![]() |
#2911 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
Niestety schoolcraft zmuszasz mnie do napisania do Ciebie....
Sama wyszlas z propozycja glosowania co do dalszej egzystencji klubu, zaglosowalysmy zgodnie z Twoim zyczeniem...Ale mialas usunac klub, a nie nas - uzytkownikow! Jakim prawem to zrobilas? Klub byl wlasnoscia NAS wszystkich, nie Twoja, wiec pokazalas wielka kulture teraz... Niezle kryjesz sie i udajesz biedna, zdepresjonowana matke, a tak w rzeczywistosci to jestes prowodyrka wielu klotni na wizazu. Nie powiesz mi, ze to przypadek...Ja jestem na wizazu od kilku dobrych lat i nigdy z nikim sie nie poklocilam. Po prostu mam zupelnie inny charakter i kulture. Bo dopiero przy klotniach pokazujesz, co soba reprezentujesz naprawde. Slowa typu "Teraz jasne?", "Rozumiesz?" mozesz wypowiadac do swojej rodziny, ale nie do obcych, doroslych ludzi. Nie traktuj innych jak dzieci! A jesli ktos zadaje Ci proste pytanie, to rowniez nie zbywaj tej osoby niemileym textem lub udawaj, ze nie zauwazasz... Aha...jeszcze jedno...dlaczego mieszasz mnie do rozmowy z Natalala?? To jest sprawa pomiedzy Wami i nie rozumiem, dlaczego wymienilas tam w ogole moje imie... Wiele razy wspominalas jak to odchodzisz z wizazu i jak to jest Ci niepotrzebny, bo przeciez masz prawdziwych przyjaciol w realnym zyciu. Wiec zamiast wciaz tak gadac, zrob tak po prostu, a nie tylko udawaj, ze masz taki zamiar. I raz jeszcze powtorze, ze po calej sytuacji z Natalala wszystko moglo jeszcze wrocic do normy, ale to Ty zepsulas, co tylko mozna bylo. I oczywiste jest, ze przez te kilka dni, kiedy sie nie odzywalas, to czekalas tylko na to, az ktos z nas o Ciebie zapyta. Bo jak tylko Twoje imie zostalo wypowiedziane, to nagle sie zjawilas... I jak widzisz mozna miec odmienne zdania lub nieco sie posprzeczac, ale kulturalnie wszystko to komus napisac. Ty niestety tego nie potrafisz... Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-11-18 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Wtajemniczenie
|
schoolcraft troche zycia poza wizazem by ci sie przydalo, masz dwojke dzieci wiec lepiej zajmij sie nimi a nie wywolywaniem klotni, intrygami i wyrzucaniem kazdego z klubu kto napisze PRAWDE o tobie
![]()
![]() |
#2913 |
BAN stały
|
No i na koniec co z ta POLICJA ktora niby na mnie naslalas.....czekalam czekalam i ciagle ich nie ma......
I jak Alguien juz wspomniala jakim prawem probujesz wmieszac ja w konswersacje ktora jest miedzy mna a Toba?? Nie wyszlo Ci co? co chcialas udowodnic? wierz mi, chociazby ktos mnie bil, maltretowal, kroil i sypal sola w zyciu nie napisalabym zlego slowa o tej dziewczynie, mam tak niewyobrazalnie wielki szacunek do tej osoby o ktorym ty mozesz tylko pomarzyc.....a mowiac o szacunku, wiesz co te slowo oznacza?czy moze przetlumaczyc bo jak zauwazylam wczesniej masz problemy ze zrozumieniem polskiego i nie masz pojecia o czym teraz mowie? majac 21 lat, dyskutujac z osobami KILKA lat starszymi powinnas jednak umiec sie zachowac zasmarkany kryjanie... Znajdz moze jakies inne zajecie, dziecmi sie zajmij....albo spotkaj sie z przyjaciolmi ktorych podobno masz tak wielu....chociaz zaraz zaraz czy Ty nie bylas ta ktora wiecznie sie zalila ze jest sama? i nikogo nie ma wokolo oprocz najblizszych sasiadow? TERAZ WIEM DLACZEGO i wcale mnie to nie dziwi. POzdrawiam, cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Wtajemniczenie
|
kurde a tak sie szykowalas na ich przyjecie, kawa ciasto i te sprawy
![]() ![]() schoolocraft szuka znajomych tak (malo)inteligentnych jak ona, a tacy nie istnieja, wiec pewnie dlatego nie ma przyjaciol
Edytowane przez kasandra82 Czas edycji: 2010-11-18 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
BAN stały
|
kasandra, no ja ciagle czekam....nie trace nadziei
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
BAN stały
|
Z POZDROWIENIAMI dla SCHOOLCRAFT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
BAN stały
|
Szanowna pani chyba nie zamierza sie odezwac chciaz czyta, lisuje to non stop ...zawsze z NIEWIOCZNEGO statusu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie dajcie się sprowokować, tylko ostrzeżenia przez nią zarobiłyście a ona będzie wszystko zgłaszała do modek... Ja już to z nią przechodziłam.
Byłyśmy na wątku mamuś wrześniowo-październikowych ale Schoolcraft czuła się tam niedoceniana i olewana pośród dziesiątek innych postów i założyła nowy wątek a część z nas (my głoopie ![]() ![]() Potem wystarczyło jedno jakiś głupstwo a rozwaliła nam cały wątek, założyła klub (nie zapraszając wrogów ![]() Na spokojnie, olejcie ją bo ona i tak czyta wszystko z ukrycia (a sama tylko śledzi pasek kto czyta ![]() Trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
BAN stały
|
czesc Asiula
dokladnie jest tak jak piszesz po prostu dziewczyna nie innego zycia tylko net....ale coz zalosne to jest...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
BAN stały
|
asiula, dziekujemy.... wiesz, powiem Ci ze czlowiek byl glupi, nie zauwazal pewnych rzeczy...ale prawda zawsze wyjdzie...no i wyszla dosc szybko
![]() Jesli nawet dostaniemy bana to wporzadku, swiat sie nie zawali....w przeciwienstwie do pani X ktorej wizaz to cale zycie, siedzac non stop w domu z 2 dzieci...bez przyjaciol, nawet meza (ktory jak sie domyslam wiem czemu tyle NIBY pracuje, w sumie tez bym uciekala z domu tak czesto jak tylko mogla).... hehe a powiem ci ze najsmiesniejsze jest to, ze caly cyrk zaczal sie od wlasnie poczucia niedoceniena przez innych...mozesz sobie wyobrazic ze zwrocila jednej dziewczynie uwage DLACZEGO TO ONA NIE KOMENTUJE JEJ POSTOW I ZDJEC przeciez wrzuca non stop....haha myslalam ze skonam ![]() Jeszcze raz dziekujemy za post, wiedzialam ze nie tylko my w oncu przejrzalysmy na oczy... Pozdrawiam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Moze i ja sie pobawie...REGULAMIN Na forum nie odrabiamy prac domowych! Jeśli masz problem na przykład z przetłumaczeniem jednego zdania - możesz liczyć na pomoc. Ale już pisanie wypracowań jest dla nas pracą domową. Nie domagaj się natychmiastowej odpowiedzi na swoje pytanie i nie spiesz z pretensjami, że nikt ci nie odpisał. Może akurat nikt nie umie lub nie może Ci pomóc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 |
Wtajemniczenie
|
Asiuuuula Twoj post pokazuje ze nie tylko nam schoolcraft zalazla za skore. Zbanowali zuzanne, moga zbanowac i nas ale ja tej pipipipi nie odpuszcze! To ona powinna wyleciec z wizazu ale jest kryta bo w zamknietych klubach nikt nie wie co ona pisze. Nikt w realnym zyciu jej nie lubi dlatego szuka poklasku na wizazu. Pieski schoolcraft przejrzujcie na oczy! Jej nie zalezy na Was ale na tym zebyscie jej pod ogonem lizaly, jak nie wy to inne! Jak nie skomentujecie jednego zdjecia albo nie zgodzicie sie z jej slowami to znajdzie inne kundelki co jej kupe beda zlizywac z ulicy!
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- NaTaLaLa - bardzo znajomo!!!
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Ale jej o to chodzi, żebyście dostały bana... Nie ma co, naprawdę, nie warto
![]() Nie sobie zakłada kluby, niech tam ją chwalą i doceniają, do czasu aż się na niej poznają. Wiem, ze jesteście wkurzone, też byłam, dałam się też wtedy sprowokować, wtedy ona bardziej się podłożyła bo dostała 2 ostrzeżenia, ale dlatego teraz będzie uważała na to co pisze ![]() Nie dajcie się podejść dziewczyny, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
BAN stały
|
kasandra swietnie powiedziane, podpisuje sie rekami i nogami....
asiulek, masz racje, o to jej chodzi.... ale nawet jesli to my i tak zostaniemy w kontakcie, to ze nas zbanuja to akurat nie pomoze w niczym.... Zastanawiam sie tylko za co dostajemy te ostrzezenia? ![]() ![]() Oczywiscie wszystko co mialo miejsce i bylo niezgodne z regulaminem bedzie zgloszone takze do moderatorow.... czlowiek zawsze machnal reka, nie chcialo sie...ale skonczylo sie....ona gra tak, prosze bardzo.... Mam tylko nadzieje ze koncu moderatorzy zorientuja sie ze jest TROLLEM i cos z tym faktem zrobia. A tacy nie sa tu mile widziani.... Pozdrawiam ![]() TEPIC TROLLI! ![]() Edytowane przez NaTaLaLa Czas edycji: 2010-11-19 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
BAN stały
|
Chat jest suuuuuuuuuper
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Niszczenie wątków. Podejrzenie o zastraszanie, groźby karalne pod adresem innej użytkowniczki. Żegnam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Rozeznanie
|
Wow, szkoda ze watek zostal zniszczony.... nie wnikam w szczegoly, ale z opisow widze ze moje odczucia do jedenj osoby nie byly niebezpodstawne.... szkoda ze tak pozno to wyszlo na jaw.
I szkoda ze w taki sposob wszystko sie zakonczylo - bo ja jako staraczka od niedawna o dzidziusia w USA, chcialam dalaczyc do watku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Wielka szkoda...
Ale jeszcze wieksza szkoda, ze nikt z moderatorow nie zauwazyl do tej pory, w ilu klotniach ta osoba juz uczestniczyla. Ile watkow przez to sie rozsypalo...Czy nie swiadczy to o czyms? Np stad kolezanka spicegirl zostala pogoniona jakis czas temu...A do tej pory prowodyrka tych wszystkich klotni nie zostala niczym ukarana jeszcze. Doswiadczenie nauczylo ja, zeby uwazac na slowa, ale robic swoje za plecami... I jaki trzeba miec charakter, zeby tylko siedziec przed komputerem i donosic na innych? Nie powinno byc jakiegos limitu kablujacego? Nie kazdy musi przyklaskiwac kazdemu - od tego jest forum. A tutaj jest ewidentny przyklad, ze jesli nie wychwala sie tej pani, to zaraz msci sie niewiarygodnie...wiec nic dziwnego, ze potem osoby rzeczywiscie poszkodowane denerwuja sie, czasem w zlosci uzywaja zlych slow, a prowodyrka tylko sie cieszy, ze wkopala nastepne osoby... Ja wiem, ze moderatorzy maja mostwo pracy, ale czasem nalezaloby bardziej zaglebic sie w sprawe, zeby poznac, jaka jest prawda...Ta prawdziwa prawda... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Alguien, mnie się wydaje, że moderatorzy nie czytają wątków/klubów ot tak, żeby poczytać o co u wizażanek/wizażanów słychać tylko reagują na konkretne sygnały, zgłoszenia. Dostają inf. o naruszeniu regulaminu, sprawdzają i jeżeli używane są w stosunku do kogoś używane epitety, słowa ogólnie uważane jako obraźliwe (a tu zapewne o to chodziło) to wtedy po prostu dają upomnienia/banują, nie wnikają w problemy ani o co chodziło... Jeżeli w czyimś odczuciu
![]() ![]() ![]() A wątek możecie sobie dalej dziewczyny prowadzić, bez Schoolcraft dacie sobie wspaniale radę ![]() Pozdrawiam Was i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Wtajemniczenie
|
wizaz jaki jest kazdy teraz widzi..........
Edytowane przez kasandra82 Czas edycji: 2010-11-21 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Rozeznanie
|
Alguien, zgadzam sie z kazdym Twoim slowem.
Asiula, niestety, nie da sie prowadzic normalnie watku.... ta osoba nie potrafi wyjsc z ukrycia, pokazac twarz, i przyznac sie ze czyta watki. Ona siedzi na niewidocznym, i podczytuje, a pozniej czeka by tylko przylozyc lub wbic igielke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co... od poczatku tej awantury nie chcialam sie w to mieszac i sie na ten temat staralam nie wypowiadac ale po przeczytaniu tekstow zuzanny i natali doslownie zbieralam szczeke z podlogi.... nie rozumiem jak dorosle dziewczyny moga byc az tak wulgarne....
![]() |
#2932 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, o ile ktos tu w ogole jeszcze bywa.
Nie wiem, czy mnie pamietacie, poszlam sobie stad ponad rok temu, zaczynalo sie robic zbyt dramatycznie i aby nie denerwowac schoolcraft, dla ktorej ten watek byl bardzo wazny, odeszlam. Szkoda mi bylo czasu i nerwow. Nie wiem, co sie tu stalo, ale widze ze schoolcraft sie niezle oberwalo... nie wiem, czy slusznie i nie wnikam. Jak Bozie kocham nic do niej nie mam, oprocz tego, ze za bardzo do siebie bierze wszystko, a to TYLKO internet jest. School - jak to czytasz - mam nadzieje, ze u ciebie wszystko w porzadku i u Adasia i Ewci tez. Mimo, ze odeszlam i nie czytalam was mialam nadzieje kiedys wrocic, bo wszystkie jestesmy w USA i fajnie tak czasem pogadac bylo. Mam nadzieje, ze watek nie umarl, a jak umarl, to moze zalozymy nowy? Po watku zostalo mi tylko sliczne rozowe tutu od leleth ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Przyczajenie
|
Halo! Jest tutaj jeszcze ktos? Tutj mama z NJ, Pozdrawiam
![]() |
#2934 |
Rozeznanie
|
witam niestety watek sie rozpadl ale moze uda sie go nam przywrocic. napisz cos o sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny przeczytalam caly wasz watek, znalazlam tutaj mnostwo cennych porad dotyczacych wychowania dzieci i maciezynstwa, wiec jesli jestescie gdzies obok to wracajcie na watek!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gratulacje. Trzymaj sie wszystko bedzie dobrze ![]()
![]() |
#2937 |
Przyczajenie
|
Hej Samantha!!! Dobrze Cie widziec!!! Napisz co u Ciebie, jak starania o dzidzie, jak crazy tesciowa :P ?
![]() |
#2938 |
Przyczajenie
|
Witam wieczorowa pora. Ale sie ciesze ze Was znalazlam. d dluzszego czasu szukalam jakiegos jeszcze istniejacego forum mamusiek z USA ale wszystko co znalazlam juz nieaktualne. Widze ze tu tez nie jest za kolorowo ale mam nadzieje ze moze jednak watek ten odzyje a ja jesli mozna postaram sie czasem tu zajzec.
Nie obiecuje ze bede codziennie bo pisze jeszcze na e-mamie i bardzo sie zzylam z dziewczynami wiec nie chce ich zaniedbywac ale zalezy mi takze na kontakcie z ludzmi z USA bo w koncu to tutaj przyszlo mi zyc. Moze napisze kilka slow o sobie a Wy zadecydujecie czy macie ochote czasem ze mna pogadac. Mam na imie Malgorzata i jestem mama dwoch slicznych urwisow. Kubus za 2 tygodnie skonczy 2 latka a Dominik dzis skonczyl pol roczku wiec mam czasem urwanie glowy z nimi ale mimo wszystko potrzebuje jakiegos kontaktu z "rowiesnikami" bo czasem idzie zeswirowac zwlaszcza od czasu kiedy moje prawo jazdy stracilo waznosc i jestem uziemiona w domu. Maz wraca poznymi wieczorami a ja caly dzien tylko z dziecmi ![]() Dodam moze jeszcze ze mieszkam na przedmiesciach Chicago i w USA jestem od 7 lat z hakiem. Mabla - gratulacje!!! Edytowane przez goszczysko Czas edycji: 2010-12-17 o 01:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Rozeznanie
|
goszczysko a gdzie dokladnie mieszkasz? ja mieszkam w schiller park i tez mam pol rocznego maluszka.
witam nowe dziewczyny, niestety watek sie rozpadl, polowa dziewczyn siedzi w klubie i sie nie oddzywa a drugiej polowie oberwalo sie nie wiadomo za co. zobaczymy czy uda nam sie polaczyc na nowo. elfiku, leleth gdzie jestescie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Hej Basia
![]() Ja jestem-tylko sie nie odzywalam bo normalnie w szoku bylam jak zobaczylam jaki poziom reprezentuja tu niektore dziewczyny-podobnie jak Leleth uwazam. Nie chce do tego wracac ale znam Schoolcraft w realu i powiem jedno-moge ja nazwac swoja przyjaciolka-mamy swietny kontakt i jest to niesamowicie ciepla osoba.I mysle ze to co ja spotkalo bylo niesprawiedliwe...no ale koniec tlumaczen....niech kazdy sobie uwaza tak jak chce ...my znamy swoja prawde ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny-ja sie w watku raczej udzielac nie bede bo obecnie sie nie staram-robie przerwe-ale pozdrawiam wszystkich i Wesolych Swiat ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-12-18 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.