|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Anulka anulka nieee, serio?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Caro myslalam o Tobie.... ![]()
#2912 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Caro i Kuro..... ![]() fajnie ![]()
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Kuro taaa
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- też macie takie durne odnośniki z tekstu ![]() Ma któraś z was dzienniczek maluszka?
#2914 |
Wtajemniczenie
|
Mell to jutro idziemy dobra
![]() fajnie, Caro wymyslila ![]() Caro przeciez mowie ze myslalam o Tobie i tak sie zamyslilam ze nic nie napisalam ![]() biedny Michas mama mu kupila ogrodek ktory na niego w kazdej chwili moze poleciec... swoja droga bez sensu ze takie zabawki sprzedaja ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Ide robic mezowi bułki a pozniej sie przytulic ![]() dobrejnocy !
#2915 |
Wtajemniczenie
|
#2916 |
Zakorzenienie
|
a co to znaczy zrobić mężowi bułki
![]() posexić się, loda zrobić to ja wiem ale bułki zboczona ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- lipcowo sierpniowe mamy prawie odgapiły tytuł wątku ![]()
#2917 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie mi. Kupiłam Ninulce komplet śliniaków ale dwa pierwsze zdjęcia mi się nie wyświetlają i nie mogę wybrać który chcę konkretnie komplet. Jak u was się otwierają to weźcie je skopiujcie i wklejcie mi pisząc który jest pierwszy komplet, a który drugi.....
http://allegro.pl/show_item.php?item=815322163 |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
CInka musi być jakiś bład w zdjęciu bo ja też nie mam nic.
Poproś zeby Ci sprzedający wysłał te zdjęcia i oznaczył
#2919 |
Raczkowanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Aguśka nazywa sie to przyrząd gimnastyczny fisher price
![]() Cisuniowa to zakupy udane bedzie mogła córcia przebierac w rajstopkach ![]() Dzolana odnośnie skoczka to ![]() Kuroikaze czekaolada mniamciu mniamciu Zboczeńce jedne dziewczyna jeść robi chłopu żeby miał siłę się seksić a wy sie dopatrujecie niewiadomo czego Edytowane przez Anja1986 Czas edycji: 2009-11-15 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
Częśc druga moich zaległości,a co posiedze troche i poodpisuje wam, żebyście nie czuły się ignorowane
![]() ![]() Haruno - no to serio trafił Ci się pradziwy brylant, nie znacie sie długo ale tyle o sobie juz wiecie. Wiesz jak to mówią że jak facet traktuje swoja mamę tak i swoja kobietę więc super, ja tez mam nawet ok Tż, ale my juz jesteśmy razem ładnych pare lat, ale pomaga mi bardzo gotowanie, sprzątanie to dla niego nie problem. Tak że fajnie sie czyta że jest tak pieknie u was ![]() esti - mój krasnalek tez wczoraj jadł "Domowe ragout z indykiem", ale nie wykupkał się jeszcze po tych dużych kawałkach i te grudki tez nie były dla niego problemem, wszystkożerny chłopeczek. Bercia - Carolajna - mój jest jakich dziwny bo on nie stawia prosto nożek tylko zgina, ma jak z waty ale jak chce go przebrac albo cos to prosty jak kij, będę w środe na szczepieniu to zapytam pediatry co to z naszymi maluchami jest. A to za karę ![]() ![]() iwciag - i jak sytuacja Tż w pracy? ania - kurcze patrze co to za lusesita z takim avatarkiem a to ty ![]() ![]() ![]() ![]() poiglocik - no ja ta dupeczke też u Ciebie widziałam, masakra u nas na szczeście ludzie się bardziej widza niz tam ![]() anulka anulka - takie stroje świętego mikołaja są tez w TESCO ale kurcze nie pamiętam po ile. Gratulujemy kolejnego zabka ![]() ![]() madzia - i jak po romantycznej kolacyjce? Illbanka - no to nasi synowie nie chcą prędko chodzic i Carolajny ![]() ![]() ![]() pakusia - ale boski reniferek ![]() ![]() ![]() ursull - butki ładne ale Milusia piękniejsza ![]() aljaka - ![]() Eve - najważniejsze że waga spada i cm. ubywa ![]() ![]() blondynkapoznan - na szczęscie macie juz po szczepieniu juz teraz nie będa nam kłuc tak czesto szkrabków. dzolana - i co z mężem? kolejna która kocha swoja teściową ![]() ![]() kuroikaze - ale z Ciebie zdolniacha ![]() ![]() ![]() Kathi - a jak tam postepy Gabi? siedzi sama? stoi sztywno? pewnie szalejesz po sklepach w Wiedniu i obkupujesz królewne jak to było na poczekalni ![]() Agusia - hmmm.... tz ledwo żywy wraca wlasnie do Austri, be ze mnie żonka ![]() ![]() Niebawem ostatnia częśc ale jeszcze mam kilka stron do przeczytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chcesz coś z tego Avonu? Mała poprawka - zamówienia przyjmuję do 21 listopada |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Marika no tak, mój ma to samo, przy przebieraniu, zabawie prostuje a jak go chcę tk postawić to nie ma bata żeby je wyprostował.
Cinusiowa mam kilka rzeczy ale nie chce mi się spisać tego ![]() Zaraz siąde i pospisuje
#2923 |
Raczkowanie
|
Moja Julka tez nie prostuje nóg jak dotyka do podłoża tylk ugina
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czy ktoś mi pomoże z tym skoczkiem plisss ![]()
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Ja jak postawie moją Ninkę to stoi sztywno aż jej się kolanka marszczą
![]() A jak ją postawię sobie na nogach jak siedzę, to zaczyna wędrować nimi po mnie do góry jakby po drabinie wchodziła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
dzolana z tego co się orientuje to żadna z mamuś nie posiada takowego, ale wg mnie jeśłi masz tyle pieniążków to zabawka super
![]()
#2927 |
Zakorzenienie
|
Caro Ty mnie zaraz z ilością postów dogonisz....
![]() Za to powinnaś dostać bęcki jak Ci w Twoim avatarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. masz odpowiedź... Aguśka= Carolajna= seks w małej mieścinie...
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
siostra dojechala... siedzimy i sie nagadac nie mozemy
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2930 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item774645714_...odel_2009.html Kuroikaze coś Ci maiłam napisać i ...też zapomniałam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
Dziewuchy!
W REALU tanio: - pajac Snoopy- 15 zł - body 2-pak- 10,99 zł - chusteczki nawilzajace TIP (lłdnie pachną)- 3,99 - spodnie dresowe- 6,99 zł - t-shirt nimowlęcy- ok. 6 zł (różowe, niebieskie i białe z Kubusiem Puchatkiem) Pozdrawiam Narrra spadam Nie ma za co Do przeczytania!
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piłaś? ![]() Cinka bo ja szybciol jestem ![]() zaraz ci wyśle na pw zamówienie ale! niekiedy nie widać dobrze nr produktów i musimy się jakoś zgadać co do niektórych rzeczy ![]()
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Pakusia a w czym problem żeby nie zamówić....? One przyjdą mi około 30 listopada i wtedy mogę Ci je wysłać... Więc to różnica 3 dni raptem od tego jak poprzednio daty podałam. Mówiłaś, że będziesz wtedy w PL. No ale jak chcesz
![]() Caro to na GG się zgadamy Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-15 o 21:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
Rozeznanie
|
hello
![]() Cytat:
OBY! ![]() (ale watpie..) Ciusiowa u mnie to samo...z kosciolem...wstyd- lenistwo bierze gore.. i jest dokladnie tak jak mowisz-niedziela po kosciele-jest taka radosna,swiateczna..a tak to duzo mniej.. musze nad tym popracowac,tylko od nas nasza parafia jest dosc daleko,godz.-1,5drogi metrem..a z malym dzieckiem.. ![]() i dokldnie ja mam tak samo ,jesli chodzi o spedzanie wolnego czasu ze znajomymi ![]() nie w glowie mi chuczne imprezy zakrapiane co weekend alkoholem ![]() raczej cos z klimatem.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() urull & Eve-ja tez "kiedys"palilam..ok.7lat, na moje urodziny(sierpien) poszlam do apteki po plasterki(za darmoche,wiec co mi szkodzilo sprobowac-a noz) Meczylo mnie to,ze w moim towarzystwie tylko ja palilam,w pracy tez niemozna bylo,no chyba ze przerwe chcialo sie poswiecic na fajeczke zamiast na odpoczynek,jedzenie-przestalo mnie to bawic! We wrzesniu Adam mi sie oswiadczyl ![]() Minimum rok chcialam dac sobie na oczyszczenie organizmu z nikotyny ![]() pisalam juz co wtedy sie stalo.. bylo mi cholernie ciezko ale do palenia nie wrocilam Po dwoch latach,we wrzesniu byl nasz slub,zaraz potem ciaza,wiec tego sierpnia minelo juz 3 latka jak nie pale ![]() ![]() i jest mi z tym cudownie! po rzuceniu palenia przytylam z 49 do 65kg ![]() ![]() ale nie martwie sie tym jakos specjalnie,po karmieniu wezme sie za siebie ![]() Jesli zas,chodzi o Polonie ...duzo by gadac... Doswiadczenia mamy rozne... ale sa tez i dobre,jak wspomnialam spotkalismy na swej drodze wspanialych ludzi,ktorzy bardzo nam pomogli(na samym poczatku) i nigdy tego nie zapomnimy!dlatego tez ja nie chce generalizowac! w sumie Polonia to tez i my!wiec takie "psioczenie"to tak jakby troche o sobie sie mowilo.. trzeba dawac dobry przyklad..jeden ,drugi ,trzeci i moze nie bedzie ich wiele ale zawsze cos! czy my tak naprawde jestesmy swieci? nie mamy sobie nic do zarzucenia?? owszem staramy sie byc dobrymi ludzmi,ale przez "gorsze"przypadki i tak o nas powiedza-zle! Swego czasu kilku osobom pomoglam(bo i mnie ktos pomogl) dostali prace..a potem tylkiem sie wypieli albo z dnia na dzien odeszli nikomu nic nie mowiac!wstydzialam sie...To do mnie mieli pretensje co to za ludzie byli?!badz tu dobrym ![]() ale ja wiem,ze mam miekkie serducho i tak bym to zrobila jeszcze raz i drugi.. potem zalowala.. Teraz jestem troche ostrozniejsza ,mniej ufna(ile razy mozna dostawac po p..pie?) ale staram sie raczej pozytywnie myslec o rodakach-nie wszyscy to swinie i zlodzieje,a laski "rozowe "i puste(choc takich tez nie brakuje ![]() My mamy tutaj calkiem sporo znajomych ![]() Teraz moze mniej czasu i mozliwosci ale staramy sie spotykac,jest fajnie..i nie sa to "pustaki"tylko naprawde sympatyczni ludzie. Wymienialam bym duzo przeciwienstw ...ale po co?lepiej "widziec swiat pozytywniej" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
CInka a ja znowu nie mam gadu
![]() spsułam ![]()
#2936 |
Rozeznanie
|
a wlasnie co z kaalinaa?
ktos wie?? moze chociaz zaglada tu czasem ![]() odezwij.....sieeeeeeeeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Raczkowanie
|
Dobranoc Kolorowych snów
![]()
#2939 |
Rozeznanie
|
dobranoc Dzolanko i Wam Nalogowcom
![]() ![]() zmykam i ja ![]() Tz sobie poszedl,wiec i ja ide (Agusiu-nie zameczylam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
cze Malutka
![]() a wiecie że ja się obcięłam ![]() hahaa....wyglądam jak wypłosz ![]() dobranoc dziołchy ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.