|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Witam niedzielnie
![]() Nie no dziewczyny.... wczoraj zaglądałam i nikogo tu nie było, ani jednego posta ale że dziś też nie to już przesada!!! Gdzie jesteście laski i co porabiacie? Pewnie super pogoda w Polsce to nikt w domu przed kompem nie siedzi ![]() My dziś mamy słodkie lenistwo ![]() ![]() Trochę nie najlepiej się dziś czuję po wczorajszym baileysie ![]() Miłego dzionka buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj też w ogóle z domu nie wychodzimy (no mąż musiał tylko na moment do swojej mamy pojechać). A tak to jestem cały dzień w piżamie
![]() ![]()
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
hej.
ale pustki ![]() u nas również pogoda do bani ![]() nic się ciekawego nie dzieje, nuda i ciągle to samo, czyli od ok 17 zamula na maksa i wtedy moimi przyjaciółmi są kanapa i poduszka ![]()
![]() |
#2914 |
Zadomowienie
|
Eeee tam narzekacie ...... a tu taki cudny deszczyk leje
![]() Poszliśmy z małżem do kościoła na 18-tą to nam dupska zmoczyło porzadnie ![]() A ja trzy nocki zarwałam ale tą cholerną pracę napisałam i wczoraj zaliczyłam ..... ale jak wróciłam z uczelni to padłam jak pies pluto ![]() Potem oczywiście łaziłam w nocy i moim kocurom spać nie dałam ..... no i zaczytuję się fantastyczną książką od której nie mogę się oderwać a jadąc w tramwaju śmieje się na głos przy jej czytaniu ..... ale nie zdradzę co to za kniga, bo opisuje szczegółowo pewne miejsce o którym narazie cicho szaaaaaaa ![]() A w ramach relaksu znów zakupiłam trzy szmatki na all ..... wysprzedaję stare/nowe - za małe, za duże lub niemodne/raz używane i kupuję sobie nowe ..... bilans wychodzi na "zero" a ja mam nowe łaszki ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-05-16 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie
![]() Ja już prawie zdrowa, mam jeszcze lekki katar, za to Dawid ode mnie się zaraził i jest zakatarzony ![]() ![]() Czeko ![]() ![]()
#2916 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() U Was też tak paskudnie? ![]() U mnie dwa sąsiednie osiedla są zalane, drogi zamknięte, jedno z głównych rond wyłączone z ruchu, bulwary zalane, normalnie masakra . I do tego ma ciągle padać. Mąż też do Sącza nie dojechał dziś bo zamknęli wszystkie drogi od strony Krakowa z powodu zalania. Nawet psu się nie chce łazić na dworze, tylko szybko załatwia potrzeby i ciągnie do domu ![]() A weekend spędziliśmy w łóżku przed tv ![]() Agunia, Izuś jak tam Wasze komunie? Czeko super sukienka ![]() Malutka za tatę ![]() Paulinka nie wiem gdzie Ty tą super pogodę widzisz, ale na pewno nie u mnie ![]() Anusia gdzie Ty? Daj jakiś znak życia ![]() idę zrobić kawę bo nie do życia jestem ![]()
#2917 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Moniś a no u nas też tak paskudnie, dzisiaj mimo tego, że mąż mnie podwiózł troszkę i nie szłam całą drogę piechotką, to i tak nogawki mam całe mokre. Dobrze że mamy w pracy dmuchawę elektryczną to sobie teraz suszę ![]() Komunia się udała, tylko pogoda nie ![]() Czeko świetne te zakupki, a ta biała sukienusia ![]() Buziole ![]()
#2918 |
Zakorzenienie
|
Witam z wlasnego mieszkanka.....
Ciezko bylo odjezdzac od rodzicow ale czulam ze musze sobie wszystko poukladac na spokojnie. Czika zostala u nich zeby mnie przypadkiem swoim slodkim wzrokiem na spacer nie przekabacila skoro mam na zwolnieniu napisane "lezec". Podroz byla straszna jak same wiecie, deszcz, deszcz, i jeszcze raz deszcz. Ale za to w domku mnie mila niespodzianka spotkala, mezulek wysprzatal pieknie nasze male M. Wymyl podlogi, zrobil pranie i pozbieral niepotrzebne rzeczy. Czeko sukienka jest boooska. Agus podroz w takich warunkach jest okropna Paulinko podziwiam za kanapowe lezakowanie Martus a co u ciebie, tak dawno Cie nei bylo ![]() Dzasti zobacz jak masz dobrze, wieczorkiem sobie po prostu odpoczywasz ![]() Mooonik no to niezle was odcieli od swiata ![]() Malutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Aguniu zazdroszczę tej dmuchawy
![]() ![]() A ja szukałam w sobotę gumiaków ![]() ![]() ![]() A wcale się nie dziwie Twojemu mężowi, bo okropnie się jeździ w deszczu a co jak dodatkowo wieje i na ulicy woda stoi ![]() dzisiaj nocowali u nas znajomi, wracali z Niemiec i chcieli przenocować, żeby po nocy już nie jechać do siebie do Przemyśla i jak dzwonili o 23 że będą za ok 2h tak dojechali o 2.30 dopiero, mówią że połowa dróg pozalewana, objazdy itp.. Dagetku odpoczywaj i słuchaj zaleceń lekarza ![]() ![]() ja też mam nadzieję, że się skończy szybko, bo póki co prognozy nie są optymistyczne ![]()
#2920 | ||
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo
![]() Znowu cały tydzień w robocie ![]() ![]() U nas na szczęście pogoda nie tak straszna, nie pada ale jest dośc pochmurno, czasami tylko słonko pojawi się na chwilkę ![]() Współczuję Wam dziewczyny tych ulew i pozalewanych dróg itp. Cytat:
![]() Zakupki świetne, nieźle kombinujesz z tymi szmatkami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I jak tam z tatą?? Dagetku miło, że mężuś się postarał i czyściutkie mieszkanko zastałaś ![]() odpoczywaj ile wlezie ![]() Agunia fajnie, że komunia udana a pogoda ![]() ![]() Oby się poprawiła ![]() Dziewczynki przesyłam Wam kilka promyczków ode mnie ![]() ![]() A ja muszę napisac o moich butkach szaraczkach, że robią furorę tu na wyspie ![]() ![]() ![]() W sobotę byłam na zakupkach małych i kupiłąm sandałki, spodnie i stanior. A jak przymierzałam butki to zdjęłam moją granatową skórkę i powiesiłam na regale z butkami, przechodziła dziewczyna i wzięła moją kurtałkę i oglądała ![]() ![]() Kobitki napijecie się kawusi?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Żonki
![]() Dziękuję za kciuki za tatę i Dawidka ![]() ![]() ![]() Daget ![]() ![]()
#2922 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Izazusia mieszka w Raciborzu czy w Obornikach?
Właśnie przeczytałam, że Raciborzu zarządzono ewakuację ![]()
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mam nadzieję że jednak jest u siebie w Obornikach....
![]() |
#2925 | |||||||
Zadomowienie
|
![]()
HEJ MYSZECZKI
Cytat:
Ja jeszcze swojej nie odzyskałam, bo dopiero teraz na uczelnie pojadę. ![]() Jak tam winka posmakowałaś? Dziękuje -odnośnie żakietu i bucików. ![]() Cytat:
![]() Odpoczywaj Słonko. ![]() A dla męża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cudna sukienka... ![]() GRATKI zaliczonej pracy SŁonko. ![]() Cytat:
A u rodziców już i tak nie daje sie przejść do drogi, jedynie polem. ![]() Cytat:
malutka zdrówka dla naszego przystojniaka Dawidka. Dziękuje za życzenie nam dobrej pogody. ![]() kasienko śliczna sukienka ... ![]() Komunia udała sie super, przed 23 bylismy w domu, ale jechało się kiepsko. W Komunię ranopadało, ale potem sie wypogodziło i było ciepło i załozyłam sobie pod żakiecik sweterek, żebym nie zmarzła w kościele, a było mi za gorąco. Inne kobiety to przyszły na krótki rękaw, mimo, że wiaterek jednak był chłodny. Wszystko fajnie, chrześniaka roznosiło taki był szczęśliwy..heh. ![]() Co to sie wyprawia na tym świecie, to ja nie mam pojęcia. Niedawno katastrofa samolotowa, teraz zalania..koszmar jakiś. Prognozy pogody przerażają... Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-05-18 o 13:50 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Izuś u nas na komunii padało cały dzień, niestety. Chrześniak dostał od nas rower i widziałam, że i jego i inne dzieci nosiło, żeby na nim pojeździć, ale nie dało rady. Podejrzewam że do tej pory rower na dworze nie wypróbowany patrząc za okno co się dzieje...
U nas mało co nie wylała jedna taka mała rzeczka płynąca przez centrum, na szczęście nic się nie stało, chociaż niewiele brakło. Ale to, co się dzieje w okolicach to jakiś koszmar jest. Niech się ta pogoda w końcu poprawi...
#2927 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Oby gorzej nie było...bo zapowiadają jeszcze opady..a i tak już wiele szkód i ogromnych strat jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Wtajemniczenie
|
Witam Słonka
![]() Wróciłam z Opola-bylismy z ciocią w szpitalu. Na szczeście tomograf nie wykazał odchyleń !!! Ale obsługa!!! MASAKRA!!!!! Przyjechaliśmy z ciocią o godz 6.40. Była pierwsza , lekarka co nas przyjmowała opieprzyła nas co tak późno jesteśmy . Tłumacze kobiecie że dzwoniłam a oni kazali nam przyjechac w dzień parzysty a ta do mnie-normalnie tak ale nie z takim rozpoznaniem. Rozpoznianie napisane po łacinie no ale ja mam być alfą i omegą. Moja ciocia ma 1 grupe inwalidzką po dziecięcym porażeniu mózgowym i dobrze ze z nia byłam. Szpital Specjalistycznya obraz nędzy i rozpaczy-pomijam remont-drabiny, wiertarki, wiszące kable ale obsługa!!! PO konsultacji tomograf o 8.10 ciocie mi zabrali na wózku a przychodzi pielęgniarka i pyta gdzie ciocia to mówię ze ja zabrali. A ta do mnie...a dali jej kontrast??? ![]() Ciocia wróciła kazali nam wejść do sali z izby przyjęć. Dali kroplówkę z solą fizjologiczną. W międzyczasie jedna z pacjentek zaczęła wymiotowac i próbowała wyjść z łóżka (oddzial neurologiczny) więc poszłam powiedzieć tym pielęgniarkom. Przyszła jedna rzuciła na to lignine i poszła (!!!) po 20 minutach ktoś to posprzatal. Kobieta poprosiła o wodę-pielegniara przyniosła i poszła. W międzyczasie babka znów zaczeła zwracać wiec poszłam znowu ale nikt nie przylazł. A jak przyszła to po prostu ominęła kałuże i jak gdyby nigdy nic pyta babki czy lepiej się czuje. ![]() ![]() Potem ta biedna babka poprosiła o wode praktykantke a ta odwróciła się na pięcie i poszła. Więc ja zapytalam czy moge jej dac wody. No i jej podałam. I tak kilka razy. Cioci w międzyczasie skonczyła się kroplówka wiec poszłam poszukać babki która by ja zwinęła. Zrobila i poszła. Potem babci jednej tez sie skonczyła i jednemu panu i poprosili bym kogoś znalazła. A co jakby sie komuś w żyłe powietrze wpuściło??? No katastrofa-personel w tym czasie pił herbate w rejestracji. Prócz tego na korytarzu przy izbie przywozili ludzi karetkami, wyładowywali ich przywiązanych pasami do łóżek i jeden z takich panów tak z półtorej godziny tam leżał i darł się wniebogłosy a lekarze i pielęgniarki przechodzili obojetnie. Wynik dostaliśmy o 11.30 i z ulgą wzięlismy wszystko i fruu do Kluczborka. Ciocia mogła tam zostać na oddziale ale sie na szczescie okazało ze podejrzenie było mylne ![]() ZERO PODWYŻEK DLA TAKIEJ SŁUZBY ZDROWIA. Mówię Wam to ja-córka pielęgniarki !!! Co do powodzi w Raciborzu. Moja mama pracuje przy poradni będącej na Płoni-czyli jednej z zalanych dzielnic. poza tym głównie pacjenci sa z Obory i Ostroga kolejnych dwóch "ewakuowanych". Gadałam z mamą dziś ok 13 i 15 godziny i powiem tak: ewakuowali tych, których chcieli nie jest jeszcze tak źle. Pod wiaduktem na tamte rejony mama przejechała rowerem choć powiedziała że trochę wody było. Odra rozlała się z kanału Ulga na pola. odcięta jest Nędza-miejscowość obok Raciborza. Moja mama jako pielęgniarka środowiskowa ma wielu znajomych z zalanych dzielnic i póki co wszyscy są w domu. W 1997 roku mama pływała na amfibii i udzielała pomocy . Namawial ludzi by opuszczali chałupy. Jej długoletni pacjent był zabierany z dachu domu przez helikopter-podróżował w takich "majtach na sznurku" jak to stwierdził i potem powiedział mamie że dwie wojny przezył a czegoś takiego w koszmarach nie śnił... Ogólnie dawni powodzianie są bladzi ze strachu choć wielu po 97 r sie ubezpieczyło...
#2929 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wklejam Wam moje zakupki ![]() 1. turkusowa bluzeczka z Orsay'a za 29,90 zł 2. biała bluzeczka z Camaieu za 34,90 zł 3. żółta bluzeczka z Orsay'a za 39,90 zł 4. fioletowa bluzeczka z Orsay'a za 29,90 zł 5. bladoróżowe spodnie 7/8 z Camaieu za 69,90 zł 6. brązowy sweterek z Camaieu za 59,90 zł Izka ![]() ![]() Izuś ja już lepiej się nie wypowiadam na temat naszej służby zdrowia ![]() ![]()
#2930 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że z cioci wynikiem jest dobrze i na jej szczęście nie została tam. Odnośnie zalania, to strach patrzeć co sie dzieje.. Cytat:
![]() ![]() No nie mów..a co tam obiłam w Twoim śnie? ![]() mooonik wracaj! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zalałam sobie w pracy laptopa wodą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że z tatą ok ![]() Izazusia najważniejsze, że z ciocią wszystko dobrze ![]() a służba zdrowia - brak komentarza Miłych snów laski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Czekoladka79 piękna ta Twoja sukienka ![]() Dagetku - dobrze zrobiłaś zostawiając Czikę u mamy ![]() ![]() Mooonik - jak tam u Was sytuacja?? Podobno pod Wawelem ulice zalane ![]() Malutka - cieszę się bardzo, że tata okazał się zdrów jak ryba ![]() ![]() ![]() ![]() Izulek i Agunia - widzę, że nastrój komuniowy Wam dopisał ![]() Izazusia - brak słów, bo i tak niczego nie zmienimy, są ludzie i taborety ![]() u mnie bez zmian ![]() ![]() moje nowe buty obtarły mi pięty ![]() ![]() ![]() dobra lecę do pracy, a Wam miłego i słonecznego dnia życzę ![]()
![]() |
#2933 |
Wtajemniczenie
|
Iza ja Ci powiem jedno- różne sytuacje widziałam. kiedys w Gliwicach po imprezie kolezanka doznała kontuzji nogi więc rano pojechałyśmy na Izbę do szpitala a ortopeda nas pyta dlaczego nie pojechałyśmy do Raciborza skoro tam jesteśmy zapisani!!! Anię zapakowali w gips i tyle. już sobie wyobrażam jak jadę do R-rza 50km autobusem a potem stamtąd do szpitala na drugi koniec miasta...
Wiecie ja rozumiem-brak kasy itp ale brak ludzkich odruchów??? Moja mama to jest ostra babka. Szczera az do bólu ale pacjenci ją lubią. Jak odeszła na emeryturę to zawiązali komitet protestacyjny że innej środowiskowej nie wpuszczą - to często byli pacjeni po 80 bedący pod jej opieką ok 15 lat). Czasem mama kogos opieprzyła -sama słyszałam jak np o 5.00 zadzwonil do nas do domu jej pacjent i zapytał czy mama nie wie na która jest poranna msza w kościele Paschalisa bo on zapomniał (mieszka naprzeciw tego kościoła). No ale jak mama moze to pomaga-szuka tańszych aptek żeby im leki wykupić itp. No ale jak mozna przyjmowac pacjentów w tragicznych warunkach (brak wody, porzygana podłoga)... A te praktykantki przechodziły obok i udawały ze nie widza. Dobra-dość o tym to bez sensu Malutka-ciuszki fajne-praktycznie w każdym z nich bym się dobrze czuła ![]() ![]() Dzasta -ty nas nie zanudzasz-pisz do woli ![]() ![]() Moonik- zapomniałam wcześniej-dzięki za troskę ![]() U Was też nie za różowo. Usciśle że moi rodzice mieszkają w centrum Raciborza-w dzielnicy gdzie woda na pewno nie dojdzie. Tzn jakby doszła reszta miasta musiałaby być zatopiona jak titanic ![]()
#2934 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Izuś nie zazdroszczę przygód ze służbą zdrowia... Malutka super ciuszki ![]() Co do powodzi, to w wielu miastach sytuacja wygląda koszmarnie. Moje miasto rodzinne też zagrożone, ale na szczęście dla nas ta strona, po której moi rodzicie nie mieszkają. Z tym, że w tamtej części ludzie mają nieciekawą sytuację, bo domy są pobudowane tak, że dachy są na równi z wałami. Jak wały puszczą, to będzie po domach... Albo jak woda się przeleje, bo jak się okazuje, wały są mocne, ale za niskie, w 97 roku jakoś się udało, ale teraz fala wyższa. Współczuje tym ludziom, nawet sobie nie wyobrażam, co oni muszą teraz przeżywać.
#2935 | |||
Zadomowienie
|
![]()
HEJ PEREŁKI
Cytat:
Cytat:
Co tam męczą mdłości dalej? Nie zanudzasz Słonko. ![]() A do butków to podpiętki zamontuj i będzie git... ![]() Cytat:
aguniu to jest racja, że dopóki człowieka nie spotka taka sytuacja, to nawet nie jest w stanie sobie wyobrazić co oni czują. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
Czesc Robaczki....
Jakos ostatnio nie mam weny - nic dziwnego kiedy za oknem widzimy ciagle deszcz - najgorsze jest to ze ledwo wstaje rano - budzik dzwoni po kilka razy a ja dalej nieprzytomna jestem... Dobrze ze mam jakies atrakcje wiec w koncu nie jest nudno... Wczoraj z mezem i mama w deszczu pompowalismy wode ze studni i zabezpieczalismy to i owo przed woda. Plaszczyk mialam mokrusienki.... Najwazniejsze ze moje butki sie sprawdzily i nie przemokly a latalam w ich po kaluzach i blocie - nawet raz mnie zassalo ![]() Och gdzie te slonce?! ![]() ![]() ![]() Piesek zdrowy, jeszcze ja czeka zabieg sciagania kamienia w piatek i to wszystko. Trzymajcie za nas kciukaski bo troche sie boje bo to jej pierwszy raz ![]() Trzymam kciuki za wszystkich zagrozonych wielka woda ![]() P.S Idziemy sie dzis troche odstresowac do kina na Robin Hood'a ![]() Edit: Mooonik widzialam wlasnie relacje z Krk, jak teraz u Ciebie? ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-05-19 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Witam laski
![]() Piszę z pożyczonego lapka od fryzjerki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz kupujemy nowy sprzęcior do solarium a mianowicie maszynę wyszczuplającą Vacu Well, może coś o tym słyszałyscie, bo to dość popularne teraz jest ![]() ![]() Dzasta bardzo fajne butki, szukam cos podobnego właśnie ![]() Soffi kciuki za psiaka ![]() Izka co ja z woda robiłam? poprostu źle odstawiłam kubeczek i się trochę wylało na klawiaturę ![]() ![]() Pochwalę się moimi butkami ![]() ![]() Załącznik 3121279 Załącznik 3121288 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mooni jest ok, woda nie sięga...po prostu zalatana jest. Cytat:
![]() Czyli jednak lapka nie da sie uratować...współczuję. A maszyna zapowiada się niezłym zainteresowaniem, ale ja tam nie wiem czy bym skorzystała... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Sofciu mnie ta pogoda też już dobija... Nawet weny za bardzo nie mam do pisania.
Za to pochwalę się dzisiejszymi nabytkami ![]() 1. Bluzka kupiona za całe 15 zeta ![]() 2. Biżu, którą miałam kupić a w końcu dostałam za free ![]()
#2940 |
Zakorzenienie
|
Izka no Tobie nie trzeba wyszczuplenia
![]() a maszyna to działa tak - maszeruje się w takiej bieżni pod cisnieniem i to spala tłuszczyk i odchudza, likwiduje cellulit ![]() Agunia biżu sliczna ![]() Któraś ma ochotę na kawcię?? Piję właśnie drugą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.