|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
Kurde,a mnie już coraz mniej bolą cycki,mdłości minęły,normalnie jak bym w ciązy nie była...Chyba pójdę dziś wcześniej spac,żeby jutro było szybciej.Już się nie mogę doczekac tej wizyty!!!!
miłego wieczoru |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Jastinada, Ty za momencik zaczniesz drugi trymestr, więc to normalne, że objawy ustępują
![]()
#2915 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Jak Wam dzionek minął mi trochę na lataniu przez co się trochę zmęczyłam ![]() ![]() No i trochę chyba za bardzo przesadziłam z tym chodzeniem bo brzuch mnie zaczął pobolewać i zrobił się taki twardy a tak to mi się z Ami robiło pod koniec ciąży a nie na początku ![]() ![]()
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
|
A ja byłam przekonana jak dziś Weronisia pójdzie do lekarza to już bedzie wiedziała co jej dzidzia ma między nóżkami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się czy mówić lekarzowi o tym jak bede na wizycie mam 20.05 ale pewnie mi nie uwierzy heh ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2010-05-06 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak skończyłam 16 tygodni to to już jest II trymestr?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
miskowa to juz 2 trymest od 2 tygodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Laseczki ja na moment pożegnać się,bo jutro na Kretę lecimy (o ile wylecimy). Zamelduję się po powrocie.
Witam nowe mamusie,ale nas już dużo ![]() Luna fajnie,że się przyłączyłaś ![]() Weronisia świetne masz te fotki,zazdraszczam. Buziaki dla wszystkich i uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to wychodzi mi że będę mieć dziewuszkę ale jak patrzyłam po koleżankach co maja a mieć powinni w/g tego to wychodzi że nie do końca się sprawdza bo jednej wychodzi że powinna mieć dwie córy a ma dwóch łobuziaków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczną masz dzidzię w brzusiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
Kurcze, niby wszystkie zszywania krocza obowiązkowo robi się pod znieczuleniem, ale praktycznie to tyle dziewczyn miało na żywca.. nie wiem co o tym myśleć..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki, co do płci dzieciaczka to fajnie by bylo teraz urodzć dziewczynkę,bo chlopczyk jest ale do zplodnienia doszlo blisko owulacji wiec pewnie chlopczyk. Oby zdrowy!
![]() Wkrotce konczę 12 tydzien,ale nadal mi mdlo i jestem bardzo slaba a Wiktorek nie daje odpoczać. Co do nacinania...Rodzilam w Irlandii i nie nacinali mnie. Na szczęście nie popękalam wcale, choć i tak dlugo nie krocze bolało i czułam dyskomfort przy współżyciu oj dlugo...
#2923 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A nawiązując do imion to z pośród kilkunastu które mi sie podobały wybrałam po jednym dla córci wybrałam Martynka (mąż kategorycznie nie zgodził się na Blanke ![]() ![]() tylko tż o moim nowym wyborze nie wie bo miesiąc temu inne imiona obstawiałam więc to sie może do końca ciąży zmienić ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Spokojnej nocki Wam życzę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
wszyscy spią, a ja nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Wtajemniczenie
|
Irisin-ja z Tobą
![]() ![]() no chyba,żetak przeżywam dzisiejsze usg ![]() ![]() życzę wszystkim miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
Witajcie mamuśki
![]() Jaką macie dzisiaj pogodę. U mnie świeci piekne słoneczko i jest cieplutko. Wreonisia piękne zdjęcie. Jak ja lubię patrzeć na takie maluszki ![]() ![]() Muszę się Wam pochwalić. Wczoraj robiłam badanie genetyczne. Wyszło że mój dzidziolek jest zdrowiutki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to, że u mnie nie było widać płci, nie znaczy, że u Ciebie nie będzie. Moje dzieciątko zasłanialo się nóżkami. Jeśli twoje maleństwo dobrze będzie leżeć to jest szansa, że się dowiesz co ma między nóżkami. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też się budzę, bo mój nos szwankuje i mam trudność z oddychaniem. Do tego nera mi naparza ostro. Mąż chrapie w niebogłosy. Ale jakoś dzielnie wytrzymałam do rana ![]() Teraz lecę do pracy. A potem wpada sąsiadka na kawę, a potem ja lecę do innej koleżanki... Jest szansa, że wieczorem pojadę do szpitala z tą nerką, bo dziś już boli mnie nie tylko z przodu pod żebrem, al;e też z tyłu ![]() Miłego dzionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Raczkowanie
|
Witam porannie!
![]() mamuska003 gratuluje córci!!! Czy rzeczywiście miałaś przeczucie, że to będzie dziewczynka? Mi intuicja podpowiada, że tam w brzuszku siedzi chłopiec, ale oczywiście mogę się mylić. Tak naprawdę, to jest mi to obojętne, byleby było zdrowe!! A co do imion, to ustalone: jesli chłopiec to Staś, jeśli dziewczynka to Marysia. Nie zbyt oklepane? |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
joanna bardzo ladne imiona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie kolejy dzień leje jak z cebra ![]() GRATULUJĘ POZNANIA PŁCI ![]() ![]() Cytat:
oj nie dobrze z tą nerką ![]() ![]() Cytat:
Joanna,ja przez całą ciąże mówiłam,że chcę córeczkę,bo zdrowe musi byc-innej opcji nie biorę pod uwagę ![]() ![]() ![]() Ursull ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- No to BELA możemy wpisac pierwszą dziewczynkę na liście ![]() w rozgrywkach CHŁOPIEC vs DZIEWCZYNKA mamy 0:1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
anankee co do nacinania krocza to ja bylam nacinana, nawet o tym nie wiedzialam, dowiedzialam sie dopiero jak mnie polozna naciela bo poczulam leciutkie szarpniecie.....ale podczas porodu sie o tym nie mysli co z nami robia...mysli sie tylko o tym zeby juz urodzic i zeby juz przestalo bolec!! Zszywal mnie lekarz ktory stwierdzil ze znieczulenie juz przestalo dzialac i zszywal na zywca, pytal czy mnie to boli ale szczerze mowiac nie bolalo!! cos tam bylo czuc ale naprawde w tamtym momencie to bylo nieistotne co ze mna robia. To co cholernie bolalo skonczylo sie pare minut wczesniej
![]() Natomiast pozniej jak juz emocje opadna to krocze boli! Oj boli! siedziec źle, lezec źle, chodzic źle ale zapewne po peknieciu bylby ten sam bol....ja juz tam wolalam byc nacinana i urzezac sie z takim bolem niz urzerac sie z bolem po cesarce bo lezalam na sali z samymi dziewczynami po CC i naprawde zal mi ich bylo jak chodzily prawie na czworakach... Szwy mialam rozpuszczalne wiec sie samo zagoilo wszystko....natomiast z sexikiem jakies 3 m-ce mialam problem, nie dalo sie z powodu tej blizny, zreszta do teraz ta blizna podczas sexiku czy podczas podcierania sie w toalecie jednak jest troche odczuwalna, bynajmniej w moim przypadku...wiec nie boj sie nacinania bo naprawde da sie z tym funkcjonowac, najgorsze sa 2-3 pierwsze dni... oczywiscie mozesz wczesniej nie wyrazic zgody na nacinanie ale musisz o tym powiedziec! ale nie wiem czy pekniecie jest lepsze od naciecia ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-07 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Wtajemniczenie
|
Kurde ale widzę,że kilku z Was nie ma na liście
![]() ![]() Bo tak to chciałam zobaczyc np na kiedy tp ma Mamuska i nie zobaczyłam ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
i tu bym się trochę pokłuciła ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do twoich imion to mi się podobają. Sama chciałam nazwać tak dzieci, tylko TŻ nosem kręcił ![]() ![]() Dalej u mnie świeci słoneczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
oo mnie nie ma na liscie,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-07 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamuśka (30lat) tp 18.11.2010r. Dziewczynka Zuzia Gdzie jest ta lista ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zadomowienie
|
Witajcie! Na innym forum znalazłam taki teścik- dla nas trochę za wcześnie ale co tam, zrobić można, mi wychodzi 61 % dziewczynka ale niektóre odpowiedzi strzelałam bo nie mam nic z tych rzeczy.
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1&ope=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
eeeeee w te testy to ja nie wierze
![]() ps. Dziewczynyy klikeniecie w banerek? prooosze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Rozeznanie
|
61% na dziewczynkę
![]() Witam dziewczynki ![]() Wyniki badań ok, gin w końcu pozwolił mi brać luteinę tylko 2 razy dziennie. Polecił prenatal clasic ![]() Mdłości brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
74% na dziewczynke...ale w kilka pytan strzelalam bo nie wiedzialam co zaznaczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.