|  2008-12-17, 14:59 | #2911 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Rety co za puchy  . Twin mi też podobaly się tylko 2 przedostatnie odcinki. No to sobie trochę poczekamy na 4 sezon.   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-17, 15:02 | #2912 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-12-17, 15:07 | #2913 | |
				 | 

Cytat: 
 Pogoda mnie dobija, jest tak ciemno jakby godzina 20 już byla, kasy brak, zblizające swięta raczej wkurzaja ( a na pewno nie cieszą) - mam paskudny humor...wczoraj mąż dziś ja. Nieźle się ostatnio uzupelniamy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) . Musze się otrząsnąć. 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-12-17, 15:09 | #2914 | |
				 | 

Cytat: 
 No i tż jeszcze mnie wczoraj wk.... | |
|     | 
|  2008-12-17, 15:14 | #2915 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  a jakie są rokowania z tą nogą ? Ja dzisiaj idę po pracy na tańce więc humor mam świetny   | |
|     | 
|  2008-12-17, 15:15 | #2916 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Hehehe..iście świąteczna atmosfera miłości i radości panuje w wątku. Powiem Wam szczerze, że z moim humorem też nie najlepiej. miskowa ,co z Twoją nogą? Jaka jest przyczyna puchnięcia? Haniu, u mnie z kasą też krucho, tak strasznie chciałam sobie coś wczoraj kupić, ale musiałam się powstrzymywać, bo mamy program mega oszczędnościowy. Wszystko dokładamy na remont... | 
|     | 
|  2008-12-17, 15:19 | #2917 | |
				 | 

Cytat: 
 Butter - zwichnęłam w weekend kostkę | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-12-17, 15:23 | #2918 | |
				 | 

Cytat: 
  W każdym razie u mnie kolega z pracy jeździł samochodem normalnie z jej pomocą ponoć ? Ale tanie to to nie jest   | |
|     | 
|  2008-12-17, 15:26 | #2919 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 U mnei to samo. Od rana w robocie awantura iw łąsnie się okazało, ze w zasadzie to bezpodstawnie i o nic.   | |
|     | 
|  2008-12-17, 15:44 | #2920 | 
				 | 

No to sobie pomarudziłyśmy  Moze trzeba z Dorinką na te tance wyskoczyc  Misku z tą noga to rzeczywiscie fatalnie  . A TZ co robi w swięta? macie rodzicow w innych miastach? Moze pociągiem pojedziesz? Mnie mąz nie tyle wk... co wneriwa..ja jestem rozdrazniona, on tez...i to własnie na zmianę. On mnie pociesza jak mam focha -co nic nie daje i w druga stronę to samo  Butter u nas wersja nie tyle oszczędnościowa co...... glodowa 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-17, 15:45 | #2921 | |
				 | 

Cytat: 
 L_V wiem, że to co powiem jest niepopularne ale nie samą pracą żyje człowiek !!!    Daj sobie na luz  Ja właśnie często tańczę i nie mam deprechy, czuję sie świetnie, wkrótce urlop, mam fajnego męża, cudowne dziecko, niewykończone mieszkanie, kredyt który nie wiem czy damy rade spłacać ale jestem szczęśliwa, dzisiaj jestem  Ważna jest w życiu każda chwila   Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-17 o 15:50 | |
|     | 
|  2008-12-17, 15:46 | #2922 | |
				 | 

Cytat: 
 postanowiliśmy się rozdzielić i każdy jedzie do siebie. Chyba będę musiała się przesiąść na komunikację publiczną (a jak jadę, bez przygód się nie obędzie  ) wracam do domu, do jutra | |
|     | 
|  2008-12-17, 15:58 | #2923 | 
				 | 

Dziewczyny poszukajcie pozytywów sytuacji, jesteście zdrowe, młode, macie fajnych facetów przy boku, to mało ?  A takie tam typu dzisiaj nie mam kasy...to trudno, jutro kasa będzie... Hania Ty za chwilę masz narty i śmiesz nam tu marudzić  , jak myślisz ile osób które kochają narty marzyłoby o takim wyjeździe ? Głowa do góry dziewczyny, nie macie problemów do wielkich zmartwień  Ale dzisiaj optymistka ze mnie wylazła  EDIT No i co nic nie piszecie smutasy ? Idę sobie jak nie chcecie gadac  Pa ! Natalio pisz koniecznie co u Ciebie, dawano Cię nie było..... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-17 o 16:18 | 
|     | 
|  2008-12-17, 16:37 | #2924 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

witam  asiuk sliczneeeee zdjecia  juz sie nie moge doczekac swoich  a mnie cos przeziębienie pobiera. leze teraz pod kocykiem i wcinm ciasteczka bo dostałam w pracy paczke swiateczna hehe  a w pracy to az trzęsiawki z zimna dostałam  wczoraj na wieczór miałam tez goraczke i generalnie mnie połamała ze az TZ kazał mi dzwonic do pracy, ze biore sobie wolne, ale jednak nie zrobiłam tego i poszłam do pracy. na szczęscie czas w miare szybko minął. | 
|     | 
|  2008-12-17, 17:02 | #2925 | ||
				 | 

Cytat: 
 jechalm ostatnio pociągiem pierwszy raz od 3 lat i smiesznie bylo  A do rodziców ze Szczecina masz daleko?? Cytat: 
  ....i tu glownie jest problem. Do tego własnie sie dowiedzialm ze 10 stycznia mąz do Belgii nie leci czyli jestesmy 2 tys w plecy. BOSKO  Niby wiem ze sobie damy radę..bo mąz to spryciura i co jak co ale kase to on umie wykombinowac..ale jakos mam dola. Natali była!!!! Cholerka i poszla sobie, a ja mam faze myslenia co z nią od jakiegoś tygodnia. 
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-12-17, 17:02 | #2926 | 
| Zakorzenienie | 

FOCH! a mi to juz można zepsuć niespodziankę i zaspojlerować? :P 
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
|  2008-12-17, 17:05 | #2927 | 
				 | 

ech... widze, ze ja jakas nie w temacie jestem   ide zaraz wskoczyc pod prysznic bo padne tak mi zimno ( a w domku mamy 24 stopnie) ech.. | 
|     | 
|  2008-12-17, 17:07 | #2928 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Przepraszam   może jednak Et-ko odbierzesz inaczej ten  odcinek niż my, a tak w sumie to nie napisałam jak się skończył więc wiesz tylko, że mnie rozczarował, ale nie wiesz czego oczekiwałam   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-17, 17:11 | #2929 | 
				 | 

Oj Etuś przepraszam ze o Tobie nie pamiętalam  . Nie udzielasz się ostatnio i wypadlo mi z glowy ze Ty tez fanka Dexa  Co do niespodzianki..moze wlasnie bedziesz ja miala  . Bo nastawisz się na kichę i brak niespodzianek..a okaze się ze bedzie inaczej niz myslals i to bedzie niespodzianka  . 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-17, 17:24 | #2930 | 
| Zakorzenienie | 

nie no - ważne, że nie napisałyście jak się skończyło.   dziś wrociłam normalnie z pracy, TŻ też zaraz będzie - to obejrzymy  i prisony i hirołsy   
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
|  2008-12-17, 17:32 | #2931 | 
				 | 

oo prisony i herosów to i ja oglądam. dextera mam na komputerku ale nie mam kiedy go zacząc nawet. za to ostatnio skonczyłam pierwszy sezon californication ogladałyscie??

| 
|     | 
|  2008-12-17, 17:47 | #2932 | |
				 | 

Cytat: 
 Zupełnie mi się nie podobał. 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-12-17, 17:51 | #2933 | |
				 | 

Cytat: 
  ostatnio nasz kolega dał nam 2 sezon ale tak lezy i jakos nie chce nam sie za niego zabierac. | |
|     | 
|  2008-12-17, 17:54 | #2934 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-12-17, 18:06 | #2935 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Dziękuję   Cytat: 
  Mam popękane naczynka, no i niezbyt chude, piłkarskie łydy, które o niebo lep[iej wyglądają opalone. PMS daje się nadal we znaki, teściowa mnie ostro wkurzyła wczoraj. Powiedziałam, że na razie nie chcę mieć dzieci i przez najbliższy rok na pewno mi się nie zachce, ona na to, że na pewno tak nie jest. I że Tomek się nie będzie mnie o zdanie pytał (w domyśle, że mnie zapłodni, kiedy zechce). Żartem, oczywiście. Strasznie mnie to drażni, gdy ktoś uważa, że wie lepiej, co dla mnie dobre. W takich sytuacjach postępuję zupełnie na przekór i mówię różne rzeczy, żeby wkurzyć innych, typu, że ja w ogóle nie chcę mieć dzieci. Wiem, że to dziecinne, ale straszny nerwus ze mnie i zawsze się buntuję. Temat mojego przyszłego macierzyństwa to moja osobista, wręcz intymna sprawa i nie pozwolę nikomu włazić buciorami w moje życie. Zdjęcia robiła Agnieszka Mandal, adres stronki jest na fotach  Ale podaję: http://www.beznazwy.com/ Ja płaciłam 2400 zł, ale teraz na pewno bierze więcej. Te foty we wnętrzach nie są robione w studiu  To galeria "Szyb Wilson", z różnymi instalacjami sztuki współczesnej.  Cytat: 
  Cytat: 
  Tylko że mi właśnie najmniej o twarz chodzi, bo jest ok. Gorzej z resztą cielska  Cytat: 
  Cytat: 
  Ty to sobie niczego nie odmówisz. Zupełnie jak ja  (gwoli ścisłości, nigdy nie paliłam, nawet jednego papierosa) Cytat: 
  Byłam na takiej imprezie po pracy, zupełnie ok  Cytat: 
  Przyszłam dziś później do pracy, bo zajrzałam do H&M, w celu zakupienia czapki zgubionej w sobotę. Co się okazało? Czapki ni ma, nie ma w ogóle tego kompletu  Zła jestem strasznie, kupiłam ją niedawno. W ramach pocieszenia postanowiłam kupić sobie bieliznę - stanęło na gorsecie i koronkowych majtaskach   | |||||||
|     | 
|  2008-12-17, 18:36 | #2936 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
  ostatnio zrobił się ciekawy Cytat: 
 Cytat: 
  mój TŻ też powiedział  ciągle tylko sex, przeklinanie... nie wiem co ma to na celu 
				__________________ | |||
|     | 
|  2008-12-17, 23:36 | #2937 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Centralna Polska 
				 | 

Heh  Sie wie  Ma być w stylu PRL, sporo jakichś zabaw i dobrego jedzonka  I bez alkoholu, co mi się podoba   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-18, 01:14 | #2938 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Cytat: 
  . No, ale w miejscach pracy też są przerwy na dymka, a co kto pali to już inna sprawa  . Nawet w szkole można sobie zajarać i profesorzy tylko się uśmiechają  . Cytat: 
  . Swoją drogą z opowieści wiem, że teraz się uspokoiło bardzo. Pali tylko jedna dziewczyna i od czasu do czasu ktoś z nią. No i tamten niezresocjalizowany po odwyku... A kiedyś w pizzerii był wesoły kibel. Pizzermani w nim palili, a potem inni gdy na nim siedzieli to byli baaardzo szczęśliwi  W sumie z tym jaraniem to tylko jedna dziewczyna tak się wychyla (no i dla TŻ-a to totalne dno, dla mnie w sumie też bo jej jedyny cel to jarać i wciągać)... Ale TŻ ogólnie tych ludzi nie lubi bo twierdzi, że oni nic nie osiągną... No i jest zazdrosny bo jeden koleś zaprosił mnie na imprezę  . To go boli najbardziej, heh. Cytat: 
  . No ale palenia sobie odmawiać nie będę (w znaczeniu, że raz na ruski rok) bo trochę relaksu mi się należy! O!  Idę spać bo dzisiaj 9 godzinek pracowałam i mam łapki do ziemi   | |||
|     | 
|  2008-12-18, 07:42 | #2939 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: las 
				 | 

A ja się własnie szykuję i lecę do fryzjera na 9tą. Później założę na wizażu wątek, bo coś mi spokoju nie daje, i mnie gnębi. Zdaje się, że jestem psychicznie uzależniona od rodziny tj matki (jej wpływu) i nie wiem co z tym zrobić. Nie chce mi się żyć z wyrzutami sumienia za własne wybory. No, ale o tym później. Znowu mi się nasuwa: kocham Tżta   
				__________________ "mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M  | 
|     | 
|  2008-12-18, 08:18 | #2940 | 
				 | 

czesc. od 3 w nocy zakuwam na egzamin  musze latac co 2 dzien na atybiotyk bo sa komplikacje po wyrwaniu ( i tak dobrze ze po wczorajszej dawce juz tak nie boli- a i wizyty lubie). zaczyna mi sie PMS po prostu okres przedswiateczny dobijajacy  byle zlecialo te kilka dni najgorszych...mam nadzieje ze juz dzis wieczorem TZ o mnie zadba i smutki uciekna   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.

Majka
Majka