|
|
#2911 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem klotliwa, po prostu mam argumenty, nie myl pojec.
Paczki zawsze oceniam pod wzgledem: -kosmetykow zgodnych z opisem,zdjeciem -prawidlowego zabezpieczenia podczas transportu -czasu w jakim do mnie doszly Przekupke wystawilam zgodnie z prawda, poprosze o Twoja. |
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kłótliwa jesteś jak diabli
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
Jej paczka zwrocila sie dwa razy-moze zle zaadresowala,nie wnikam,nie zawsze jest to wina poczty.
Nie bede ciagnac tej dyskusji,bo gdybym byla klotliwa znalazlaym wiecej kruczkow pt. natychmiastowa wysylka,gdy sama na priw przyznala,ze tego odrazu nie zrobila-to mialam na mysli jesli chodzi o czas. Nie wiesz-nie pisz. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-11-28 o 10:09 |
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie powinnam się mieszać,ale kurcze dziewczyny o co ta cała afera?
Patrząc z boku: Ewicek Każdemu może się zdarzyć wysłanie paczki czy Jej powrót do nadawcy,nie mieć pieniędzy, do tego wysyłka była tak daleko,że trzeba być cierpliwym. MamaMagda powinna poinformować o powrocie paczki do niej przed zapytaniem Ewicek. Jednakże spór trwa dośc długo,tak naprawdę paczki już macie,a uważam,że MamaMagda nie powinna mieć zaznaczenia w przekupce,że paczka szła miesiąc,ponieważ nie szła po Polsce tylko do Chicago - to jednak robi różnicę. Ja wiem o sprawie i w przypadku gdybym chciała wymieniać się z MamaMagda nie zwróciłabym na to uwagi,ale inne wizażanki mogą zwrócić i wówczas uznają,że miesiąc to zbyt długo i MamaMagda będzie przez taki komentarz stratna. Obie strony mogą czuć się w pewnym stopniu poszkodowane,ale Ewicek wychodzisz na bardzo kłótliwą osobę co o Tobie nie świadczy zbyt dobrze.Ja np.bym się bała już z Tobą wymienić mimo że wysyłam od razu po wymianie adresów swoje paczki.
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
Oj, normalnie rozwlilyscie mnie swoimi komentarzami.
Pingwin- coz za piekna puenta:-D PlatekRozy-Twoje zdanie, Twoja sprawa. Wymianka zakonczona,wiec temat tez. |
|
|
|
#2919 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Na ciuszkowym jest już wątek mikołajkowy, ja myślałam o czymś podobnym ale na innej zasadzie.
Tak żeby każdy który robi komuś prezent miał możliwość coś dostać. Proponuję więc zabawę mikołajkową na zasadzie: Pierwsza osoba pisze co może podarować, następnie zgłasza się chętna na dany prezent i w tym samym poście pisze co ona może oddać. I tak aż do świąt. Co myślicie? Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-11-29 o 16:08 |
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2921 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2923 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
i chyba nie może się pogodzić że wymiana zakończona..Wczoraj wystawiła mi jeszcze jedną przekupkę za tę samą wymianę, tym razem negatywną, gdzie nazywa mnie bezczelną i chamską z wiadomych tylko sobie powodów, ponieważ ani przez chwilę nie okazałam jej żadnych uczuć gdyż ta pani jest mi całkowicie obojętną osobą. Poza tym te jej wiadomości prywatne do mnie to jakaś porażka. A mnie denerwować nie wolno bom w ciąży i dzidzia jeszcze króliki znienawidzi .
|
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, nie mozna wystawiac podwojnych przekupek, napisz do moda zeby usunal negatywny komentarz.....normalnie brak slow, nie denerwuj sie i uwazaj na siebie
|
|
|
#2925 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedziec , rozne cyrki sie tu dzieja, az sie wlos na glowie jezy---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Mamamagda chyba mozna jakos zablokowac uzytkownika zeby nie pisal do Ciebie wiadomosci , sprawdz gdzies w opcjach mzoe
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak można być tak zawziętą osobą?Jestem w szoku w związku z zaistniałą sytuacją .
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano, mozna...wizaz to zbiorowisko roznych osobowosci, i dlatego czesto powstaja konflikty, bo kazdy mysli inaczej
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Tak moje kochane laseczki ja rozumiem
ale skoro wystawiona już raz była przekupka to po co po raz drugi,gdy nie było drugiej wymianki?To już czysta złośliwość.
|
#2931 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
a na dodatek złamanie zasad
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wymianiamy sie kosmetykami, wystawiamy przekupke za paczki, ja swoja wystawilam,POPROSILAM o nia ww. wizazanke. Magdo-dlaczego nie napiszesz,ze mnie wysmialas i OBRAZILAS na priv?? Dlatego cofnelam przekupke gdyz z takich chamstwem sie nie spotkalam. Porazka sa twoje teskty,ktore wyslalas do mnie na priv-czemu ich nie wstawisz? Poprzez twoj stan wszyscy maja chodzic na paluszkach i udawac,ze jest ok-NIE JEST, OD POCZATKU WYMIANKI KRECILAS!! |
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem dziewczyny jak sie do siebie odnosicie na priv, Ewicek tu nie o to chodzi, nie mozesz dawac 2 przekupek bo to niezgodne z regulaminem, i dlatego pewnie dostalas karniaki
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o to czy wymianka została zakończona,czy produkty były zgodne z umówieniem się.Ty wystawiłaś drugą przekupkę mimo że nie dokonałaś już żadnej wymiany. A to jak Wy do siebie odnosicie się na PW to już świadczy o Was samych.
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie byla 1 wymianka a nie 2 proste....
|
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
Ja jej nie obrazam, to ona mnie wyzwala-i to chcialam zaznaczyc w przekupce,jaka jest osoba-wkoncu po to wystawiamy,aby to bylo tez info dla innych. Jestem naprawde bardzo zdziwiona,ze tak jej broncie, naprawde nie macie powodu.
Wiem,ze nie moge dawac drugiej przekupki za jedna wymiane,ale zaluje,ze sie wymienialam z ta osoba i dlatego dodalam ten tekst w roli negatywa. |
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nikogo nie bronie, nie o to chodzi zrozum.....nie dodalas tekstu tylko po prostu wystawilas jej 2 przekupke a tak sie nie robi, co by bylo gdyby kazda z nas wystawiala sobie po zakonczeniu 1 transakcji po 5 przekupek???bo np. poklocilabym sie z wizazanka i pomyslalam sobie, ok to dzisiaj jej dowale i negatyw wystawie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
jarzo83-tu byl powod, mozna to odczytac jako zemste,ale nie tym sie kierowalam.
Wizazanka jest chamska i bezczelna-dlaczgeo mam tego nie wpisac? Po zakonczeniu wymianki na priv sama rzucala we mnie obelgami,a teraz robi z siebie ofiare. Ona sie smieje z tego,ze jej tak broncie, bo uwaza,ze mnie to boli-a tylko o to jej juz chodzi. |
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz jak dla mnie byloby ok gdybys wystawila to jako 1 przekupke, a nie jako 2 bo to dziwnie wyglada czyz nie??sama pomysl, wejdz na te jej przekupki i zobacz 2 sa od Ciebie, juz nie wnikam w to czy jej sie nalezalo czy nie, nie do konca jestem w temacie....
|
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
Rece mi juz opadaja jakie jestescie nieobiektywne, patrzycie tylko na regulamin,ktory nie raz kazda z was swiadomie lub nie zlamala.
Niech admin skasuje nawet i obie przekupy,ale tekst powinien zostac. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

i chyba nie może się pogodzić że wymiana zakończona..
, rozne cyrki sie tu dzieja, az sie wlos na glowie jezy