|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
całkiem ciekawy kat.3 już wypatrzyłam tam kilka kosmetyków dla siebie , to jest chyba uzależnienie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
jednak okazało się, ze w moim kompie w pracy jest zainstalowany program do tworzenia pdf
![]() tym samym zapraszam na mojego chomika "jamapi" do ściągnięcia katalogu 03/2010; nie moge podać linka niestety, bo mi go zakropkują ![]()
#2913 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie linki do kat 03!
![]() ![]() Faktycznie bardzo fajna jest ta oferta w 03, pewnie po dłuższej przerwie na coś się skuszę ![]()
#2916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak ![]() tyle że nie przychodzi.... 17 2531-2 PEDZEL DO PUDRU 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówieBrak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 17 0448-1 PORTFEL GEORGIA 1 Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać. 17 5241-5 BST ZEL/PRYSZNIC/NIEGO 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 17 5391-8 ZEL/KAPIEL.INDIVID.BLUE F/HIM 4 Produkty alternatywne to torebka na upominki (za brązowe i rózowe przychodziły srebrne) a teraz mam brak srebrnej to ciekawe co przyslą ![]() ![]() szczotki z naturalnego włosia nareszci zafakturowane ![]() a te żele pod prysznic z braków są z zestawów za 22,90..... ![]() body spray jest a ich nie ma porazka.... można dokupić w coku same żele? czy sie nie da? poczekałabym ale potrzebuje na już... chyba że odesłać te spray'e że niby ich nie chce i kupić zestawy całe w coku o ile bedą? jak to jest? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Rozeznanie
|
Mnie z katalogu 3 zainteresowały najbardziej perełki w atrakcyjnej cenie i pędzel.. Wygląda na porządny
![]() No i maska do ciała z morza martwego.. chyba sie skuszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() Wróce do tych umów. Moja liderka oczywiscie nie raczy zadzwonic. Fajnie było jak byłam początkująca to sie pytała czy nie miałam problemu z zamowieniem, że kurier dzis do mnie przyjdzie itp., ale od jakiś 4 miesiecy cisza, nic, zero telefonów. Dzis odpieram paczuszke z 17 w COK-u już się nie mogę doczekać ![]() P.S. Dziekuje bardzo za link do katalogu 3/2010 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny,
Chcialabym kupic ktoras mgielke/spray do ciala, ale nie znam ich zapachow. Ktora polecacie? Zastanawiam sie nad waniliowa albo truskawkowa, tylko czy nie sa zbyt mdle? A, i co myslicie o tym zelu pod prysznic Winter Warmth? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Waniolwej zużyłam 4 buteleczki, ale już mi się przejadła ![]() Od siebie polecam serię migdałową - zapach ciepły, otulajacy, super na zime. No ale co kto lubi ![]()
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, że to jest w pewnym sensie reklama swojej strony na chomiku, jamapi ma jakieś korzyści jak ktoś ściągnie z jej chomika katalog lub jakieś inne rzeczy ![]() dzięki dziewczyny za katalog i netto ![]() w końcu wraca mój płyn do kąpieli w netto będę musiała zrobić zapasy ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-08 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
Waniliowa pięknie pachnie ale też bardzo słodko i intensywnie (mi to odpowiada) ... jeśli nie lubisz bardzo słodkich zapachów to lepsza jest seria z jeżyną
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
BAN stały
|
![]() ![]() Powiem Wam kobitki,że mi ten katalog 3 w ogóle się nie podoba i chyba raczej moim klientkom też nie będzie ![]() ![]() Dzisiaj składam zamówienie z kat. 17 -zamówiłam m.in.pęsete (ciekawe czy będzie) , tą nową pomadkę UCR Pout i poczwórne cienie Pink Sands. W czwartek dostanę już paczkę,bo zamówiłam kurierem,także jak kogoś będzie coś interesować z w/w produktów mogę wkleić fotki Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2009-12-08 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
w krainie snu i marzeń
|
katalog 03 do ściągnięcia z chomika moniak85
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rozumiem, że to prezent tylko dla wybranych ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
Tak, dla wybranych ![]() Mam też brak tego pędzla, szalika i żeli truskawka guawa tych w tubie !!! Ładny mi powrót na życzenie klientów - chyba tylko w katalogu powrócił, bo w paczce nie bedzie żadnego. Swieczek i kadzideł tez nie ma, a tak je zachwalałam i pokazywałam wszystkim, ze mam 5 zamówionych. I wyjdę na idiotkę ![]() Miałam nadzieję, że w 17tce nie bede musiała jechać do coku, a tu takie niemiłe zaskoczenie. Postaram się tam jutro wybrać, moze coś dokupię. Swoją droga - to kolejne koszty, bo musze kolejny raz zadzwonić do avonu i wykasować braki (co jak wiecie nie jest łatwe, pewnie znów dodzwonie się za któryms razem, bo na pewno wcześniej rozłączą mnie kilka razy jak usłysze wszystkie linie zajete, a rachunek za telefon rośnie), zadzwonię tez do coku przed zamknieciem i spytam, co z tych moich braków mają, poza tym koszty dojazdu i powrotu z coku, a wcale nie mam tak blisko, no i zmarnowane ponad pół dnia... Oj, nieładnie firmo, nieładnie. Aaaa, i przy zegarku EL mam tylko weryfikacje, żadnej kwoty do zapłaty, wiec sobie poczekam pewnie do przyszłego roku... Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-12-08 o 10:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
malka nie musisz dzwonić do avonu żeby usunąć braki, jak będziesz w COKu to pani przy kasie bez problemu i szybciutko wszystko ci wykasuje
![]() kurde jak czytam te braki to aż jestem przerażona, chętnie bym nie zamawiała paczki tylko pojechała do COKu i normalnie tam wszystko kupiła ale jedna klientka zamówiła próbki, a próbek w COKu nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze czekam na parę klientek, więc pewnie w nocy dopiero wyslę zamówienie ![]()
![]() |
#2932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, wiem, ale zamawiam zaraz dla teściowej paczkę na odbiór regularny i obawiam się, że jak cos do jutra zciągną, to mi to właduja do tej paczki i tylko bedę miała potem kłopot z odbiorem, albo musiałąby mi specjalnie przesyłać to paczką z poczty, więc już wolę zadzwonić i odmówić. No własnie tez się zszokowałam brakami, nie pamietam kiedy tyle miałam w brakach rzeczy z katalogu. Martwią mnie też te srebrne torebki - oby nie dawali w zamian tych z choineczkami z zeszłego roku, bo na pewno napiszę, ze takich to ja nie chcę i czekam na srebrne. Dość przymykania oka na te ich alternatywy. Pierdołami się zajmuja typu swiatełka w necie (na dodatkek puszczają te info przez telefon, a że nie mogłam nic wcisnąć w telefonie jak lektor to mówił, to znam już te formułkę na pamięc, tyle razy ją słyszałam) zamiast zając się np. tym, żeby podczas składania zamówień wyskakiwała faktyczna wartość zamówienia, a nie wartość bez uwzględniania ofert (zawsze wyższa i wprowadzająca w bład). Juz przemilczałam srebrna torebke zamiast różowej, bo to była 1 sztuka, ale tym razem 10 już nie popuszczę jak dostane te z ubiegłego roku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanko dziewczyny czy któras z Was nie ma na zbyciu paletki cieni w kremie w fioletach z serii color trend, bo mam na nie klientkę a nie ma ich juz od katalogu 15/2009 i raczej juz nie będzie?
#2935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2936 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No mam COK, tak jak Ty niewiele bliżej niż 100km, dojazd z przesiadkami, wiec wcale nie tak różowo. Zresztą gdyby nie kilka błędnych informacji z infolinii, to paczkę miałabym spakowana w zeszłym tygodniu, już by była w domu i nie miałabym w niej braków, bo przed weekendem ich nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nigdy nie dzwoniłam na infolinię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oby tylko były w coku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
ja za zamówienie za 640 zł nie dostałam nic tylko ten nieszczęsny kubek jako do nowej konsultantki ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.