![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Rety co za puchy
![]() Twin mi też podobaly się tylko 2 przedostatnie odcinki. No to sobie trochę poczekamy na 4 sezon. ![]()
#2912 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda mnie dobija, jest tak ciemno jakby godzina 20 już byla, kasy brak, zblizające swięta raczej wkurzaja ( a na pewno nie cieszą) - mam paskudny humor...wczoraj mąż dziś ja. Nieźle się ostatnio uzupelniamy ![]() Musze się otrząsnąć.
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tż jeszcze mnie wczoraj wk.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj idę po pracy na tańce więc humor mam świetny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Hehehe..iście świąteczna atmosfera miłości i radości panuje w wątku.
Powiem Wam szczerze, że z moim humorem też nie najlepiej. miskowa ,co z Twoją nogą? Jaka jest przyczyna puchnięcia? Haniu, u mnie z kasą też krucho, tak strasznie chciałam sobie coś wczoraj kupić, ale musiałam się powstrzymywać, bo mamy program mega oszczędnościowy. Wszystko dokładamy na remont... |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butter - zwichnęłam w weekend kostkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnei to samo. Od rana w robocie awantura iw łąsnie się okazało, ze w zasadzie to bezpodstawnie i o nic. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
No to sobie pomarudziłyśmy
![]() Moze trzeba z Dorinką na te tance wyskoczyc ![]() Misku z tą noga to rzeczywiscie fatalnie ![]() Moze pociągiem pojedziesz? Mnie mąz nie tyle wk... co wneriwa..ja jestem rozdrazniona, on tez...i to własnie na zmianę. On mnie pociesza jak mam focha -co nic nie daje i w druga stronę to samo ![]() Butter u nas wersja nie tyle oszczędnościowa co...... glodowa
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V wiem, że to co powiem jest niepopularne ale nie samą pracą żyje człowiek !!! ![]() ![]() ![]() Daj sobie na luz ![]() Ja właśnie często tańczę i nie mam deprechy, czuję sie świetnie, wkrótce urlop, mam fajnego męża, cudowne dziecko, niewykończone mieszkanie, kredyt który nie wiem czy damy rade spłacać ale jestem szczęśliwa, dzisiaj jestem ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-17 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
postanowiliśmy się rozdzielić i każdy jedzie do siebie. Chyba będę musiała się przesiąść na komunikację publiczną (a jak jadę, bez przygód się nie obędzie ![]() wracam do domu, do jutra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poszukajcie pozytywów sytuacji, jesteście zdrowe, młode, macie fajnych facetów przy boku, to mało ?
![]() A takie tam typu dzisiaj nie mam kasy...to trudno, jutro kasa będzie... Hania Ty za chwilę masz narty i śmiesz nam tu marudzić ![]() ![]() ![]() EDIT No i co nic nie piszecie smutasy ? Idę sobie jak nie chcecie gadac ![]() Pa ! Natalio pisz koniecznie co u Ciebie, dawano Cię nie było..... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-17 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() asiuk sliczneeeee zdjecia ![]() ![]() a mnie cos przeziębienie pobiera. leze teraz pod kocykiem i wcinm ciasteczka bo dostałam w pracy paczke swiateczna hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jechalm ostatnio pociągiem pierwszy raz od 3 lat i smiesznie bylo ![]() A do rodziców ze Szczecina masz daleko?? Cytat:
![]() ....i tu glownie jest problem. Do tego własnie sie dowiedzialm ze 10 stycznia mąz do Belgii nie leci czyli jestesmy 2 tys w plecy. BOSKO ![]() Niby wiem ze sobie damy radę..bo mąz to spryciura i co jak co ale kase to on umie wykombinowac..ale jakos mam dola. Natali była!!!! Cholerka i poszla sobie, a ja mam faze myslenia co z nią od jakiegoś tygodnia.
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
FOCH!
a mi to juz można zepsuć niespodziankę i zaspojlerować? :P
#2927 |
Zakorzenienie
|
ech... widze, ze ja jakas nie w temacie jestem
![]() ide zaraz wskoczyc pod prysznic bo padne tak mi zimno ( a w domku mamy 24 stopnie) ech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam
![]() ![]()
#2929 |
Zakorzenienie
|
Oj Etuś przepraszam ze o Tobie nie pamiętalam
![]() Nie udzielasz się ostatnio i wypadlo mi z glowy ze Ty tez fanka Dexa ![]() Co do niespodzianki..moze wlasnie bedziesz ja miala ![]() ![]()
#2930 |
Zakorzenienie
|
nie no - ważne, że nie napisałyście jak się skończyło.
![]() dziś wrociłam normalnie z pracy, TŻ też zaraz będzie - to obejrzymy ![]() i prisony i hirołsy ![]()
#2931 |
Zakorzenienie
|
oo prisony i herosów to i ja oglądam. dextera mam na komputerku ale nie mam kiedy go zacząc nawet. za to ostatnio skonczyłam pierwszy sezon californication ogladałyscie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie mi się nie podobał.
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() PMS daje się nadal we znaki, teściowa mnie ostro wkurzyła wczoraj. Powiedziałam, że na razie nie chcę mieć dzieci i przez najbliższy rok na pewno mi się nie zachce, ona na to, że na pewno tak nie jest. I że Tomek się nie będzie mnie o zdanie pytał (w domyśle, że mnie zapłodni, kiedy zechce). Żartem, oczywiście. Strasznie mnie to drażni, gdy ktoś uważa, że wie lepiej, co dla mnie dobre. W takich sytuacjach postępuję zupełnie na przekór i mówię różne rzeczy, żeby wkurzyć innych, typu, że ja w ogóle nie chcę mieć dzieci. Wiem, że to dziecinne, ale straszny nerwus ze mnie i zawsze się buntuję. Temat mojego przyszłego macierzyństwa to moja osobista, wręcz intymna sprawa i nie pozwolę nikomu włazić buciorami w moje życie. Zdjęcia robiła Agnieszka Mandal, adres stronki jest na fotach ![]() Te foty we wnętrzach nie są robione w studiu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyszłam dziś później do pracy, bo zajrzałam do H&M, w celu zakupienia czapki zgubionej w sobotę. Co się okazało? Czapki ni ma, nie ma w ogóle tego kompletu ![]() W ramach pocieszenia postanowiłam kupić sobie bieliznę - stanęło na gorsecie i koronkowych majtaskach ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2937 |
Wtajemniczenie
|
Heh
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale w miejscach pracy też są przerwy na dymka, a co kto pali to już inna sprawa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W sumie z tym jaraniem to tylko jedna dziewczyna tak się wychyla (no i dla TŻ-a to totalne dno, dla mnie w sumie też bo jej jedyny cel to jarać i wciągać)... Ale TŻ ogólnie tych ludzi nie lubi bo twierdzi, że oni nic nie osiągną... No i jest zazdrosny bo jeden koleś zaprosił mnie na imprezę ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę spać bo dzisiaj 9 godzinek pracowałam i mam łapki do ziemi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
A ja się własnie szykuję i lecę do fryzjera na 9tą.
Później założę na wizażu wątek, bo coś mi spokoju nie daje, i mnie gnębi. Zdaje się, że jestem psychicznie uzależniona od rodziny tj matki (jej wpływu) i nie wiem co z tym zrobić. Nie chce mi się żyć z wyrzutami sumienia za własne wybory. No, ale o tym później. Znowu mi się nasuwa: kocham Tżta ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
czesc.
od 3 w nocy zakuwam na egzamin ![]() musze latac co 2 dzien na atybiotyk bo sa komplikacje po wyrwaniu ( i tak dobrze ze po wczorajszej dawce juz tak nie boli- a i wizyty lubie). zaczyna mi sie PMS po prostu okres przedswiateczny dobijajacy ![]() byle zlecialo te kilka dni najgorszych...mam nadzieje ze juz dzis wieczorem TZ o mnie zadba i smutki uciekna ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.