|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
ok
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie podzielę się Max Mara Kashmina Touch
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię odlewkę ok. 4,7ml. Dulcis in Fundo Pro Fvmvm Roma. Szukam głównie odlewki Black Tourmaline O. Durbano.
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2916 |
|
Konto usunięte
|
Zabierzcie to odemnie
* CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml NOWA (bez kartonika) * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml (bez kartonika) * LANCOME Miracle EDP miniaturka 3/5ml (bez kartonika) * RALPH LAUREN Lauren EDT miniaturka 3.3/3.5ml (bez kartonika) PRÓBKI FIRMOWE * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * BVLGARI Cologne Au The Vert 0.40ml A * BVLGARI Cologne Au The Rouge 1.5ml A * CACHAREL Noa 0.80ml * DAVIDOFF Cool Water Wave 0.50ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDP 1ml A * LAURA BIAGIOTTI Roma EDT 1.8ml A * LANCOME Tresor 0.70ml A * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml * SEAN JOHN Unforgivable Woman 1ml A * VERSACE Red Jeans 1.5ml A - atomizer ODLEWKI/PRÓBKI ROBIONE * BODY SHOP White Musk - White Hot Summer EDT 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * CACHAREL Noa 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * CALVIN KLEIN CK One 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * CALVIN KLEIN Eternity Summer 2006 1ml * CALVIN KLEIN Eternity Summer 2007 1ml * D&G The One 1.5ml * DEMETER Brownie 1ml * DEMETER Mulled Cider 1ml * DEMETER Sawdust 1ml * DEMETER Sex On The Beach 1ml * DIOR Miss Dior Cherie L'eau 1ml * DIOR Miss Dior Cherie EDT 1ml * ETRO Messe de Minuit 0.40ml * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * ESCADA Pacific Paradise 3.5ml w atomizerze * GUERLAIN Mentafollia 2ml * GUERLAIN Mandarine Basilic 4ml * GUERLAIN Winter Delice 1ml * GUERLAIN Lavande Velours 1ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * GUERLAIN Mitsouko EDT 1.7ml * HERMES Ogródek Monsunowy (możliwa odlewka max 10ml) * JUICU COUTURE Juicy Couture EDP 1ml * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * KENZO Indian Holi 3ml * KENZO Flower 1ml * L'ARTISAN Piment Brulant 1ml * L'ARTISAN Safran Troublant 1ml * L'ARTISAN T4T 1ml * NAF NAF Naf Naf EDT 1ml * PRADA Infusion D'Iris 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * VOLUSPA Santiago Huckleberry 1ml (możliwa odlewka max 10ml) * VOLUSPA Fleur De Cocoa 1ml 4ml w atomizerze * VOLUSPA Baltic Amber 1ml * YVES ROCHER Bambus (możliwa odlewka max 10ml) * YVES ROCHER Zielona Herbata 2ml * YVES ROCHER Bez 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * YVES ROCHER Neonatura Cocon 1ml (możliwa odlewka max 5ml) * YVES ROCHER Yria 1ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-09-27 o 12:14 |
|
|
|
#2918 |
|
🦄
|
Pilnie poszukuję próbki All About Eve. Coś w zamian na pewno wynajdę- ktoś chce się pozbyć może?
|
#2919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Capri Fig Frangipani nie znam i nie chcę brać w ciemno ale Cardam Fig mam małą odlewkę i nawet mi się podoba więc chętnie się wymienię. Jak możesz to wyślij razem z zakupionym JPG Ja próbeczki poślę w poniedziałek.
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
Robiłam remanent w próbkach i chętnie pozbędę się:
- Lutens, Gris Clair - robiona z Quality, cała - Lutens, Un Bois Vanille - jw., niewielki ubytek - Les Parfums de Rosine, Diabolo Rose - fabryczna, połowa - Les Parfums de Rosine, Rose d'Amour - fabryczna, trochę więcej niż połowa - Caron, Miss Rocaille - fabryczna, 1/3 - Lanvin, Arpege - fabryczna, 1/3 - Kenzo, Kashaya - robiona - Villoresi, Incensi - robiona, ilość na 1-2 porządne testy - najchętniej dorzucę do innych próbek Chętnie wymieniłabym całość na większą próbkę (tak ze 3 ml) Prady klasyka, Safari, Cabocharda, ale naprawdę jestem otwarta na wszelkie propozycje, w tym próbki zapachów męskich (chętnie np. M7). ![]() edit: bardzo proszę o wiadomości na priv, nie bywam na Wizażu regularnie i mogłabym coś przegapić
Edytowane przez Sauvignon Czas edycji: 2009-09-26 o 13:50 |
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje perfumy na wymianę:
PRÓBKI i EWENTUALNE ODLEWKI: cacharel - lou lou robert piguet - bandit etro - etra lubin - idole de lubin T. Mugler - Innocent Rock annayake - miyako olivier durbano - rock crystal giorgio armani - mania czarna parfums gres - cabaret parfumerie generale - felanilla moschino - I love love yves saint laurent - cinema jin abe - jin abe tauer perfumes - lonestar memories etro - vicolo fiori alfred sung - shi donna karan - be delicious night kilian - straight to heaven voluspa - burmese rosewood bond no. 9 - new haarlem acqua di parma - mandorlo di sicilia pro fvmvm roma - fiore d'ambra john galliano - john galliano shiseido - feminite du bois molinard - bois precieux* costume national - 21* alexander mcqueen - kingdom tom ford - tobacco vanille* lalique - amethyst roberto cavalli - oro eau d'italie - baume du doge m.micallef - automne comme des garcons - comme des garcons edp parfum d'empire - aziyade* l'occitane - eau d'iparie comme des garcons - woodcoffee* Olivier Durbano - Jade Bond no. 9 - Lexington Avenue Amouage - Jubilation 25 Kenzo - Amour le Parfum* L'artisan Parfumeur - Safran Troublant Comme des Garcons - Ouarzazate, Jaisalmer Annick Goutal - Ambre Fetiche cartier - le baiser du dragon edp parfum d'empire - ambre russe aquolina - pink sugar lancome - hypnose hermes - un jardin la mousson calvin klein - ck one jean paul gaultier - classique edp, gaultier 2, madame costume national - scent, scent intense* parfum d'empire - cuir ottoman edp czech & speake - neroli olivier durbano - amethyst* niektóre próbki są oryginalne z kartonikami, inne robione, proszę pytać o ilość ml i postać próbki z gwiazdką * są robione z moich osobistych odlewek, mogę rozważyć oddanie całej odlewki odlewki wykropkowane są w atomizerach na szaro oznaczone są rzeczy wymienione takim kolorem oznaczone są świeżo dodane próbki zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-03-10 o 18:52 |
|
|
|
#2923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam na Allegro odlewkę Demeter - Patchouli, bo zauważyłam, że jest ona składnikiem wielu słodkich perfum i chciałam zobaczyc jak pachnie.... No cóż, zobaczyłam, przy czym prawie też zobaczyłam znów to, co jadłam na obiad
![]() Kupiłam 1ml, szczerze mowiąc nie wiem ile zostało, bo najpierw przelałam do atomka, psiknelam raz a potem odlałam spowrotem, pewnie troche zostalo na dnie,trochę w strzykawce, troche w rurce i raz psiknelam na reke, wiec moze jest z 0.7 ml ale może ktoś by się skusił, jeśli nie to z checia wyrzucę jak najdalej
|
#2925 |
|
Zadomowienie
|
Ja mogę się podzielić.
|
#2926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może znalazłabyś coś u mnie za: * L'artisan Parfumeur, Tea for Two - odlewka 10 ml * Karl Lagerfeld, Sun Moon Star - odlewka 5ml |
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
ROZPACZLIWIE szukam:
-Winter Delice Guerlain ![]() Oddam w zamian (odlewki- wszystko po 9 ml): - Ange ou Demon Givenchy - Angel Thierry Mugler - Halloveen Jesus del Pozo - Spring in Provence Celine Dion
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|
|
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie wymienie
Próbki firmowe z kartonikiem (Homyk Próbki robione: Próbki firmowe: oraz miniatura a z konkretów szukam obecnie pare kropli na testyCSP, amour de cacao i inne słodkie (Vanille Cannelle, Matin Calin, Caramel Sunset itd) Tobacco Vanille, Tom Ford Private Blend Boucheron Trouble Dior Hypnotic Poison Elixir La Perla, Eclix The Body Shop Amorito Serendipious Musc Maori MAC MV2 sephora brown eint de Neige, Lorenzo Villoresi Un Crime Exotique, Parfumerie Generale Profvmo Vanille Bourbon 1270, Frapin D'Humeur a Rire, L'artisan Dulcis in Fundo, Profumum Tarte aux Myrtilles Sinfonia di Note Coeur di Noisette Fantasy Spears Profumum Confetto Aquolina, chocolovers La Perla, J'aime Les Fleurs Escada Rockin'rio, Sunset heat, pacific paradise demeter mulled cider, ciastka cukry i inne jadalne pco2 etro, heliotrope Pozdrawiam!
|
|
|
|
#2929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
CSP Vanille Cannelle Dior Hypnotic Poison Elixir Serendipious Musc Maori Domi, czy byłabyś zainteresowana taką wymianą?
|
|
#2930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym:VOLUSPA Santiago Huckleberry 10ml VOLUSPA Tobacco Vanille 5ml co Ty na to? |
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zabierzcie to ode mnie, szkoda, żeby leżało a zapszki dośc fajne
DEMETER -BABY POWDER-3 ML ATOMIZER 5 ML -RAIN 4 ML ATOMIZER 5 ML -SWEET PEA ( JESZCZE SIE ZASTANAWIAM NAD NIA)-TROSZKE PONAD 4 ML ATOMIZER 5ML -BROWNIE-10 M -VANILLA CAKE BATTER-4 ML ATOMIZER 5 ML nie bede zbyt wybredna, wolałabym za nie jakąs większą odleweczkę albo 2 mniejsze, chętnie inne demetrki albo volupsa ale niekoniecznie, ja napisałam, wybredna nie będę w wątku jeszcze inne zapaszki ale nie mam atomizerków niestety wiec w razie czego będziemy kombinowac ![]() prosze o info na pv |
|
|
|
#2932 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Matka buldoga
|
Ja mam pytanie off-topowe, ale ciii
![]() Ciekawie mnie, skad macie te male fiolki, z ktorych robicie odlewki? Sama bym sobie takie odlewki robila, zeby nie taszczyc calych flakonow ze soba, ale kurcze nie wiem gdzie je kupic
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
Oddam to co w podpisie, propozycję najlepiej na PW (tutaj łatwo o przeoczenie).
|
|
#2935 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
stąd: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360765
|
|
|
#2936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też jeśli mam jakieś niepotrzebne,stare fiolki z jakimiś mexxami, czy innymi Pumami, to oblewam nimi znajomych i siebie tak na chybcika, a potem myje fiolki i zostawiam na noc zalane octem co usuwa zapach, rano mam fiolkę
|
|
#2937 |
|
Zadomowienie
|
Szukam Black Cashmere i Zagorsk, wystarczy 1ml.
W zamian: Winter Delice, Safran Troublant, Etra, Nature Millenaire, Kyoto, Smok, Premierowa Piątka, Demeter Leather, Lavande Velours, Theorema, Au the Rouge, Flowerbomb Extreme, Voluspa Tobacco Vanille.
Nic to... Edytowane przez polkadxdx Czas edycji: 2009-09-27 o 21:55 |
|
|
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję na gwałt odlewki Joop homme. Albo kogoś kto kupi ze mną flaszkę na spółę. Nie wiem czy jest sens wyskakiwać z tym na wspólnych zakupach, bo nikt tego pewnie nie będzie chciał. Może facet którejś z Was ma i można mu troche podebrać?......
|
#2939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.perfumeria.pl/JOOP%21+Hom...95,1-0,i2.html z wysyłką wychodzi ok 0,9/ml. Może spróbuj wrzucić na wspólnozakupowy- ja bym chętnie wzieła 10-15ml do testów dla męża - może znajdą się inni chętni
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Ja próbeczki poślę w poniedziałek.

)