiczny pył..' 'światła smuga zaczepnie do mnie mruga przez Twoje drzwi.’ 'Wszystko co mam.. Tobie chce dać. W ciepłe ręce, w dobre dni.’ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam, że tak późno ![]() * Nauka czeka, a czas ucieka ![]() * Bo edukacja ważna jest ![]() * Uczę się ![]() No! *Randkuję z książkami ![]() Jak skończę to będę miała co opowiadać ![]() * Książka + herbatka ![]() Moje towarzystwo na wieczór. * Pochłaniam wiedzę. Normalnie jak czekoladowe ciasteczka. ![]() * Tyle tego wszystkiego [tu wypisać przedmioty] Na te ostatnie pewnie sił zabraknie ![]() * Damy radę! Ja i książka oczywiście! _______________________ `DarlingForeverYours `MySmallCornerInSky `12 Stonka `RealGirl89 `Domiiniisiia `AnusiaPn Moje laski ![]() ![]() ![]() Kocham i dziękuję ![]() _____________________ I ode mnie [dziś skromnie, tak jak ostatnio, bo historia czeka ![]() * Dla Ciebie założyłabym sukienkę ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
A mogę prosić coś w stylu:
![]() Z góry ślicznie dziękuję.
![]() |
#2922 |
Przyczajenie
|
macie cos o tym ze chłopak obiecywał coś innego, ale jak zawsze skończyło się tylko na obietnicach i pustych słowach że spodziewałam się czegoś innego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
Do widzenia w piekle, do zobaczenia w piekle
Ona podała mi dłoń i ja dla Niej klęknę, Ja dla Niej padnę Kiedy odchodzisz nie pytam kiedy wrócisz, Kiedy wracasz nie pytam gdzieś był, Dziwisz się gdy mówię że Cię kocham Bo miłość jak ogień rozpala nasze serca People stop fighting! Angels are crying. We can be better. Love is the answer. - Ludzie przestańcie walczyć! Anioły płaczą. Możemy być lepsi. Miłość jest rozwiązaniem. chce byc dzis z toba badz przy mnie obok jak ogien z woda połączmy zywioły to takie ludzkie wspólnota ciał ekstasy szał wes mnie za rekę wes mnie dzis do domu i pomału całuj i na łózku połoz albo wes od razu Nie chciałabym być niegrzeczna Ale pozwól, że zapytam, gdzie jest twoja kobieta... ![]() Ej! co to ma znaczyć? znów łączy nas melanż Wiem, że masz swoje sprawy, ale ktoś tutaj czeka Nie od razu, ziomuś nie od razu. Nie od razu stopisz serca lód.. hola czekaj, co jest? Musisz się postarać, zanim się rozbiorę Muszę mieć tą pewność, że nie jesteś tym typem. Bo znam już takich setki, a widziałam tysiące. Nie rozgrzewają serca, ale chcę rozgrzać pościel. Chcesz mnie, to proś mnie. Jakieś wątpliwości? Lód co najwyżej mogę wsypać Ci do spodni -Ej, skąd wiesz co myślę, z oczu moich czytasz? Niemożliwe, bo twoje przylepiły się do tyłka. Czasem mi odpierdala, To są chwile, głupie żądze Bardziej niż Twój fiut, biorą mnie twoje pieniądze
#2924 |
Rozeznanie
|
Tzn to było tak że ja teoretycznie pisałam referat ![]() ![]() Życie nie ma obowiązku dawać nam tego co chcemy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za życzenia ![]() ![]() ![]() Uwielbiam jak przy mnie jesteś. Bo jesteś Ty ![]() Pozbywam się wszelkich złudzeń. W zasadzie nie piję na trzeźwo ![]() ![]()
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
1) Niektórzy z nas mają mało czasu na żal,
Bo patrzą w przyszłość. Czasami musimy walczyć, żeby poradzić sobie z przeszłością. A czasami musimy zakopać nasz żal, Obiecując, że zmienimy nasze postępowanie. Ale nasz największy żal Nie dotyczy rzeczy, które zrobiliśmy... Ale tych, których nie zrobiliśmy. Rzeczy, których nie powiedzieliśmy... Które mogły ocalić kogoś, na kim nam zależy... ...szczególnie, gdy widzimy ciemną chmurę zmierzającą w ich stronę 2) Nie możesz się wypalić, iskra nie jest zastąpiona przez kolejną iskrę Beznadziejny nie zmienia się całkowicie, jeszcze nie teraz, i nie we wszystkim. Nie pozwól zaniknąć duchowi walki w twej duszy, W samotnym przygnębieniu życia na jakie zasłużyłeś I będącym nie do osiągnięcia. Świat jakiego pragniesz jest możliwy do osiągnięcia. On istnieje. Jest prawdziwy. Nie zatkaj się. To jest możliwe. 3)"Wszyscy jesteśmy konstruktorami naszego losu Żyjącymi w ścianach czasu." 4) Życie napiera na ciebie z ciemności Kiedy tak jest, zawsze jest ktoś w twoim życiu na kogo możesz liczyć Kogoś, kto będzie na ciebie uważał, gdy będziesz upadać Każdy ten moment da ci siłę by spojrzeć przerażeniu w oczy 5) Wydaję mi się, że jeśli ja albo ty musielibyśmy wybrać pomiędzy dwoma drogami myślenia czy działania, powinniśmy zapamiętać naszą śmierć i spróbować tak żyć aby nasza śmierć nie przyniosła światu przyjemności. 6) Odważnie stawisz czoło swoim największym strachom I pójdziesz do przodu z wiarą Czy ulegniesz ciemności swojej duszy? 7)Czasem zdarza się, że chwila stabilizuje się Zatrzymuje się i trwa O wiele dłużej niż chwila Dźwięki się zatrzymują Ruchy się zatrzymują Na wiele wiele dłużej niż chwile. I wtedy ta chwila mija. 8) Patrzyliście kiedyś na swoje zdjęcie i widzieliście nieznajomego w tle? Zastanawialiście się ilu nieznajomych ma was na zdjęciach. W ilu chwilach z życia innych ludzi, uczestniczyliśmy? Czy jesteśmy częścią kogoś życia, kiedy jego marzenia się spełniają? Czy kiedy umierają? Czy próbujemy się tam dostać, Jakbyśmy byli przeznaczeni, żeby tam być? Albo czy zdjęcie było zrobione znienacka? Tylko pomyślcie. Możecie być dużą częścią życia kogoś innego... I nawet o tym nie wiedzieć. 9) Człowiek jest przerażającą istotą, Mnóstwo żartów, wyborów i listy A możemy przeczytać tylko kilka z nich. I niekoniecznie tych właściwych. 10) Są chwile w życiu, kiedy znajdujemy się na rozdrożach. Przestraszeni, zmieszani, Bez żadnej mapy. Decyzje, jakie podejmujemy w tych chwilach, Mogą wpłynąć na całe nasze życie. Oczywiście, kiedy stajemy naprzeciw nieznanemu... Większość z nas woli odwrócić się i cofnąć. Ale czasami,ludzie dążą do czegoś lepszego... ...czegoś, co znajduje się poza bólem samotności... ...i poza męstwem i odwagą, żeby kogoś do siebie dopuścić... ...albo dać komuś drugą szansę. Czegoś poza ciszą trwania w marzeniu. Bo tylko wtedy, gdy zostaniesz poddany próbie Odkryjesz kim naprawdę jesteś. I tylko wtedy, gdy zostaniesz poddany próbie, odkryjesz kim możesz być. Osoba, którą chcesz być istnieje, Gdzieś po drugiej stronie ciężkiej pracy,wiary i zaufania... ...i poza bólem serca i strachem przed tym, co przynoszą kłamstwa. 11) “Mały ksiaże powiedział do człowieka Dorośli nie rozumieją niczego oprócz siebie, a dla dzieci jest męczące ciągłe tłumaczenie im wszystkiego“ 12) Niektórzy twierdzą, że kruki podróżują kierując się ku ich przeznaczeniu. Inni wierzą, że samotny kruk oznacza szczęśliwy znak. Grupa kruków zwiastuje kłopoty przed Nami. A kruk tuż przed bitwą obiecuje zwycięstwo. 13)Odwaga życiowa jest wspaniałą mieszanką zwycięstwa i porażki. Człowiek robi co musi, pomimo konsekwencji, pomimo przeszkód, niebezpieczeństw i nacisku. I to właśnie jest podstawą moralności. 14) W każdej chwili, ludzie się wznoszą. Wznoszą się ponad swoje możliwości. Czasami cię zaskakują. A czasami nas zawodzą. Życie jest czasem zabawne.Potrafi z nami ostro pogrywać. Ale jeśli wystarczająco dobrze patrzysz, znajdziesz nadzieję... ...w słowach dzieci... ...w słowach piosenki... ...i w oczach kogoś, kogo kochasz. A jeśli jesteś szczęściarzem mam na myśli, jeśli jesteś Najwiekszym szczęściarzem na całej planecie Osoba którą kochasz, odwazajemni twoje uczucie. 15)Samotność potwierdza człowieczeństwo, bo tylko człowiek jest świadomy swojego odosobnienia. 16)Życie czasami bywa zabawne, może pogrywać z tobą bardzo ostro, Kiedy zakochujesz się w kimś, ale ten ktoś nie odwzajemnia tego uczucia, Kiedy twoja przyjaciółka i twój chłopak zostawiają cię, Kiedy pociągasz za spust lub sięgasz po światła płomieni, i nie możesz już tego cofnąć. Jak powiedziałem, w sporcie, nazywają to "wchodzeniem." A w życiu, nazywam to wypychaniem. 17) Ten, kto wie czym jest prawdziwe szczęście, Nie zwyczjny świat, Ale nagi terror. Dla samotnych ludzi, którzy noszą maski, Nieszczęśliwych wyrzutków, Wspomnień objęć, Lub jakichś iluzji. 18) "Nieskończona rozpacz nie istnieje, Nadchodzi z pierwszym momentem wielkiego smutku, Gdy jeszcze nie wiemy,co znaczy cierpieć i być uzdrowionym, Rozpaczać i odkryć nadzieję." 19) "Być nikim ale sobą, w świecie, który robi wszystko co w jego mocy, dniami i nocami, by zrobić z ciebie przeciętniaka, oznacza to walkę w najcięższej bitwie w jakiej dane było walczyć ludzkości i która nigdy się nie skończy." 20) Czas wszystko zabiera, Czy tego chcesz czy nie. Czas wszystko zabiera, Czas wszystko znosi... A na końcu...jest tylko ciemność. Czasami znajdujemy innych w tej ciemności... A czasami znów ich tam gubimy. 21) "Zmiany przychodzą jak lekki wiatr, który porusza zasłony o poranku... ...i jak delikatne perfumy pachnące dzikimi kwiatami ukrytymi w trawie." 22) "Nie bój się życia. Uwierz, że to życie jest warte tego aby je przeżyć, A twoja wiara cię w tym umocni." 23) "Nie możesz uciec przed słabościami, Musisz je zwalczyć lub zginąć I jeśli tak ma być, Czemu nie teraz, Tam gdzie stoisz?" 24)Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła. Nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła. Żyj teraźniejszością i spraw, Żeby była warta wspomnień. 25) "Każdy przeciętny człowiek przeżywa chwile, W których chciałby przywdziać czarną maskę i rozpocząć swą rzeź." 26) Nasze życie to cykl obrazków. Migają przed nami jak miasta na autostradzie. Niektóre wydarzenia nas oszałamiają, Czujemy wtedy, że ta chwila jest czymś więcej niż przelotnym obrazkiem. 27) Czy ta ciemność ma imię? To okrucieństwo, ta nienawiść, Jak nas znajduje? Czy wkrada się w nasze życia, czy szukamy tego i ogarniamy? Co się z nami stało? Wysyłamy nasze dzieci w świat tak jak wysyłamy młodych mężczyzn na wojnę... Z nadzieją, że wrócą cali... Ale wiedząc, że niektórzy zgubią drogę. Kiedy zgubimy nasza drogę? Pożarta przez cienie, połknięta cała przez ciemność. Czy ta ciemność ma imię? Czy to twoje imię? Wiemy, że ta chwila... Każda jej część... Zostanie w pamięci na zawsze. 28) Mieliście kiedyś sen, tak prawdziwy... Że kiedy się obudziliście, nie wiedzieliście w co wierzyć? Co byście zrobili, gdybyście myśleli, że to prawda... A nie byłaby? Albo, że to nieprawda... A byłaby prawdą? Czasami życie jest dziwniejsze, niż sen. A jedynym sposobem na przebudzenie... Jest stawienie czoła ukrytym kłamstwom. 29) Szczęście przychodzi w różnych formach. W towarzystwie dobrych przyjaciół. W tym, co czujesz, gdy spełniasz kogoś marzenia. Albo w obietnicy przyszłej pomocy. W porządku jest, pozwolić sobie na szczęście. Bo nigdy nie wiesz, jak ulotne to szczęście może być. 30) "Są rzeczy znane i rzeczy nieznane... Pomiędzy nimi... Są drzwi. "
#2927 |
Raczkowanie
|
"Masz włek do ciasta... w domu?
Żartujesz? w piecyku trzymam płyty." ![]() "I've never been married before." ![]() "..bo najbardziej ponad wszystko pragnę mieć sny kolorowe,pomaluj moje sny.." "Cała Warszawa - Gigantyczna Sypialnia. Łóżka polowe, odzież z Chin.." "Mandarynką chcę dziś być w Twym mandarynkowym śnie.." "For every kiss you give me I'll give you three" ![]() "Wypada iść do pracy w czapce? Zależy od butów." trochę moich ![]()
#2928 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Przyczajenie
|
słońce przytuli nas do swych rąk.
ze świata czterech stron. i zobaczysz. będę śmiała się przez łzy. znów wspominam ten podły czas. kwiatem zabliźni się wojny świat. Czy ktoś kochał Cię bez opamiętania tak...? Ciekawe której z Twoich dam naprawdę na Tobie zależy.? Mówisz do mnie suka.? To nie ja mam kolesi ot tak... I can love you so much. I nigdy się nie dowiesz co straciłeś...
![]() |
#2930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolejny przykład dlaczego facet to dupek .. ![]() ' Naiwnie wierzyła, że tym razem się uda . Bezskutecznie . ' ' - nie rozumiesz, że nie wolno robić sobie nadziei ? - juz rozumiem . ' ' wiesz, że nawet wierzyłam Twym słodkim kłamstwą ? Naiwana . ' ' dzieki Tobie nie zaufam już zadnemu facetowi . Czy zawsze musi konczyc się tak samo ? ' Powodzenia, Edunia . ;* societygirl17 , lasko Ty nasza ! ![]() Swietne opisy . Zadziczona, najlepiej jeszcze wieksze ![]() AnusiaPn, rewelacja . ![]() ' mimo, że Cię tak nie lubię, tak często tęsknie za Tobą .. ' ' jestem kobietą niezależna . Nie potrzebuje faceta . Tylko czasem czegos brak . '
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
BAN stały
|
wnieść szczęście do zranionego i pełnego rozczarowania serca...
Twoja twarz Zawsze będzie najważniejsza! Zamieniam się w sopel lodu Wyrzeźbiony z zamarzniętych łez Minęło tyle dni Tyle nocy poszło w zapomnienie Zadam w przedśmiertną śpiączkę Leżąc w pół śnie Wiem, jestem wstrętna, ale może jak mnie pocałujesz to się zamienię w księżniczke? ęłęó. Ukochany, gdy nie ma Ciebie nie istnieje świat.. "Już dobranoc i zanim w niebie odnajdziemy się...ten pocałunek... 'W każdą noc będziesz zawsze tylko mój, tylko Ty stopisz we mnie serca lód' życie to taki dziwny prezent "Zastępuje strachem większość uczuć" "Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy" ęłęó Każdy mój pocałunek miał być już - ostatnim... "Szczęcie ma Twoje oczy..." ęłęó "Umiera się na wiele sposobów, z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy..." "Bądźcie szaleni,ale zachowujcie się jak normalni ludzie." "Pewnego pięknego dnia odkryję, że..." "Wystarczyła zaledwie godzina rozmowy by wszystko się odmieniło." MySmallCornerInSky - tak myślisz , xD xD no nie wiem moze haha żartt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
BAN stały
|
Ale ja lubię jak on na mnie patrzy. I lubię to odwzajemniać..
Czasem po prostu marzenia się dzieją.. Nie przeczę, zadurzyłam się w Panu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
po drugie. wszystkiego naaajlepszego ;*** sto lat itd. może to takie nadzwyczajne życzenia, ale mam pełno lekcji i weszłam tylko na chwilkę, więc nie bardzo mam czas układać jakieś ... ![]() a co do próśb... 1. ostatnia nastka. w kalendarzu przybyło. następnej nastki już nie będzie. ostatni rok młodzieńczych lat. ostatnie chwile, w których możecie nazywać mnie młodzieżą. 2. tęsknie za tym, co posiada młodzież. brak mi młodzieńczych lat. bezwzględnie na to, co zrobimy - czas przeżyty[?] już nie wróci. kiedyś były takie wspaniałe chwile. nie, żeby teraz było źle, tylko... po prostu brak mi tego wszystkiego. ile bym oddała, by wrócić do tych chwil. takie niezbyt. sorry, weny brak. i ktoś o plusie chciał. tylko jeden: od dziś wychodzę na Plus ![]() potężny niezapał na naukę. niespodziewana poprawa. FIRZZ - wspaniałe xdd. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Coś ode mnie..
...wszystko jest możliwe....niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu.. Prosiaczku...nawet miłość gubi się w stumilowym lesie. Nie powinnam, ale... nie potrafię! Aby układać dni z takich chwil, które kochasz z całych sił. Serce czegoś odmówiło mi... Nic bardziej nie wzmacnia człowieka, jak okazane mu zaufanie. Nie zaczynaj nowego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień. ... życie to pusta kartka czym ją wypełnisz tyle będzie warta ... ...Bo we śnie człowiek znajduje się we własnym świecie... Każdy dzień, każda chwila pozostaje w sercu, nigdy nie przemija... Czasami tak trudno jest odróżnić zbieg okoliczności od przeznaczenia.. I mam prośbę: Kojarzy może któraś opis miłości że ona ta pierwsza nie przemija a inne to tylko szukanie tej pierwszej? Chyba tutaj kiedyś widziałam..
#2935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko, co następuje potem, jest tylko szukaniem tej utraconej miłości" o to chodzi ?
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Raczkowanie
|
Spotkałam wczoraj nadzieje. Dzis macham jej na pożegnanie.
Czy wiesz, że ona ma sześć różnych uśmiechów ? ![]() Wpadnę do ciebie o 25 trzydziestego drugiego dnia trzynastego miesiąca. xD Bo wymyśliła sobie kiedyś, że będzie cholernie szczęśliwa.! ![]() Miłość- rzeczywistość w krainie fantazji. ![]() Może Ty ze mną znikniesz.? <33
![]() |
#2937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
thx za wyróżnienie;* ale to Ty masz super opisy;* a o nauce niedawno dodawałam opisy są tuutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...84#post9246284 niestety więcej nie mam. z listy; Boże zachowaj mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam Kiedy coś uparcie gaśnie-zaufaj iskierce nadziei I close my eyes which I'd like to give you so much.. / ;* One more kiss could be the best think, one more lie could be the worst To wszystko nie tak miało być!!!! ;( 'Where I can see you, my love Then let me never ever wake again...' Dzień bez uśmiechu to dzień stracony =) Come as you are, as you were, as I want you to be... Niech ktoś zatrzyma świat.. - ja wysiadam.. Nie ma nic co mogło by sprawić że znów popłyną łzy chłopaki mówią, że jesteś piękna, kochanie boję się, że to jest fakt. I'll give you my heart... if you want... please don't breake this... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe mamy ta samą sytuacje z facetami,tylko,że ja już przestałam mu wierzyć...ehh smutno;( Tak łatwo unicestwić wiarę w obietnice Po co więc obiecywać,gdy nie ma szczerości. Oszukana przez tego któremu swe życie oddałam i slepo ufałam...;( Po raz kolejny w ulewie kłamstw bez parasolki Słowa są puste kiedy słyszysz ich dźwięk Chwila?..myślałam,że Cię dobrze znam...! Swoim kłamstwem zakrywasz cały świat... a ty mnie draniu oklamujesz caly czas ty dobrze wiesz czego kobieta w zyciu chce lecz twe bajery nigdy juz nie zlamia mnie czasami słowa ranią......dlatego uważajcie co mówicie
![]() |
#2939 |
Raczkowanie
|
Kochane . ! a coś, że jestem .. hmm.. zakochana? . może, że mi się chłopak bardzo podoba i ja mu tez. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu i czuję, że może być miedzy nami coś wiecej x333
` potargane niebo pokazujemy palcami. Przyszłość to jedna wielka niewiadoma . ! Czy jeszcze kiedyś powtórzy się, to co zdarzyło się nam?
#2940 |
BAN stały
|
Za pieniądze otwierają się przed Tobą wszystkie drzwi ale nie drzwi ludzkiego serca!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.