![]() |
#2911 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
dziewczyny teraz czeka mnie poprawka w znieczuleniu miejscowym czy któras miała zabieg w znieczuleniu miejscowym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a dlaczego poprawka????? co jest nie tak????
![]() |
#2913 |
Raczkowanie
|
Jutro mam kontrole. W jeden dziurce mam w środku takie dziwne zgrubienie, mam nadzieje że nie będzie trzeba z tym czegoś robić
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzeve jak sie czujesz, jak nosek???? u mnie siniaki juz coraz bledsze na, generalnie tylko na nosie w tym miejscu gdzie nos byl lamany...tylko jedna dziorka jakos spuchla i rozni sie od drugiej ![]() tak od dwoch dni juz ![]()
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
Mamacita, jestem pod wrażeniem zmiany, jaką przeszłaś, naprawdę wyglądasz świetnie i chyba nie mogłaś trafić do lepszego lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2918 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się nimi, zobaczą, że się nie martwisz, to im się znudzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I lewa czesc nosa nadal opuchnieta i nie schodzi to nic narazie.Prawa juz calkiem ladna. Uzbroilam sie w cierpliwosc. Chyba wygladam tak samo juz od kilku dni ![]() Dzis w pracy kolezanka stwierdzila,ze zmienila mi sie buzia. Mowi,ze wygladam inaczej,ze pasuje mi nochalek chociaz widzi,ze jest troche opuchniety ![]() Mam nadzieje,ze opuchlizna choc troche sie wyrowna niebawem. Masz jakas fotke na wprost?moze mi na priva wyslesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Przyczajenie
|
szczsciakwiat,eh trzymaj się : * ważne ze rodzice Cię bd wspierać. a ten rok szybko zleci ; )) ja docinków nie slyszałam, chociaż nie wiem co inni mówią za moimi plecami. ale przecież rzecz w tym ze to my sie źle czujemy z nosem. ja mam już dosyc patrzenia w lustro i rozmyślania o nosie. lub płakania po nocach. był okres kiedy o tym nie myslałam , ale teraz znów sie zaczęlo, miałam już nadzieje ze nie bd zwracać na to uwagi i sie przyzwyczaje, ale niestety ostatnio jest nawet coraz gorzej. może z wiekiem mi przejdzie w co jednak watpie. w kazdym razie jednak ja sie jeszce naaczekam. i spoooro czasu minie za nim bd mieć operacje o ile wgl bd miała ; ( jak to sie mówi ' pożyjemy, zobaczymy'
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
Naprawde nie przejmujcie się tym!
Ja nie chce mówić o plastyce nikomu z mojej "kochanej" klasy bo znając ich wykorzystali by ten fakt przeciwko mnie ... Tylko już jedna osoba zauważyła i zaczęłam jej wmawaiać pierdoły |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
jedna dziurka jest nie wiem jak to opisac taka trójkatna i bardzo rózni sie od drugiej i daje wrazenie ze nos jest przekrzywiony.
szczesciakwiat nie przejmuj sie ![]() Edytowane przez anetus77 Czas edycji: 2011-02-01 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Wtajemniczenie
|
u mnie od kilku dni tez dziurka jest prawa wieksza...jakby opuchnieta...ale cala prawa strona jest bardziej nabrzmiala bo tam bylo lamanie kosci...odwazne sa osoby ktore decyduja sie na poprawke
#2925 |
Rozeznanie
|
hej kochane,wy juz noski porównujecie,a ja jeszcze w gipsie.Siniaków juz prawie nie mam.Lekkie cienie pod oczami.Buzia jeszcze taka jakby nie moja,zupelnie inne rysy.
Pytanie do dziewczyn,które juz jakis czas temu robiły nosek.Kiedy górna warga będzie już normalna??Kiedy można się znowu uśmiechac jak człowiek ,a nie jak ufoludek ![]()
#2926 |
Raczkowanie
|
Muszę przyznać, że jesteście bardzo odważne dziewczyny, ja nigdy bym się nie odważyła robić sobie cały nos, moja operacja to był w zasadzie zabieg w znieczuleniu miejscowym. Po zabiegu miałam tylko siniaka i obrzęk na nosie, które mi szybko zeszły. Niestety nos mi dalej puchnie rano, mimo, że już minął prawie miesiąc, choć opuchlizna jest minimalnie mniejsza. Przy tym tempie może będzie normalny za dwa miesiące. Z tym, że ja palę papierosy, więc dodatkowo to podrażniam.
Edytowane przez k1tty Czas edycji: 2011-02-02 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Raczkowanie
|
Witam kochane
Wasze noski zmienily sie nie dopoznania ale piszecie cos o rysach(pewnie sa one delikatniejsze), tak bardzo nosek zmienia wyglad twarzy? ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- kitty mialas robiona czesc chrzestna bo tak Cie zrozumialam i co jestes zadowolona jaki efekt chcialas uzyskac?moze zapytam tak jaki mialas problem z noskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
ja poki co o koncowym efekcie nie moge powiedziec bo jest za szybko... poza tym moj nos nie ulegl az tak wielkiej zmianie gdyz czesc chrzestna nie byla robiona ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
zostaje uzbroic sie w cierpliwosc. Bunny Zukino a Ty kiedy masz kontrole?????
![]() |
#2929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Niestety nie da się rzucić palenia z dnia na dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Wtajemniczenie
|
Zalaczam fotki, dzeve prosilas fotke z przodu noska ... wiec tez taka jest
fotki 15 dni po operacji...widac jeszcze siniaka na nosie
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-02-04 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Rozeznanie
|
ammmm masz piekny nos i bardzo twarzowy.Pasuje ci.
ja kontrole mam miec po miesiacu,ale jak wszystko bedzie ok to nie pojadę.
#2933 |
Raczkowanie
|
Tylko ja już nie umiem tak udawać,że się tym nie przejmuję.... ![]() Od 5 lat wysłuchuję takie docinki na temat mojego nosa a takie słowa bolą i to bardzo . ![]()
#2934 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gasolina84, Bunny Zukino dziekiiiiii ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
skup sie teraz na tym zeby o siebie zadbac...zapomnij o tym nosie choc na jakis czas...
![]() |
#2935 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
A może Ty naprawdę masz ładny nos,skoro nigdy nikt nie powiedział Ci nic złego na jego temat ?? . Gdybyś miała taki okropny to w szkole na pewno ktoś by to zauważył i skomentował.... ? . Jak masz jakąś fotkę to też możesz mi wysłać na maila. ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Cytat:
Nawet na wf ie dziewczyny nie chcą mieć mnie w swojej drużynie,jakby się mnie wstydziły ... Mam tylko jedną przyjaciółkę która mnie szanuje i nie obraża. To jest chyba najgorsze 5 lat w moim życiu ![]() W dodatku mój nos jest naprawdę duży,garbaty ( OKROPNY !!! ) i bardzo mi przeszkadza . ![]() ![]()
![]() |
#2936 |
Przyczajenie
|
![]()
witam kochani mam pytanie czy ktos z was mial robiony nosek u dr noszczyka w melilocie w warszawie ja mam konsultacje 11 marca ale nie jestem do konca przekonana czy to wlasciwy wybor plisss jak ktos cos wie o tym dr to odpiszcie;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
każdy z nas jest inny jeden ma krzywe zęby drugi garbaty nos... ale na pewno żadna z tych dziewczyn które sie z ciebie naśmiewają nie jest idealna... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale takie uczucie o ktorym mowisz u mnie przeszlo po ok 10 dniach od zabiegu. Tylko,ze ja to jestem extremalnie poobijany przypadek. Ciagle mam siniaki pod oczami, ciagle mam popekane naczynka w oczach. Jedna strone nosa napuchnieta. Szew w nosie. Garby na grzbiecie:P Eh...eh... a niby to ja mialam 1 zabieg :P Ja ide w piatek bo Pan doktor sie stesknil i dzwonil do mnie wczoraj ![]() ![]() Pozniej mam wizyte po miesiacu, po 2 , po pol roku i po roku. Edytowane przez dzeve Czas edycji: 2011-02-02 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.