|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
kupiłam czarną obcisłą sukienkę w srebne prążki bez ramiączek do kolan, wielgaśny popielaty sweter, spodnie od piżamy różowe w kratkę z śliczną tasiemką do wiązania w pasie, czarną bluzę z kapturem w srebne paseczki i dwie bawełniane bluzki z długim rękawem, jedna w szaro seledynowe paseczki a druga taka w taki czerwono/pomarańczowy kolor
Jak będę miałą aparat to porobie fotki ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- dobra ja spadam się wykąpać, umyć włoski i do czytania książki, miłęgo wieczorku Laski
|
|
#2912 |
|
Konto usunięte
|
a ja nie spie
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
ja z tż (jak zwykle)
a w sobotę wesele ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- troszkę z opoźnieniem ale zawsze: ja jestem zajęta i popalająca od czasu do czasu z zamiarem rzucenia calkowitego
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Ja Was tak podczytuje ale jakos nie pisze ![]() Ale przyszlam przywitac sie
|
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
werka co u ciebie
?masz [pisac ![]() madziula masz wesel tyle zazdroszcze ja nie mam:| |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie.... ostatnio mam jakiegos takiego dola
i tak mi smutno![]() Pracy nie moge znalezc nawet stazu ![]() I tak mi leci nic szczegolnego Ale jak milo ze zapytalas ![]() Ja tez mam w sobote wesele Kachaa ale ja tu widze ze jestes rozrywana przez facetow |
|
|
|
#2917 |
|
Konto usunięte
|
e chcialabym wesele.
a na studia wyprowadzka czy w domu bedziesz mieszkac? czy ja wiem okaze sie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
To i Was oswiece zmienilam zdanie i poszlam na studium i jestem na technik farmacji
![]() Chcesz isc za mnie z mila checia odstapie to wesele
|
|
|
|
#2919 |
|
Konto usunięte
|
aha;]
ja wole jednak studia bo jak sie uda zawsze bedzie licencjat jednak ![]() a tecjhnika juz mam
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
To ja zaczne od technika
![]() A Ty kiedy wracasz do Polski? za 2 tygodnie? ![]() Juz usypiam wiec Dobranoc ![]() Kolorowych snow
Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2009-09-10 o 22:58 |
|
|
|
#2921 |
|
Konto usunięte
|
ja memm technik dietetyk
![]() 26wrzesnia wracam neistety ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- z piosenek spodobalo mis ei ostatnio: smętne nastrojowe ale super http://www.youtube.com/watch?v=E8FwefQgieY http://www.youtube.com/watch?v=xzA_ErHulQY |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
czesc. ja bylam dopiero ze znajomymi : ]
wypilam przedtem piwko a teraz jak przyszlam to wzielam lekarstwo... zupelnie zapomnialam ze po alkoholu nie mozna :| ide juz sie polozyc bo rano musze wstac. a poza tym lek zacznie dzialac zaraz i usne szybciej ![]() DOBREJ NOCKI! ![]() a i nillka- dziekuje kochana
|
|
|
|
#2923 |
|
Konto usunięte
|
ja pilam winko z Hostami dzis do kolacji:d
|
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Co do fajek to kiedyś daaawno temu paliłam no ale już z 8 lat nie palę i nie mam zamiaru do tego wracać, nienawidzę fajek fuuuu ![]() ![]() Za tydzień mam wesele ale nie idę, i tak wteyd jestem w pracy a póxniej do mamy do szpitala a wiadomo kasy tez mi trochę szkoda ![]() Jakie macie plany Laseczki na weekend?? weerka technik farmacji to całkiem fajny kierunek wybrałaś, tylko mam nadzieję, że szkoła jest taka która coś uczy a nie tylko daje papierek, bo moja kumpela poszła na technik informatyk to sorry, nic nie robią powodzenia Ci życzę !!
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
wwwerka kope lat
witaj ![]() wesele popwiadasz może na to samo idziemy o ktorej masz slub, ja o 17 ![]() dzien dobry tak w ogole
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Madzia, jak Ty szalejesz z tymi weselami, ja w tym roku byłam na dwóch ale jako osoba towarzysząca. Nie ma to jak w taką ładną pogodę się pochorować. Gardło mnie boli. ![]() Mój Przyjaciel ma PMS zamiast mnie. A ja właśnie czekam na @. Ja po prostu z nim zwariuję! |
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny ale umnie jest beznadziejna pogoda dzis
Madziula ale masz fajnie ah ja tez bym poszłą na wesele w tym roku jeszcze nie byłam nieliczac tego w kturym pracowałąm w kuchni a wtedy to tez było niezle bo pan młody to był koles którego poznałam przez net mielismy sie spotkac ale jakos to ucichło hmm ciekawe czy mnie poznał hmm cociaz chyba niewysłalismi sie zdieciami nawet niepamietam ale dobrze ze to umilkło bo on straszny nerwus. jak by sie spotkałay 2nerwusy to by była mieszanka wybuchowa |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, zlituj się i stosuj interpunkcję bo ciężko się czyta Twoje posty.
![]() A historia niezła. |
|
|
|
#2931 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie, ja do rodziców pojechałam i dlatego mnie nie było, a że jeszcze @dostałam to siły nie było, żeby mnie z łóżka ściągnąć. A wy widzę w końcu zaczęłyście regularnie pisać.
Kachaaa powiem Ci, że ja jakoś nie potrafię po tak poważnym związku z T.przejść płynnie do spotykania się z nowym facetem, mimo, że koleś mi się podoba. A jak tam Emil?? Fame zobaczysz będzie dobrze, zawsze los się odmienia. Madzia wesele powiadasz.... często masz te wesela, pewnie przygotowujesz się powoli do własnego Paula ja bym się przypomniała a co Ciekawe co by zrobił
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Besio no tak miałam do niego podejsc z np tekstem Czesc Mariusz..... hehe niezle by to wygladało i narazic sie jego przyszłej żonie nie dzieki to taka zołza. ale ponoc sie na poprawinach tak pokłucili 1 małżenska kłutnia |
|
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w takich kwestiach jestem wredna
Nie lubię takich palantów.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
jak by sie z nim spotkaął wczesniej chodz raz to bym mu scene urzadziła ale w takim wypadku niebyło warto. chodz tez potrafie byc wredna
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym na pewno nie urządziła sceny, nawet ze względu na pannę młodą i jej rodzinę. A poza tym nie lubię urządzać scen w miejscach publicznych tylko załatwiać swojhe sprawy na swoim podwórku
|
#2936 |
|
Konto usunięte
|
besio okaze sie, dzis pracuje do 20.00 a potem zadzwoni wiec bede wiedziala czy ma jutro wolne czy nie
|
|
|
|
#2937 |
|
Wtajemniczenie
|
Lepiej, żeby miał
A daleko macie do siebie bo chyba przegapiłam jak pisałaś.....---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ja będę uciekać, obiecałam spotkać się z kolegą...:
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie zaręczyny w planach...na Wielkanoc, tylko ciiiii ![]() ![]() w poniedziałek jadę z Tż do Lublina. Złożyc papiery na studia Tak w ogole, to wiecie, że zrezygnowałam z magisterki z dziennikarstwa ![]() na 80%. Składam papiery na Informację naukową i bibliotekoznawstwo![]() Po 1- uwielbiam książki,, czytac itp, Po 2- to zawsze 2 zawód, 2 kierunki skończone no i papierek ![]() Po 3, tak naprawdę magisterka z dziennikarstwa by mi prawdopodobnie nic nie dala znam 2 dziennnikarzy i żaden nie skonczyl dziennikarstwa do tego trzeba miec powolanie i umiejetnosci, a ja...chyba nie mam zreszta, mam licencjat jakby co
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia myślę, że bardzo dobrze robisz, ostatnio nawet czytałam coś o tym, że rzadko który dziennikarz jest po dziennikarstwie bo przeważnie są specjalistami w innych dziedzinach a zamiłowanie mają do dziennikarstwa i to się wtedy łączy, więc po co tracić czas i kasę na mgr z tego kierunku
A co do zaręczyn to chyba już Ci gratulowałam ale wtedy jeszcze nie mówiłaś kiedy to będzie więc jeszcze raz gratuluję !!!
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
Madzia skoro mowisz ze mgr nic nieda no to pewnie ze niewarto zaczynac a miec 2 zawody to sie przyda
zaręczyny no to gratulacje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

i tak mi smutno

może na to samo idziemy