Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-15, 12:59   #2911
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Ja myślałam że będzie o 12 wiec dzielnie czekałam a jak wrociłam z toalety już bylo wiec darowałam sobie wysyłanie bo i tak było juz za pozno.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:03   #2912
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
kurcze, znowu skarga na szampon przeciwłupieżowy, że łupież po nim większy.... już nie pierwszy raz...
ja jestem z niego zadowolona;
zlikwidował mi łupież
używam go półtora roku, ale teraz go zdradzam z tym szamponem do włosów blond

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:18   #2913
a_nnuszka
Raczkowanie

Cytat:
kurcze, znowu skarga na szampon przeciwłupieżowy, że łupież po nim większy.... już nie pierwszy raz...
A który szampon? Naturals czy AT?
Bo ja z przeciwłupieżowego Naturalsa jestem bardzo niezadowolona, dopóki używałam Fructis'a, nie miałam problemu z łupieżem, a jak zaczęłam avonowski - porażka, łupież wrócił ze zdwojoną siłą
a_nnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:23   #2914
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
A jak długo ta osoba go używała? Bo jak się ma skłonność do lupieżu to około 2-3 tygodnie trzeba dać nowemu szamponowi. Ale fakt faktem że niektóre tylko nasilają łupież

a_nnuszka a widzisz mi np. po fructisie strasznie się łupież posypał

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:40   #2915
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
przeszukałam formularze zamówień i też nie znalazłam próbki tego odcienia
Dzięki andziat
Czyli go pewnie nie ma, szkoda. Tak patrzę teraz na ilość złotych szminek i jest ich 10 odcieni, a próbek tylko 8. Szpigu - do roboty, jak to się stało, ze o dwóch zapomniano?
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:47   #2916
a_nnuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
a_nnuszka a widzisz mi np. po fructisie strasznie się łupież posypał
A na mnie, tzn. na mój przeklęty łupież tylko Fructis działa Przetestowałam chyba większość specyfików na rynku (nie wyłączając różnych Head&Shoulders, czy innych Nizorali, po których włosy zaczęły mi wypadać jak szalone..) i tylko Fructis dawał radę..
Dawno, dawno temu (ładnych kilka lat temu) miałam jakiś Avonowski szampon, który też był całkiem niezły, pamiętam, że był w takim niebieskim opakowaniu

Widać, co łupież, to obyczaj
a_nnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 13:55   #2917
kati81
Raczkowanie

Cytat:
A który szampon? Ten z serii Naturals?
Jak tak, to też go mam, ale nie zauważyłam żeby pogarszał sprawę (radykalnej poprawy też nie zauwazyłam), tyle że ja z łupieżem nie mam zbyt wielkiego problemu
Stary 2010-03-15, 14:03   #2918
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
hasło i swoje dane
A ja zawsze wysyłałam tylko hasło, więc może dlatego nigdy nic nie wygrałam Wyszłam z założenia, że skoro mają mojego maila w danych, to sobie sami poradzą z adresem...

A co do szamponu, to ja mam ten z AT i mi w miarę pomógł, jak miałam mały łupież.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:05   #2919
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Cytat:
Napisane przez 8mmadziaa8 Pokaż wiadomość
U mnie w końcu dotarło ale zmarnowałam swoje szanse wysyłając sms'a o treści jak poprzednio, z numerem i nazwiskiem grrr głupia nie zakumałam że wystarczy tylko odpowiedź
Zrobiłam identycznie ale co najciekawsze to w regulaminie tego konkursu właśnie tak powinna wyglądać odpowiedź ale kij z tym.... czaiłam się a sms przyszedł prawie 12:30 i wysłałam w dodatku całe dwa bo myślałam że coś źle napisałam jak przysłali mi odp że błędna
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:06   #2920
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Jak tam kobietki idzie Wam zbieranie zamówień z kat 05 ?

Wypróbowałam SUPERWYDŁUZAJĄCY tusz do rzęs-jestem bardzo zadowolona Śmiało mogę go polecić klientką

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:19   #2921
ololufe
Zakorzenienie

Widziala dzis w COKu lakier szybkoschnacy Rose Amour. Pomalowalam sobie nim paznokiec i musze przyznac, ze bardzo ladnie sie prezentuje. Taki delikatny, choc troche ciemniejszy, roz.

Jak jest z trwaloscia tych szybkoschnacych lakierow? Szczegolnie tego Rose Amour bo sie zastanawiam czy go sobie nie zamowic?
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:37   #2922
emza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość

Wypróbowałam SUPERWYDŁUZAJĄCY tusz do rzęs-jestem bardzo zadowolona Śmiało mogę go polecić klientką
mam juz zamowienia na 2 tusze od 2 klienek, ktore juz wiedza, co chca z k5, wiec jest dobrze

Licencjonowana Kosmetolog

Studia magisterskie:

1. Kosmetologia PUM
2. technologia chemiczna ZUT
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:46   #2923
ololufe
Zakorzenienie

Jezeli chodzi o odcien Golden Nectar to jest on bardzo podobny do odcienia Golden Peach, z tym ze ten odcien Nectar jest bardziej wpadajacy w czerwien (a wlasciwie pomarancz) a odcien Peach jest wpadajacy w roz.
Stary 2010-03-15, 15:08   #2924
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxwitchyouxxx Pokaż wiadomość

A ja nie mam żadnego zamówienia jeszcze z katalogu 5, moze dlatego ze jeszcze z 4 jutro zbieram na 3 termin.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:13   #2925
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o ten podwójny?? Jeśli tak, to w tych pudełkach kremy mają 2x40 ml.
wiadomo ile jest w tych podwojnych ale sa tez te podwojne kremy w mini wersjach 2x10ml i kolezanka chyba pytala o to bo w ht5 jest oferta specjalna w cenie 27.90 i 3 produkty zel tonik i krem i tez wlasnie sie zastanawialam czy to normalny czy mini krem bo nigdzie nie jest to napisane
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:22   #2926
ololufe
Zakorzenienie

Jest to normalny krem 2x40ml

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Ta czarna kosmetyczka co w katalogu 7 jest w promocyjnej cenie przy zakupie kolorowki wg wymairow ma 19.5x4x10.5cm... czli dosc duza choc na zdjeciu nie wyglada na malutka. Czy ktos z prognozujaych ja zamawial i mogby sie wypowiedziec jaka jest rzecywiscie?
Stary 2010-03-15, 15:34   #2927
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez a_nnuszka Pokaż wiadomość
A który szampon? Naturals czy AT?
Bo ja z przeciwłupieżowego Naturalsa jestem bardzo niezadowolona, dopóki używałam Fructis'a, nie miałam problemu z łupieżem, a jak zaczęłam avonowski - porażka, łupież wrócił ze zdwojoną siłą
Naturals
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
A jak długo ta osoba go używała? Bo jak się ma skłonność do lupieżu to około 2-3 tygodnie trzeba dać nowemu szamponowi. Ale fakt faktem że niektóre tylko nasilają łupież

nie wiem dokładnie ile, szampon dostała 2 tygodnie temu.

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Dzięki andziat
Czyli go pewnie nie ma, szkoda. Tak patrzę teraz na ilość złotych szminek i jest ich 10 odcieni, a próbek tylko 8. Szpigu - do roboty, jak to się stało, ze o dwóch zapomniano?
Bo niedawno weszło kilka nowych odcieni tej szminki (coś też odeszło) a próbek już nie zaktualizowali.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2010-03-15 o 15:35
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 15:55   #2928
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
wiadomo ile jest w tych podwojnych ale sa tez te podwojne kremy w mini wersjach 2x10ml i kolezanka chyba pytala o to bo w ht5 jest oferta specjalna w cenie 27.90 i 3 produkty zel tonik i krem i tez wlasnie sie zastanawialam czy to normalny czy mini krem bo nigdzie nie jest to napisane
W ttm zestawie jest normalny krem czyli 2x 40 ml
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:28   #2929
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Właśnie dostałam smsa o treści: "tu konkurs mini za mega. informujemy ze twoja odpowiedz na pytanie finałowe została zaliczona jako poprawna".
Tak więc jak myślałam - przecież sami napisali w regulaminie ze odpowiedź finałowa ma mieć taką samą formę jak te wcześniejsze, czyli odpowiedź,nr personalny,imię i nazwisko... No dobra - zobaczymy co będzie pewnie nic.. bo to już by było za dużo jak na jeden raz ale nadzieja umiera ostatnia
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:36   #2930
aqqA
Rozeznanie

A mi ten tusz wydłużający średnio pasuje bo posklejał mi rzęsy. Trochę się zawiodłam bo oczekiwałam super efektu. Teraz służy mi za tester. Ale może go jeszcze rozgryzę

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 16:54   #2931
mataaa
BAN stały

GG do mataaa

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
A mi ten tusz wydłużający średnio pasuje bo posklejał mi rzęsy. Trochę się zawiodłam bo oczekiwałam super efektu. Teraz służy mi za tester. Ale może go jeszcze rozgryzę
dla mnie tez nie jest rewelacyjny<był bo oddałam mamie> sklejał rzęsy , te wydłużające pimpki wpadały do oka...ogólnie wyglądałam jakbym miała 3 kikuty zamiast rzęs....bleeee chyba służa mi pogrubiające bardzie np super shock...albo pelnia rzęs<gdyby tak szybko nie wysychał>
mataaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:08   #2932
Australia
Rozeznanie

Po kilku tygodniach używania bezbarwnego podkładu magix zauważyłam ze nie potrzebuje już żadnego pudru ani sypkiego, ani w kamieniu ani matującego itp. Wystarczy ta bezbarwna baza nazywająca sie w katalogu "bezbarwny podkład" i zwykły podkład. Dzięki temu nie muszę poprawiać makijażu, bo wygląda świeżo nawet po kilku godzinach. Super jestem zadowolona z tego avonowego kosmetyku

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:11   #2933
red rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a_nnuszka Pokaż wiadomość
A na mnie, tzn. na mój przeklęty łupież tylko Fructis działa Przetestowałam chyba większość specyfików na rynku (nie wyłączając różnych Head&Shoulders, czy innych Nizorali, po których włosy zaczęły mi wypadać jak szalone..) i tylko Fructis dawał radę..
Dawno, dawno temu (ładnych kilka lat temu) miałam jakiś Avonowski szampon, który też był całkiem niezły, pamiętam, że był w takim niebieskim opakowaniu

Widać, co łupież, to obyczaj
może to nie na temat ale ja miałam podobny problem i dopiero za rada pewnej fryzjerki kupiłam taki preparat Salfazin i po nim wszystkie problemy zniknęły i mam dużo zdrowsze włosy i nie przetłuszczają się tak szybko

Edytowane przez red rose
Czas edycji: 2010-03-15 o 17:16
red rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:14   #2934
ola93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A ja nie mam żadnego zamówienia jeszcze z katalogu 5, moze dlatego ze jeszcze z 4 jutro zbieram na 3 termin.
wg mnie katalog 5 im sie nie udal, tzn nie dlatego ze nie mam jeszcze zamowien bo nawet jeszcze nie rozdalam wszystkim katalogow, ale ogolnie;p taki cienki i malo cenowych hitow;d
ola93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:22   #2935
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ale zima się już kończy
może spróbuj kremu nawilżajacego w katalogu 5 są podwójne minikremy za 9,90
nieszkodzi ja lubie tresciwsze rzeczy na wczesna wiosne, no i mieszkam w Niemczech i tutaj zamawiam, wiec pewnie dostepnosc co niektorych porduktow u mnie inaczej wyglada. Np w Pl juz dawno wycofali tonujaca pomadke u mnie caly czas jest i wspominam ja milo. W katalogu 16/2010 jest na nia promocja, mala ale jest, wiec moze sie skusze. Serum z serii botanicals czy jak mu tam podobno w Pl wycofane, a ja wlasnie z katalogu 15/2010 go zamowilam w promocji po 8€, dzis go dostalam i wieczorkiem testuje. W KWC jest jego sklad i to najlepiej wygladajacy sklad z calej serii. Dlugasny, ale mam nadzieje ze nic nie podrazni,a cera odzyska troche blasku po zimie.
Wogole troche razem z konsultatnka narzekalysmy na Avon, ze wycofuja fajne rzeczy. Obie wspomnialysmy o serii Aqua o prefumach Night Musk, ktore jeszcze 8 lat temu tutaj byly do kupienia, a od kilku lat w Pl juz nie. Niestety ze 4 lata juz ich i tutaj nie ma.
Dostalam nowy katalog wlasnie kampanie 16/2010 i nie ma serii zimowej, wiec tak sobie mysle ze i konsultatnka na formularzu zamowien tez moze jej nie miec. Jeszcze w katalogu 15/2010 byla nie w promocji, ale byla ta seria.
No nic dziekuje za porady, narazie sobie ja daruje ide na KWC czytac o kremie z liposomami, bo jest w pormocji za 12,95€ a kilka lat temu juz na niego zerkalam, ale nie wyprobowalam. tylko po cholere mi ten krem? Mam ich tyle i pasuja mi to moze powinnam poczakac jak sie zapasy zmniejsza i wtedy zaszalec i tak przeciez zrobia kiedys na niego promocje...
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:29   #2936
malka
Rozeznanie

Cytat:

Bo niedawno weszło kilka nowych odcieni tej szminki (coś też odeszło) a próbek już nie zaktualizowali.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Całe szczęście, ze zawsze uprzedzam, że zamówię próbkę pod warunkiem jej dostępności
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:37   #2937
mataaa
BAN stały

GG do mataaa

Mam do was szybkie pytanie...w kwestii programu lojalnościowego dla konsultantek.W katalogu 03 mialam zamowienie na 1000 zł teraz bede skaladala zamówienie w katalogu 04...Poprosze....jaka oferta mi przysługuje w tym wypadku?????
mataaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:38   #2938
Bla_watek
Raczkowanie

Oj dziewczyny myslalam ze juz pan mi przywiozl paczke, otworzylam Patrze a to nie moja! pomylil sie heh i teraz czekam na swoją, a adresata paczki poinformowałam o zaistniałej pomyłce ach ten zakręcony poniedziałek
Bla_watek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:55   #2939
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mataaa Pokaż wiadomość
Mam do was szybkie pytanie...w kwestii programu lojalnościowego dla konsultantek.W katalogu 03 mialam zamowienie na 1000 zł teraz bede skaladala zamówienie w katalogu 04...Poprosze....jaka oferta mi przysługuje w tym wypadku?????
tu znajdziesz odpowiedź
strefa konsultantki - zakładka avon club - przywileje - oferta specjalna
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 17:57   #2940
ololufe
Zakorzenienie

@mataaa
Jak skorzystasz z opcji "przeszukaj ten watek" to pojawi Ci sie m.in. taka odpowiedz:

Wysłana przez kasia2439

Masz możliwość zeskanować?

Jesli w katalogu 3 kupiłaś za 1000 zł to w 4 katalogu możesz kupic wode in bloom za 24 zł a jesli w 4 katalogu kupiłas za 1000 zł to w 5 możesz kupic krem anew

no...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości