|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część X ::..
a ja właśnie ściągam ćwiczenia i od jutra planuję ćwiczyc
!
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ćwiczę 5-6 dni w tygodniu
20min hula hop 40min rowerek stacjonarny i od 3 dni 15-20min skakanka Jak w poprzednią zimę się odchudzałam to właśnie skakanka pozwoliła mi szybko schudnąć, ale teraz nie mogłam się zmobilizować do skakania . Miałam wymówkę bo dzieciaki porwały mi tamtą skakankę, ale w środę kupiłam sobie nową i wymówka uciekła w siną dal . A więc teraz skaczę (oczywiście oprócz niedzieli przecież trzeba kiedyś dać odpocząć mięśniomZobaczymy czy waga drgnie w tym tygodniu.
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
agusia, gratuluję mobilizacji
ja nie lubię skakac na skakance
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widząc efekty trochę się nakręcam i czasami wręcz muszę sie zmuszać . Owszem zdarza mi sie odpuścić dzień ćwiczeń w tygodniu oprócz niedzieli ale jak na razie tylko sporadycznie.![]() Hula hop nie jest taki trudny, teraz nauczyłam sie kręcić także w drugą stronę bo jakimś forum przeczytałam żale jednej wizażanki że też kręciła w jedną stronę i zauważyła anomalie . Potrwało to 3-4 dni ale zawzięłam sie i teraz kręcę w obie strony.![]() Jak się naprawdę zaweźmiesz to się nauczysz ( ma prawie 190 cm wzrostu - wiecie jak to wesoło wygląda jak taki dryblas kręci kółeczkiem i tyłeczkiem )
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
agusia, mój hula hop spada co dwie sekundy i tylko więcej się wkurzam bo muszę go podnosić i zaczynać od nowa
|
|
|
#2916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ninad - oczywiście także gratuluję Ci dzieciątka, to sama słodycz (jak śpi i o jeść nie woła żartuję oczywiście). Podziwiam Cię, bo ja sama nie zabierałam się do odchudzania dopóki karmiłam - nie chciało mi sie, a teraz ciężko mi to idzie. |
|
|
|
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
1/2 kg pieczarek
1/2 kg ogórków kiszonych 1/2 kg chudej szynki 1-2 cebule 3 łyżki koncentratu pomidorowego 3 łyżki oliwy sól, pieprz Posiekaj i podsmaż cebulkę, dodaj pokrojone w plasterki pieczarki, obrane i pokrojone w kostkę kiszone ogórki oraz pokrojoną w kosteczkę szynkę. Podduś wszystko, dopraw, na koniec dodaj koncentrat pomidorowy. Dodatkowo dopraw do smaku. Smacznego. Wyszło pyszne, gdybym nie zamroziła połowy do pewnie zjadłabym wszystko , a tak to chociaż nie zgrzeszyłam zbytnio (chociaż i tak zjadłam od razu prawie całą porcję którą miałam podzielić jeszcze na pół).
Edytowane przez agusia2410 Czas edycji: 2010-12-17 o 22:45 |
|
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2921 |
|
Wtajemniczenie
|
telik wiedział
![]() ale zazdroszcze ![]() Hejo plażowe śniezynki czy poczynacie juz jakies swiateczne kuliaria telikowi w weekend udalo sie upiec razowe Lebkuchen i chlebek zytni, (ale pierniczki jeszcze twarde strasznie) wkrotce wkleje przepis ale tak wogole to ostatnio malo co gotuje jakos tak postanowilam mniej myslec o jedzeniu i zaczelam tez liczyc kalorie, bo nazbieralo mi sie wagi ze hoho ale naszczescie zrzucilam juz ponad 2kg, jeszce pol i wroce do starej wagi jakos zima jet mi chyba latwiej sie odchudzac, bo tato jest dlanie niodewalnie połaczone z lodami, owocami sezonowymi, wieczornymi wypadami ze znajomymi do pubu. buziam was mocno
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej dziewczynki
chcialam wszystkie przywitać i sie zapoznać Jestem na sb od prawie 3 tyg ale pisze 1 raz czytalam wasze posciki ;p fajnie z was kobitki,że tak sie wspieracie mam nadzieje ze uda mi sie tu troszke wkleic ) i mnie przyjmiecie buziolki---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- muszem spróbować
|
|
|
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
telik zdemaskowany
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
Telik czekamy na przepis na Lebkuchen
Ja póki co, zamierzam zrobić cistka owsiane Zobaczymy co wyjdzie z mojego zapału, czy nei zostane odgoniona od kuchni ze swoim przepisem
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
telik a czemuż tyś się tam szwendał, co? gadaj mi tu szybciutko
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj znowu miałam niezapowiedzianych gości na kawie
. Niedość że siedzieli 4 godz, i miałam dzisiaj zaplanowane wysprzątanie przynajmniej dwóch pokoi na glanc |
|
|
|
#2928 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki , dzieki a plażowiczka z maluteńkimi wyjątkami pełna gęba
![]() na plaży już prawie 3 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
miczka, to super, że aż 6 kg
![]() oczywiście, że nie da się żyć bez jakieś słodkości od czasu do czasu, przynajmniej ja nie mogę postanowiłam się teraz ściśle trzymać II żeby zgubić jeszcze te 5 kg, na I fazę już nie ma sensu wracać po raz któryś. a tak mi się chce slodkosci!
|
|
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj miałam 'zimowe ćwiczenia'- 3 razy odśnieżałam podwórko i wjazd. Jutro pewnie będę miała zakwasy- ale można zaliczyć to jako dzisiejsze ćwiczenia
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę się zmobilizować do ćwiczeń
|
|
|
#2932 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wlasnie zjadlam 4 wafelki
okres mi sie zbliza i mam taaaaaaaaaaaki apetyt
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj przez tych moich gości to posprzątałam tylko jeden pokój i zrobiłam 20min hula hop i 40 min rowerka
. Na skakankę nie miałam już ani czasu, ani siły, ani ochoty.
|
|
|
|
#2934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie zrobiłam nic
||
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak zachowywała się wasza waga przy 'przepisowym' wprowadzaniu węgli?
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a teraz chyba troszkę zleciała ale dokładnie będę wiedziała jutro.
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Wtajemniczenie
|
ech juz sama nie pamietam bo to dosc dawno bylo
ale na pewno mam bzika troche na punkcie ciazy Cytat:
u mnie w ramach aktywnosci fizycznej ostatnie prezety wczoraj zakupiłam.
|
|
#2938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale walcze dalej cos tam wprowadzam w drugiej fazie ale się boje ze będzie przybywać ;( oby niee jescze bym chciala z kolejne 5!!! było by giTT---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- jasne, ja też zjem czasem, cosik słodkiego poprostu słodkie z nas kobietki też nie wracam do 1 fazy przecież to w zasadzie to samo ;D ja sobie dodalam tylko mandarynke i dzis pol bułki zobaczymy co bedzie dalej aż wstyd pisać wagę początkową usprawiedliwia mnie tylko fakt że po ciąży jestem ;p
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj z kolei ja bylam na zakupach świątecznych przez co nie zjadłam drugiego śniadania
. Na szczęście miałam zupę z ciecierzycy z wczoraj i jak tylko wróciłam to ją pochłonęłam ale i tak miałam wrażenie głodu (oto skutek opuszczania posiłku . Oczywiście zapijałam głód wodą i herbatką.
|
|
|
|
#2940 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=agusia2410;23737587]
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakies ziarno zasialiscie procz niepewnosci? Wciaz trzymam kciuki To odnosnie tego szwedania sie po watkach ciazowych ![]() Ja musze sie zebrac i przepis na lososia wkleic bo wszystkim bardzo smakuje a my jadamy co drugi dzien. Czasu jednak mam malo i zmeczona jestem okrutnie Pozdrawiam serdecznie
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

!

. Miałam wymówkę bo dzieciaki porwały mi tamtą skakankę, ale w środę kupiłam sobie nową i wymówka uciekła w siną dal

ale widząc efekty trochę się nakręcam i czasami wręcz muszę sie zmuszać
. Potrwało to 3-4 dni ale zawzięłam sie i teraz kręcę w obie strony.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
( ma prawie 190 cm wzrostu - wiecie jak to wesoło wygląda jak taki dryblas kręci kółeczkiem i tyłeczkiem
)
Niech ci dziecko zdrowo rosnie a kilogramy niechaj spadaja
żartuję oczywiście). Podziwiam Cię, bo ja sama nie zabierałam się do odchudzania dopóki karmiłam - nie chciało mi sie, a teraz ciężko mi to idzie.

, a tak to chociaż nie zgrzeszyłam zbytnio (chociaż i tak zjadłam od razu prawie całą porcję którą miałam podzielić jeszcze na pół).

okres mi sie zbliza i mam taaaaaaaaaaaki apetyt
. Na skakankę nie miałam już ani czasu, ani siły, ani ochoty.
. Na szczęście miałam zupę z ciecierzycy z wczoraj i jak tylko wróciłam to ją pochłonęłam