|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
domi no to mysle ze problem swiat i chrzcin macie juz z glowy..
nie rozumiem tych ludzi zupelnie.. jak mozna wlasne dzieci tak inaczej traktowac ![]() napewno twojemu mezowi jest strasznie przykro teraz ale wiem ze twoja milosc i milosc waszego dziecka mu wszysto zrekompensuja.. ![]()
#2912 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki wieczorową porą
![]() Ja dzisiaj zaliczyłam dwie imprezy, wszyscy ciągle dokładali mi jedzenia ![]() Nie wiem dlaczego, przecież do zabiedzonych się nie zaliczam ![]() Domi przykro, że Twojego TŻ traktują gorzej od drugiego syna, takie niedojrzałe zachowanie jakoś nie przystoi dorosłym, poważnym ludziom ![]() Życzę słonecznej pogody jutro nad Soliną ![]() Paczka tak to bywa z rodziną, troszkę dziwnie się zachowała, może ma jakieś poważniejsze problemy finansowe ?? Fruzia wózek fajny ![]() ![]()
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie mysle, ze juz nie beda sie wtracac, bo to co sie dzialo przez ostatni tydzien to juz przegiecie. podobno Tz mama powiedziala "jak moje dzieci nie ida to ja tez nie" ![]() ![]() Mi jest tak chwilami szkoda mojego Tz, ze mi sie plakac chce. nawet mu o tym nei mowie. Co on im winny, ze takie chamy ![]() ![]() Mojemu meżowi...jak to fajnie brzmi ![]() ![]() Paczka no ta tą Twoją siostre to tez brak słow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najwyzej oddacie po wyplacie, albo poprostu powiedz jej co Ci lezy na sercu, ze jakos nie widzi tego, ze nie macie za bardzo pieniedzy a jej dzieckiem sie zajmowaliscie. Wiadomo dziecku sie nie zaluje, ale niech ta siostra ma nauczke na przyszlosc ![]() Brombi...oni by jeszcze od mojego Tz wydarli...Ale ciesz sie z jednego, ze moj tz w koncu mial okazje zobaczyc jaka jego rodzina jest. Bo ja to widzialam juz dlugo, a on tylko nei dozywal sie do brata i siory przez ta awanture z maja,a teraz mial okazje zobaczyc jak rodzice tamtych uwielbiaja. Mam nadzieje, ze bedzie ladna pogoda ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-22 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Domi ja sie ciesze ze twoj tz sie nie ugial i nie ustapil.. a co do mieszkania czy kasy to niech wam nie bedzie zal.. na przyszlosc nikt wam nie wypomni ze za cudze zyjecie
![]()
#2915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty Domi idź już spać bo w końcu to Wasza noc poślubna ![]()
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, jesliby jednak dla swietego spokoju, żeby rodzice przyszli, zaprosil tamtych, to tamci mieli by satysfakcje, ze wygrali. A potem by sie okazalo, ze nie robimy imprezy i nie zabieramy 10 osob do restauracji, bo nas na to teraz nie stac, zeby placic kilkaset zł, to i tak mieli by problem. Moi rodzice odniesli wrazenie, ze oni tylko ta impreza, impreza, ze skoro moj tz pracuje to czemu nie moze ich zabrac po slubie gdzies? ![]() ![]() Kropko Twoj Tz mowi po polsku? ![]() Gissh ide juz wlasnie spac, a noc poslubna byla skonsumowana przed slubem, dzis juz padnieci jestesmy:P ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-22 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
zwykle jest w stanie dogadac sie na tyle aby go zrozumiano choc nie zawsze rozumie co sie od niego chce
![]() trzeba do niego mowic wyraznie i raczej wolniej bo j. polski jest dosc szybkim jezykiem i slowa zlewaja mu sie w jedno ale sie chlopak stara ![]() co do rodzicow i rodzenstwa tz to powiem ci ze wiedzac w jakiej jestescie sytuacji finansowej (tak twoj tz pracuje, ale mieliscie remont, wynajmujecie mieszkanie, macie mnostwo wydatkow zwiazanych z malenstwem, ciaza i porodem samym) to powinni sami was jeszcze zaprosic do restauracji i zaprosic na obiad.. przynajmniej by pokazali jakakolwiek klase.. w tym wypadku oni faktycznie chcieli z twojego tz glupka robic i tylko na jego koszt sie pobawic a nic wspolnego z dobrymi zyczeniami dla was to nie mialo.
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinni tak zrobic. W koncu "wydali" syna, a raczej on sam sie wydal. Oni sie zachowali jak w indiach, gdzie rodzicow sie traktuje jak bogów, a dzieci nie moga miec swojego zdania. Zobaczymy jak to sie dalej ułoży ![]() ![]() ![]() Ja uciekam juz spac, nie ma to jak uzaleznienie od wizazu ![]() ![]() buziaki dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i dobrze oddaj i bedziesz miala swiety spokoj no i oczywiscie pare slowek uszczypliwych bym siostrze pojechala Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi dziewczyny odwala normalnie z gotowaniem ostatnio...wlasnie wstawilam golabki a w piekarniku pachnie jablecznik...zawsze lubilam gotowac i piec (a najlepiej mi to wychodzilo zawsze w nocy)ale teraz to juz chyba przesadzam,conajmniej co drugi dzien jakies ciasto teraz golabki normalnie szaleje ostatnio ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Domi a jakies fotki ze slubu beda??
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() ![]() ![]()
#2921 |
Raczkowanie
|
Już jestem na wizażyku wczoraj usnęłam doiero jak wrócił Grzesiek.Ja jakoś zasnąć niemogłam.Jakoś dziwnie mi było kaszel dostałam chyba po wczorajszym lodzie bo miałam chęć i Grzesiek mi kupił,ale na dobre to niewyszło.Od rana Grzesiek poszedł na ryby niemam siły do niego już może on poprostu niechce być ze mna niewiem ale jak tylko wróci to pogadam z nim,bo wkura mnie to.Jka kolego do niego dzwonił rano to mówił że oni jeszcze tam siedzą i piją,Ja tylko pokiwałam głową że to idioci z jednej strony,bo ile można pić ?Pytali sie Grzeska czemu poszedł tak wcześnie do domu czyli o po 1 w nocy.No to niejest wcześnie,ale mój powiedział że już niemiał ochoty pić.Kocham go strasznie ale wkurza mnie czasami okrutnie.napije sie kawy i poloże się jeszcze do łóżka.
DZIEŃ DOBRY MAMUSIE ![]() ![]()
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie Domi. beda?? ![]() ![]() u nas sie dopierow nocy rozpadalo ale mam nadzeje ze szybko przejdzie bo dziecko moje chce isc na plac zabaw a jak bedzie padac to chyba go bede musiala zabrac gdzies na kulki zeby sie szogunek wybiegal
![]() |
#2923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No ale mimo wszystko ta pierwsza noc po ślubie jest taka fajna - w końcu nawet jeśli się tylko przytulamy to już jednak nie do chłopaka, nie do narzeczonego, ale do MĘŻA ![]()
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Jejku ale mam ochote na bułeczke z dżemikiem i kako
![]() ![]() ![]() ![]()
#2925 | |||
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() Wczoraj zamówiłam sobie kosmetyki z tej firmy pharmaceris dla kobiet w ciąży bo już mi się pokończyły a pod koniec to chyba trzeba się dość ostro smarować żeby nic nie wyskoczyło. Zamówiłam też poporodowy balsam ujędrniający i serum w ampułkach przeciw wypadaniu włosów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi udanej podróży poślubnej ![]() Paczka ty się tak nie przejmuj, ciesz się że masz chwilkę dla siebie. A tż napewno niedługo wróci i jeszcze sobie posiedzicie razem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
kochane to moje zakupki wczorajsze
![]()
#2927 |
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
![]() mam dzis takiego lenia ze nic mi sie nie chce ![]() ![]() moj mezus dzis o swicie obudzil sie i zaczal telefonu szukac bo jak budzik dzwonil to gdzies go wywalil ![]() ![]() ![]() ![]()
#2928 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co sądzicie o łożeczko-tapczaniuki sa takie na all
#2929 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie a ja dzis tez mam lenia ale cale szczescie wczoraj te golabki zrobilam i ciasto wiec obiadek i deser gotowy na dzis,musze tylko lukier dorobic do jablecznika i bedzie dobrze
U mnie dzis piekna pogoda,slonce i nie ma takiego upalu wiec w sam raz,dzis tescie wracaja z nad morza i pewnie beda przejezdzac przez nasze miasto wiec czasami mi zaraz sie zapowiedza na wieczor bo juz szmat czasu u nas nie byli wiec bedzie wesolo ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Agusia zostalo nam TYLKO 70 dni do porodu,Tylko albo i AZ ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Rozeznanie
|
witam brzuchatki kochane.
tylko dwa dni wystarczy nie zagladac, a potem z dwie godziny czlowiek musi nadrabiac, wiec: bravourko - spoznione zyczenia urodzinowe i z tego co pamietam, to dzisiaj wasza I rocznica slubu wiec wszystkiego co dobrem sie nazywa i w tych kategoriach miesci!!!! ![]() ![]() ![]() domi - kochani z okazji slubu zycze wam milosci ponad wszystko, milosci, ktora potrafi kazdy problem przykryc, milosci, ktora jest cierpliwa, ktora sie nie unosi, wszystko znosi milosci, ktora potrafi wybaczac... ![]() ![]() brombusiu - uwazaj na siebie i prosze swoje cialo zostawic w spokoju, ale musze ci przyznac, ze to prawda z ta"ciapowatoscia ciazowa", wczoraj stojac pod prysznicem dorwalam pumeks aby przedrzec po pietach i szybkim ruchem schylajac sie, zapominajac o odstajacym brzuchu, przeciagnelam pumeksem po golym "arbuzie" - efekt zdarta do krwi skora na bruszku ![]() ![]() dudziakowa - ciesze sie z twojego powrotu, uwazaj na siebie!!! u nas upal, nogi puchna, a na wczorajsze wesele wybralam sie w szpileczkach, juz o 1 - szej nie umialm w nich usiedziec, ale wytrzymalam do 5 ![]() ![]() ![]() te dwa tygodnie byly bardzo intensywne od imprezy na impreze, mam nadzieje, ze juz w tym roku nikt ze znajomych z zaproszeniem na slub sie nie zjawi bo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2931 |
Wtajemniczenie
|
Domi
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ![]() Bravurko Z okazji święta Waszego, życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza Wam radości, a uśmiech zawsze w sercach gości. Niechaj problemy Was omijają i wszyscy bardzo Was kochają. Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie ![]()
#2932 |
Zakorzenienie
|
Ale dzis cisza
Bravurko kochana WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY!!!!! Co tam u naszego Patryczka slychac?
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie!!!
Nie bylo mnie dwa dni a tu tyle do nadrobienia ![]() Wczoraj bylismy na weselu u kumpla a dzis my odsypiali impreze ![]() Jutro wracam do pracy ![]() ![]() ![]() domi wszystkiedo naj najlpeszego na nowej drodze zycia ![]()
![]() |
#2934 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie bylo mnie troszke bo mieliśmy w sumie trzy "święta" pod rząd i nie można ukryć że się tż postarał i chociaz zdenerwowaląm się na niego za prezent to i tak było cudnie ja z moim przezntem dla niego i tak wyszłam na głupka no ale to jak zwykle najpiękniejsze było to że moglismy małego na rękach trzymać oj z kazdym dniem kocham go coraz bardziej chociaż juz bradziej się nie da. ![]() ![]() wreszcie zaczą przybierac na wadze i niedługo będzie moim małym grubaskiem dobrze że juz wszystko w porzadku wiadomo musi jeszce troche polezec w inkubatorku ![]() jestem dzisaj przeszcześliwa jakoś ![]() ![]() Domi WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA;*;* martaN Ty dzisiaj tez pierwszą rocznice ślubu masz prawda?? Wszystkiego naj;* Edytowane przez bravurka Czas edycji: 2009-08-23 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Bravurkocudowne wiesci
![]() ![]() ![]()
#2936 |
Raczkowanie
|
BRAVURKA - to super że z dzidzią jest dobrze i tak ma być niech te złe chorubska odejdą od niego niech zacznie nam tyć z dnia na dzień kochana.Super wieści nam napisałaś.
![]() Dziś jakoś dziwnie znów się czuję może to ta pogoda bo od rana chłodno a popołudniu zrobiło się gorąca. ![]() ![]() ![]() ![]()
#2937 | |
Zadomowienie
|
witam mamusie
ale tu dzisiaj spokój!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ale muszę się zadowolić sałatką z pomidorów i cebuli + pieczywo chrupkie Bravurka- super czyta się wieści że Patryczek już w coraz lepszej formie! Mam nadzieję, że wkrótce pokażesz swoją dumę i wkleisz jakąś fotkę pierwszego naszego wizazowego Dzidziusia ![]() życzę Wam miłego tygodnia, bo prawdopodobnie nie zjawię się na wizazu przez tydzień!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
ela a ty mi tymi pomidorami narobilas smaka na salatke caprese
![]() bravurka z okazji 1 rocznicy slubu milosci wam zyczyc nie bede bo juz ja macie ale przez cale zycie zebyscie sie wspierali i byli dla siebie nawzajem ![]()
#2939 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko Dobranoc powiedziec
![]() ![]()
#2940 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY SLUBU Cytat:
Paczka fajnie by bylo jakbyscie dostali to łóżeczko zawsze to jakis wydatek mniej Cytat:
Elus bo ja uwielbiam gotowac piech ogolnie pichcic a teraz jak w domu siedze to tylko wyszukuje nowych przepisow i z nudow robie,pozniej tz mowie ze tylko je i tyje ![]() ![]() Cytat:
Asicaa to slodkich snow no i oczywiscie zeby sie dobrze spało bo z tym coraz gorzej na tych etapach ciazy Wkleje Wam jeszcze linka jakiego dostalam wlasnie od brata,normalnie maly terrorysta ale probuje wymusic wszystko na rodzicach-mały ściemniacz,usmialam sie ale to wcale nie takie smieszne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ao4-FvIQ2-g
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2009-08-23 o 21:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.