Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-30, 13:46   #2911
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
z tego co wiem to największy wpływ na zbanowanie Mad miało to, że odnalazła nazwiska zazdrośnic i wysyłała im i PM 2011 pogróżki, połączone z obrażaniem ich pochodzenia.
nie wierze, że mad wysyłała komuś jakies pogróżki a co do obrażania to ona czasami wyrazi zdanie na jakiś temat a inne to odbierają za bardzo do siebie. To w nich tkwi problem nie w mad, ale teraz nic z tym nie zrobimy

a ja gotuje na obiadek fasolke szparagową

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-30 o 13:50
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:49   #2912
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
nie wierze, że mad wysyłała komuś jakies pogróżki a co do obrażania to ona czasami wyrazi zdanie na jakiś temat a inne to odbierają za bardzo do siebie. To w nich tkwi problem nie w mad, ale teraz nic z tym nie zrobimy
Podaj maila swojego to dostaniesz screena wiadomości jakie Wasza święta mad wysyłała do innych dziewczyn
Co innego wyrazić zdanie a co innego obrażać

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 13:52   #2913
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

A chcesz screeny?
jak widać nie tylko "inne" ale szefostwo tego forum również
smacznego ))
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 14:14   #2914
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja też, ja też Uwielbiam fasolkę

Nic nie umiem na angielski, a już nie mam kiedy się uczyć. A co tam - jestem inteligentna dziewucha i pójdę na żywioł
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 14:15   #2915
Aaś
Zakorzenienie

Ooo tak bardzo chcemy screeny. Zarzućcie nam całą stronę fot bo my tu jesteśmy bardzo spragnione sensacji.

Cześć dziewczyny ostatnio nie mam czasu na wizaż bo remont pełną gębą, że nawet o ślubie nie myślimy
pozdrowienia dla nowych żonek
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 14:16   #2916
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Podaj maila swojego to dostaniesz screena wiadomości jakie Wasza święta mad wysyłała do innych dziewczyn
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A chcesz screeny?
jak widać nie tylko "inne" ale szefostwo tego forum również
smacznego ))
ahaaa... no skoro tak mówicie, to Wam wierze, żadne screeny mi/nam nie są potrzebne niemam powodu żeby nie wierzyć skoro jest jak mówicie to rbzydko sie mad zachowała, ale nic nam teraz do tego i proponuję zakończyć ten temat
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja też, ja też Uwielbiam fasolkę

Nic nie umiem na angielski, a już nie mam kiedy się uczyć. A co tam - jestem inteligentna dziewucha i pójdę na żywioł
ja też i tż też uwielbia my jesteśmy dwa
bystra jesteś, dasz rade bez problemu trzymam kciuki za test

Aaś to powodzenia w remonciku zarzuć jakieś fotki jak już będziecie po

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-30 o 14:21
Stary 2010-07-30, 14:23   #2917
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazellka Pokaż wiadomość
Drogie PMk 2010 jest super,nie martwcie się niczym tzn że mam bana stałego i tak mnie zbanują bo klonów nie można mieć.

Ty również święta nie ejsteś,wystaczy przeczytać poczatek wątku pokażcie swoje suknie pmk2010/11
Chociażby https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=37
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=34

claris ty rowniez,święta nie jestes.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3682
Skończywszy na wklejaniu linka do mojej wypowiedzi,gdzie popełniłam błąd językowy by mnie ośmieszyć.

Także drogie dziewczynki same się ośmieszacie,ale nic więcej nie powiem na ten temat
Kto się smieje ten się smieje ostatni

WSZYSTKEIGO NALJEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA MOJE DROGIE PMKI 2010 SCISKAM MOCNO I POZDRAWIAM

wróciłaś!
wrzuciałm fotki butków specjalnie dla Ciebie
Stary 2010-07-30, 14:26   #2918
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
claris ty rowniez,święta nie jestes.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3682
a ty mi tego linka do końca zycia bedziesz przytaczać, w ulubionych go masz czy jak? bo nie wierzę że tak na poczekaniu ze stycznia znalazłaś. jeszcze nie wiem z jakiej paki, bo tam nic o tobie nie ma, to tylko twoja wolna interpretacja, no ale cóż...
Stary 2010-07-30, 14:27   #2919
Aaś
Zakorzenienie

acelinka jak nam wyjdzie ładnie to zarzucę póki co jest duża rozpierducha, kurz, pył i ogólnie fuj fuj ale dzięki bogu wybraliśmy płytki, gres i panele co to się nad nimi męczyliśmy z miesiąc
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 14:32   #2920
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie to są nasze bajki i niech inni się nie wtrącają
śliczna ta sukienkta, będzie cudownie wirować w tańcu
Otóż to, a jak się będą wtrącać to
Cieszę się, że suknia się spodobała

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Ja podsyłam kilka zdjęć z cywilnego dziś dostałam od kolegi
Prześlicznie wyglądałaś, ta sukienka idealnie pasuje do Ciebie, TŻ taki przystojny - gratuluję serdecznie!

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

asiulek1705 ładna suknia,
Dziekuję
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ooo tak bardzo chcemy screeny. Zarzućcie nam całą stronę fot bo my tu jesteśmy bardzo spragnione sensacji.

Cześć dziewczyny ostatnio nie mam czasu na wizaż bo remont pełną gębą, że nawet o ślubie nie myślimy
pozdrowienia dla nowych żonek
Taaaa, zamieszanie i sensacja są nam potrzebne....Pewnie wina gdzieś tam pośrodku leży, mad ma temperament, jest szczera ale widocznie trafiła też na podobne osoby, więc zaiskrzyło. Myślę, że nie ma sensu tutaj o tym dyskutować.
Ojjj jak ja lubię remonty Ale za to sobie wszystko super urządzicie
A ja dziewczynki mam ostatnio niewiele czasu. Dzisiaj szukałam biżu do sukni ale nie znalazłam niczego odpowiedniego
Aaa od niedzieli nie mam neta, będę tęsknić ale mam nadzieję, że długo to nie potrwa
Stary 2010-07-30, 14:42   #2921
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

I zakańczam dyskusje z owymi Paniami,wole pisac z moimi PM-kami 2o10
I słusznie
Stary 2010-07-30, 14:50   #2922
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
claris,prosze cie nie problem znaleśc twoje posty
nom, tylko ze najdalej z 19. maja, a nie 22. stycznia
Stary 2010-07-30, 15:08   #2923
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja jestem ciekawa,bo 1 sierpnia się zbliża a do połowy goscie mają dać nam potwierdzenie bo potem musimy podac stala ilośc gości która będzie na weselu.Niektórzy dali odrazu po otrzymaniu zaproszeń,ale wiecie jak jest,może się pozmieniać do tego czasu/dnia Oby,nie
Musze w ogole do bratowki swej napisac,co by młodej uszyła identyko sukienke jaką ma bratanica tz-ta bo oby dwie będa szły z nami do ołtarza.Chłopca mamy,ale za mały,więc się obawiam że z nim by nie wypaliło.Z bratanica tz-ta tez są ale o tym pisałam już chyba wcześniej
My mamy potwierdzenie do 9 sierpnia, ale do tej pory niewiele osób potwierdzało. Część odrazu przy zapraszaniu się deklarowała. Wczoraj dzwoniła moja ciocia, niestety nie dadzą rady przybyć, strasznie jej było przykro a mi tym bardziej, ale siła wyższa, ja to rozumiem choć mi smutno jednak było.
Stary 2010-07-30, 15:13   #2924
metkaa
Zakorzenienie

certina 4 nie wiem dlaczego dziewczyny pisza ze na wymiane dowodu mialy tylko 2 tygodnie, ja mialam wymienic dowod i prawo jazdy w ciagu 3 miesiecy i tak zrobilam, z wnioskiem poszlam na pewno dalej niz po miesiacu, w ciagu 2 tygodni usc wystawia akt malzenstwa
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 15:22   #2925
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
certina 4 nie wiem dlaczego dziewczyny pisza ze na wymiane dowodu mialy tylko 2 tygodnie, ja mialam wymienic dowod i prawo jazdy w ciagu 3 miesiecy i tak zrobilam, z wnioskiem poszlam na pewno dalej niz po miesiacu, w ciagu 2 tygodni usc wystawia akt malzenstwa
Co do dowodu, tak po prostu jest. Tzn. babki w urzędach to podkreślają, a realia realiami... Teoretycznie dowód powinieni być unieważniony po dwóch tygodni, ale mają na to czas do trzech miesięcy, więc jest jak jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-30, 15:23   #2926
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
No u nas podobnie. Eh,widzisz,tak czasem bywa że mimo chęci coś gościom wypadnie i nie mogą byc w tym ważnym dla Was/nas dniu
Moja ciocia,taka starszawa już troche powiedziała że ona bardzo chce być na naszym slubie,ale czy będzie.To zalezeć będzie od jej zdrowia.
Choć Ci powiem,że dobrze się trzyma jak na jej wiek ( tylko nie pamiętam dokładnie ile ma )
To są sytuacje losowe, ciężko je przewidzieć. Mimo wszystko szkoda się robi, kiedy bliskie osoby nie będą mogły być ze mną w tym dniu...
Właśnie takie starsze osoby (choć oczywiście to nie reguła) chętnie chcą brac udział w takich imprezach
Stary 2010-07-30, 15:26   #2927
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Weźcie nie strascie z tymi dowodami A tak na serio,tu u mnie/u nas może być problem.Chociaż jak się uda dostać miesiąc urlopu,to mam nadzieje że zdążymy. Tż też będzie musiał zmienic,bo będzie się wymeldowywał ze swojego domu rodzinnego ( choć nie mieszka w nim już od 5 lat ) noi zamelduje się u mnie
Dla osób mieszkających za granicą jest jakoś inaczej, ale to się musisz dokładnie dowiedzieć
Stary 2010-07-30, 15:30   #2928
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
podobno jest 14 dni, ale spokojnie można do 1 m-ca po ślubie załawiać, a obywatele polscy przebywający za granicą mogą chyba do 3 m-cy czy jakoś tak mi dzisiaj to pani miła wytłumaczyła

Mad cieszę się że jesteś

a co do sporów to dajcie spokój, jeszcze żeby to były jakieś poważne rzeczy, ale o pierdoły nie ma co

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 15:34   #2929
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do dowodu, tak po prostu jest. Tzn. babki w urzędach to podkreślają, a realia realiami... Teoretycznie dowód powinieni być unieważniony po dwóch tygodni, ale mają na to czas do trzech miesięcy, więc jest jak jest
no moze i tak, mi mowili ze mam 3 miesiace na wymiane dokumentow i tak zrobilam

co do zameldowania to ja zameldowalam sie w nowym miejscu od razu jak uzyskalam akt malzenstwa czyli w ciagu 2 tyg po slubie, ale z dowodem na prawde nie trzeba sie spieszyc chociaz dla pewnosci warto zapytac w swoim urzedzie,

asiulek1705 my w pietek wieczorem dowiedzielismy sie ze kuzynka nie przyleci na nasz slub ze wzgledu na pyl wulkaniczny, czyli przypadki losowe sie zdarzaja
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 16:27   #2930
Ellin_ak
Rozeznanie

To moja fryzurka i make-up. Fryzura jestem zaaachwycona Zdjęcia trochę rozmazane...
A make up jest jasny, błyszczący i podkreśla oczy. Czuję się w nim super. Idę zaraz tak na angielski a później mam wieczór panieński- dziewczyny przychodzą coś zjeść, potem może potańczyć. we tym czasie Tz wychodzi z kolegami i świadkową gdzieś i spotykamy się później razem
Załącznik 3292537 Załącznik 3292538

Załącznik 3292539 Załącznik 3292540

Załącznik 3292541 Załącznik 3292542
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 16:40   #2931
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć
Nadrabiam

Cytat:
tak jak obiecałam, pokazuję butki
Bardzo ładne I te ślubne też super

Cytat:
samopoczucie juz ok, teraz z mdlosci przeszlo na zgage ale to zdecydowanie lepsze
No to dobrze, że już Ci lepiej A na zgagę chyba siemię lniane też pomaga, ale tego świństwa bym chyba nie dała rady wypić. Ja też często mam zgagę (po czosnku szczególnie) i stosuje manti do ssania, ale nie wiem, czy to w ciąży można stosować

Cytat:
Dzisiaj dzień z angielskim Mam test końcowy na zakończenie kursu i trzeba się przyłożyć, żeby podtrzymać dobrą opinię o sobie A od poniedziałku kolejny poziom...

I tradycyjne szukanie pracy
Trzymam za teścik i za pracę

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ładna fryzurka
Dzięki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 16:58   #2932
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
A jaką masz tą matę? Tez ostatnio oglądałam na all ale nie do końca wiem jak to działa i na co zwracać uwagę...
Patrzcie, żeby było dużo piosenek i nie jakieś chińskie. My kupiliśmy taką: http://www.ceneo.pl/1898651 i jest naprawdę fajna
Obsługa jest prosta - wkładasz płytę, podłączasz matę przez usb i jak się wczytają wszystkie piosenki to możesz już tańczyć

Cytat:
no właśnie co tam mad narobiła
Ban stały
Mad, miałaś się pilnować Łobuziaro

Cytat:
Jeśli jesteś zapisana do OFE to tam też zmiana, jak będziesz miała dowód. I mąż też tam musi zmienić! Zgłoszenie o zawarciu związku małżeńskiego.

No i chyba tyle Ja oczywiście jeszcze zmieniałam w jakiś klubach, w których jestem, w allegro itp. itd.
Ale będzie tych papierkowych spraw Z tym ofe to nawet nie wiedziałam, że TŻ też musi ich powiadomić

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Bo nazwanie sukni Mad "ochłapem" było za to bardzo kulturalne i wcale nie obraźliwe

Cytat:
No Tobie to sie w ogole nie dziwie,że jesteś zestresowana bo już tak mało zostało To się troszke z siostra wyluzowałaś
Dzięki za brawa
Fajnie, że się zjawiłaś, chociaż na trochę

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
To moja fryzurka i make-up. Fryzura jestem zaaachwycona
Załącznik 3292539 Załącznik 3292540

Załącznik 3292541 Załącznik 3292542
Śliczna fryzurka Taka romantyczna
Make-up bardzo delikatny, ładnie się komponuje z fryzurką
Stary 2010-07-30, 17:15   #2933
Martoolka87
Zakorzenienie

A teraz relacja z dzisiejszego załatwiania ślubnych spraw:
1) wydrukowaliśmy piękny () układ stołów w rozmiarze A3 i zawieźliśmy na salę.
2) kupiliśmy na poniedziałkowe poprawiny na działce: papierowe talerzyki, plastikowe kubki, kieliszki, sztućce, papierowy obrus, serwetki - wszystko, żeby ułatwić sprzątanie po imprezie

REKLAMA
Stary 2010-07-30, 17:49   #2934
Martulka118
Raczkowanie

Witam Pmki 2010

Ale sie porobiło:/

Mad widzialam jak pisalas ze Twoja suknia jest z kolekcji 2010 a ktos tam ze ochłap itd,wiec nie wiedzialam czy ja nic nie rozumiem czy co
Dla mnie w sumie nawet jakby mi sie spodobala suknia z 2002r to bym ja wziela i nigdy w zyciu nie mogla bym nazwac kogos wymarzonej sukni ślubnej ochłapem no ale to zalezy chyba od kultury..

Pozdrawiam
Martulka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 18:17   #2935
Martulka118
Raczkowanie

Dużo tych "M"

kochane mam prosbe wyrazcie swoja opinie o bolerkach z aukcji linki podam nizej i doradzcie ktore najlepsze

Mój ślub w grudniu wiec patrze tylko na futerkowe
1) http://aukcjewp.wp.pl/item1168757211...a_futerko.html

2) http://aukcjewp.wp.pl/item1159211102...a_futerko.html

3) http://aukcjewp.wp.pl/item1159210964..._promocja.html

wszystkie sa podobne a jednak sie roznia troche

z góry dziekuje
Martulka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 18:24   #2936
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

woda,brak tu ciebie zawsze dużo pisałaś. Czemu nam tak zamilkłaś Pisz coś,co tam u ciebie??
Bo ostatnio w ogole za wami nie nadazam Co poczytam, to zaraz musze isc sie malym zajac, albo zbierac sie do pracy, a poza tym ostatnio probujemy troche mieszkanie wyremontowac i zakladamy biznes, wiec dzieje sie mnostwo.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 18:30   #2937
sjoanna
Zakorzenienie

Hej!
Wklejam moja wypowiedz z watku kieleckiego ze zdjeciami z wesela.
Przepraszam, ze nie zdjecia bezposrednio ale jakby moj maz zobaczyl to tez mialabym bana stalego na wizaz

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3512
Poza tym zdjecia sa na stacjonarnym a ja teraz z laptopka do was pisze.

Woda pochwal sie co to za interes
Chyba bana za to nie bedzie

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-07-30, 18:55   #2938
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Hej!
Wklejam moja wypowiedz z watku kieleckiego ze zdjeciami z wesela.
Przepraszam, ze nie zdjecia bezposrednio ale jakby moj maz zobaczyl to tez mialabym bana stalego na wizaz

Woda pochwal sie co to za interes
Chyba bana za to nie bedzie
Myslimy o kilku opcjach, ale jeszcze narazie nie zadecydowalismy do konca, po prostu robimy research.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 19:23   #2939
sjoanna
Zakorzenienie

A mowilam, ale to cale wieki temu bylo

Ale ty masz oko!
To jest 100% Wloch
I ja teraz juz w Italii- dlatego polskich literek nie mam.

Sluchajcie- kamerzysta dzisiaj jechal do moich rodzicow do domu pokazac probny filmik. Wiecie- taki do zaakceptowania lub poprawek. Tydzien po slubie!
A skad wiem- bo zapomnial i zadzwonij do mnie

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-30, 19:36   #2940
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
1. za załatwienie tejże sprawy z układem stołów.
2. Bardzo dobry pomysł
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Martulka118 Pokaż wiadomość
kochane mam prosbe wyrazcie swoja opinie o bolerkach z aukcji linki podam nizej i doradzcie ktore najlepsze

Mój ślub w grudniu wiec patrze tylko na futerkowe
1) http://aukcjewp.wp.pl/item1168757211...a_futerko.html

2) http://aukcjewp.wp.pl/item1159211102...a_futerko.html

3) http://aukcjewp.wp.pl/item1159210964..._promocja.html
1 albo 2 W 3 mi się ten kołnierz nie podoba - wygląda jakby się przypadkowo zrolował

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Bo ostatnio w ogole za wami nie nadazam Co poczytam, to zaraz musze isc sie malym zajac, albo zbierac sie do pracy, a poza tym ostatnio probujemy troche mieszkanie wyremontowac i zakladamy biznes, wiec dzieje sie mnostwo.
Faktycznie sporo się u Was dzieje Jak nie masz czasu nadrabiać to chociaż skrobnij nam od czasu do czasu co u Ciebie słychać

Cytat:
Super

Cytat:
A już wiem co jeszcze miałam Wam napisać. Z tego wszystkiego zapomniałam. Wczoraj wieczorem tzn w nocy miałam sen,a sniło mi się że mieliśmy probe generalną w Kościele. Jakaś babka nas instruowała,a potem ktoś nam też mówił,jakie świece mamy w Kościele zapalić i byli jacyś przypadkowo modlący się ludzie w Kościele.
A noi znów mam zawieche na zawieszki,bo oglądałam kokardki na wodke weselną a wtrafiłam na zawieszki ,kóre mi się podobają. A kokardki oglądałam,bo myśle o zrobieniu ich samych.Skoro zawieszki nie,to moga byc kokardki też mi się to podoba. No,ale pozyjemy zobaczymy bo chęci zawsze ( no dobra nie zawsze mam ) a potem z wzięciem się za to jest ciężko
Kobieta zmienną jest
A sen boski Mi się dziś śniło, że w dniu ślubu wszystko odwołałam, bo miałam się hajtnąć z jakimś innym gościem, ale stwierdziłam, że kocham TŻta i ślubu nie będzie

Cytat:
Sluchajcie- kamerzysta dzisiaj jechal do moich rodzicow do domu pokazac probny filmik. Wiecie- taki do zaakceptowania lub poprawek. Tydzien po slubie!
Ale ekspresowo się z tym uwinął
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości