|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Pogoda jak na majówkę lipna,a jutro wcale nie lepiej
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
A u nas dziś była superasna pogoda, ludzie na krótki rękaw chodzili. Mój mąz tez. Ja załozyłam sukienkę i buciki na obcasie
wyszlismy o 14, zaszlismy na obiad i deser do tesciowej a potem poszwędalismy się po mieście i dopiero co wrócilismy bardzo fajnie było. Dobrze, ze miałam okulary przeciwsłoneczne w torebce, bo tak słonko po oczach biło. A ja zaraz idziemy z TZ kebaby sobie na kolację robic w chlebkach pita
|
|
|
|
#2913 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie wyjdzie 16 dni
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolejny super dzien za nami szkoda, ze przeziebienie dalej trzyma
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwus, GRATULACJE
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
ale super..
a to tak poogladac zwiedzac czy do rodzinki? ![]() a nam jutro niestety krakow nie wyjdzie.. buuuu kumpela ma problemy w domciu i nie moze sie wyrwac wiec zostaja a samym nam sie nie chce no nic trzeba bedziec cos w domku zrobic..
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ten Fuji który pokazała Bzyczka bardzo fajny i cena też przystępna. Wolałabym go, choć większy od olympusa, ale moim zdaniem lepszy.
Poszperam jeszcze na all może coś znajdę. |
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam mieszka moja tesciowa, wiec o noclegi nie mamy się co martwić. Ona zreszta nie lubi w domu siedzieć, więc na pewno nam ten czas dobrze zorganizuje Poza tym moj męzus tez pewnie bedzie chciał mi pokazac pare miejsc. w mamcia już mowiła, ze w tym okresie nie zamierza isc do pracy, więc znowu nas czeka zwiedzanie ![]() szkoda, że wypad do Krakowa sie nie uda. tak na marginesie, ja nigdy nie byłam w Krakowie
|
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczyny wieczornie
pogoda jak na majówkę to nie rozpieszcza, cały dzień było pochmurno, także leniuchowaliśmy dzięki za słowa pocieszenia w K. opiszę Wam jeszcze sytuację z psiakiem,który u mnie pod blokiem od niecałego tygodnia leży biega, a wieczorami przeraźliwie wyje. Nie wiem czy ktoś go wyrzucił, czy on sam się zgubił, każdy na swój sposób go dokarmia bo szkoda psiaka, ale wiadomo że każdemu to na rękę nie jest bo jak w ciągu dnia szczeknie parę razy tak w nocy jest okropnie. Chyba będę musiała tak jak Maggie zadzwonić do schroniska żeby po niego przyjechali bo szkoda, żeby tak się błąkał bez celu. Dziś mu kluchy z rosołem ciepłe zaniosłam, ale go nie było w jego miejscu i teraz czatujemy z mamą na zmianę żeby to on zjadł....szkoda mi go chudzina z niego i mam wrażenie, że boi się ludzi bo jak mu wczoraj wieczorem jedzenie zanosilam to się skulił w kłębek i nie ruszał dopóki pod nos mu nie podsunęłam uciekam się myć i wracam do czytania "przed świtem"
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
domi a moze to i rwa.
|
|
|
|
#2920 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kliwia, jak nie pójdziesz do lekarza to się nie dowiesz.
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze to jak tylko bedziesz miala taka mozliwosc to jedz do Krakowa
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Domi bo ja to jestem zakręcona i ja spojrzałam na pierwszą osobę na tej stronie co jest Twoja puszka i myślałam , że to pierwsze miejsce :/ Wczoraj byliśmy w takim maleńkim miasteczku 10 km od naszego miasta miał być jakiś festyn i w ogóle... a było z 5 stoisk scena i niestety nic ciekawego. Ahaaa oprócz stoiska z pajdą chleba z wiejskim smalcem. Wiem, że nie powinnam jeść smalcu ale raz na jakiś czas... uwielbiam to! Potem przyjechaliśmy do naszego parku gdzie już kończyła się jakaś spontaniczna impreza śpiewania artystów z publicznością i załapaliśmy się tylko na 3 piosenki ... Potem na deptaku Tż pod parasolami wypił piwo a ja soczek , poczekaliśmy na znajomych, posiedzieliśmy trochę a potem poszliśmy na piechotę do domu.Wróciliśmy do domy po 2o. Ledwo żyłam i koło 21 już spałam. A dziś chyba nudy... poza tym , że idziemy do mojej mamy na obiad. |
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Krakowa no coz bylismy tam tyle razy ze trudno.. jak nie bylas to jedz koniecznie jest pieknie.. aczkolwiek dla mnie za duzo ludzi jest pieknie och ach zabytki klimat.. ale z drugiej strony tak bardzo powaznie ja milion razy lepiej czuje sie we wroclawiu i w poznaniu tak luzniej a to rownie piekne miasta i jest tez co robic.. ostatnio napalilam sie na Torun.. znajomi nas namawiaja mam nadzieje ze niedlugo sie wybierzemy
|
|
|
#2924 | ||
|
Zakorzenienie
|
i dl mnie dotarła fatalna pogoda
od rana leje...Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie byłam ani w Krakowie ani we Wrocławiu ale mam nadzieje, ze kiedys to nadrobie.W Toruniu też slicznie, szczegolnie wieczorem no ale akurat te klimaty mam na co dzień
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale paskudna pogoda na majówki, wczoraj i przedwczoraj padało tylko wieczorem a dzisiaj całą noc i od rana też siąpi jest komp w teściowej pokoju ale przecież po nocach nie będę jej tam siedzieć. Dół na maska, bo nie stać na na nowy na razie a nie wiem czy opłaca sie stary naprawiać po padła prawdopodobnie płyta główna. Jak się psuje i wali to wszystko na raz.Wczoraj spędziliśmy miły dzień i wieczór z tz. Byliśmy na koncercie Zagrobelnego ale tak wył do mikrofonu, że szok. A w dzień wyszła teściowa i teściu (rzadko mamy chatę wolną) więc od razu nam się zachciało ledwo skończyliśmy, nawet się nie ubraliśmy a ktoś ciągnie za klamkę a to teściu wrócił się do domu. I akcja szybkie ubieranie, na szczęście zamknęliśmy na dolny zamek i klucz był w środku więc nie dostał się do domu, ale pewno się domyślił czemu się tak pozamykaliśmyindia fajnie macie z wyjazdem do szkocji, tez bym sobie gdzieś pojchała. I nie jesteś sama też nigdy nie byłam w krakowie
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() u nas jeszcze nie pada wiec może będzie spoko pogoda mam nadzieje, że tym razem fleka nie zgubię heheIndia super wyjazd was czeka ja od jutra zaczynam rehabilitację. W ogóle to dziwne rzeczy mi się dzieją z ręką. Ta zdrowa ma normalną temperaturę, za to ta chora, jest zimna jak lód nie wiem o co biega. Jutro się zapytam.Mąz od jutra zaczyna pracę. tak więc jutro czeka go wyjazd do warszawy. |
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane !! Ale jestem gamoń, usunełam sobie z subskrypcji przypadkowo nasz wątek
i znów tyle zaległosci ze ho ho Siedze sama, gdyż mąż pracoholik poszedł do pracy - wiec moze nadrobie troszke zaleglosci Buziaki dla Was w ten majowy weekend ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bede kiedys obrzydliwie bogata to zaloze takie przytulisko dla takich bidulkow poki co to moge oddac tylko moj 1% podatku na nasze schronisko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mielismy wiele sytuacji ubierania sie na czas ![]() Cytat:
Tym bardziej cieszę się na wyjazd, bo udalo mi się upolować w miare tanie bielty. nie miałam duzo czasu na zastanowienie bo wyskakiwało , ze 4 ostatnie miejsca w tej cenie, a polowałam już od prawie miesiaca. zapłaciłam 1000 zł a w sezonie to korzystna cena ogolnie bilety 560zł ale + pozostale opłaty to tyle się nazbierało niestety ale nie jest źle ![]() niestety znów bede musiała pokonywać lęk przed lataniem juz o tym myśle, choc do wyjazdu jeszcze daleko...
|
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Nie widzialam rynku. No a Krk ... coż.. w weekend super, ale w tygodniui nie polecam, zwlaszcza ze remonty ze wszystkich stron! Koszmar !Kliwia GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() Ale masz cuudowną bratanice ! Tez był ryczała !---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
) Nie widzialam rynku. No a Krk ... coż.. w weekend super, ale w tygodniui nie polecam, zwlaszcza ze remonty ze wszystkich stron! Koszmar !Kliwia GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() Ale masz cuudowną bratanice ! Tez bym ryczała !
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Jak majowy weekend? ja wczoraj z TŻ byłam w Gnieźnie i Poznaniu na wycieczce. Dzisiaj w domu u teściowej siedzimy, bo pada :/ Zjemy obiadek i będziemy wracać do Borów ![]() Baja Kochana robiłam zdjęcie tego mojego bolerka, ale strasznie odbiega kolor od rzeczywistości także nie warto chyba wstawiać tego na wizaż Zamiast kolor turkusowy jest niebieski |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
Ale te wolne szybko leci... 1 maja byli u nas znajomi od 18 do 24 bo się dawno nie widzieliśmy i tak intensywnie myślimy... bardzo chcemy iść, ale to duży wydatek bo kościół jest oddalony o 30 km W Świerszczynkach jakiś za Lulkowem a wesele w Łysomicach- india wiesz gdzie no i poprawiny jeszcze, to trochę kilometrów zrobimy... jeszcze jest troszkę czasu, także mogę wymyśleć prezent, myślałam też nad duuuużą świecą ozdobną, jak się za to zabiorę, ale nie wiem czy w ogóle wypada ![]() Zazdroszczę Wam tych spacerków, ja wczoraj musiałam iść do pracy jeszcze środkowa zmiana do 20 ![]() Okresu jak nie miałam tak nie mam no ale jeszcze tydzień został, zobaczymy wtedy... India83 super, że wyjeżdżacie do Szkocji ![]() Madzialenka my też mamy dziś mieć grilla, ale kurcze padało w nocy chyba i jest tak byle jak, nie wiem czy coś z tego wyjdzie, a tak się napaliliśmy ![]() kliwia idź do tego masażysty, może Ci ulży troszkę martucha84 mi strasznie zależało na płci, ale jak mam się kochać z przymusu w określone dni i liczyć czy to dzień płodny czy nie, to aż mnie od tego odpycha... Będzie co ma być, robimy to jak mamy ochotę, co będzie, to będzie, byleby zdrowe!! ![]() a ja zmykam robić piernika
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma tryb makro i supermakro narazie nie sprawił nam problemu....![]() Skąd?
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już po obiadku, gotowałam zupę pomidorowa i naleśniki. Pyszne wyszły. Zaraz na cmentarz jedziemy a potem do znajomych idziemy.
|
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
:
Cytat:
my tez 12go idziemy na weselicho, ale w Toruniu ![]() i na szczescie nie musze glowic sie nad prezentem , bo para młoda chce kasiorke ![]() Cytat:
![]() my caly dzien w domku przez ta pogode. zabrałam sie za robienie kartki dla mojego chrzesniaka na roczek- kartko-album ![]() tylko nie mam pojecia co mu kupic na urodzinki moze jakies pomysły, podpowiedzi???
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia uważaj na siebie, lepeij przejdz się do lekarza, z tym masażystą bym uważała, poza tym dowiedź się czy w tym stanie nie ma przeciwwskazań do masażu
nic nie szkodzi, postanowiłam kupić bolerko chabrowe i takie też buty, więc foto już nie potrzebne |
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
My wreszcie dzisiaj na grilla do moich rodziców
Wprosiłam się Wczorajsza Ondine na plus! TŻ wczoraj w drodze powrotnej z kina uczył mnie tankować TŻ się śmiał, że będziemy na Youtubie Aniu, szkoda mi takich bezpańskich piesków... Wystraszone i głodne... Może go jakaś krzywda spotkała... Cytat:
Ciekawe czy uda się kiedyś nadrobić
|
|
|
|
|
#2939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na roczek ja dałam kaske, tzn w sumie mój mąż, bo ja wtedy nie pracowałam:/ na dwa dostała rower, na którym dopiero teraz będzie jeździć... po roku ![]() Cytat:
Chodziło mi, że mi przed starankami zależało na tym aby była płeć taka jaką chcę, wg tego co pisali w internecie, gazetach, bo myślałam, że to prawda, ale jak mam się bawić w to co już wcześniej pisałam, to mi się po prostu nie chce... I niezależnie czy jest to prawda czy nie, co ma być to będzie, byleby było zdrowe ![]() Bo przestało mnie to interesować czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka, oby dobrze rozwijało się i było zdrowe teraz rozumiesz???
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale się nabiegałam dziś
całkiem ciepło i nie pada. Choć pochmurno jest bardzo. Cytat:
na stałe już Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

wyszlismy o 14, zaszlismy na obiad i deser do tesciowej a potem poszwędalismy się po mieście i dopiero co wrócilismy

jest komp w teściowej pokoju ale przecież po nocach nie będę jej tam siedzieć. Dół na maska, bo nie stać na na nowy na razie a nie wiem czy opłaca sie stary naprawiać po padła prawdopodobnie płyta główna. Jak się psuje i wali to wszystko na raz.
nie wiem o co biega. Jutro się zapytam.
jak bede kiedys obrzydliwie bogata to zaloze takie przytulisko dla takich bidulkow 
klask i:
Ale te wolne szybko leci... 1 maja byli u nas znajomi od 18 do 24
bo się dawno nie widzieliśmy
i tak intensywnie myślimy... bardzo chcemy iść, ale to duży wydatek bo kościół jest oddalony o 30 km 

moze jakies pomysły, podpowiedzi???
Wprosiłam się