Polish Next Top Model ..? ;) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 12:43   #2911
MariannaB
Raczkowanie

GG do MariannaB
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

ja myślę, że wygra Ola ,bo nie jest skrajna ,przez cały program jest taka sama ,nie robi scen ,stara się , nie wywyższa i przez to zyska sympatię ,Paulina - nawet jeśli wejdzie do finału to każdy będzie mieć za złe to jej jęczenie , Ania - będziemy pamiętać te jej kutnie z dziewczynami i użalanie do kamery, Kasia -zbyt pewna siebie ,trochę zadufana ,nie lubimy tego a tak bdw. nie dziwcie się ,że jest obyta jak jest tyle lat w tej branży ,miała okazje się przystosować ^^ a Weronika to dla mnie pewniak ,że nie będzie jej w finale

MariannaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:45   #2912
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Żenujące jest opieranie siebie na malym miasteczku ,biedzie,kompleksach.
Brak podstaw angielskiego u 19 latki ,no sorry ale co robila przez ostatnie 10 lat ?
dokąd chce sie wyrwac z swojej wsi bez jezyka obcego .jak chce robic karierę ?przez łóżko?tez trzeba władac jezykiem obcym
Najlepiej francuskim Padłam po tym komentarzu

Ale zgadzam się. Gdzie taka sierota Polina () do świata mody? Rozpłacze się na sesji z modelem, bo ją chłopak rzucił??? Bo się wstydzi bo ma ojca alkoholika. Kogo to obchodzi. Gdyby mimo tych przeciwności na sesjach i zadaniach byłaby profesjonalna to lubiłabym ją.

Kibicuję Kasi, Oli i Weronice. Weronice tylko za to, że ją lubię, jest taka słodka, wesoła, spontaniczna Jakoś jej na wybiegach nie widzę

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2010-11-18 o 12:47 Powód: dopisek
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:48   #2913
yousuck
Rozeznanie

A mnie wydawało się, że to nie zaangażowanie i brak skromności denerwuje u Kaśki, a jej sposób bycia i mówienia rodem ze szkolnej akademii
Wiem, że na głos czasami nie da się wiele poradzić, ale wg mnie Smolińska się 'spina' przed kamerą, chce za wszelką cenę wypaść jak najlepiej i to aż boli sądzę że Olę można byłoby prędzej nazwać 'osobowością', bo nawet ta jej nieśmiałość jest intrygująca.

Aaa, i Korwin-Piotrkowska też mnie irytuje uważam ten wczorajszy gest względem Weroniki za trochę żałosny dla dziennikarki, która po wszystkich w Maglu Towarzyskim jedzie równo, a wychwala pod niebiosa niepozorną, niedoświadczoną modelkę. Jeśli tak mają wyglądać przyszłe gwiazdy ekranu, to ja wyrzucam TV przez okno
Stary 2010-11-18, 13:06   #2914
tilel
Raczkowanie

A na Pudelku Kasia jest przebiegłą osobą!
http://www.pudelek.pl/artykul/28550/...ebiegla_osoba/

i zgadzam się z komentarzem pod tym artykułem

Cytat:
paulina jest jeszcze bardzo niedojrzała i niepewna. nie będę mówić o tym czy jest inteligentna czy nie, bo jej nie znam - wrażenie robi kiepskie. za to jest ładna, szczupła, fotogeniczna - nadaje się. z Kasia jest na odwrót - jest zdeterminowana, doskonale wie czego chce i wie jak to osiągnąć, nadawać się nadaję, ale nie powala na kolana. jej mimika nie jest zbyt bogata.
chociaż Polina jak się nie weźmie do roboty to nawet jakby wygrała program to zginie w tym świecie... tam się trzeba rozpychać na lewo i prawo, a póki co to ona by się zgodziła nawet na zamknięcie jej w piwnicy na miesiąc, bo i tak nie umiałaby się odezwać
tilel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:06   #2915
agnes154
Raczkowanie

Ja nawet na początku lubiłam Paulinę. Ale kiedy zaczęła jęczeć i się żalić to już nie. Ona niestety jednak będzie w trójce, gdyż widziałam jej status na facebooku. ;/
Myślę też, że te jej teksty w programie są pod publikę, a tak naprawdę jest inna. Dobra z niej aktorka. Przekonałam się też o jej "fajniutkich" tekstach po przeczytaniu jej wpisów na facebooku. Aniołkiem nie jest, a raczej cwaniarą. I potrafi zarzucić przekleństwami i głupimi tekstami.
A w w "tap madl" jęczy: "Jaka ja jestem biedna.." ;p
Inne dziewczyny w programie też mają ciężko, nie tylko ona.

Edytowane przez agnes154
Czas edycji: 2010-11-18 o 14:18
agnes154 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:24   #2916
tutmirlajt
Zadomowienie

O jaaa rzeczywiscie takie bzdury pisze ta Paulina na facebooku ze juz jej nie lubie!!!!
tutmirlajt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:26   #2917
tilel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes154 Pokaż wiadomość
Ja nawet na początku lubiłam Paulinę. Ale kiedy zaczęła jęczeć i się żalić to już nie. Ona niestety jednak będzie w trójce, gdyż widziałam jej status na facebooku. ;/
Myślę też, że te jej teksty w programie są pod publikę, a tak naprawdę jest inna. Dobra z niej aktorka. Przekonałam się też o jej "fajniutkich" tekstach po przeczytaniu jej wpisów na facebooku. Aniołkiem nie jest, a raczej cwaniarą. I potrafi zarzucić przekleństwami i głupimi tekstami.
A w w "tap madl" jęczy: "Jaka ja jestem biedna.." ;p
Inne dziewczyny w programie też mają ciężko, nie tylko ona.
z tym też może być różnie, bo wiadomo jej profil, pisze co chce, a co innego na żywo, gdzie boi się kompromitacji przed wszystkimi, że ją wyśmieją, skrytykują, a ona nie będzie umiała się bronić, ale cóż... ona po prostu boi się ludzi i ma mega zahamowania ale w końcu to taki program, wiedziała gdzie się pakuje więc teraz niech walczy ze swoimi słabościami jak chce wygrać Zobaczymy w następnym odcinku jak spróbuje wykorzystać daną jej szansę i jak powalczy o miejsce w programie... ciekawe
Stary 2010-11-18, 14:28   #2918
tutmirlajt
Zadomowienie

http://legniczanin.pl/ciekawostki/81...op-model-w-tvn

Tak sobie teraz mysle ze... Moze tvn specjalnie tej Ance takie zdjecia brzydkie robil, zeby na koniec programu bylo zaskoczenie i ( moze nagle bedzie najlepsza ku zaszemu zaskoczeniu..?)
Stary 2010-11-18, 14:33   #2919
mmandragorra
Rozeznanie

ej, ale cos jest dziwne- jest 5 dziewczynm 24 bedzie kolejsny odcinek- gdzie zostanie 4 dzieczyny, a potem jest juz 1 grudnia kiedy jest final to gdzie odcinek na odlot kolejnej?

zapraszam
mmandragorra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:34   #2920
tilel
Raczkowanie

Piszczałka startowała na miss?
Nieee noo.... dalej potwierdza się to, że te niezbyt urodziwe pchają się do takich konkursów, żeby sobie podnieść samoocenę, bo co jak co ale na miss to ona się nie nadaje. Modelka owszem, ale miss? W życiu...

A poza tym nie wiem która wczoraj w programie powiedziała że "bardziej woli sesje zdjęciowe niż kręcenie reklam i tego typu rzeczy" i wtedy sobie pomyślałam, że jej się nie dziwie, bo przecież zdjęcie wyretuszują tak, że z każdej paskudy zrobi się miss świata, a w telewizji niestety buźki wyretuszować się nie da
Stary 2010-11-18, 14:36   #2921
mmandragorra
Rozeznanie

ale to ta anka pewnie bedzie miala jakis kontrakt, w sumie ona jako jedyna ma wiecej wzrostu i wpasowywuje sie w kanon- tylko ta jej bezposredniosc i brak ogłady...ale łatwiej to nabyc niz nauczyc sie ang np

zapraszam
mmandragorra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:54   #2922
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Julkaaa777 Pokaż wiadomość
rozwaliłaś mnie tym
Lagerfeld by chyba zawału dostał na miejscu

Nie no,Ania Piszczałka troche mnie razi tym swoim,hmmm jak to nazwać, prostym zachowaniem, ale widac ze to szczere i taka naprawde jest-prosta dziewczyna . A PAulina Papierska bierze ciagle na litosc,płakanie,mowienie o biedzie,o chlopaki ktory ja rzucil.
Mnie to drazni,i jak bedzie w finale to napewno na nia nie zaglosujeA tak swoja droga,to ze telewidzowie maja wybierac top modelke jest po prostu glupie.

Kurde,ale zeby Kasi nie bylo w finale,to bym byla bardzo zaskoczona
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:58   #2923
suzie
Rozeznanie

GG do suzie Send a message via Skype™ to suzie

Osobiście jestem za Pauliną, może bierze ich trochę na litość, ale jest naprawdę bardzo nieśmiała i niepewna siebie - mam nadzieję, że tego nie udaje!

Wydaje mi się, że największe szanse ma Kasia Smolińska - jury ją lubi, poza tym ma doświadczenie...A szkoda, bo fajnie by było, gdyby wszyscy mieli równe szanse. W końcu to program dla amatorek. Mam wrażenie że Kasia nie umie wydobyć z siebie emocji - zawsze ma identyczny wyraz twarzy i chyba nie stara się go zmienić. Urodę ma śliczną, ale nie jest fair w stosunku do innych.

http://pajacyk.pl

odliczam dni do Woodstocka!
suzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 14:59   #2924
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
http://legniczanin.pl/ciekawostki/81...op-model-w-tvn

Tak sobie teraz mysle ze... Moze tvn specjalnie tej Ance takie zdjecia brzydkie robil, zeby na koniec programu bylo zaskoczenie i ( moze nagle bedzie najlepsza ku zaszemu zaskoczeniu..?)
calkiem mozliwe

Stary 2010-11-18, 15:00   #2925
suzie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Lagerfeld by chyba zawału dostał na miejscu

Nie no,Ania Piszczałka troche mnie razi tym swoim,hmmm jak to nazwać, prostym zachowaniem, ale widac ze to szczere i taka naprawde jest-prosta dziewczyna . A PAulina Papierska bierze ciagle na litosc,płakanie,mowienie o biedzie,o chlopaki ktory ja rzucil.
Mnie to drazni,i jak bedzie w finale to napewno na nia nie zaglosujeA tak swoja droga,to ze telewidzowie maja wybierac top modelke jest po prostu glupie.

Kurde,ale zeby Kasi nie bylo w finale,to bym byla bardzo zaskoczona
no właśnie...można powiedzieć, że sprawa jest przesądzona... ;(

Stary 2010-11-18, 15:00   #2926
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princess_19 Pokaż wiadomość
czy ktos ma linka do dd tvn z Beatą ?
http://dziendobrytvn.plejada.pl/25,4...sci_detal.html
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 15:01   #2927
suzie
Rozeznanie

Co do Ani -szczerze mówiąc, o tym nie pomyślałam! Ale ta wersja by pasowała

Stary 2010-11-18, 15:09   #2928
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
O jaaa rzeczywiscie takie bzdury pisze ta Paulina na facebooku ze juz jej nie lubie!!!!

a co pisze?

Stary 2010-11-18, 15:11   #2929
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Hej Bardzo często Was czytam ale się nie wypowiadałam.

Chciałabym wyrazić opinię o Paulinie Papierskiej. Nie podoba mi się jej wręcz histeryczne czasami wypowiedzi przed kamerą. Nie chce mieć męża alkoholika i żyć w biedzie - kto chce? Możliwe, że w jej rodzinie jest problem alkoholizmu, może ma złe doświadczenia, ale po kija cały czas wałkuje ten temat przed kamerą? Moim zdaniem nie dojrzała do roli modelki, jest zbyt hmmm... uczuciowa, może przewrażliwiona, ma 18 lat, półtorej roku temu rozstała się z chłopakiem i nadal to rozpamiętuje, życie biegnie dalej...

Co do Ani Piszczałki - zauważcie, że w jej domu jest podobny problem co u Pauliny. Mieszka razem z dziadkami, rodzicami i bratem (braćmi?). Rodzice nie pracują. Jest pewnie krucho, ale ona nie opowiada w każdym odcinku jak ciężko ma w domu, tylko raz, kiedy mogła pierwszy raz wyjść do prawdziwego SPA.
Moim zdaniem jest bardzo ładna, jak jeszcze popracuje nad twardym charakterem, to będzie z Niej super modelka Do tego, jest w typie Lagerfelda

A Beata no cóż... moim zdaniem nieatrakcyjna, brzydkie zęby, brak asymetryczności twarzy, ogólnie mi nie pasowała. Do tego nie oszukujmy się, w czasach gdy dziewczyny zaczynają kaierę w wieku 15lat, 25latka ma nikłe szanse by zaistnieć w świecie mody - moim zdaniem.

Pozdrawiam wszystkie oglądające!
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 15:14   #2930
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzie Pokaż wiadomość
no właśnie...można powiedzieć, że sprawa jest przesądzona... ;(
czyli w finale bedzie Ola,Ania i Paulina?

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

ogladam sobie na plejadzie beate w ddtvn, i korwin piotrowska mowila,ze weronika schudla 5cm w biodrach i dlatego tez ja wzieli do nastepnego odcinka

Stary 2010-11-18, 15:14   #2931
żurawinka
Zakorzenienie

Może Anię wezmą w tym Mediolanie i finał Top Model nie będzie jej już potrzebny?
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 15:15   #2932
frywolna franka
Zakorzenienie

Do słowa jej dojść nie dała. Jeśli Beata chce pracować w mediach i mieć interakcje - musi nad tym popracować...
Stary 2010-11-18, 15:29   #2933
izunia1982
Raczkowanie

[QUOTE=suzie;23317333]Osobiście jestem za Pauliną, może bierze ich trochę na litość, ale jest naprawdę bardzo nieśmiała i niepewna siebie - mam nadzieję, że tego nie udaje!

poczytaj jej facebooka, to zobaczysz jaka ona "niesmiala" ..w jednym z ostatnich wpisów cos tam jest o tym jak ona lubi cycki swojej kolezanki..raczej z niesmialoscia w dodatku na forum ogolnym nie ma to nic wspolnego, a takich kwiatków jest tam sporo
izunia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 16:17   #2934
Promyk1105
Raczkowanie

A pomyslałyście nad mozliwością manipulacji, sama nie wiem, fałszywej kreacji top-modelek?
One tam siedziały całymi dniami - z tych wszystkich godzin trzeba zmontować 45-minutowe odcinki .. wiadomo, że wtedy bardzo wiele różnych sytuacji i wypowiedzi z programu się po prostu pomija. Paulina została wykreowana na osobę, która non stop się na siebie żali - ale może wcale tak nie jest? Te jej wypowiedzi o chłopaku, biedzie zostają pokazane w każdym odcinku - nie dziwi Was to? Przecież można pokazać wiele ciekawszych wypowiedzi, a nie non stop to samo, bo nie sądzę, żeby ona 24h na dobę się użalała. Wydaje mi się, że montażyści programu, scenarzyści itp., po prostu mieli zamiar wykreować ją na taką budulę, przedstawić ją tak a nie inaczej.
Może np. Anna Piszczałka także ciągle narzeka, ale po prostu nie zostaje to pokazane w programie? Jej narzekania zostają usunięte, biedolenie wycięte? Tego nie wie nikt, bo program nie jest na żywo, a więc według mnie istnieje możliwość manipulacji ... ale to tylko moje zdanie, co nie zmienia faktu, że Paulina Papierska jest w tym momencie mega denerwująca i powinna już odpaść. Osoby nieśmiałe mają to do siebie, że potrzebują wiele czasu, żeby się otworzyć - np. po miesiącu przybywania z kimś nie są już aż tak spięte - ale przecież Papierska nie będzie najpierw się zaznajamiać przez miesiąc z fotografem, żeby potem udać się na sesję i wreszcie otworzyć, jak ona to mówi. Jej charakter po prostu nie pasuje na modelkę, zginie w tłumie, bo nie ma siły przebicia. A jej wpisami na forum bym się nie sugerowała - znam wiele nieśmiałych osób, które w Internecie są zupełnie inne tzn. dowcipne, kontrowersyjne, odważne, a w rzeczywistości najlepiej schowałyby się po stół ... coż, Internet ma to do siebie, że można w nim być kimś, kim się nie jest.
pozdrawiam i życzę miłego oglądania
Promyk1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 16:49   #2935
tutmirlajt
Zadomowienie

Tragedia. Irytowal mnie ten jej smiech kiedy to ogladalam. I to nawet strasznie.
Stary 2010-11-18, 16:50   #2936
jucha91
Raczkowanie

Najbardziej kibicuję Paulinie, chociaż wczoraj trochę mnie wkurzyła tym ciągłym płaczem. Ale z dziewczyn jest zdecydowanie najładniejsza i fajnie wychodzi na zdjęciach.

Cieszę się, że Beata odpadła Bo w ogóle mi się nie podobała.

Czekam z utęsknieniem chwili, w której z programem pożegna się Ania! Jest tak brzydka, że nawet po stylizacji przed sesją mnie nie przekonuje. Jej najlepsze zdjęcie to te, gdzie udawała faceta
Stary 2010-11-18, 16:55   #2937
tutmirlajt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jucha91 Pokaż wiadomość
Najbardziej kibicuję Paulinie, chociaż wczoraj trochę mnie wkurzyła tym ciągłym płaczem. Ale z dziewczyn jest zdecydowanie najładniejsza i fajnie wychodzi na zdjęciach.

Cieszę się, że Beata odpadła Bo w ogóle mi się nie podobała.

Czekam z utęsknieniem chwili, w której z programem pożegna się Ania! Jest tak brzydka, że nawet po stylizacji przed sesją mnie nie przekonuje. Jej najlepsze zdjęcie to te, gdzie udawała faceta :D

Bo ona nie nadaje sie na fotomodelke, ale na modelke wybiegowa- jak najbardziej!
Stary 2010-11-18, 17:12   #2938
hoppipolla
Zakorzenienie

dziewczyny tak się dziś zastanawiałam..

czy dobrze pamiętam, że Ania na castingach wspominała, że była na kontrakcie w Mediolanie, ale rozwiązała go? nie przedłużyła? ze względu na maturę
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:19   #2939
tutmirlajt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
dziewczyny tak się dziś zastanawiałam..

czy dobrze pamiętam, że Ania na castingach wspominała, że była na kontrakcie w Mediolanie, ale rozwiązała go? nie przedłużyła? ze względu na maturę
Tak, Tak bylo. Nie wiem czy ze wzg.edu na mature ale miala kontrakt jakis.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Moze byc tez tak ze Kaska Smolinska ( zakladajac ze w finale rzeczywiscie jest Piszczalka), złamie noge na wybiegu i bedzie zmuszona zrezygnowac z programu.. lub cos podobnego sie wydarzy co spowoduje ze Kaska bedzie musiala powiedziec 'rezygnuje"
Stary 2010-11-18, 17:29   #2940
nuugat
Zakorzenienie

byłam niemal pewna, że odpadnie Weronika, ale całe szczęście, że była to Beata wiem, że Weronika nie ma szans na wygranie tego programu, ale jest taka słodka i sympatyczna, bardzo ją polubiłam. na dodatek ślicznie wygląda w tej grzywce.
tylko dziwne, że w obydwóch zadaniach była tak wychwalana przez jury, a potem została nominowana do odpadnięcia. nawet Polina wcześniej była bezpieczna, przecież to jakaś paranoja.
Kasia świetnie wykonała swoje zadanie i nie wyobrażam sobie finału bez niej, tak jak wcześniej już pisałyście. chyba że sama musiałaby z jakichś powodów zrezygnować, no ale... moim zdaniem to ona powinna wygrać ten program. a nawet jeśli nie, to w finałowej trójce jak najbardziej powinna być. tak samo jak Polina kompletnie nie pasuje mi do finału. rozumiem, że nie każdy ma w życiu łatwo, nie każdy jest wygadany przy obcych i w ogóle, ale czy ktoś kazał jej się pchać do telewizji? może w finale też się rozpłacze, że jest taka biedna i w ogóle, i przez to ludzie będą na nią głosować i wygra?
poczułam sympatię do Oli. jest taka skromna, ale nie irytująca jak Polina, a jednocześnie dobra w tym, co robi, i podchodząca do tego profesjonalnie. wydaje się uczciwa, a nie tak jak niektóre dziewczyny dwulicowa, przebiegła i obgadująca za plecami.
za tydzień pewnie odpadnie Weronika, chociaż wolałabym, żeby odpadła Ania. no, ale przecież nigdy nic nie wiadomo

nuugat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości