![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
nie spełniał jej oczekiwań, a mimo tego nie potrafiła bez niego żyć!!
yhh. ![]()
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Dziś tylko Ty i ja, wszystko będzie dobrze…
Jeśli jest dobrze Tobie, dobrze jest mi. Nie marnujmy chwili. Stwórzmy nowe wspomnienia. Nie chcę, żeby ten wieczór się skończył, bo przynajmniej przez chwilę mam wrażenie, że mój świat się nie skończy zbyt szybko. W rzeczywistości nie ma już nic, czym mogłabym być. Zmęczona szukaniem odpowiedzi. Nigdy nie nauczy się cierpliwości.
#2913 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mÓj groszek ![]() Jeejeeejee ! Nasza grise wróciła ! ![]() A ten do góry na dzień dobry zabieram ![]() _________________________ _____________ pozbawię Cię złudzeń, a Ty mi powiesz czy bolało. przyszłość jest tatuażem , nikt jej nie zmaże . ważne że potrafimy żyć tu razem ; ** . Po kolana w trawie, a po szyję w chmurach.. Trzymam z bandą hipisów ,i szalonych plantatorów tabaki.
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
haha, wiedziałam, że polegnę i poległam. dzisiaj była rzeź i tyle.
![]() Przepraszamy! Trwa likwidacja uczuć!
ktoś mi powiedział, że nocami włóczysz sie ulicami, siadasz na ławce, chowasz twarz w dłoniach i zawstydzasz gwiazdy.
#2915 |
Raczkowanie
|
Wróciłam.! teraz się przyznawać, kto o mnie zapomniał.
![]() a oto relacje z dzisiejszego egzaminu: 20/25 z zamkniętych.! mój życiowy sukces. ![]() chyba wróciła mi wiara we własne możliwości. ![]() tak, to moja wina, że Cię kocham. kocham, tęsknie, czekam, odrzucam, zostawiam. kim jesteś, że potrafisz zrobić z mojego usmysłu jeden wielki budyń? odwagi. z miłością nie trzeba walczyć, z nią należy współpracować. jeśli mu nie odpisze - zwariuję. jeśli odpisze - będę mało stanowcza.
#2916 |
Rozeznanie
|
caroline060 - kurde, kobieto! aż głupio Cię tak wypisywać za każdym razem <3
no dzięki, słońce, dzięki <3 ok <3 ____________ -i've got bad news
-worse that the total agony of being in love? /-mam złe wieści -gorsze od tej całej agonii bycia zakochanym?/ fuck distance, be here now. with me /pieprz odległość, bądź tu teraz. ze mną/ i ♥ your ♥ /kocham twoje serce/ be yourself, everyone else is taken /bądź sobą, każdy inny jest zajęty/
#2917 |
Zakorzenienie
|
teraz to Ty nie jesteś nawet godzien rozpiąć mi haftki od stanika.
dobremu szachiście to nawet brak konika nie przeszkodzi. więc z czym masz problem . uśmiechałam ciągle się. chciałam zdobyć serce Twe. jestem jedyna. jestem popiep.rzona. nie będzie takiej drugiej. wariatka. przemyśl czy warto mówic : `bądź szczęśliwa.` mój element rzeczywistości to Ty. gdy odejdziesz, to nie waż się zawrócić. nie ma powrotów. pamietaj. naucz się w końcu dawać. nie tylko brać. kochasz mnie ?! bzdura jak mało która. to nie był wybór. to ta je.bana konieczność.
![]() |
#2918 |
BAN stały
|
Przesuń się, zabierasz mi powietrze.
Zawarłam z życiem umowę: nie będziemy sobie przeszkadzać wzajemnie. fakt faktem, ale kobiety są jednak mściwe. Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę. Gdy mój ojciec chciał okazać czułość pudłował rzucając we mnie butelką. |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Raczkowanie
|
nie rozkminiajmy pocałunków na fragmenty uczuć. nie uciekajmy zbyt daleko - bojąc się powrotnej drogi. bo szlak zostanie obsypany śladami pełnymi błota i uczuć. ...potem wypalą się świeczki. przetrzemy okurzone źrenice, zatańcza przed nami sceny zazdrości i żar wybuchnie tworząc znów naszą magię miłości. Wszystko mi się poplątało. Wszystko było nie tak. kochałam księżyc, nienawidziłam słońca, kąpałam się w kisielu i jadłam likier. Tak czy siak, miałam piękne warkocze... Zatopiłam się w białym puchu, udawałam przebiśniegi. tylko siły przeżycia zabrakło mi w łodyżkach.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Raczkowanie
|
I pewnie nigdy nie spodobałaby mi się muzyka Chopina, ale miłość zmienia ludzi.
A słowa "nigdy więcej nie zaufam mężczyźnie" teraz wydają się bezsensu. Zaczarował mój świat w mgnieniu oka, ot tak po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zadomowienie
|
"Idziemy przez świat, kierując się marzeniami i ideałami. Często to co wydaje się nieosiągalne jest w zasięgu ręki. "
" W życiu popełniamy wiele błędów. Ważne żeby nie popełniać tego, który mógłby nas zniszczyć."
![]() |
#2922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najdroższa. ![]() a ten wyżej zabieram na opis bo mi pasuje. ![]() otojest - nieomylna jesteś, znów coś tam podkradłam ![]() patrysiowa_ - Patka, dziękuuję ![]() ![]() Kinderka13 - ![]() ______ wiem, głupia jestem, ale co zrobić jak się kocha, przecież miłość nie wybiera. Twoja stara to Harry Potter ![]() ( tekst chłopaków z dzisiejszej biologi , uśmiałam się strasznie, bo dawali takie teksty że szok. ) nie waż się mnie zostawiać w tak trudnych dla mnie chwilach. uciekam od problemów. nie będę prosić, błagać na kolanach. jeśli chcesz to wróć, jeśli nie, to też zrozumiem. namieszał mi w głowie, oczarował i uciekł z bananem na tej jego słodkiej mordzie.
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
nie chcę się bać tego co może być piękne
połknę nawet najkwaśniejsze lekarstwo wierząc, że przyniesie ukojenie. ludzie zawodzą, pomimo szczerych chęci? tak jakby trochę nienaturalnie, może nawet z deka niepoprawnie. 'to co tak bolało mnie, dziś zapomnieć już chcę.' Zaczarowana xdd - no mam nadzieję ![]() ![]() xxgroszek07xx - o kurdę . być okradzioną przez taką talenciarę to szok [pozytywny] ![]() ![]() dreams_x33 - a zabieraj xD pozwalam ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-28 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
Tak dużo do powiedzenia w tak krótkim czasie
Jak ty to robisz? W twoim umyśle jestem ślepa Jestem tak cholernie zmęczona tym, że nie potrafię usunąć cię z mojej głowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
kruche wspomnienie klęczy na kolanach. dlaczego już do mnie nie przychodzisz w nocy? Ciebie kocham za to, że jestes a nienawidzę za to, że jesteś z nią. Jej nienawidze za to, że żyje, że zabrała mi Ciebie.. powiedz jej niech uważa bo jak ją złapie to w kiblu utopie! by cię skręciło! By Cię pies je**ł.!
Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-28 o 15:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
OoOOO! o BOSZE ! O DŻIZAZZ ! Pierwszy raz, od trzech części, ktoś mnie okradł ! ![]() Łałć..! Skacze normalnie ! ![]() Jeszcze od Ciebie ? ![]() ![]() Boże , czy ja umre ? ![]() Dzięki Misiuu! ;** ![]() ![]() ![]() Ja okradam ciągle,! Czekoladko moja ! <3** ;** Nie wiem jak ubrać w słowa to co czuje, ciagle próbuje, ale coś mi nie idzie, po prostu swoich uczuć się już wstydzę, bo ty już tyle razy zraniłeś, a ja zawsze prosiłam, żebyś wrócił, myślałam że to przeze mnie się smucisz. Teraz wychodzę na idiotkę, mimo że to ty zawsze powtarzałeś, bez warunkowa miłość- zawsze mnie miby ubustwiałeś, kochałeś, a gdy całowałeś, świat się nie liczył, nic nie miało znaczenia, na moim polu widzenia, widziałam tylko Ciebie, czułam się jak w 8 niebie !.. A kochasz mnie? - A wyglądam na debila ? Plastikowa Barbie ? - Nie, ja tylko o siebie dbam, zeby nigdy nie wyglądać jak ty ! ... _______________________ Mówiłeś, że jesteś dla mnie za ,, cool'' - Zmieniłam styl. Mówiłeś, że jestem kujonką, - Zgłupiałam. Mówiłeś, ze chcesz blondynkę, przefarbowałam włosy. - Mówiłeś, że chcesz chudą, -Schudłam. A teraz co mi powiesz ? Jakie bezsensowne argumenty jeszcze rzucisz ? Edytowane przez jogobella_musli Czas edycji: 2010-04-28 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Raczkowanie
|
- kochanie serce ci nie bije. - no. jak ty po prawej szukasz. każde jego spojrzenie brała sobie do serca. niepotrzebnie. bywa, że w sercu łamie się życie, a usta ciągle się śmieją. i zastanawiać się 'po co?' odpowiedź wciąż taka sama 'bo tak lepiej'.
#2928 | |
Zakorzenienie
|
dzięki. ;*
Cytat:
myślę, że możesz mnie wypisać na cały najbliższy miesiąc ![]() dzięki. <3 tak samo jak Ty. <3 ____ samotność to wymysł Boga czy Diabła? jest mi zimno przyjdź, podejdź i mnie przytul, ale nie zamykaj okna. kochajmy więc samotność, pieśćmy ją.
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
;********
![]() ______________ Z poszarpanych rąk wymykają ci się moje piersi, sznurujesz je spowrotem,
rozpieszczając przy tym długą szyję przyspieszonym oddechem i bladymi pocałunkami.
![]() |
#2930 |
Raczkowanie
|
dontgivemenames - kradnę .
![]() limitowanaa - kradnę . ![]() "...Za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć,
ale ambicja brała górę by zostawić to dla siebie..." wiesz , chciałabym uwierzyć że ' .m.y. ' , to coś więcej. pytam Boga czy rozda lepsze karty bo ***** mam wrażenie że to są jakieś żarty . a po trzecie , co ty w ogóle o mnie wiesz ? nie wiem jak ty, ale ja tu gram o wszystko. chciałabym zdobyć dla Ciebie świat, ale nie chce robić z siebie idiotki dla jednego durnia . ![]() ![]()
#2931 |
Zakorzenienie
|
Po raz pierwszy w życiu doświadczyła uczucia,że była naprawdę potrzebna .
#2932 |
Rozeznanie
|
nie nada się na opis, ale może komuś się spodoba
![]() Mam przed sobą jeszcze tyle życia, które mogę pozytywnie wykorzystać.
Marnuję się tylko przez miłość do Ciebie. Chcę się poddać, by poczuć szczęście, którego tak dawno u mnie nie było. Ale nie wiem jak to zrobić, bo za bardzo jestem w Tobie zakochana. Już powoli zapominam Twój głos..Twój dotyk, Twój uśmiech na ustach. Jestem już zmęczona, przewrażliwiona, smutna, roztargniona. Przez Ciebie znienawidziłam życie, które kiedyś tak mocno uwielbiałam. Mam tylko jedno pragnienie:porozmawiać z Tobą. Ostatnia nasza rozmowa, w której powiem Ci o wszystkim : co czułam, co czuję, ile dla mnie znaczysz, co teraz przeżywam i jak nie potrafię sobie z tym poradzić. Powiedziałabym Ci też, jak moje życie stało się beznadziejne po tym, jak odszedłeś. Wspomniałabym nasze wszystkie chwile,które przeżyliśmy razem. A pod koniec rozmowy poprosiłabym Cię o to, byś powiedział mi, patrząc w oczy, że już nic dla Ciebie nie znaczę. Że nie myślisz o mnie,nie wspominasz, nie masz do mnie sentymentu i jestem dla Ciebie nikim. Może wtedy czas by mnie uspokoił i uwolnił od okropnych myśli. Wtedy mogłabym wstać i odejść. Zostawiłabym Cię w spokoju i nie naprzykrzała Ci się więcej. I choć miałabym wtedy świeczki w oczach życzyłabym Ci wszystkiego najlepszego w życiu.
![]() |
#2933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję słonko. nawet nie wiesz jak miło takie słowa właśnie od Ciebie przeczytać ![]() poeci tak jak miłość do drugiej osoby, doceniani są dopiero po śmierci. "(...) A mi w domu moich myśli powodzią zalewają się rozsądki, niepewnością palą podłogi. Ja w sobie samej, sobą nie jestem, jedynie cieniem pragnień względem moich snów." tysiące sprzecznych uczuć, miliony niedopowiedzianych słów. tak, to tyle z wspomnień o nas. pytasz mi się co noszę w kieszeniach? nawet w nich schowałam nadzieję. owinąłeś sobie już mnie wokół palca, zostaw resztę świata w spokoju.
![]() |
#2934 |
Zadomowienie
|
I wszystko czego potrzebuje to zapach Twojej dłoni wplecionej w moje włosy, uśmiech Twój rozganiający wszystkie smutki i spojrzenie czułe wprawiające mnie w stan wiecznego zakochania... Pozwól mi raz ostatni dotknąć Twojej delikatnej skóry muśniętej wiosennym słońcem. Pozwól mi poczuć przeszywające całe ciało dreszcze gdy Cię całuję. Pozwól roztopić się w Twoich ramionach i poczuć że znów jesteś mój... raz ostatni.
#2935 |
Raczkowanie
|
-Kocham Cię.
-Nie masz wyjścia. Ta mała to skarb! Chciało by się wykrzyczeć - wiem co zrobić z życiem! Narysowałam Cię na kartce papieru z myślą, że gdy naniosę na Twe włosy odcienie miodu i pszenicy, że gdy użyję błękitnej kredki do Twoich oczu - ożyjesz. Staniesz obok, tak po prostu, jak gdybyśmy znali się od zawsze i powiesz: "Jestem i już nigdy nie odejdę". Gorąca kąpiel w kałuży marzeń. Stworzyłam fikcję i sama gubię się w jej zasadach. Stworzyłam bajkę, bo chciałam być królewną. Piękna, bezimienna korespondencja naszych myśli. A czas mija nieubłaganie i niezliczone tracę minuty. Dlaczego więc, gdy pytam po co czekasz na szczęście i ile trwać będzie to przedstawienie, patrzysz na mnie jak na wariatkę?
#2936 |
Rozeznanie
|
A teraz się wstydź, bo masz powód.
Tobie to by się przydał, ale kurs odpowiedniego traktowania ludzi. Ale od kiedy to niby nasze szczęście uzależnione jest od facetów? i zaczynają się dziać rzeczy z kategorii chaos. zastanawiałeś się czasem co mówisz i piszesz? słowo od tak rzucone może innym zrobić krzywdę. tak mi miło, że aż nie mam ochoty się tym dzielić.
#2937 |
Raczkowanie
|
hmm jakby to delikatnie ująć.. co za banda zmutowanych mutantów układała ten test!!
radioaktywne biedronki no no ysz ...zacinający deszcz kapie mi na policzek przez uchylone okno auta, trzymam cię za rękę, trzymam mocno, jakby takiej szansy miało już nie być, jakby miała być tylko ta chwila a potem już nic po falowanej losu rzece bujam się jak po trawce. Kocha się bez względu na tory przeszkód, po których w przeciwne strony jeździliśmy pociągami. Nie doszukuj się we mnie podstępu i zła. Zrozum, że jestem takim samym człowiekiem jak Ty, mam te same myśli i uczucia. Nasze serca zbudowane są z tych samych tkanek i aort. don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be alright! ![]() ![]() ![]()
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-04-28 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
TO JA : oooo ! dzwońcie po karetkę! najwspanialsza mnie wyróżniła! ![]() dziekujje, też Cię uwielbiam ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale cudo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
miło mi, że Ci miło <3 pierwszy tekst mnie powalił ![]() ![]() * * * * * * *
kocham Cię jak kot - kotkę. nienawidzę Cię jak kot - psa. daj nam szanse, jeszcze raz, tą ostatnią szansę. wyjdź! i bój się wrócic. ![]() nie jesteś moim ideałem, ja nie jestem idealna. ale było nam razem Dobrze... ~szukam weny i natchnienia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Raczkowanie
|
Rozum każe iść dalej, a serce walczy z rozkazem...
Nie duża, nie mała, nie ładna. Nie chuda, nie gruba, nie zgrabna. Nie mądra, nie głupia, niezaradna. _____________ te biedronki będą mnie prześladować. ![]() ![]()
#2940 |
Raczkowanie
|
; )
dorosnąć ? tylko po co..?
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko? Płaczesz?? Nie, mam tylko oczy w mokrym miejscu ; ) Wolę być chwilą w Twoim życiu, niż wiecznością w życiu innego . Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie. Bo taki z niego typ chłopaka w stylu: "mamo zabrali mi lizaka" w jakim kolorze jest dzisiaj twoja wyobraźnia? spełniam dziś wszystkie życzenia. do północy zbieram zamówienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.