|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Witam Was gorąco w ten deszczowy u mnie poranek
![]() Mustique a czy rodzina TŻa sama będzie płacić za te wynajmowane pokoje ![]() Stysik dziękuję Ci bardzo za życzonka ![]() Hecate też nam wychodzi tyle osób do przenocowania ![]() ![]() Tinusia - wracaj do zdrówka ![]() Ma.ko fajne zdjęcia ![]() ![]() Udanego szkolenia ![]() ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Raczkowanie
|
ivona84 u mnie większość to moi goście. Z tż rodziny jest tylko jeden wujek z rodzina wiec pewnie zamieszka u mamy tż. Tylko dla znajomych tż musimy noclegi załatwić.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- ma.ko śliczne focie ![]()
#2913 |
Zakorzenienie
|
Hecate ja robię tak jak brat TŻ w zeszłym roku, bo jego żona jest z tej samej miejscowosci co ja - tak się jakoś złożyło
![]() Ślub był w parafii Panny Młodej i błogosławieństwo było w domu Panny Młodej i wyjazd do kościoła. Goście na ślub dojeżdżali we własnym zakresie, bo w zasadzie rodziny Panny i Pana Młodego w większości były spoza miejsca zamieszkania Panny Młodej i rozproszeni po całej Polsce. Goście Panny Młodej byli ulokowani w domu Panny Młodej i jej siostry i przewozili ich bracia Panny Młodej, a dla rodziny Pana Młodego były noclegi w sali dla rodziny i dla znajomych był wynajęty gościniec w naszej miejscowości i bus, żeby dowióźł po weselu i potem następnego dnia na poprawiny. U nas różnica będzie taka, że moja rodzina jest z Kielc i będzie podstawiony autokar po ślubie i po weselu, a potem na poprawiny i po nich. A dla rodziny TŻ i znajomych - sami przyjezdni, będzie wynajęty hotel dla rodziny w odległosci ok. 3 km od sali i ten sam gościniec co u brata TŻ. Mój brat ma znajomego busiarza i chcemy od pierwszej w nocy, żeby woził gości TŻ do hotelu. Będą jeszcze wozić gości mój brat i brat TŻ. I podejrzewam, że bratu TŻ nie chce się wozić gości, dlatego narzeka, że nie mamy pokoi w sali - nie cierpię go ![]() Jak Wam się widzi takie rozwiązanie? Tylko rodzina TŻ kręcą nosem ![]() ![]() A dla gości przyjezdnych chcemy dołączyć mapkę z dojazdem do kościołą, sali i hotelu. Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-18 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko piękne zdjęcia
![]() ![]() Z tymi gośćmi to zawsze jakieś problemy ![]() ![]() ![]()
#2915 |
Zakorzenienie
|
MiciaKicia - fajne atrakcje niedzielne miałaś, i oczywiście udanego urlopu
Tinussiaa - szybkiego powrotu do zdrówka Ma.ko - przeważnie to tak jest że "awans" nie znaczy podwyżka, ale może szef zabłyśnie i Cię chociaż jednorazowo doceni ![]() Ivona - witaj, u mnie też nie za ciekawa pogoda, pewnie dlatego że w tym samym mieście jesteśmy ![]()
#2916 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ivona84 niestety masz rację,u nas w regionie prawie w ogóle nie ma takich sal,a jak są to niewiele tych pokoi na górze jest. Ja wiem,że w Rudzie Strawczyńskiej buduje się sala,koło "Defro" i tam podobno ma być sporo pokoi u góry,taki prawie hotel,ale ile dokłądnie,to ja nie wiem... ma.ko cudownie wyglądasz ![]() ![]() Stysik zrobię podobnie-u mnie też sporo rodziny mieszka tak grupkami i co najlepsze,zaraz praktycznie,2 km mieszka TŻ i jego rodzina więc się super składa,jak będzie jechał do mnie,to zabierze moją rodzinę ![]() A myśmy się poprztykali trochę z TŻtem. Próbujemy wybrać dla niego jakieś studia inżynierskie,w miarę łatwę,bo tak naprawdę chodzi tylko o papier. No i nie wiemy co wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Wtajemniczenie
|
Cześć PMki
![]() U Was pada?? U mnie tez zachmurzone niebo i obawiam się, że może lunąć a ja nie mam parasola ![]() ![]() hecate5 mieszkam na Olszy. A Ty?? ![]() Wczorajsze sprzątanie mieszkanka zaowocowało u nas raną cięta mojego TŻ. O 23 byliśmy w szpitalu i rana została zszyta. TŻ ma trzy szwy ![]()
#2918 |
Zakorzenienie
|
Isabele - nie ciekawie, ale z tymi TŻami to chyba tak jest że ciągle im się coś dzieje
![]() honolinka - na PŚ te studia maja być, zaoczne? Czy jakaś prywatna kielecka uczelnia?
#2919 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ![]() ![]() kopikos - trzymam kciuki za motywację do nauki ![]() senira666 - w moim pokoju popołudniu też jest słońce i idzie się ugotować, a jeszcze mam jasne rolety... MiciaKicia - ciekawy weekend za Tobą ![]() XxXJuSstiii, Stysik - jeżeli właściciel Finezji tak robi to bez sensu ![]() tinussia90 - zdrowiej ![]() ![]() ma.ko - śliczne zdjęcia oraz miłego wyjazdu! honolinka - ![]() ![]() ![]() ![]() isabele - a co się stało ? ![]() --- U mnie póki co nie pada, ale pochmurne niebo ![]() A ja się pochwalę, bo wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odezwę się później Miłego dnia ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-18 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Konto usunięte
|
elunka88 tak,tylko,że widzisz,mój TŻ sobie ubzdurał,że on jest za głupi na Polibudę i że sobie nie poradzi! A to nieprawda. I nie wiem,jak mam go przekonać. Ja się złoszczę i irytuje,on się dołuje i tak w kółko. Już nie mam sił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
hej..
u mnie jest pochmurno. w końcu mam dzień wolny, więc pewnie dlatego taka pogoda... Muszę dzisiaj umyć dwa okna, w sobotę ślub brata a jakoś za 2 dni chyba ciotka ze Szczecina przyjeżdża |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() U mnie dziś w nocy była straszna burza podobno hehe. podobno bo byłam tak padnięta, że tylko wstałam zamknąć okno i rano nie wiedziałam, czy była burza czy tylko mi się to śniło. okazało się, że faktycznie była. Stysik mam pasenka czy tam balejage nie znam się hehe. A moje naturalne to te ciemne obok blond ![]() isabele to teraz musisz uważać na TŻ. Biedactwo. Faktycznie z każdym z naszych TŻ coś się po kolei dzieje. A zaczęło się chyba od mojego ehh. Jenny gratuluję w takim razie. ivonka jak dla mnie takie rozwiązanie wydaje się jak najbardziej w porządku.Ale tak jak mówi elunka. Zawsze się znajdzie ktoś, komu nie będzie pasowało. Tak to jest z ludźmi, ale nie ma się co przejmować. Róbcie tak, żeby Wam było najwygodniej. Ok, ja lecę się pakować, bo za 2 godzinki jadę i jestem w proszku. Przeraża mnie wizja 6 godzin w aucie. po powrocie z wakacji mam na jakiś czas dość dalekich wypraw samochodowych. A tu trzeba jechać i za 2 dni wrócić ![]() Buziaki dziewczynki i rzeczniemi tu, żebym wszystko nadrobiła po powrocie ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-08-18 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
To forum chyba mnie nie lubi
![]() ![]() Przede wszystkim: Dzień dobry dziewczyny ![]() Przede wszystkim dziękuję Wam za wsparcie odnośnie do wczorajszej wizyty lekarskiej ![]() ![]() ![]() ma.ko - widać, widać cieniowanie. Bardzo ładna dziewczyna z Ciebie i pasujecie do siebie ![]() elunka - znam doskonale sytuację z pracą. Póki jest to się w niej trzyma, bo jest i ludzi, zwyczaje się zna, a strach rzucać się na nowe wyzwanie. Brdzo długo tkwiłam w swojej dennej pracy, niby szukałam czegoś innego, ale bez przekanania. Aż w końcu trafiłam do tej wymarzonej. Ryzyko w życiu się opłaca. Miej zaufanie do opatrzności, a wszystko się ułoży ![]() stysik - w kwestii Tatr to jest tak, że w polskie jadę na dłużej pierwszy raz, ale w zeszłym roku zeszliśmy słowackie. Zawsze Zakopane było dla nas zbyt tłoczne i jeździliśmy w Karkonosze albo Beskidy, również zimą. A co do Orlej, to po długich naradach stwierdziliśmy, że pójdziemy tylko na część tego szlaku, ale nasze plany najczęściej zmieniamy na gorąco, więc o ostatecznej wersji dam znać po powrocie. A jadę już za 18 dni ![]() A co do bezmyślności na szlaku, to czasem ręce opadają ![]() W kwestii noclegu gości to u nas nie będzie nikogo, kto by go potrzebował. Gdyby było wesele pewnie też nie, bo byłoby zaproszonych 70-80 os. z okolic Leszna. Co do wczorajszej sprzeczki z TŻ to ostatecznie uszykował mi obiaad, poszedł ze mną do lekarza, ale nadal był naburmuszony. Wieczorem zadzwonił, czy nie pójdziemy na boisko pograć, a jak wróciliśmy było już w porządku ![]() To jest wersja tego co miałam napisane wczoraj na tyle co pamiętam. Jak mi się przypomni coś jeszcze to dopiszę. Aha, u mnie pogoda niby pochmurna, ale słoneczna z lodowatym wiatrem. Jak jechałam rowerkiem do pracy to brrrr... Miłego dnia dziewczyny ![]()
T. 16.1.12 ![]() Z. 30.6.14 ![]() A. 7.2.17 ![]() G. 9.1O.18 ![]() Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-08-18 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
bambusiek ja też jestem dobrej myśli co do Twoich badań
![]() a co do Rysów to właśnie jak schodziliśmy było identycznie- jedną stroną wchodzili z łańcuchami a drugą schodzili bez ![]() ![]() ![]() honolinka wiem z doświadczenia, że wybór studiów przez Tż jest ciężkim doświadczeniem dla obojga ![]() ![]() ![]() ![]() JennyAniolek co do Finezji to znam osoby, które były bardzo zadowolone po weselu ale wydaje mi się, że on według swojego widzi mi się czasem podaje informacje ![]() Gratuluję premii ![]() isabele wolę nie pytać jak to mieszkanie sprzątaliście skoro tak się skończyło ![]() ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-18 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Elunka Ma.ko że ktoś będzie kręcił nosem to wiem, ale póki co najbardziej kręci nosem teściu i szwagier
![]() Honolinka - pisałaś mi już o tej sali, ale dla mnie to strasznie daleko ![]() Jeśli chodzi o latwe studia inżynierskie - na PŚk jest Zip - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji - najłatwiejszy kierunek na tej uczelni. A tak głupio się przyznawać, ale mój TŻ to do orłów na studiach nie należał i ledwo z semestru na semestr przechodził, a w większości ja mu pomagałam, ale dał radę, obronił się i papierek ma. Ale najbardziej cieszy się, że studia dały mu mnie ![]() Powiedz mu o tym i nie kłóćcie się - nie ma o co ![]() ![]() Wspieraj Go i na pewno będzie ok ![]() Isabele coś z tymi naszymi TŻami nie najlepiej - jak nie wypadek to jakaś rana albo alergia ![]() ![]() Jenny gratuluję tych pieniążków ![]() ![]() Ma.ko naprawdę masz świetna fryzurkę ![]() A co do burzy to TŻ też mi coś gadał, że widzi, że sie błysnęło, ale już starsznie śpiąca byłam ![]() Udanego szkolenia ![]() Bambusiek - super, że wizyta się udała i że między Tobą i TŻ jest już w porządku ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-18 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Konto usunięte
|
ivona84 no właśnie ZiP to nie wiem,bo moja koleżanka chodzi na dzienne i sie cale dnie uczy.Juz sama nie wiem,co mu doradzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Niech sam dokładnie na spokojnie przeanalizuje programy studiów i się zastanowi co chce studiować. Niech kieruje się tym co chce robić, a nie żeby szedł na łatwiznę, żeby potem nie żałował. Musi się liczyć z tym, że na każdym kierunku jest matma i już.
Więcej niestety nie pomogę, a koleżanka to musi być jakaś nadgorliwa ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-18 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
jenny - gratulacje
![]()
#2929 |
Zakorzenienie
|
honolinka napewno dacie radę, pogadaj z nim na spokojnie. Każdy, na jaką uczelnie by nie szedł, pewnie ma obawy że może nie dać rady. Zaleciało poezją
![]() bambusiek - fajnie że TŻ się "opamiętał" ![]() Jenny - to teraz można polecieć na zakupki ![]()
#2930 |
Wtajemniczenie
|
Stysik dzięki, że pamiętasz o mojej pracy
![]() ![]()
#2931 |
Raczkowanie
|
isabele to bardzo blisko centrum i miałas blisko na uczlnie
![]() bambusiek góry trzeba szanować i mieć do nich respekt jeśli nie to różnie bywa. W listopadzie mojego kolegi brat i jego dziewczyna zgineli w tatrach w dolinie pięciu stawów. Może słyszałaś o tym ![]() ivona84 niezły masz plan ![]() honolinka twój chłopak jest taki młodziutki? ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- dziewczynki musze się wam pochwalić ze w koncu dostałam okres ![]()
#2932 |
Zakorzenienie
|
Hecate no to super!! Domyślałam się jak Ci wesoło
![]()
#2933 |
Wtajemniczenie
|
coś mi się wizaż nie chciał wcześniej włączyć
![]() hecate5 na prądniku to i ja wcześniej mieszkałam ![]() ![]()
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Daawno mnie nie było bo przez tydzień nie miałam Internetu- odłączyli nam bo niby nie zapłaciliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W załączniku kilka fotek- moja sukienka, fryzura(lepiej wyglądała na żywo ![]() ![]() Hihi- złapałam welon, zapomniałam się wcześniej pochwalić ![]() Buziaki ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-08-18 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Lena
|
Ivona- goście ze strony teżeta sami wynajmują sobie pokoje w hotelu. tak ustaliiśmy. z mojej są straszne sknery
![]()
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
XxXJuSstiii - fajne fajne
![]() isabele - bo wizaż nie działał :/ ale się wynudziłam w pracy bez Was bambusiek - jak też tak miałam dwa razy, że mi skasowało to co natworzyłam więc teraz na wszelki wypadek biorę "kopiuj" zanim wcisnę "Wyślij odpowiedź' hehehehe Ja właśnie umyłam okno, idę sobie coś eleganckiego uprasować na jutrzejszą rozmowę ![]() ![]() ![]()
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę powodzenia na rozmowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
isabele - też nie mogłam wejść na forum, ale byłam pewna, że to net zrywa i dałam spokój. A jednak było coś na rzeczy...
justi - bardzo ładne zdjęcia ![]() ![]() A zdjęcie z welonem... wow ![]() Też mam zdjęcie z welonem na głowie, ale nie mogę go znaleźć, więc póki co obiecana fotka w nowym fryzie ![]()
#2940 |
Konto usunięte
|
hecate5 nie jest taki młody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.