|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLI - Heal the world
I zaś cisza
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam Pisareczkowego TZ do znajomych na FB
![]() ide polowac na Groszkowego P. bo nie mam go jeszcze na farmie i happy islandzie
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Obrobiłam pola
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
tylko kurna wpierw pranie powiesze bo TZ juz drze jape
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Dario, przygarnij mojego TZ na farme
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To niech idzie powiesić. |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Kamusia Ty jesteś the best
![]() Otóż to - zgadzam się
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
tyle ze to ja prałam
![]() jak on pierze to ja nie tykam wtedy ![]() takie mamy zasady
|
#2918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
były śliczne ale nie kłóćcie się z mojego powodu miło mi było, że Grosiu napisał życzenia, ale nie było smutno, że nikt więcej
|
|
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie nie kloce, tylko wiem, ze mi to by radosc sprawilo, to czemu nie innym ![]() a ja widzialam, ze dziekowalas ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- P. mi teraz szuka projektu, i mi tu burdel robi ![]() kama, a wiesz jakie zapachy mnie zainteresowaly, Gwen Stefani Harajuku, takie ciekawe buteleczki sa
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham Cię Grosiu
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
bo trzeba miec umysl ksiegowej chyba, ze jak ktos cos tu mowi kiedy co ma, to ja w kalendarzu szybko cyk mik i zapisuje
a co do tego Motylku, ze Tobie nie zlozylam, bo nie wiedzialam, ale jakbym wiedziala to bym zlozyla ![]() i ze to bylo niedawno , to wszytskiego najlepszego obys byla szczesliwa i czesciej do nas zagladala ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- ja Ciebie tez
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Gronia...posałam Ci gwoździe
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Weszłam na strone sephory i przegladam e zapachy ;lol: I widze Givenchy Organza...i przeczytałam Orgazma ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Widze te zapachy od Gwen faktycznie zaczepiste flakony I nawet nie takie drogie
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
powiesilam, ale zastanawiam sie czy tego na podworko nie wyniesc i chyba tak zrobie
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- zbieracie trufle na farmie?
|
|
#2924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie popaduje, wiec bym latala w te i z powrotem ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() i benefit tez na 85, moze ciekawy, mnie to zawsze nieznane tak ciekawi ![]() a ta organza jest fajna ![]() ale lepsza byla taka z nutka cynamonu ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- i kenzo mnie ciekawi magnolia, soie i the ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- o to byla organza Indecence, w skrocie na perfumach tez pisalysmy to bylo OI, ale zanim zalapalam nieraz sie naszukalam co to znaczy jak tu piosenki MJ ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- ale oczywiscie jak fajny zapach to wycofuja ![]() bruno banani jeden tak fajnie pachnie, time play chyba ![]() ale tez tylko na allegro ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- time to play, teraz jako unikaty i jakie kwoty ![]() a ja jeszcze jak malo dalam ![]() dobra ide sie zabrac za gotowanie, moze po obiedzie gdzies wyskoczymy, na chwile, a moze bede sie lenic w chatce
||
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam na razie
Do zobka potem |
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam, wpadnę pewnie wieczorem
Paa
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
pojadlam
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Został mi do zrobienia budżet projektu
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Skończyłam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm widze, że nikt mnie nie wspierał w mych działaniach...dlatego wynagrodze sobie Majkolem
![]() For me ![]() Załącznik 3148421Załącznik 3148422Załącznik 3148423Załącznik 3148424Załącznik 3148425 |
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
To się teraz w samotności obślinię po kostki...nie ratujcie...
Majkol pilnuje, żebym jednak przeżyła ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- A co Wam powiem to Wam powiem. Mam na podwieczorek truskawy
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, ze dam sobie jeszcze trochę Majkola...a co zasłużyłam
Załącznik 3148429Załącznik 3148430Załącznik 3148431Załącznik 3148432Załącznik 3148433 |
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...całkiem smacznie
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ale nie myślcie, że Wam zostawimy choćby jedną truskawe Zjemy wszystko sami ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Tak mi dobrze, tak radośnie, że maaaam Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebi eeeee... ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Dziękuję Ci za to i dziękuje Ci Maaaaaaaaaaajkooooooooooo l ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Maaaaaaaaajkoooooool tak podziękuję Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Majkoooooooooool, że Olkaaaaaa masz ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Ale fajnie ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- No to jedziemy dalej ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
i był sobie słonik zły słonik zły słonik zły...
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- była Kama z chorą głową
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Kama, Majkol i Dirty, i Dirty, i Dirty...
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
i Majolek z piękną nogą ...
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
<wstrętna Justyna przerwała mi twórczość!>
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Więc, kontynuując... Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy... Kama, Majkol i Dirty, i Dirty, i Dirty.. Raz w miesiącu myły się, myły się, myły się... ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- A potem śmierdzialy, smierdziały, śmierdziały...
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Daj truskawkę
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- i latały latały latały ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- bo to były świnki z uszami...
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Piosnkę tą dedykuję nadwornemu śmierdziuchowi Majkolowi, Jego i mojej żonie DirtyKatrinie! Oraz sobie - oszczędzającej mydło
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
a na głowach miały kokardki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.