|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Ja myślałam że będzie o 12 wiec dzielnie czekałam a jak wrociłam z toalety już bylo wiec darowałam sobie wysyłanie bo i tak było juz za pozno.
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zlikwidował mi łupież używam go półtora roku, ale teraz go zdradzam z tym szamponem do włosów blond
|
|
#2913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja z przeciwłupieżowego Naturalsa jestem bardzo niezadowolona, dopóki używałam Fructis'a, nie miałam problemu z łupieżem, a jak zaczęłam avonowski - porażka, łupież wrócił ze zdwojoną siłą |
|
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a_nnuszka a widzisz mi np. po fructisie strasznie się łupież posypał
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
A na mnie, tzn. na mój przeklęty łupież tylko Fructis działa
Przetestowałam chyba większość specyfików na rynku (nie wyłączając różnych Head&Shoulders, czy innych Nizorali, po których włosy zaczęły mi wypadać jak szalone..) i tylko Fructis dawał radę..Dawno, dawno temu (ładnych kilka lat temu) miałam jakiś Avonowski szampon, który też był całkiem niezły, pamiętam, że był w takim niebieskim opakowaniu ![]() Widać, co łupież, to obyczaj |
|
|
|
#2917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tak, to też go mam, ale nie zauważyłam żeby pogarszał sprawę (radykalnej poprawy też nie zauwazyłam), tyle że ja z łupieżem nie mam zbyt wielkiego problemu
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zawsze wysyłałam tylko hasło, więc może dlatego nigdy nic nie wygrałam
A co do szamponu, to ja mam ten z AT i mi w miarę pomógł, jak miałam mały łupież. |
|
|
|
#2919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale kij z tym.... czaiłam się a sms przyszedł prawie 12:30 i wysłałam w dodatku całe dwa bo myślałam że coś źle napisałam jak przysłali mi odp że błędna
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam kobietki idzie Wam zbieranie zamówień z kat 05 ?
Wypróbowałam SUPERWYDŁUZAJĄCY tusz do rzęs-jestem bardzo zadowolona Śmiało mogę go polecić klientką
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Widziala dzis w COKu lakier szybkoschnacy Rose Amour. Pomalowalam sobie nim paznokiec i musze przyznac, ze bardzo ladnie sie prezentuje. Taki delikatny, choc troche ciemniejszy, roz.
Jak jest z trwaloscia tych szybkoschnacych lakierow? Szczegolnie tego Rose Amour bo sie zastanawiam czy go sobie nie zamowic? |
|
|
|
#2922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od 2 klienek, ktore juz wiedza, co chca z k5, wiec jest dobrze
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Jezeli chodzi o odcien Golden Nectar to jest on bardzo podobny do odcienia Golden Peach, z tym ze ten odcien Nectar jest bardziej wpadajacy w czerwien (a wlasciwie pomarancz) a odcien Peach jest wpadajacy w roz.
|
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam żadnego zamówienia jeszcze z katalogu 5, moze dlatego ze jeszcze z 4 jutro zbieram na 3 termin.
|
|
|
|
#2925 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to normalny krem 2x40ml
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ta czarna kosmetyczka co w katalogu 7 jest w promocyjnej cenie przy zakupie kolorowki wg wymairow ma 19.5x4x10.5cm... czli dosc duza choc na zdjeciu nie wyglada na malutka. Czy ktos z prognozujaych ja zamawial i mogby sie wypowiedziec jaka jest rzecywiscie?
|
|
|
|
#2927 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Bo niedawno weszło kilka nowych odcieni tej szminki (coś też odeszło) a próbek już nie zaktualizowali.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-03-15 o 15:35 |
||
|
|
|
#2928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dostałam smsa o treści: "tu konkurs mini za mega. informujemy ze twoja odpowiedz na pytanie finałowe została zaliczona jako poprawna".
Tak więc jak myślałam - przecież sami napisali w regulaminie ze odpowiedź finałowa ma mieć taką samą formę jak te wcześniejsze, czyli odpowiedź,nr personalny,imię i nazwisko... No dobra - zobaczymy co będzie pewnie nic.. bo to już by było za dużo jak na jeden raz
|
#2930 |
|
Rozeznanie
|
A mi ten tusz wydłużający średnio pasuje bo posklejał mi rzęsy. Trochę się zawiodłam bo oczekiwałam super efektu. Teraz służy mi za tester. Ale może go jeszcze rozgryzę
|
|
|
|
#2931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
> sklejał rzęsy , te wydłużające pimpki wpadały do oka...ogólnie wyglądałam jakbym miała 3 kikuty zamiast rzęs....bleeee chyba służa mi pogrubiające bardzie np super shock...albo pelnia rzęs<gdyby tak szybko nie wysychał>
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Rozeznanie
|
Po kilku tygodniach używania bezbarwnego podkładu magix zauważyłam ze nie potrzebuje już żadnego pudru ani sypkiego, ani w kamieniu ani matującego itp. Wystarczy ta bezbarwna baza nazywająca sie w katalogu "bezbarwny podkład"
i zwykły podkład. Dzięki temu nie muszę poprawiać makijażu, bo wygląda świeżo nawet po kilku godzinach. Super jestem zadowolona z tego avonowego kosmetyku
|
#2933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez red rose Czas edycji: 2010-03-15 o 17:16 |
|
|
|
|
#2934 |
|
Rozeznanie
|
wg mnie katalog 5 im sie nie udal, tzn nie dlatego ze nie mam jeszcze zamowien bo nawet jeszcze nie rozdalam wszystkim katalogow, ale ogolnie;p taki cienki i malo cenowych hitow;d
|
|
|
|
#2935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wogole troche razem z konsultatnka narzekalysmy na Avon, ze wycofuja fajne rzeczy. Obie wspomnialysmy o serii Aqua o prefumach Night Musk, ktore jeszcze 8 lat temu tutaj byly do kupienia, a od kilku lat w Pl juz nie. Niestety ze 4 lata juz ich i tutaj nie ma. Dostalam nowy katalog wlasnie kampanie 16/2010 i nie ma serii zimowej, wiec tak sobie mysle ze i konsultatnka na formularzu zamowien tez moze jej nie miec. Jeszcze w katalogu 15/2010 byla nie w promocji, ale byla ta seria. No nic dziekuje za porady, narazie sobie ja daruje ide na KWC czytac o kremie z liposomami, bo jest w pormocji za 12,95€ a kilka lat temu juz na niego zerkalam, ale nie wyprobowalam. tylko po cholere mi ten krem? Mam ich tyle i pasuja mi to moze powinnam poczakac jak sie zapasy zmniejsza i wtedy zaszalec i tak przeciez zrobia kiedys na niego promocje... |
|
|
|
|
#2936 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2937 |
|
BAN stały
|
Mam do was szybkie pytanie...w kwestii programu lojalnościowego dla konsultantek.W katalogu 03 mialam zamowienie na 1000 zł teraz bede skaladala zamówienie w katalogu 04...Poprosze....jaka oferta mi przysługuje w tym wypadku?????
|
|
|
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny myslalam ze juz pan mi przywiozl paczke, otworzylam Patrze a to nie moja! pomylil sie heh i teraz czekam na swoją, a adresata paczki poinformowałam o zaistniałej pomyłce
ach ten zakręcony poniedziałek
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strefa konsultantki - zakładka avon club - przywileje - oferta specjalna |
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
@mataaa
Jak skorzystasz z opcji "przeszukaj ten watek" to pojawi Ci sie m.in. taka odpowiedz: Wysłana przez kasia2439 Dot.: Wszystko o Avonie - część 10 Masz możliwość zeskanować? Jesli w katalogu 3 kupiłaś za 1000 zł to w 4 katalogu możesz kupic wode in bloom za 24 zł a jesli w 4 katalogu kupiłas za 1000 zł to w 5 możesz kupic krem anew no... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

już nie pierwszy raz...

ale kij z tym.... czaiłam się a sms przyszedł prawie 12:30 i wysłałam w dodatku całe dwa bo myślałam że coś źle napisałam jak przysłali mi odp że błędna

od 2 klienek, ktore juz wiedza, co chca z k5, wiec jest dobrze 
i zwykły podkład. Dzięki temu nie muszę poprawiać makijażu, bo wygląda świeżo nawet po kilku godzinach. Super