|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
mi chyba z tych wszystkich najbardziej podoba sie pierwsza i ostatnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Nie byłam tam nawet, bo jak przyjechałam do domu to spr.gdzie jest ten salon.
No i w Kiarze taka niezbyt miła ta dziewczyna, weszłam do tego salonu i spytała w czym pomoc to jej powiedziałam czego szukam, to spojrzała na mnie jak na jakas dziwna i juz odechciało mi sie przymiarek.... No a jesli chodzi o ten dół falbanek, to taka leciutka ta suknia i jak ja pierwsza przymierzyłam własnie w cymbleine to jeju poczułam sie tak dziwnie, kobieco, adelikatnie, ale tez tak jak z pazurem ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-01-13 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
WB(R) ![]() Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2010-01-13 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
No własnie ta Christina tez ładna i taka wyglada na wytworną, ale te falbanki dodaja uroku-ze tak napisze. Buch i co robic... Kurde wiedziałam ze tak bedzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Rozeznanie
|
Wybierz taką, w której będziesz się czuć nie tylko pięknie, ale i naturalnie.
#2917 |
Zakorzenienie
|
Musze przemyslec wszystko jeszcze. Bo na dzien dziejszy nie jestem w stanie sie okreslic.
Dzieki dziewczyny, za szczere słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
Aniu dziękuję za linka, na pewno się przyda ![]() Qdlatek ![]() Cytat:
Dołączam się do życzeń ![]() Wczoraj tak mówiłyście o wizytach duszpasterskich, ja Wam powiedziałam, że u nas ksiądz zawsze chodzi pod koniec stycznia (tak mój mąż mi powiedział), a tu taka niespodzianka, przyszedł do nas wczoraj. Byliśmy zupełnie zaskoczeni. Mój mąż wracał z pracy i spotkał sąsiadkę z góry i w ten sposób się dowiedział o wizycie księdza, nawet kropidło od niej pożyczył.
![]() |
#2919 |
Rozeznanie
|
No właśnie Justyś wybierz najlepiej taką,która jest lekka bo przecież będziesz musiała w niej wytrwać całą sierpniową noc.A po drugie to taką,w której czujesz sie piękna.Ma ona leżec i wyglądać pięknie.Nie możesz w niej czuć się jak przebrana.Ty najlepiej znasz swój styl i samą siebie więc możesz określić jaki tyl i fason sukni do ciebie pasuje
![]() ![]() Oby ten wybór nie był taki trudny ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Ja w dalszym ciągu zastanawiam sie nad wyborem sukni ![]() Ale teraz między 2 sukniami.Już wiem,że którąś z tych dwóch będe miała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
Hej.
Justys no to teraz masz rozeznanie co i ja. A i tak to jest,że się człowiekowi nagle spodoba coś,o czym wogule nie myslał ![]() W koncu nie znalazłas Emmi Mariage?? No i suklnie extra tylko za szczupłe jak dla mnie.I musze przyznac,że i falbany mi się podobają. AGUSIA533 powodzenia w nauce i dzisiejszym egzaminie ![]() mehja ja sie z tym człowiekiem nigdy nie dogadam ![]()
#2921 |
Zakorzenienie
|
Za 2 tyg.mam zjazd to moze podjade z kolezanka i pojdziemy do emmi mariage i zabacze co tam jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Justyś, ładne suknie, ja sama mam problem ze wskazaniem która najładniejsza. Ja jade w przyszłym tygodniu do kielc. już się nie mogę doczekać jak będę oglądać. muszę jeszcze raz odnaleźć tę listę salonów co wstawiałaś
![]()
#2923 |
Zakorzenienie
|
Fakt i trzeba zmienic adres w jednym salonie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Mi podobają się najbardziej te z duża ilością falbanek na dole - chyba to była agora
![]() Ale to pewnie dlatego, że moja miała dół podobny - tyle, że tych falbanek było trochę mniej ![]()
#2925 |
Rozeznanie
|
Ninuska dzięki za wsparcie mam nadzieje,że pójdzie dobrze
![]() Dla mnie też troszke za wąskie te suknie ale bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
Ja też się wybieram w nastepnym tygodniu do Kielc. A narazie w sobote do nas obczaić co i jak
![]()
#2927 |
Zakorzenienie
|
No własnie do tych naszych tez musze sie wybrac. Wtedy juz bedzie wiadomo czego sie spodziewac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wczoraj pisałam,nie wiem czy wszystkie widziały
![]() Pytałam,która piosenka waszym zdaniem jest najładniejsza na Pierwszy Taniec ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uiUftIh3Olg Podoba nam sie ta Eleni bardzo uwielbiamy takie stare piosenki ![]() Bardzo nam sie jeszcze ta podoba: http://www.youtube.com/watch?v=6KDmz...eature=related Ale jak słucham jej słów to chyba za bardzo nie pasuje na pierwszy taniec ale melodia do walca piękna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Z tych dwoch? To pierwsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Rozeznanie
|
http://moda.allegro.pl/item874801415...ekcja2010.html
Dziewczyny ja bardzo podobną mierzyłam i sie nad nią zastanawiam ![]() to jest ta pierwsza Suknia VOLANS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Rozeznanie
|
O jest ona jest identyczna znalazłam tą,którą mierzyłam w kielcach
![]() ![]() http://moda.allegro.pl/item871171175..._princess.html MODEL 3 tylko ona ma takie na ramiona spadające a ja bym miala normalny gorset i tamta jeszcze miala nabłyszczany tiul ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Góra ładna, a dół to nie moj styl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
AGUSIA pierwsza jest piekna. bardzo lubie ta piosenke. a tak wogole to chyba hormony mi szaleja bo mi sie plakac chce na tych wszystkich piosenkach
![]() druga tez ladna ale z tych dwoch pierwsza ladniejsza ja gdybym teraz miala suknie kupowac wiedzac to co wiem to zdecydowala bym sie na jakas z ramiaczkiem choc jednym albo z gorsetem sznurowanym a nie na zamek. schudlam przed slubem kiecka opadla i byla za dluga ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-01-13 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Sukienki z Ms mody to maja gumki gdzie suknia jest przypinana do ciała a potem zew.zapinanie czy sznurowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta druga jest strasznie smutna ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za opinie na temat piosenek
![]() No my już prawie na 100% jestesmy zdecydowani na ta Eleni-tylko w twoich dłoniach naszym zdaniem jest romantyczna i pasuje na taka okazje ![]() Gusiak ja tez sie bałam,że bedzie mi nie dobrze w takich sukniach a jak przymierzylam to od razu widze,ze tylko te szerokie wchodzą w rachube ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
AGUSIA533 własnie jestem bardzo ciekawa jak wyglada ta suknia na żywo na kims. chociaz na manekinie. nie masz moze fotek z allegro np??
http://moda.allegro.pl/item874801415...ekcja2010.html
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2010-01-13 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Rozeznanie
|
Justyś mi najbardziej podoba sie ta Agory, chociaż dla mnie mogłaby mieć troszke inny dól i górę bez ramiączek, na drugim miejscu model Christina
![]() Agusia z tych co pokazałaś pierwsza ładniejsza dla mnie, choc to nie moj styl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.