|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
Cytat:
. Chyba że ma zgodę .
|
|
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś pytał o ulotkę... Robiłam w Gimp + napisy w Paint
![]() ------------ To jest dla mnie najgorszy katalog... W sumie mam tylko 123PP z czego jeszcze brakuje żelu pod prysznic za 4PP Tak źle jeszcze nie miałam Zobaczymy jak będzie w 6
|
#2913 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny.
Nie udzielałam się tu jeszcze, ale od jakiegoś czasu stale Was podczytuję. Sama nie jestem konsultantką, ale pomagam koleżance (w sumie od poprzedniego katalogu). Jak na razie to odstraszają mnie potwornie te braki. Ale ja przecież nie chciałam o tym... Mam do Was pytanko, jeśli można. Chciałam zamówić dla siebie ten krem Optimals Nutri Calm (ten ze str 81) mam suchą skórę ze skłonnością do podrażnień, czy macie o nim jakieś opinie ?? Na KWC niewiele tego, jedna opinia o kremie na dzień i dwie o kremie na noc. Warto, czy lepiej zainwestować w coś lepszego. Kurcze mam obawy, bo ostatnio kremy lubią mnie zapychać... Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie |
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
u mnie też narazie cicho z 6 kat. ale nie pisałam jeszcze smsów do klientek czy coś chcą... zrobię to po świętach, teraz wszyscy powyjeżdżali i mają ważniejsze sprawy na głowie. mam nadzieję że będzie dobrze. mam już dwie klientki na perfumy, sama trochę dla siebie będę brała
|
#2915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Tych dwóch wkładów do poradnika urody za 4,90 nie ma w poradniku?
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Braki kart stałego klienta - ja wczoraj zamawiałam i zonk. XD.
Zamówiłam za to parę mydełek i klientki dostaną po małym prezencie po świętach . Mam puder - szczerze ? jest zaje...$#%$#3. Jak mi się skończy kupie drugi. |
|
|
|
#2917 |
|
Rozeznanie
|
Czy Oriflame ma jakiś podkład mineralny albo oil fee?
Które podkłady polecacie? Zeby był lekki, matujący i długo się trzymał?
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
ja polecam urban shield. jest lekki, długo się trzyma, ale nie matuje. daje bardzo naturalny efekt. nawet moja siostra nie zorientowała się, że mam podkład na twarzy przez długi czas (dopiero kiedy zobaczyła, że się maluję uwierzyła
), ale wszystkie niedoskonałości, delikatne przebarwienia idealnie pokrywa. jedyny minus- podkreśla suchości...
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma, trzeba kupić Poradnik, Wkład 1 i Wkład 2
![]() Ale tyle nowych rzeczy się pojawiło, że powinno już być z 5 wkładów
|
#2921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skóra zdecydowanie lepiej wygląda, nie jestem już taka czerwona jak to bywało :P I się teraz zastanawiam czy by właśnie nie kupić jeszcze tego kremu na dzień
|
|
#2922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też takiego szukam. Matujący z OB matował bardzo krótko, nic prawie nie krył (przynajmniej u mnie) i ścierał się po 2 godzinach. Adaptacyjny z GG też był podobny. Dziewczyna jakaś pisała, że ujędrniający z GG dobrze kryje i matuje, ale jak na złość nie ma go w promocji katalogu Mineralny to chyba na razie jest tylko puder z GG za 55zł :/ jak dla mnie to bardzo drogo, zwłaszcza, że to puder, a nie podkład. Może kiedyś wprowadzą jakiś podkład w musie (bardzo je lubię) albo właśnie mineralny. Fajnie by było ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Mam ten puder, ten (niby) jasny odcień. Niestety jest dla mnie za ciemny... a w ciągu dnia jeszcze bardziej ciemnieje na buzi. Oczywiście matuje świetnie, ale nie używam go, bo za ciemny niestety....
|
||
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
No to wszystko wyjaśnia, ja jestem od kilku lat, pewnie brali osoby ze stażem w Oriflame ![]() Apropo podkładów Oriflame, ja używam GG Adaptacyjnego i jestem zadowolona, nie lubię mocno kryjących podkładów, więc ten sprawdza się ok. Nie zapycha, a jak coś wyskoczy to tylko odrobina korektora i już jest pięknie ![]() Póki co nawet się nie maluję, bo przechodzę kurację na twarz i cała się łuszczę, więc zostaje sam korektor ![]()
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2010-04-01 o 12:03 |
|
|
|
#2924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Raczej nic nie wyjaśnia, bo ja jestem w Oriflame niecały rok i też dostałam takiego meila, tylko nie brałam w tym udziału
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niecały rok to więcej niż 2-3 miesiące
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro ona jest konsultantką od początku września, to jest pół roku praktycznie
Ale może oni po prostu jakoś losowo to wysyłali mimo wszystko. Nie mam pojęcia Ale widzę, że mogłam wziąć w tym udział :P Szkoda, że stwierdziłam iż nie warto :P Nic, trudno ![]() Trochę mi się ruszyły zamówienia może uda się dobić do 100 punktów, bo chcę mamie sprezentować na Dzień Matki Giordani z PL Po świętach pewnie reszta zajrzy w katalog A jak nie, to trzeba będzie ładnie, delikatnie przypomnieć smsem czy coś zamawiają czy nie
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mogłaś wziąć udział, naprawdę warto. Niskim kosztem dostajesz naprawdę świetne produkty za darmo.
|
|
#2928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja chyba coś pokręciłam, bo dostałam meila 5 marca odnośnie jakiegoś projektu “on-line community”. To to samo? :P Jakąś ankietę mieli wysłać po angielsku itp. Ale skoro mówisz, że w styczniu był start, to ja już nie wiem co za meila od nich dostałam :P |
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, może szukali new members
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, szkoda że im nie odpowiedziałam na tego miela. Chociaż nie wiem jak dobrze jest z moim angielskim i czy bym sobie poradziła ![]() Chociaż nie wiem jak to jest, bo teraz doczytałam, że mieli niby wysłać meile w języku angielskim, do tych osób, które dostały te wcześniejsze meile, nie trzeba było im nic odpisywać. Tylko, że ja do tej pory nie dostałam takiego meila.. Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2010-04-01 o 13:03 |
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2932 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba wszystko przepadło, bo teraz sprawdzałam i nie ma, a wcześniej jakieś 3tyg temu usuwałam cały spam i nie sprawdzałam co tam jest. No nic, szkoda
|
|
|
|
#2933 |
|
Rozeznanie
|
Wow... fajna była ta akcja z ankietami. Szkoda, że ja się na nic takiego nie załapałam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobry patent, mam tylko nadzieję że mamusi mojej kochanej się spodoba GWG, narazie zakochana jest w Diamond Musk. ale może sie przekona.słuchajcie, nie wiedziałam że Enigma zrobi taką furorę wśród moich znajomych bardzo się wszystkim podoba a ja taka nieprzekonana do niej byłam. już mam dwie klientki jak będzie w promo
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też dostałam tego maila 5.03. Teraz w spamie nic nie mam, ale co jakiś czas wszystko usuwam. W tym momencie mam wiadomości z ostatnich 10 dni.
A z jakiego adresu powinna dojść ta ankieta? EDIT: z ciekawości zadzwoniłam na infolinię z zapytaniem o ten projekt i pani nie byłą w stanie udzielić mi żadnych informacji. Zaproponowała wysłanie maila i wtedy spróbują dociec co i jak.
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-04-01 o 14:44 |
|
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!
Oriflame zawsze stara się wychodzić naprzeciw potrzebom swoich Konsultantów i Klientów. Dlatego też wprowadziliśmy w życie nowy, ciekawy projekt: “on-line community”. Ma on na celu stworzenie 300-osobowej grupy Konsultantów, pochodzących z różnych krajów, którzy wspólnie dyskutowaliby na temat produktów i katalogów Oriflame, dzieląc się jednocześnie swoimi życiowymi doświadczeniami oraz zainteresowaniami. Wysiłek i zaangażowanie uczestników zostanie nagrodzone cennymi upominkami w postaci najlepszych produktów z oferty Oriflame. Udział w projekcie mogą wziąć osoby w wieku 18-24 lat, które płynnie posługują sie językiem angielskim. Nasz partner w projekcie, agencja Communispace, wyśle do każdego z Was oddzielny e-mail w języku angielskim. Znajdziecie w nim krótką ankietę kwalifikacyjną, którą należy wypełnić, aby zostać zaproszonym do projektu. Tym mailem chcę potwierdzić, że projekt “on-line community” jest inicjatywą autorstwa Oriflame i jednocześnie zachęcić Was do wzięcia w nim udziału. Z góry dziękuję za współpracę i mam nadzieję, że nasz nowy projekt będzie dla Was interesującym doświadczeniem! Pozdrawiam serdecznie, Diana Solarz Dyrektor Marketingu Oriflame Poland 5 marca dostałam wiadomośc.. |
|
|
|
#2937 |
|
Rozeznanie
|
Też dostałam takiego maila w marcu ale później już nie otrzymałam żadnej ankiety do wypełnienia, która miałabyć niby wysłana.. :/
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Maila dostaje się z domeny communispace albo od Ashley Agbay (chyba tak). Ja już nie pamiętam jak to było, ale chyba znalazłam maila w spamie, wypełniłam i odesłałam, a potem Ashley zaprosiła mnie do udziału w projekcie
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam pierwszy raz słyszę o takim projekcie ale fajne to może być
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-04-01 o 16:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Czasami jeśli nie ma mnie w domu, przyklejam do drzwi karteczkę, żeby zostawił paczkę u sąsiada.
. Chyba że ma zgodę 
Tak źle jeszcze nie miałam

Mineralny to chyba na razie jest tylko puder z GG za 55zł :/ jak dla mnie to bardzo drogo, zwłaszcza, że to puder, a nie podkład. Może kiedyś wprowadzą jakiś podkład w musie (bardzo je lubię) albo właśnie mineralny. Fajnie by było
a w ciągu dnia jeszcze bardziej ciemnieje na buzi. Oczywiście matuje świetnie, ale nie używam go, bo za ciemny niestety....
bardzo się wszystkim podoba