| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-14, 12:37 | #2911 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Zebrałam się i poszłam w końcu na pocztę, a przy okazji kupiłam bób i czereśnie, które właśnie zajadam z TŻtem  pyyyyyyychaaa! | 
|     | 
|  2010-07-14, 13:13 | #2912 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Smacznego   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | 
|     | 
|  2010-07-14, 13:28 | #2913 | |
				 | 

Cytat: 
  ja też mam jakieś awizo, może też dostanę zestawik  Ale masz dobry obiadek  Mam akt chrztu, nawet nic nie musiałam za niego płacić  a potem c.d. rozwozenia zaproszeń po rodzinie tżta. | |
|     | 
|  2010-07-14, 13:40 | #2914 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

!Hola Amigas!    Nie pisałam co prawda, ale jestem na bieżąco i mogę na kilka spraw nawet się wypowiedzieć  Frezyjko  Nawet rozumiem Twój żal i rozgoryczenie spowodowane wyjazdem tż bez Ciebie. Twoja reakcja na to była całkowicie emocjonalna, więc nie ma mowy o przesadzie, bo jak można przesadzić w emocjach?  Tej teorii o "gradacji" w związku :dziewczyna->narzeczona->żona-> rozwódka  też nie kupuję. To nie od statusu prawnego zależy kto jest jak ważny, tylko od tego jakie są relacje między dwójką osób. Mogę być tylko dziewczyną, a jednocześnie pełnoprawną częścią życia swojego faceta, jeśli on uzna, że tak ma być. Wtedy rodzinie wystarczy wyjaśnić kim jest ta druga osoba i jak się chce, żeby była traktowana. A rodziny rolą to uszanować. Z drugiej strony, może Twój tż z jakiś powodów chciał spędzić trochę czasu tylko z rodzicami? Tylko mógł Ci o tym powiedzieć... Justyna, fajnie, że wróciłaś  Aanix, mam nadzieję, że już z Tobą trochę lepiej  Aleks, rozumiem Twoją niechęć do pracy. Sama siedzę i czekam na 15 każdego dnia, jak Osz Rety  I nie wiem co feministkom przeszkadzało leżenie i pachnienie  Ale z drugiej strony, kiedyś tak nie miałam. Więc to musi być kwestia tego co robisz. Jeśli robi się to co się lubi, to nie ma się takiego uczucia. Kiedy pracowałam na uczelni, ta praca była częścią mnie. Nie czułam, że pracuję, nie odliczałam godzin.... Dlatego dzisiaj wysłałam 6 cv w różne miejsca, w tym uczelnie  czas na zmiany  Aniołku zamiast narzekać (a jesteś w tym niezła  ) zajmij się w końcu tą swoją wagą, skoro Ci tak spędza sen z powiek. Wielu żarłoków, obżartusów i łakomczuchów już odchudziłam  I wiem, że jak komuś zależy, to naprawdę jest w stanie się zawziąć i poddać rygorom diety. Nie wiem, może tak naprawdę wcale nie zależy Ci na odchudzaniu się, ale lubisz mieć na co narzekać? hmm? Zapisałam się na studia podyplomowe   Będę się dokształcać z żywienia   Zaczynam w październiku    A Mój Ukochany dzisiaj miał tomografię, która wykazała, że wszystko jest ok  Usunęli mu wszystkie rurki  Najprawdopodobniej w piątek wyjdzie ze szpitala  Nareszcie  Poszedł się myć  Obiecał że dzisiaj mnie przytuli  w końcu   aaa i też dostalam puszkę, ale mało tych próbek Carmi, na Twoim miejscu ja bym w ogóle nie reagowała na pierścionkowe zaczepki tż. Powiedz mu, że skoro chciał Ci zrobić niespodziankę, to może by przestał gadać i sam ją psuć   
				__________________ o7.10.07-zakochana   18.12.10- narzeczona  05.03.11 - żona  22.08.11 - Mrówka  13.05.13 - Bulgotka  Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-07-14 o 13:42 | 
|     | 
|  2010-07-14, 13:57 | #2915 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Cytat: 
      No to obie podyplomówki zaczynamy w tym roku    Cieszę się, że z M już dobrze       | |
|     | 
|  2010-07-14, 13:58 | #2916 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Hej Gwizdaczku, cieszę się, że u Michała juz wszystko w porzadku   Tez dostałam puchę. Maleeeeństwa. | 
|     | 
|  2010-07-14, 14:01 | #2917 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  No to będziesz mnie podtrzymywać na duchu w chwilach zwątpienia  strasznie dawno nie studiowałam  Cytat: 
  A pucha trochę lipa,no... 
				__________________ o7.10.07-zakochana   18.12.10- narzeczona  05.03.11 - żona  22.08.11 - Mrówka  13.05.13 - Bulgotka  Mrowisko "Zwierciadełko" | ||
|     | 
|  2010-07-14, 14:29 | #2918 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

I'm back   Słonko ładnie daje. Troszkę się opaliłam, prawie skończyłam czytać książkę  Ehhh... uwielbiam takie słodkie nicnierobienie  Gwizdak  super że u Tża wszystko dobrze 
				__________________ "Być zadowolonym z samego siebie- to największe szczęście" Tomasz Mann | 
|     | 
|  2010-07-14, 14:33 | #2919 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: *miasto know-how 
				 | 

Cytat: 
  skorzystałam z tego linku, wynalazłam na Spryciarzach 3 przepisy i dziś idę z TŻ na karmelowego a on na truskawkowego plus w pracy dwóm osobom zrobiłam  dobrze się z nim będzie widzieć | |
|     | 
|  2010-07-14, 14:57 | #2920 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-07-14, 15:00 | #2921 | |
				 | 

Cytat: 
  a ja jak zwykle na okrętkę   | |
|     | 
|  2010-07-14, 15:03 | #2922 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: z komputra! 
				 | 

Cytat: 
  piszę to, bo widzę, że u mnie w pracy jest kilka wiecznie marudnych osób, które siedzą w pracy po 15 godzin, bo życia poza nią nie mają) co prawda Ty dopiero zaczynasz, ale powiem szczerze - ja dawałam sobie miesiąc próby i tyle wytrzymywałam w większości prac. w obecnej pracy tego nie odczułam jeszcze. czasem marudnę, ale w poprzednich pracach czułam się po prostu fa-tal-nie. uważam, że lepiej szukać pracy do skutku, takiej jaka nam odpowiada, niż tkwić w tym, co wypruwa z nas siły. jeśli nie miałabyś problemu siedzieć w domu, a do tego np. na zlecenia pisać teksty czy coś, to byloby super  lubisz gotować, dbać o mieszkanie i dorobiłabyś sobie tym, co lubisz, czyli pisaniem (np.  ) natomiast pracujesz tam kilka dni, daj sobie czas. może to przez hormony faktycznie? ale jak po np. miesiącu Ci nie przejdzie - szukaj czegoś innego. Cytat: 
  i super, że z lubym lepiej   Carmi, moim zdaniem on zachował się... głupio. autentycznie bym się wkurzyła i chyba awanturę zrobiła. no do jasnej... pokazałaś mu, co Ci się podoba, zna Twój rozmiar, a Ty wiesz, że chce się oświadczyć w wakacje, niech więc reszta będzie tajemnicą. ja chyba bym to powiedziała... ale ja dziś jestem bojowo nastawiona  i ten... zbieram się do pracy, bo Ola jest do 16 tylko (a pewnie skończy wcześniej), a chciałabym dać jej dziś ten portfel... wstydzę się tego prezentu, nie podoba mi się kolor, jej też pewnie nie będzie   no to lecę, pewnie odezwę się z pracy, jak będzie luźniej    ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat: 
   ale KFC mam za daleko i nie chcę tego   Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-14 o 15:11 | |||
|     | 
|  2010-07-14, 15:13 | #2923 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-07-14, 15:15 | #2924 | 
				 | 

Kurde, przez ten upał w mieszkaniu padły mi prawie wszystkie ryby w akwarium   woda się nagrzała do prawie 30 kresek    Widzisz Ilsa, a ty chciałaś kulę z rybką trzymać na oknie... to akwarium stało w cieniu - temperatura powietrza zrobiła swoje - to co byłoby na słońcu ?  dwie ryby przeżyły, trzy zdechły :/ Eeech, idę się powoli szykować do lekarza - ciekawe jak tam mój Obcy się ma   | 
|     | 
|  2010-07-14, 15:30 | #2925 | |
				 | 

Cytat: 
  przykro mi, możesz dokupić następne. No i u mnie nie jest tak gorąco bo to kamienica | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-14, 16:12 | #2926 | 
| Zakorzenienie | 

gwizdak ciesze sie bardzo, ze z M. jest ok     a D. wlasnie pisal, ze dojechali juz na Hel bo graja dzisiaj - ja chce nad morze!     
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-07-14 o 16:16 | 
|     | 
|  2010-07-14, 16:22 | #2927 | 
				 | 

powiedziałaby   ona bywa do bólu szczera  zwłaszcza że jej powiedziałam, że sama jestem niezadowolona. powiedziała, że bardzo fajny i ma superwiele przegrodek i będzie go nosić z dumą   Rain, o żesz... a ja myślałam, że u mnie w mieszkaniu ciepło (25 st.)   Arrakis, ja też chcę nad morze   | 
|     | 
|  2010-07-14, 16:28 | #2928 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Dziewczyn która z was się zajmuje robieniem paznokcie badź siedzi w tej branży? Poza Frezyjką? Bo mam pytanie odnośnie zestawów do robienia itd.

| 
|     | 
|  2010-07-14, 16:41 | #2929 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ahhh dalam sobie na reke odrobinke Aliena, zeby mamie pokazac i siedze z nosem przy nadgarstku i sie zachwycam jaki cudny jest     
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-07-14, 16:55 | #2930 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: NS/Kraków 
				 | 

cześć Myszki   gwizdaczku - mamy dokładnie takie samo zdanie o statucie kobiety....  a na 100%  TŻ nie kierował się tym, że chciał sam z rodzicami spędzić czas.... on poprostu uznał, że tato ma rację i my sobie pojedziemy innym razem.... no bo po co ciągnąć mnie na spotkania biznesowe.... whaever..... już zapominam o tym temacie i zaczynam sobie z tym radzić.... poza tym, że właśnie dziś znowu zostałam sama (do soboty) bo TŻ znowu wyjechał... tym razem na Litwę...  carmel..... - ehhh Ci faceci..... faktycznie po co on o tym mówi cały czas...... mógł Cię wypytywać i dowiadywac szczegółów kiedy Ty zaczynałaś te rozmowy zamiast się wkurzać.....  choji a czmeu oprócz mnie?  jeszcze tylko 2 dni do weekendu   Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-07-14 o 16:56 | 
|     | 
|  2010-07-14, 17:04 | #2931 | 
				 | 

Frezi, jak dobrze, że u ciebie już dobrze   Ech, nudy w pracy, upał, mam doła zaręczynowego... Facet Carmi chociaż z nią rozmawia, ona wie, że coś się stanie. a mój ostatnio nic... chyba się cieszy, że ja milczę (nie licząc wspomnienia o zaręczynach pod blokiem). uznał, że to już koniec i tyle. | 
|     | 
|  2010-07-14, 17:33 | #2932 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Frezi, bo ciebie wtedy nie było i nie wiedziałam kiedy będziesz :p A tak poważniej to co można kupić osobie która lubi malować paznokcie? Tak amatorsko, dla siebie? Siostra Tż ma urodziny za tydzień i myślę coś o prezencie w temacie paznokciowym. Tipsy jej nie interesują, jak już to żele bądź zdobieni naturalnych. Pilniczki itd ma. | 
|     | 
|  2010-07-14, 17:42 | #2933 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 A mój wrócił z pracy z kwiatami dla mnie   | |
|     | 
|  2010-07-14, 17:49 | #2934 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Dziewczyny ja w zasadzie nawet nie lubię niespodzianek. Nie jestem zbyt romantyczna i lubię mieć wszystko zaplanowane. Nie mam do niego pretensji o to że pyta, ale mam żal że wcześniej stwarzał pozory mistyfikacji. Rozumiem jego obawy. Pamiętacie akcję z moim prezentem urodzinowym "domowe spa" za 250 zł i brakiem wanny w mieszkaniu? Była niezła burza. To moja wina, że nie potrafię cieszyć się z czegoś, co mnie nie cieszy. Ale powinnam czasem zacisnąć zęby i udawać. 
				__________________ Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-07-14 o 17:56 | 
|     | 
|  2010-07-14, 17:53 | #2935 | ||
				 | 

Cytat: 
   aleks, ale Ci fajnie   widzę, że wierzysz w przyklęk mojego chłopca bardziej niż ja  a najlepsze jest to, że chyba bym musiała umierać na jakąś straszną chorobę (tfu, tfu), żeby P. klęknął wcześniej niż w kilka miesięcy po spłacie auta, a mimo to wmawiam sobie, że to może stać się wcześniej  aaaa, zapomniałam Olce pogratulować rozmowy z K.  myślę, że dobrze ona wróży. jakby chciał, toby Cię spławił (i nie używał emotek  ). ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat: 
  no ja tam romantyczna specjalnie też nie jestem, ale jakoś ten jeden dzień zawsze sobie wyobrażałam tak, a nie inaczej  wiesz, ja myślę, że Twój chłopc po prostu nie rozumie, gdzie popełnia błąd i pewnie myśli: ”jak tu dogodzić babie”   no ale myślę, że sprowadziłaś go na ziemię   Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-14 o 17:54 | ||
|     | 
|  2010-07-14, 18:33 | #2936 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

I   chyba nie jedziemy na Grunwald bo tato stwierdził, że nie chce w taką pogodę stać kilka godzin na łące bez kawałka cienia i w kilkudziesięciotysięcznym tłumie... No w sumie to mu się nie dziwię, bo cięzko to będzie wytrzymać, ale i tak jestem zła bo ja bym dała radę no i chciałam tam jechać. W końcu taka okazja jest raz na 100 lat  Naj też tak myślałam... jakby chciał mnie spławić to by szybciej zakończył rozmowę a nie pytał co robię i o czym jest książka którą czytam i gdzie, z kim i po co jadę na wakacje, później by nie odpisał na SMSa.... A pytał, rozmawiał, odpisał. Widocznie naprawdę ma kiepski okres. Zobaczymy, czy mnie odwiedzi w przyszłym tygodniu   
				__________________ "Być zadowolonym z samego siebie- to największe szczęście" Tomasz Mann | 
|     | 
|  2010-07-14, 18:45 | #2937 | ||||
				 | 

Cytat: 
   bedziesz kuć   I super,że z Tżem już dobrze i szybko wyjdzie  no i to przytulanie  mmmm  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Miedzy mną i Tżem było dzisiaj małe spiecie  ale jakoś wybrnełam z sytuacji i jest dobrze  jutro mamy gdzieś pojechać na jakąś wycieczke   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | ||||
|     | 
|  2010-07-14, 18:47 | #2938 | 
| Zakorzenienie | 

aale mam dzis dobry humor   i slucham samych wesolych piosenek  co u mnie jest rzadkoscia... np... http://www.youtube.com/watch?v=08eGLLM27to   
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | 
|     | 
|  2010-07-14, 19:05 | #2939 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-07-14, 19:13 | #2940 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Miłość nie zna granic ...   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

13.09.2014
 13.09.2014