|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Zdrowiej! ;* Załamałam się, rozwiazując testy maturalne z ang. R (z precyla ściągnęłam). Kur.wa.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
jestem przerażona ustnymi..
dzisiaj robiłam podstawowy z angielskiego i takich słówek zapominam, że szok! np niepełnosprawny, syrop itp... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
hejka sklejka.
poszłam do babiszona od polaka i powiedziała, że JA NIE MUSZĘ NIC ZALICZAĆ ![]() ![]() a nie pisałam dwóch sprawdzianów, i chciałam jedną kosę poprawić ![]() ![]() więc jutro idę na ostatni sprawdzian z polskiego w moim życiu ![]() idę tylko na historię (bo muszę się dogadać z oceną ![]() ![]() wręczam zwolnienie wychowawczyni i już nie chodzę do szkoły. ach, słodko. miłego dnia Żbiczki ;* Ogłoszenia parafialne: Beata- list doszedł ;* na zdjęciu wyglądasz paskudnie. żartowałam ![]() jesteś śliczna i piękna. Idę zaraz pić herbę. Dorota - kartki doszły ;* dzięki wielkie za Stratfordowe ![]() ![]()
#2915 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Kolega z klasy się na mnie przyczaja od 2 miesięcy. Łapią go fazy i zaczyna pisać. Właśnie nadeszła ta faza. ![]() Cytat:
![]() chciałabym zobaczyć miny tych gimnazjalistów. ![]() Cytat:
A inicjały - to co, że ma takie same jak Ty? Czy to Cię w jakiś sposób godzi? Przepraszam, Justyna, ale muszę to napisać. Spróbuj się postawić w czyjejś sytuacji i dopiero oceniać. A najlepiej w ogóle nie oceniać, bo każdy inaczej odbiera różne wrażenia. Poza tym nie wszyscy mają tak idealne życie jak Ty.
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej;*
Cytat:
uu, nieźle ![]() Cytat:
Jestem właśnie na tym etapie nauki z polskiego (w domu) ![]() Ej, będę miała średnią 4.71 chyba ![]() W pierwszej klasie miałam 3.9 coś hehe. Szkoda tylko, że z tej całej średnie to g**** mam ![]() Dobra, to idę.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-04-20 o 13:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie od 3 lat się przyczaja ![]() ![]() Kiedyś było tak, że CODZIENNIE przychodził po zeszyt lub zapytać się co było zadane. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Nie, nieźle, ja nie chcę mieć chłopaka.
![]() Zresztą on zdyskwalifikowany jest, był z moją dobrą koleżanką. Cytat:
[zaraz zostanę zjechana. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-04-20 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja akurat Młodą Polskę lubię. ![]() Brawo ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też lubię, tylko baardzo dużo jest tam tych pisarzy, a ja muszę to tak szybko robić ![]() Dziękuję ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Konto usunięte
|
ja będę miała 4,0 w porywach do 4,1
![]() Najwyższa średnia jaką miałam w szkole średniej ![]() chiddy przyjdzie piękna pogoda to i nastrój się polepszy ![]() ![]() Historyk: Który jest dzisiaj? Klasa: 20. Historyk:a którego kończycie szkołę? Klasa: 30. Historyk: To co Wy tu w tej szkole jeszcze robicie??? Nie no, żeby nas nauczyciele wyganiali ze szkoły... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się tym. Pewnie różnica taka jak próbne operonu a prawdziwa matura. ![]() Cytat:
![]() Pójdę jeszcze w czwartek, może piątek. W następnym tygodniu tylko w czwartek, żeby wypadać co i jak z zakończeniem. ![]() ---- W domu cała 4 chora, tylko brat jeszcze zdrowy. ![]() Idę do książeczek. ![]()
![]() |
#2924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, Kasprowicz i inni, a jeszcze dobrze jest znać mniej więcej biografię każdego, bo jak Ci się na maturze trafi wiersz i trzeba będzie się odnieść do biografii.. ![]() Proszę. ![]() Cytat:
![]() To co Wy tam jeszcze robicie?! ![]() Cytat:
Oby. ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I umiesz tak te ich biografie ? ![]() Takiego Mickiewicza, Słowackiego czy kogoś z czasów wojny itp. to bym wiedziała, ale każdego po kolei, ratunku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
cześć Wam;*
byłam dzisiaj zrobić zdj. i wyszłam o tak > ![]() Weronika, masz mało spotykaną urodę. ![]() musiałam się pożalić. no to idę się uczyć. <jeszcze 14 dni! :-o >
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-20 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie za 4,0 i powyżej jest stypendium podobno, 180 zł. jak jutro się poprawię, to się załapię ![]() rozjechać Cię na naleśnika ![]() Cytat:
![]() dzień bobry ;* jutro mam rozmowę o pracę, o 16. trzymajcie kciuki. zapomniałam jak się pisze CV i list motywacyjny ![]() i dwa przedmioty do poprawy ![]() bajo, wieczorem zajrzę ;*
![]() |
#2928 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Gimnazjaliści w szoku, bo nie dość, że to powiedziała dyrektorka-wzór wszelakich cnót, to jeszcze o innej nauczycielce ![]() Cytat:
![]() Nasza wychowawczyni wpadła do nas na jednej lekcji w bojowym nastroju, chciała zrobić dym, bo myślała, że jest nas mało. Ale jak zobaczyła, że nie ma tylko 3 osób to mruknęła pod nosem "super" i wyszła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
Hello Wszystkim Maturzystkom
![]() Dawno się nie odzywałam, ale po prostu nie mam czasu. Ocen jeszcze nie mamy u mnie w szkole wszystkich wystawionych. Moja średnia będzie gdzieś w okolicy 4.9 - 5.0. Kupiłam sobie już strój na maturę ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie. Napiszę znowu za jakiś czas. ![]()
![]() |
#2930 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ostatnio myślałam o Tobie ![]() ![]() Cytat:
ja potrzebuję 2 fotki format 37x52 Cytat:
![]() ja też. Cytat:
![]() cześć ;*** jakoś tak dziwnie jest. kur.wa. wszystko się posypało. no ale czas leci dalej ;]. po za tym co raz częściej nachodzą mnie myśli że nie zdam ustnej z anglika ;] ,straszne. siedzę do późna i się uczę, w dzień wszystko mnie rozprasza. ehh. chce już wyjechać. zajrzę za jakiś czas. trzymajcie się Żbiki cieplutko ;**** |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
łaaa, dzwonił ktoś do mnie z numeru prywatnego, a ja nie odebrałam
![]() to pewnie w sprawie pracy ! ![]()
#2932 |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18707380]
też muszę zrobić zdjęcia. ja potrzebuję 2 fotki format 37x52 u nas nie można grać w karty ![]() jakoś tak dziwnie jest. kur.wa. wszystko się posypało. no ale czas leci dalej ;]. po za tym co raz częściej nachodzą mnie myśli że nie zdam ustnej z anglika ;] ,straszne. siedzę do późna i się uczę, w dzień wszystko mnie rozprasza. ehh. chce już wyjechać. zajrzę za jakiś czas. trzymajcie się Żbiki cieplutko ;****[/QUOTE] Cześć! ![]() Wszystko czytam i bacznie obserwuję, ale jakoś nie chcę mi się pisać. Ogólnie fajne zdania do zapamiętania z WOSu powymyślałyście;D aż sama się w to zaczęłam bawić ![]() ![]() ![]() Ja fotki już zrobiłam, u nas w karty też nie można grać, nie mam pojęcia w czym pójdę do matury, a jeszcze od tego roku zmiana procedur i nie można żadnej torebki wnieść ani do szatni, ani na salę... więc muszę kupić coś w co mi się długopis i dowód jeszcze zmieści... Ogólnie, niezbyt jest bo za 2 tyg. koniec roku, a On cały czas dla mnie niedostępny;/ nie wiem co zrobić, żebyśmy zdążyli się w ten czas zaprzyjaźnić...;/ O maturę to się tylko o WOS teraz boję, bo się z niego niezbyt uczę. Z polskiego zaczynam powtarzać od dziś - mam nadzieję ![]() ![]() Obiecuję pisać częściej.
![]() |
#2933 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo, że jak to mieszkanie na kilka-kilkadziesiąt lat, to jesteś wymagająca ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czy ja powiedziałam, że godzi? ![]() Ty chyba żartujesz z tym życiem?! Co to w ogóle ma do sprawy Kaczyńskich i po drugie co Ty możesz wiedzieć o moim życiu, co? ![]() Wypowiedziałam się, co uważam o pochówku na Wawelu, to wielkie pretensje, że moje życie jest zbyt idealne? Zaj.ebiście ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-20 o 17:48 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | ||||
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() wpadam do was, chociaz mialam tego nie robic, ale mam dzis dzień jakiś... rozklapciały. czuje się jak wyr.uchany zając ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() też robię takie błędy ![]() jestem bardzo nieuważna... i tego najbardziej boję się na maturze ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18707380] jakoś tak dziwnie jest. kur.wa. wszystko się posypało. no ale czas leci dalej ;]. po za tym co raz częściej nachodzą mnie myśli że nie zdam ustnej z anglika ;] ,straszne. siedzę do późna i się uczę, w dzień wszystko mnie rozprasza. ehh. chce już wyjechać. zajrzę za jakiś czas. trzymajcie się Żbiki cieplutko ;****[/QUOTE] wszyscy mają teraz takie myśli, więc NO STRESS. pomyśl sobie, że nie Ty jedna, że to TYLKO głupie myśli - a okaże się, że wszystko super zdasz, tak czy siak będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zawsze można spokojnie porozmawiać ![]() chcialam coś powiedzieć, ale po drodze zapomniałam co ![]() aaaa.. na pewno do Chiddy (przepraszam, nie pamiętam imienia ![]() przede wszystkim to życze Ci zdrowia ![]() a tżtowe problemy - każdego nachodzą, taki kryzys, że odnosisz wrażenie, że to nie to, że nie ten tż, nie taki związek. czy się ktoś stara, czy nie - to źle. odpocznij! i nie przesadzaj z zastanawianiem się nad tym wszystkim... porozmawiaj z tżtem. Martyna (star) - może nie jest Ci przykro, bo jesteś dalej zła za to na nią. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczcie: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1..._myslisz_.html W czwartek na to jedziemy na PŁ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- przypomniałam sobie jeszcze apropo tego magnezu i kofeiny. Martyna o tym pisała. masz rację, że z czekolady, czy orzechów lepiej się przyswaja, tylko spójrz sobie jaka jest zawartość w tabletkach, a jaka w orzechach - ile trzeba by ich zjeść. poza tym, jedna ważna sprawa - to tylko witaminy czy suplementy (lecytyna, ginko biloba) - trochę czasu musi więc minąć, żeby dostrzec jakieś efekty. i to nie jest też tak, że nagle wiedza będzie do głowy wchodziła w dwie sekundy, że w ogóle samo się wszystko nauczy, bez książek ![]() ![]() ![]() to nie jest żadna amfetamina, że się geniuszami po tabletkach staniemy ![]() a szkoda bardzo ![]() ja bardzo chwalę sobie lecytynę, no i zakładam, że placebo też jest fajne ![]() a co do kofeiny - może organizm się przyzwyczaił do niej? może w kawie było jej więcej, niż w tabletkach? na mnie działa tylko tak, że nie mogę usnąć, ale zmęczona jestem owszem, i w dodatku poddenerwowana i nosi mnie (przy tych tabletkach roznych...) ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- czy tylko ja dawno nie widziałam wizażanek: plesiunia, pannafau, groszek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będą jakieś: Pokaz mody przygotowany przez studentów i pracowników wydziału Technologii Materiałowych i Wzornictwa Tekstyliów PŁ „Moda XXI wieku. Technika i technologia na wybiegu” Wywiad z ciekawa dziewczyna, absolwentka budownictwa Pokaz gry na bebnach i nie tylko… Pojedziemy, zahaczymy o Manufakturę, będzie fajnie ![]() ![]() Nie tylko Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
eeej, dziewczyny ..
![]() patrzcie, ja nie wiem co się dzieje : Majkel Martyno niech zbik Cie prowadzi xD Ja 20:10:19 żbik? xD Majkel no tak napisalem zeby ladnie bylo xD Ja ale czemu żbik? ![]() Majkel 20:12:08 nie wiem xD pierwsza mysl xD 20:12:20 a co zle jest? xD 20:12:24 moze byc rys 20:12:28 albo szpak Ja 20:12:46 może być żbik, ja lubię żbiki . 20:12:50 ![]() jaki Majki w ogóle. Ciekawe skąd mu się to wzięło :O może nas śledzi na wajzażu? ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- aaaa, i Marta ... ja nie to, że nie odebrałam specjalnie, tylko byłam away from mobile phone ![]()
#2939 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haha. ![]() Są po.piep.rzone. I gdyby nie to, że dziewczyny pocieszyły mnie, że Matura na 100% jest trudna, to bym chyba w tym momencie ryczała, a nie płakała. Cytat:
Cytat:
![]() Placebo jest fajne. ![]() --- Dobra, popłakałam sobie. Typowa załamka. Że nie zdam, czemu wzięłam się za to porządnie dopiero teraz, że jestem do niczego. A teraz biorę się do pracy. Kto nie idzie jutro do szkoły? Bo ja się zastanawiam. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-20 o 19:35 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zadomowienie
|
Czasami fajnie posłuchać takich słów.
![]() Dzięki ;** Cytat:
![]() Może masz coś z Żbika w ogóle, co ? Jakieś prążki na ogonie może? ![]() Ja nie idę. Ja te załamki też mam, a im bliżej matury, tym intensywniej się przejawiają. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.