Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-02, 18:47   #2911
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Pogoda jak na majówkę lipna,a jutro wcale nie lepiej

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 19:44   #2912
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

A u nas dziś była superasna pogoda, ludzie na krótki rękaw chodzili. Mój mąz tez. Ja załozyłam sukienkę i buciki na obcasie wyszlismy o 14, zaszlismy na obiad i deser do tesciowej a potem poszwędalismy się po mieście i dopiero co wrócilismy bardzo fajnie było. Dobrze, ze miałam okulary przeciwsłoneczne w torebce, bo tak słonko po oczach biło.

A ja zaraz idziemy z TZ kebaby sobie na kolację robic w chlebkach pita

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 21:14   #2913
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wow na ile lecicie?
w sumie wyjdzie 16 dni

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć

Ja miałam wczoraj szalony dzień
O 10 pojechaliśmy na wycieczkę ciuchcią i zaczęło padać mielismy mały piknik i ognicho na polance, ale pod zadaszeniem. Na szczęście było w miarę ciepło, ale lało i ogólnie tak jakoś smętnie przebiegła wycieczka. Ok 16 wrócilismy spowrotem...i wyszło słońce, zrobiło się tak gorąco, że szok. Stwierdziliśmy, że szkoda marnować dnia i poszliśmy do naszej zaprzyjaźnionej knajpy. Jako, że w okolicy tej restauracji są takie opuszczone ruiny jakiegoś zakładu, do tego zniszczone wagony kolejowe, to moim znajomi fotografowie wpadli na pomysł zrobienia tam sesji zdjęciowej i znów mogłam poczuć się jak modelka Fotki bedą boskie Potem zjedliśmy kolację, popiliśmy piwko i do domu ściągnęłam ok 22. Dzień udany

Dziś za to od rana leje i nie mam pomysłu na siebie
uu super, moze jakies foto?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
dziewczyny te bole co mam to nie sa bole krzyzowe jak na @. Normalnie mnie polamalo, chodze zgieta w pol, nawet lezec niemoge bo mnie gdzies tam na nerwa cos uciska, az sie wczoraj i dzis poplakalam z bolu. Az czuje jak mi przez nerwy w kregoslupie taki pradzik przechodzi i uczucie dretwienia leci az do nog, jakny mnie sparalizowac mialo.
Jutro albo we wtorek jade do znajomego tescia masazysty-kregaza, i mnie pomasuje moze.

[B].
mam nadzieje, ze przejdzie

kolejny super dzien za nami szkoda, ze przeziebienie dalej trzyma
Stary 2010-05-02, 21:22   #2914
Maggie1983
Zakorzenienie

Kliwus, GRATULACJE
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 22:05   #2915
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
w sumie wyjdzie 16 dni
ale super.. a to tak poogladac zwiedzac czy do rodzinki?

a nam jutro niestety krakow nie wyjdzie.. buuuu kumpela ma problemy w domciu i nie moze sie wyrwac wiec zostaja a samym nam sie nie chce no nic trzeba bedziec cos w domku zrobic..
Stary 2010-05-02, 22:11   #2916
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ania ten Fuji który pokazała Bzyczka bardzo fajny i cena też przystępna. Wolałabym go, choć większy od olympusa, ale moim zdaniem lepszy.
Poszperam jeszcze na all może coś znajdę.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 22:20   #2917
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ale super.. a to tak poogladac zwiedzac czy do rodzinki?

a nam jutro niestety krakow nie wyjdzie.. buuuu kumpela ma problemy w domciu i nie moze sie wyrwac wiec zostaja a samym nam sie nie chce no nic trzeba bedziec cos w domku zrobic..
przede wszystkim pooglądac i pozwiedzać ale tam mieszka moja tesciowa, wiec o noclegi nie mamy się co martwić. Ona zreszta nie lubi w domu siedzieć, więc na pewno nam ten czas dobrze zorganizuje Poza tym moj męzus tez pewnie bedzie chciał mi pokazac pare miejsc. w mamcia już mowiła, ze w tym okresie nie zamierza isc do pracy, więc znowu nas czeka zwiedzanie w zeszłym roku byłam tam pierwszy raz bez TZa (tak niestety się złozyło), a wiec w tym roku ta wyprawa bedzie miała zupełnie inny wymiar

szkoda, że wypad do Krakowa sie nie uda. tak na marginesie, ja nigdy nie byłam w Krakowie choc zawsze bardzo chciałam
Stary 2010-05-02, 22:22   #2918
aniaaa84
Zadomowienie

witam dziewczyny wieczornie

pogoda jak na majówkę to nie rozpieszcza, cały dzień było pochmurno, także leniuchowaliśmy

dzięki za słowa pocieszenia w K. dziś emocje już trochę opadły, ale ciśnienie skoczy jak dojdzie do konfrontacji i z mojej strony miło nie będzie

opiszę Wam jeszcze sytuację z psiakiem,który u mnie pod blokiem od niecałego tygodnia leży biega, a wieczorami przeraźliwie wyje. Nie wiem czy ktoś go wyrzucił, czy on sam się zgubił, każdy na swój sposób go dokarmia bo szkoda psiaka, ale wiadomo że każdemu to na rękę nie jest bo jak w ciągu dnia szczeknie parę razy tak w nocy jest okropnie.
Chyba będę musiała tak jak Maggie zadzwonić do schroniska żeby po niego przyjechali bo szkoda, żeby tak się błąkał bez celu.
Dziś mu kluchy z rosołem ciepłe zaniosłam, ale go nie było w jego miejscu i teraz czatujemy z mamą na zmianę żeby to on zjadł....szkoda mi go chudzina z niego i mam wrażenie, że boi się ludzi bo jak mu wczoraj wieczorem jedzenie zanosilam to się skulił w kłębek i nie ruszał dopóki pod nos mu nie podsunęłam

uciekam się myć i wracam do czytania "przed świtem"
Stary 2010-05-02, 23:13   #2919
kliwia
Zakorzenienie

domi a moze to i rwa.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 23:23   #2920
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
domi a moze to i rwa.
Kliwia, jak nie pójdziesz do lekarza to się nie dowiesz.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 06:05   #2921
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
tak na marginesie, ja nigdy nie byłam w Krakowie choc zawsze bardzo chciałam
naprawde?
kurcze to jak tylko bedziesz miala taka mozliwosc to jedz do Krakowa moim zdaniem to najpiekniejsze miasto w PL

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 07:39   #2922
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Domi bo ja to jestem zakręcona i ja spojrzałam na pierwszą osobę na tej stronie co jest Twoja puszka i myślałam , że to pierwsze miejsce :/

Wczoraj byliśmy w takim maleńkim miasteczku 10 km od naszego miasta miał być jakiś festyn i w ogóle... a było z 5 stoisk scena i niestety nic ciekawego. Ahaaa oprócz stoiska z pajdą chleba z wiejskim smalcem.
Wiem, że nie powinnam jeść smalcu ale raz na jakiś czas... uwielbiam to!
Potem przyjechaliśmy do naszego parku gdzie już kończyła się jakaś spontaniczna impreza śpiewania artystów z publicznością i załapaliśmy się tylko na 3 piosenki ...
Potem na deptaku Tż pod parasolami wypił piwo a ja soczek , poczekaliśmy na znajomych, posiedzieliśmy trochę a potem poszliśmy na piechotę do domu.Wróciliśmy do domy po 2o. Ledwo żyłam i koło 21 już spałam.

A dziś chyba nudy... poza tym , że idziemy do mojej mamy na obiad.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 09:27   #2923
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
przede wszystkim pooglądac i pozwiedzać ale tam mieszka moja tesciowa, wiec o noclegi nie mamy się co martwić. Ona zreszta nie lubi w domu siedzieć, więc na pewno nam ten czas dobrze zorganizuje Poza tym moj męzus tez pewnie bedzie chciał mi pokazac pare miejsc. w mamcia już mowiła, ze w tym okresie nie zamierza isc do pracy, więc znowu nas czeka zwiedzanie w zeszłym roku byłam tam pierwszy raz bez TZa (tak niestety się złozyło), a wiec w tym roku ta wyprawa bedzie miała zupełnie inny wymiar

szkoda, że wypad do Krakowa sie nie uda. tak na marginesie, ja nigdy nie byłam w Krakowie choc zawsze bardzo chciałam
no to napewno bedzie milo az wam zazdroszcze..
a co do Krakowa no coz bylismy tam tyle razy ze trudno.. jak nie bylas to jedz koniecznie jest pieknie.. aczkolwiek dla mnie za duzo ludzi jest pieknie och ach zabytki klimat.. ale z drugiej strony tak bardzo powaznie ja milion razy lepiej czuje sie we wroclawiu i w poznaniu tak luzniej a to rownie piekne miasta i jest tez co robic.. ostatnio napalilam sie na Torun.. znajomi nas namawiaja mam nadzieje ze niedlugo sie wybierzemy
Stary 2010-05-03, 10:33   #2924
india83
Zakorzenienie

i dl mnie dotarła fatalna pogoda od rana leje...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
naprawde?
kurcze to jak tylko bedziesz miala taka mozliwosc to jedz do Krakowa moim zdaniem to najpiekniejsze miasto w PL
oczyiwscie jezeli tylko bede miała możliwosc do pojade

Cytat:
a co do Krakowa no coz bylismy tam tyle razy ze trudno.. jak nie bylas to jedz koniecznie jest pieknie.. aczkolwiek dla mnie za duzo ludzi jest pieknie och ach zabytki klimat.. ale z drugiej strony tak bardzo powaznie ja milion razy lepiej czuje sie we wroclawiu i w poznaniu tak luzniej a to rownie piekne miasta i jest tez co robic.. ostatnio napalilam sie na Torun.. znajomi nas namawiaja mam nadzieje ze niedlugo sie wybierzemy
bedzie milo jak pogoda dopisze, a z tym w Aberdeen bywa różnie
ja nie byłam ani w Krakowie ani we Wrocławiu ale mam nadzieje, ze kiedys to nadrobie.
W Toruniu też slicznie, szczegolnie wieczorem no ale akurat te klimaty mam na co dzień
Stary 2010-05-03, 10:37   #2925
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
ale paskudna pogoda na majówki, wczoraj i przedwczoraj padało tylko wieczorem a dzisiaj całą noc i od rana też siąpi na spacer to tylko z parasolem można iść. Do tego padł nam nasz komp w pokoju, tragedia na maksa, bo nie mamy telewizora w pokoju tylko ten komputer nas ratował. A teraz wieczorami ani filmu ani nic się nie obejrzy. A jak tz nie będzie w domu to nie wiem co będę robić jest komp w teściowej pokoju ale przecież po nocach nie będę jej tam siedzieć. Dół na maska, bo nie stać na na nowy na razie a nie wiem czy opłaca sie stary naprawiać po padła prawdopodobnie płyta główna. Jak się psuje i wali to wszystko na raz.

Wczoraj spędziliśmy miły dzień i wieczór z tz. Byliśmy na koncercie Zagrobelnego ale tak wył do mikrofonu, że szok. A w dzień wyszła teściowa i teściu (rzadko mamy chatę wolną) więc od razu nam się zachciało ledwo skończyliśmy, nawet się nie ubraliśmy a ktoś ciągnie za klamkę a to teściu wrócił się do domu. I akcja szybkie ubieranie, na szczęście zamknęliśmy na dolny zamek i klucz był w środku więc nie dostał się do domu, ale pewno się domyślił czemu się tak pozamykaliśmy ale co tam, chociaż adrenalinki trochę było.

india fajnie macie z wyjazdem do szkocji, tez bym sobie gdzieś pojchała. I nie jesteś sama też nigdy nie byłam w krakowie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 10:45   #2926
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc

u nas jeszcze nie pada wiec może będzie spoko pogoda zaraz idziemy z TZ do mojej babci mam nadzieje, że tym razem fleka nie zgubię hehe

India super wyjazd was czeka

ja od jutra zaczynam rehabilitację. W ogóle to dziwne rzeczy mi się dzieją z ręką. Ta zdrowa ma normalną temperaturę, za to ta chora, jest zimna jak lód nie wiem o co biega. Jutro się zapytam.

Mąz od jutra zaczyna pracę. tak więc jutro czeka go wyjazd do warszawy.

Stary 2010-05-03, 11:10   #2927
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

hej Kochane !! Ale jestem gamoń, usunełam sobie z subskrypcji przypadkowo nasz wątek
i znów tyle zaległosci ze ho ho
Siedze sama, gdyż mąż pracoholik poszedł do pracy - wiec moze nadrobie troszke zaleglosci
Buziaki dla Was w ten majowy weekend

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc

u nas jeszcze nie pada wiec może będzie spoko pogoda zaraz idziemy z TZ do mojej babci mam nadzieje, że tym razem fleka nie zgubię hehe

ja od jutra zaczynam rehabilitację. W ogóle to dziwne rzeczy mi się dzieją z ręką. Ta zdrowa ma normalną temperaturę, za to ta chora, jest zimna jak lód nie wiem o co biega. Jutro się zapytam.

Wow, widze Madzia ze w PL jestescie ??? Suuuper ! Na stale juz? Jak pisałam powyzej jestem moooocno do tyłu z newsami ;(

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 11:11   #2928
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny wieczornie

pogoda jak na majówkę to nie rozpieszcza, cały dzień było pochmurno, także leniuchowaliśmy

dzięki za słowa pocieszenia w K. dziś emocje już trochę opadły, ale ciśnienie skoczy jak dojdzie do konfrontacji i z mojej strony miło nie będzie

opiszę Wam jeszcze sytuację z psiakiem,który u mnie pod blokiem od niecałego tygodnia leży biega, a wieczorami przeraźliwie wyje. Nie wiem czy ktoś go wyrzucił, czy on sam się zgubił, każdy na swój sposób go dokarmia bo szkoda psiaka, ale wiadomo że każdemu to na rękę nie jest bo jak w ciągu dnia szczeknie parę razy tak w nocy jest okropnie.
Chyba będę musiała tak jak Maggie zadzwonić do schroniska żeby po niego przyjechali bo szkoda, żeby tak się błąkał bez celu.
Dziś mu kluchy z rosołem ciepłe zaniosłam, ale go nie było w jego miejscu i teraz czatujemy z mamą na zmianę żeby to on zjadł....szkoda mi go chudzina z niego i mam wrażenie, że boi się ludzi bo jak mu wczoraj wieczorem jedzenie zanosilam to się skulił w kłębek i nie ruszał dopóki pod nos mu nie podsunęłam

uciekam się myć i wracam do czytania "przed świtem"
Bidulek maly jak bede kiedys obrzydliwie bogata to zaloze takie przytulisko dla takich bidulkow poki co to moge oddac tylko moj 1% podatku na nasze schronisko
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry
ale paskudna pogoda na majówki, wczoraj i przedwczoraj padało tylko wieczorem a dzisiaj całą noc i od rana też siąpi na spacer to tylko z parasolem można iść. Do tego padł nam nasz komp w pokoju, tragedia na maksa, bo nie mamy telewizora w pokoju tylko ten komputer nas ratował. A teraz wieczorami ani filmu ani nic się nie obejrzy. A jak tz nie będzie w domu to nie wiem co będę robić jest komp w teściowej pokoju ale przecież po nocach nie będę jej tam siedzieć. Dół na maska, bo nie stać na na nowy na razie a nie wiem czy opłaca sie stary naprawiać po padła prawdopodobnie płyta główna. Jak się psuje i wali to wszystko na raz.

Wczoraj spędziliśmy miły dzień i wieczór z tz. Byliśmy na koncercie Zagrobelnego ale tak wył do mikrofonu, że szok. A w dzień wyszła teściowa i teściu (rzadko mamy chatę wolną) więc od razu nam się zachciało ledwo skończyliśmy, nawet się nie ubraliśmy a ktoś ciągnie za klamkę a to teściu wrócił się do domu. I akcja szybkie ubieranie, na szczęście zamknęliśmy na dolny zamek i klucz był w środku więc nie dostał się do domu, ale pewno się domyślił czemu się tak pozamykaliśmy ale co tam, chociaż adrenalinki trochę było.

india fajnie macie z wyjazdem do szkocji, tez bym sobie gdzieś pojchała. I nie jesteś sama też nigdy nie byłam w krakowie
no to dobrze ze nie zmarnowaliscie czasu w wolnej chacie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 11:15   #2929
india83
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

oj to nieciekawie bez sprzetu, jak TZa nie bedzie to pewnie teraz bedziesz siedziec z nosem w ksiazkach- musisz zaopatrztyc się w niezła lekture

tez mielismy wiele sytuacji ubierania sie na czas

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc

dopytaj lekarza czy to normalne przy takich obrazeniach, ze reka jet]st cały czas zimna

Tym bardziej cieszę się na wyjazd, bo udalo mi się upolować w miare tanie bielty. nie miałam duzo czasu na zastanowienie bo wyskakiwało , ze 4 ostatnie miejsca w tej cenie, a polowałam już od prawie miesiaca. zapłaciłam 1000 zł a w sezonie to korzystna cena ogolnie bilety 560zł ale + pozostale opłaty to tyle się nazbierało niestety ale nie jest źle
niestety znów bede musiała pokonywać lęk przed lataniem juz o tym myśle, choc do wyjazdu jeszcze daleko...
Stary 2010-05-03, 11:21   #2930
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
ja nie byłam ani w Krakowie ani we Wrocławiu ale mam nadzieje, ze kiedys to nadrobie.
W Toruniu też slicznie, szczegolnie wieczorem no ale akurat te klimaty mam na co dzień
India ja wrocław 1 raz w zyciu odwiedziłam dopiero w ubieglym roku :P Wstyd.. a w Toruniu za to jeszcze w ogole nie byłam (jedynie na zuzlu, ale to sie chyba nie liczy ) Nie widzialam rynku. No a Krk ... coż.. w weekend super, ale w tygodniui nie polecam, zwlaszcza ze remonty ze wszystkich stron! Koszmar !

Kliwia GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! klask i:kla ski: Ale masz cuudowną bratanice ! Tez był ryczała !

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
India ja wrocław 1 raz w zyciu odwiedziłam dopiero w ubieglym roku :P Wstyd.. a w Toruniu za to jeszcze w ogole nie byłam (jedynie na zuzlu, ale to sie chyba nie liczy ) Nie widzialam rynku. No a Krk ... coż.. w weekend super, ale w tygodniui nie polecam, zwlaszcza ze remonty ze wszystkich stron! Koszmar !

Kliwia GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! klask i:kla ski: Ale masz cuudowną bratanice ! Tez bym ryczała !

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:52   #2931
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hej dziewczyny

Jak majowy weekend?
ja wczoraj z TŻ byłam w Gnieźnie i Poznaniu na wycieczce.
Dzisiaj w domu u teściowej siedzimy, bo pada :/
Zjemy obiadek i będziemy wracać do Borów

Baja Kochana robiłam zdjęcie tego mojego bolerka, ale strasznie odbiega kolor od rzeczywistości także nie warto chyba wstawiać tego na wizaż
Zamiast kolor turkusowy jest niebieski

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 13:11   #2932
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć laski Ale te wolne szybko leci... 1 maja byli u nas znajomi od 18 do 24 bo się dawno nie widzieliśmy przynieśli zaproszenia na ślub 12 czerwca i tak intensywnie myślimy... bardzo chcemy iść, ale to duży wydatek bo kościół jest oddalony o 30 km W Świerszczynkach jakiś za Lulkowem a wesele w Łysomicach- india wiesz gdzie no i poprawiny jeszcze, to trochę kilometrów zrobimy... jeszcze jest troszkę czasu, także mogę wymyśleć prezent, myślałam też nad duuuużą świecą ozdobną, jak się za to zabiorę, ale nie wiem czy w ogóle wypada

Zazdroszczę Wam tych spacerków, ja wczoraj musiałam iść do pracy jeszcze środkowa zmiana do 20
Okresu jak nie miałam tak nie mam no ale jeszcze tydzień został, zobaczymy wtedy...

India83
super, że wyjeżdżacie do Szkocji oby tylko pogoda dopisała!

Madzialenka my też mamy dziś mieć grilla, ale kurcze padało w nocy chyba i jest tak byle jak, nie wiem czy coś z tego wyjdzie, a tak się napaliliśmy

kliwia idź do tego masażysty, może Ci ulży troszkę a jak nie, to do lekarza marsz!

martucha84 mi strasznie zależało na płci, ale jak mam się kochać z przymusu w określone dni i liczyć czy to dzień płodny czy nie, to aż mnie od tego odpycha... Będzie co ma być, robimy to jak mamy ochotę, co będzie, to będzie, byleby zdrowe!!

a ja zmykam robić piernika

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 13:27   #2933
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
witam popoludniowo
ale mi sie humor poprawil PLECY MNIE JUŻ NIE BOLĄ!!!!:jupi : Normalnie czary jakieś sluchajcie tak mnie rano bolalo z resztą wam pisalam i sie zdenerwowalam i pojechalam do takiej babci co wprawia kręgi, a stracha mialam jak nie wiem bo nigdy jeszcze niczego nie miałam wprawiane. Zdjelam bluzke a ona mowi "ale ci nawylatywalo dziewczyno co ty robiłaś" a ja w strachu a ona tylko popatrzala i już wiedziala gdzie mam wystawione i ponaciskala palcem naciągla mnie ale nic nie bolalo a na koniec mnie wymasowala i czuje sie jak nowo narodzona. A mialam aż 5 kręgów wystawionych-3 na kręgoslupie, lopatke i biodro. Nie zdawalam sobie wogóle sprawy że to mam coś wypadnięte. Ale wiecie jaka jest ulga po tym wstawieniu i masażu
My dostaliśmy od teściów olympusa 1050 sw ma tryb makro i supermakro narazie nie sprawił nam problemu....

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
...

Ja też wiedziałam
...
Skąd?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 13:46   #2934
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
oj to nieciekawie bez sprzetu, jak TZa nie bedzie to pewnie teraz bedziesz siedziec z nosem w ksiazkach- musisz zaopatrztyc się w niezła lekture
tak chyba będę musiała zrobić, ale teraz mam takie głupie zmiany w pracy- 10-18 wiec nie dam rady się wybrać, chyba z nudów umrę. ale już niedługo, za dwa miesiące jak będziemy na swoim to nawet komp nie będzie mi potrzebny, tyle pewnie będzie roboty z remontem, urządzaniem itp. A śmiałam się do tz, że zamiast oglądac filmy wieczorem będziemy dużo rozmawiać i dzieci robić

My już po obiadku, gotowałam zupę pomidorowa i naleśniki. Pyszne wyszły. Zaraz na cmentarz jedziemy a potem do znajomych idziemy.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 14:02   #2935
india83
Zakorzenienie

:
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Cześć laski Ale te wolne szybko leci... 1 maja byli u nas znajomi od 18 do 24 bo się dawno nie widzieliśmy przynieśli zaproszenia na ślub 12 czerwca i tak intensywnie myślimy... bardzo chcemy iść, ale to duży wydatek bo kościół jest oddalony o 30 km W Świerszczynkach jakiś za Lulkowem a wesele w Łysomicach- india wiesz gdzie no i poprawiny jeszcze, to trochę kilometrów zrobimy... jeszcze jest troszkę czasu, także mogę wymyśleć prezent, myślałam też nad duuuużą świecą ozdobną, jak się za to zabiorę, ale nie wiem czy w ogóle wypada

Zazdroszczę Wam tych spacerków, ja wczoraj musiałam iść do pracy jeszcze środkowa zmiana do 20
Okresu jak nie miałam tak nie mam no ale jeszcze tydzień został, zobaczymy wtedy...

India83
super, że wyjeżdżacie do Szkocji oby tylko pogoda dopisała!

:
Agatek wiem gdzie my tez 12go idziemy na weselicho, ale w Toruniu
i na szczescie nie musze glowic sie nad prezentem , bo para młoda chce kasiorke

Cytat:
tak chyba będę musiała zrobić, ale teraz mam takie głupie zmiany w pracy- 10-18 wiec nie dam rady się wybrać, chyba z nudów umrę. ale już niedługo, za dwa miesiące jak będziemy na swoim to nawet komp nie będzie mi potrzebny, tyle pewnie będzie roboty z remontem, urządzaniem itp. A śmiałam się do tz, że zamiast oglądac filmy wieczorem będziemy dużo rozmawiać i dzieci robić

.
no i to jest świetny pomysł

my caly dzien w domku przez ta pogode. zabrałam sie za robienie kartki dla mojego chrzesniaka na roczek- kartko-album
tylko nie mam pojecia co mu kupic na urodzinki moze jakies pomysły, podpowiedzi???
Stary 2010-05-03, 14:09   #2936
baja_86
Zakorzenienie

Kliwia uważaj na siebie, lepeij przejdz się do lekarza, z tym masażystą bym uważała, poza tym dowiedź się czy w tym stanie nie ma przeciwwskazań do masażu

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Baja Kochana robiłam zdjęcie tego mojego bolerka, ale strasznie odbiega kolor od rzeczywistości także nie warto chyba wstawiać tego na wizaż
Zamiast kolor turkusowy jest niebieski
nic nie szkodzi, postanowiłam kupić bolerko chabrowe i takie też buty, więc foto już nie potrzebne
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 14:25   #2937
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

martucha84 mi strasznie zależało na płci, ale jak mam się kochać z przymusu w określone dni i liczyć czy to dzień płodny czy nie, to aż mnie od tego odpycha... Będzie co ma być, robimy to jak mamy ochotę, co będzie, to będzie, byleby zdrowe!!
tyle ze w tym artykule a raczej odpowiedzi na pytanie lekarz mowi ze nie ma czegos takiego jak robienie dziecka o okreslonej plci.. to wszystko przesady (ze dziewczynka wtedy a chlopczyk wtedy) a kwestia plci jest zwykle niespodzianka i przypadkiem, wiec troche nie rozumiem twojej wypowiedzi
Stary 2010-05-03, 14:29   #2938
Rybulka
Zakorzenienie

My wreszcie dzisiaj na grilla do moich rodziców Wprosiłam się
Wczorajsza Ondine na plus!
TŻ wczoraj w drodze powrotnej z kina uczył mnie tankować Dobrze, że było już późno i tym samym nikogo na stacji TŻ się śmiał, że będziemy na Youtubie

Aniu, szkoda mi takich bezpańskich piesków... Wystraszone i głodne... Może go jakaś krzywda spotkała...

Cytat:
Ja we Wrocławiu to byłam...przejazdem... A w Poznaniu, ani Toruniu ani razu! Ciekawe czy uda się kiedyś nadrobić
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 14:34   #2939
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
:

Agatek wiem gdzie my tez 12go idziemy na weselicho, ale w Toruniu
i na szczescie nie musze glowic sie nad prezentem , bo para młoda chce kasiorke

(...)
a gdzie dokładnie w Trn??

Na roczek ja dałam kaske, tzn w sumie mój mąż, bo ja wtedy nie pracowałam:/ na dwa dostała rower, na którym dopiero teraz będzie jeździć... po roku a na trzecie dostanie zabawkę która uczy zręczności, tak mi się wydaje

Cytat:
tyle ze w tym artykule a raczej odpowiedzi na pytanie lekarz mowi ze nie ma czegos takiego jak robienie dziecka o okreslonej plci.. to wszystko przesady (ze dziewczynka wtedy a chlopczyk wtedy) a kwestia plci jest zwykle niespodzianka i przypadkiem, wiec troche nie rozumiem twojej wypowiedzi
Ojjj Tyyy no to zacznę od początku z dużej litery
Chodziło mi, że mi przed starankami zależało na tym aby była płeć taka jaką chcę, wg tego co pisali w internecie, gazetach, bo myślałam, że to prawda, ale jak mam się bawić w to co już wcześniej pisałam, to mi się po prostu nie chce... I niezależnie czy jest to prawda czy nie, co ma być to będzie, byleby było zdrowe
Bo przestało mnie to interesować czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka, oby dobrze rozwijało się i było zdrowe teraz rozumiesz???

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 15:07   #2940
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ale się nabiegałam dziś całkiem ciepło i nie pada. Choć pochmurno jest bardzo.

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Wow, widze Madzia ze w PL jestescie ??? Suuuper ! Na stale juz? Jak pisałam powyzej jestem moooocno do tyłu z newsami ;(
tak na stałe już moja rączka nie pozwoliła nam wrócić
Cytat:

dopytaj lekarza czy to normalne przy takich obrazeniach, ze reka jet]st cały czas zimna
Jutro będę na rehabilitacji to mam nadzieję, ze ktos mi udzieli na to odpowiedzi. Bo jescze jaby to była mała róznica temp. ale niestety jest baaardzo duża. a co najdziwniesze. to w nadgarsku mam gorąca, a potem palcem lodowate

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości