|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
A wiesz ze zanim dotarłą do mnie paczka to podkład się rozdzielił z bazą ale jutro wymieszam i będzie oki mam nadzieje.Już przygotowałam Ci paczuszkę i odsypałam Ci puder ale musisz sobie go przesypać do czegoś większego bo nie miałam innego
![]() ![]()
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- BIODERMA HYDRABIO UV_Pierwszy ochronny krem nawadniający z kompleksem Aquagenium‚ który przywraca skórze naturalną zdolność nawilżania, zwalczając jednocześnie oznaki przedwczesnego starzenia się skóry, spowodowane promieniowaniem UV. DZIAŁANIE: Innowacja Bioderma, opatentowany kompleks Aquagenium przywraca skórze naturalną zdolność nawilżania, niezbędną do utrzymania prawidłowej równowagi skóry, i pomaga zatrzymać wodę w jej powierzchniowych warstwach. Filtry UVA i UVB oraz opatentowany kompleks BIOprotection zawarte w kremie Hydrabio UV, sprawiają, że chroni on skórę na powierzchni i w głębi, pomagając zapobiegać przedwczesnemu starzeniu się skóry. * Hydrabio UV skutecznie chroni i nawadnia skórę oraz przywraca jej komfort, elastyczność i blask. * Formuła Hydrabio UV jest hypoalergiczna i nie zatyka porów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Raczkowanie
|
Cześć Plameczki
![]() ![]() ![]() ![]() Miszelko - napisz proszę dokładną nazwę tego Roca, który tak chwalisz ![]() Na kawusię zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
O to fajna jest ta Bioderma
![]() ![]() Miszelka jutro mam nadzieję będę miała więcej czasu i popatrzę na ten cytat ale to na 99%w ustawieniach.Kiedy wyjdzie to słońce ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-06-02 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kupiłam wczoraj tego svr co Miszka pisała, ale w aptekach go nie ma, z neta zamówiłam, podobno gratisy jakieś dostanę ![]() kawusia i doberek wszystkim ![]() a na dzień dziecka dzisiaj sobie kupie prezencik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
dzień dybry
![]() ![]() ![]() Michell mam nadzieje ,ze przesylka doleciala juz ????? Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2009-06-02 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze na chwilkę
![]() ![]() Nusia co kupujesz sobie na prezencik? Co myślicie o tym kremie Hydracid?Moze i ja bym sobie prezencik zrobiła ![]()
#2918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a i idę autko dziś oglądać dla siebie, rodzinne mamy wspólne a moje osobistę już starutkie, znalazłam sobie fajne, może będzie moje ![]() ![]() kup kremik, trzeba się rozpieszczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Na buty też poluję ze względu na mój mały nr
![]() Autko?Zrób fotkę -oglądniemy ![]() ![]() Pójde dziś do apteki moze tego SVR uda mi się próbkę znaleźć ![]() ![]() ![]()
#2920 |
Rozeznanie
|
Ciao moje plameczki,
Jak mi się dzisiaj wstać nie chciało ![]() Wy juz po kawie a ja dopiero na pierwszą herbatkę mykam |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() butów nigdy za dużo ![]() autko jeszcze nie moje wymarzone - bo na to nie mogę sobie jeszcze pozwolić, ale niezłe, małe z klimką i srebrne ![]() jestem w pracy ale przez pogode mam lenia ponizej wymarzone autko http://photos01.otomoto.pl/photos/or...C8848668_1.jpg Edytowane przez jedynusia Czas edycji: 2009-06-02 o 08:29 Powód: fotka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Hej słodziaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale to wymarzone, narazie nieosiągalne ![]() ![]() TŻ się smieje że w szafie mam takie dwie ![]() się chłop czepia, trochę bucików i parę kiecek ![]() Edytowane przez jedynusia Czas edycji: 2009-06-02 o 13:57 Powód: lit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
[quote=Michell72;12576688]Lekuś wywijasy na piłce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hihihiihhhhiiii....już sobie to wszystko wyobraziłam...no...nieste ty kobity prowadzą akurat piłki ![]() ![]() tez całuje wszystkie lasencje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
TZ chce avensis..kombi z przyczyn praktyczno-ekonomicznych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Szatanko ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Lapi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Wtajemniczenie
|
Tak nieśmiało po dłuuugiej przerwie....Dzień Dobry wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Angi
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Lapi jak nałożę cosm na czoło to jutro od razu burak i łuszczenie?jaka jest kolejnośc reakcji skóry na to cudo?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
nic sobie nie kupiłam
![]() za to Wika - gwiazda troszkę przesadziłam z zakupami dla niej ![]() ale to chyba każda z nas ma ![]() pogoda nie nastraja do kupowania sandałków, pada i jest blee ![]() Angi hello ![]() Edytowane przez jedynusia Czas edycji: 2009-06-02 o 21:00 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Nuśka masz gust
![]() ![]() Miszelko jutro wyślę paczuszkę bo dziś nie miałam jak ![]() Kochana w tym kremie co chce jest retinol ale 0,3% zaszkodzi mi jak na noc będe go stosować ![]() Bravo za podpis pod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plamiasta jest z Kraka tak jak ja ![]() Cześć Angi ![]() Lecę spać bo padam po całym dniu ![]() Pa Laseczki ![]()
#2931 |
Zakorzenienie
|
Michell72
Lapi jak nałożę cosm na czoło to jutro od razu burak i łuszczenie? witam slonecznie ![]() ![]() Michell , najprawdopodobniej skorka Ci sie zaczerwieni lub zarozowi , zalezy jak dlugo bedziesz miala kremik nalozony ![]() ja sie na noc posmarowalam cosmelanem i dzis jestem lekko rozowiutka pod oczami i na polikach .... milego dnia i kawke pijemy |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny - gdzie jesteście??pobudka!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Rozeznanie
|
no w tym roku nie będzie słońca żeby nam plamy nie wyszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Dziewczyny czy na noc 0,3% retinolu zaszkodzi mi teraz się maziając?
#2935 |
Rozeznanie
|
Nie zaszkodzi ale maziać powinnaś się tylko na noc. Wszystkie kosmetyczki zabraniają na dzień wiosną i latem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
No właśnie i dlatego się waham. Moze jednak teraz kupię krem flavo c (Miszelka bardzo go poleca)i do tego kwas hialuronowy a retiny zostawię na jesień.Tylko ze chciałam jakoś przygotować moja skórę do retinu bo to bedzie mój pierwszy raz
![]()
#2937 |
Zakorzenienie
|
brrrr co za buba
![]() ![]() ![]() ![]() SzatAnko , na lato najlepiej jakis kremik nawilzajacy kup. |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
Hej milusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
spia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.