![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Motyl, idź za radą Olki do doktora specjalisty. zdrówka
![]() i ja też bym powiedziała, że o pieniądzach nie lubię rozmawiać. nie żeby to był sekret, ale nawet mojej mamie już nie mówię o takich rzeczach, bo ona mi wypomina, jak ja wydaję swoje pieniądze ![]() Aleks, no był na stacji i kombinował przy aucie, potem się poddał i zadzwonił po tatę, do mnie i do mechanika ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- a ja mam bardzo podatne włosy - jak je ”ugniotę”, tak mi zostają, tylko loki czasem trochę opadają (a naturalnie mam takie półfale, na krótkich dość to fajnie wygląda, bo jak miałam włosy za ramiona to masakra... jak Wodecki w styli hippisa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Motylku, idź, idź... Nie ma co igrać ze zdrowiem, a Ty masz nawrót. Gastroskopia nie należy do najprzyjemniejszych badań, ale zdecydowanie daje najlepszy ogląd
![]() ![]() Madzia ![]() ![]() najeczko, oj, to samo mam. Wolę nie mówić, skąd i ile mam pieniędzy i ile wydaję. Najlepszy przykład miałam przedwczoraj. Ogólnie rzecz biorąc, wydaję kupę kasy na kosmetyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, podpowiedzcie mi: francuski, niemiecki, włoski, hiszpański, rosyjski czy irlandzki? ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- naj, jeju, zazdroszczę podatnych włosów... Ja jak ugniotę, o kręceniu nawet nie mówię, to 10 minut po wyjściu z łazienki już klapią ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-09-03 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
http://lula.pl/lula/1,94040,8112646,...zaprzecza.html właśnie się dowiedziałam, że mogłabym być puszystą modelką. Też noszę 10. Chyba trzeba się ruszyć po nowy karnet na siłownię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
http://lula.pl/lula/1,94040,8306587.html spoko, też chcę tak wyglądać mając 47 lat...
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Ja się powstrzymam od takiego sądu, poczekam, pooglądam się, może za te 2 lata wciąż będę wyglądała młodziej od niej
![]() ![]()
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Justynko to poczekaj do grudnia,bedzie dobrze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Jeeeju Justyna dobrze Cię rozumiem z tymi zakupami...
Ostatnio koleżanka robiła mi paznokcie i mówi mi,że ładną mam cerę. Na to ja oczywiście tak ![]() ![]() Ja jej powiedziałam ,że JI ,a ona ciągle chciała ze mnie wyciągnąć za ile.Mi było głupio,mówiłam jej,że nie lubię rozmawiać o pieniądzach,a ona się obraziła " No wiesz Ania ja jestem wychowana wśród kobiet,które nie oszczędzają na takich rzeczach,więc przestań mi tu mydlić oczy bo pomyślę,że uważasz tę cenę za zbyt szokującą dla mnie". Wwwwooowww przypadkiem chyba zrobiłam faux-pas i może ją to uraziło. W każdym razie nie lubię o tym gadać ![]() I wnerwia mnie jak ktoś mnie pyta co i za ile itp... Tu na forum to jeszcze mogę gadać o takich rzeczach,ale tak normalnie to never. Dziewczyny ja na pewno pójdę do gastrologa.Chodiz mi o to,że ja chcę iść w poniedziałek do pracy jeśli będę się dobrze czuła. Bo jakbym zaniosła dzisiaj to L4 to nie mogłabym iść,nawet jeśli dobrze bym się czuła. A mnie interesuje,czy jeśli nie zaniosę tego L4 to będzie tak,jakby w ogóle nie zostało wystawione... Bo ja wiem,że w przychodni zostawili sobie oryginał a ja dostałam kopię. Justyna hiszpański ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-09-03 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
No poczekam, co mam lepszego do roboty?
![]() A pytam, bo chcę od października zacząć kurs językowy u mnie na uczelni i te języki akurat są prowadzone, i nie wiem, który wybrać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie ja to zawsze najpierw powiem, a dopiero później się zastanowię i wiem co powinnam powiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Motylku, no dokładnie, dokładnie tak. Na żywo raczej unikam, bo wychodzę na totalną snobkę, chyba że przyjaciele pytają, to ok. A tak z ciekawości, który to puder i za ile?
![]() Co do L4 - jeśli go nie zaniesiesz, to w pracy będzie tak, jakby go nie było. Tzn, z tego, co pamiętam. ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- rain, zdecydowanie nie powinnaś się takimi rzeczami przejmować. Nic nikomu do tego ![]()
![]() |
#2922 |
Zadomowienie
|
Justyna, wybieram francuski. Taki elegancki mi się wydaje, mieć opracowany do perfekcji
![]() Rzeczywiście ta Elle ma się czym pochwalić. No ale ile w tym photoshopa, ewentualnie inwencji chirurga? Chyba, że ma takie dobre geny ![]() Motylku, Justynko, rozumiem Was. Właśnie co do tych pytań- mnie ostatnio bratowa pytała kiedy mamy zaręczyny. Ja mówię, że nie wiem, nie robimy żadnego obiadku na którym TŻ zrobi przyklęk, że to będzie akcja z zaskoczenia. Ona pyta, czy pierścionek wiem jaki, ja mówię, że tak... To męczyła mnie bite 15 minut żebym powiedziała, ile kosztował ![]() ![]()
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pytasz na serio,czy mi dokuczasz? ![]() ![]() A ten z Clinique to masz fluid czy sypki? Kiedyś miewałam fluidy ale bardzo mi zatykały pory. Baardzooo.Teraz używam tylko na jakieś okazje,a tak to minerałki. Powiem Ci,że do tych moich porów i syfków i naczynek nie używam kremów.Tzn. zawsze kosmetyczki mówiły mi,że da takiej cery najlepsze są żele i hydrożele,a nie kremy. Tak więc na miejsca strefy T mam Synergie do porów, a rano zawsze daję Synergie dla naczynek i smaruję w miejscach wrażliwych. A na resztę twarzy daję normalnie krem nawilżający. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
mnie nie krępuje rozmowa o pieniądzach, zwłaszcza jak ktoś się pyta, ile za coś zapłaciłam itp., ale jak ma mi potem wypomnieć, to wolę milczeć
![]() z ciekawości sama niedawno spytałam koleżanki z pracy, dorabiającej w wydawnictwie, ile tam zarabia, bo też chciałabym celować, ale nie wiem, czy warto, no i mi powiedziała ![]() ale ogólnie rozmowa o pieniądzach to delikatna sprawa, trzeba się pilnować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hiszpański jest seksi ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Ha
![]() Jutro mamy z M. opiekować się Hanią i Ignasiem (jego siostrzenica i siostrzeniec). Szwagierka z mężem idą na wesele,a Teściowie przychodzą do moich Rodziców na imprezkę. Więc jeśli będę się czuła lepiej to zabierzemy dzieciaki do kina na "Jak ukraść księżyc".Ciekawa jestem jak to będzie,bo Hania ma 3,5 roku,a Ignaś prawie 6 ![]() A potem wexmiemy ich na chwilę do mnie do domu,żeby zobaczyli Manię i Małą ( ja nazywam tę kicię Mała, natomiast mój Tata woła na nią Zuzia- to mi się nie podoba ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Justyna francuski i niemiecki są trudne i ja tak jak Ty-nic już nie pamiętam. Włoskiego uczyło mi się bardzo dobrze,ale obowiązuje tylko we Włoszech. Hiszpański zapewne też trudny nie będzie i ucząc się go będziesz bardziej GLOBALNA? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() motylku, nie, nie, serio pytam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Madziu, kto zerwał... razem zerwaliśmy. Pokłóciliśmy się w marcu, potem miesiąc ciszy, potem się nie mogliśmy dogadać. Tak że w sumie za porozumieniem stron
![]() najeczko, mnie nie krępowała do jakiegoś czasu, ale jak zaczęłam kupować rzadziej, a drożej, to za każdym razem jak ktoś mnie zapyta o cenę czegoś i ja odpowiem, to zapada krępująca cisza albo rozmówca ma oczy, jakby się udławił ![]() ![]() Motylku, to daj potem znać, jak tam się powiodła akcja "kino" ![]()
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Justyś ta różowa cera to przecież właśnie przez naczynka
![]() Co do pudrów to ja też niezbyt umiałam się malować EDM. Dla mnie były zbyt ciężkie. Ja kupuję pudry Jane Iredale w kamieniu-jeśli chcesz uzyskac większe krycie, to nakładasz puder takim płatkiem,który jest w puzderku. Jesli chcesz delikatniej to potrzebny jest pędzel kabuki (niekoniecznie ten z JI,do którego kupna tak zachęcają). Ja dodatkowo nakładam też tę bazę http://www.janeiredale.com/bases_dt.html ,ona lekko koloryzuje,a puder lepiej się trzyma. No i baza ma filtr ![]() Mam też paletkę cieni,szminek i róży z tej firmy-uwielbiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mnie nie zszokujecie. naoglądałam się balsamów 800 zł i już ceny na mnie wrażenia nie robią.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aleks a jaki to był balsam? ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-09-03 o 17:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie TŻ wiedział że lubię małe oczka, delikatne pierścionki. Któregoś dnia poszliśmy sobie na spacer po sklepach, w tym jubilerach. Oglądaliśmy pierścionki, zobaczyłam ten, i dosłownie ![]() A był ZUPEŁNIE nie w moim guście- tzn dużo brylancików, spory ogólnie rzecz biorąc. Także domyślam się że to będzie ten zaręczynowy. O cenę nie pytałam, to już nie moja działka ![]() Justyna, wojny nie będzie ![]() ![]() Ale kiedy wybije godzina zero, nie mam bladego pojęcia, oraz czy w środku będzie akurat ten ![]()
Edytowane przez malenka146 Czas edycji: 2010-09-03 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Zamykanie naczynek podobno niewiele daje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam. Szukałam czegoś innego na necie i przez przypadek znalazłam. Choć dziś na tym spotkaniu też rozmawialiśmy z Panią o niezbyt tanich kremikach więc już przywykłam do kosmetyków w cenie mojej pensji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moje puderki na szczęście nie takie drogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Madziu, nie zamknę naczynek, bo są niewidoczne. Tzn. to nie są pajączki, po prostu mam różową cerę
![]() ![]() Motylku, zamykanie COŚ daje. Tzn. mi babka zamykała na nogach i zepsuła tylko sprawę ![]() ![]() ![]() Maleńka, to to akurat nic nie mówię, bo różni bywa, ale chodzi o cenę pierścionka. Dla mnie ma znaczenie - nie chodzi mi o pierścień za 20000 tys., ale taki, który trochę trzepnie faceta po kieszeni ![]() ![]() Aleks, dżizusie, no za 800 zł bym nie kupiła balsamu, chyba że moja pensja będzie przynajmniej 10 razy taka ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
hmm, ja rozmawiam o pieniądzach tylko z ludźmi, z którymi mogę sobie pozwolić na taką rozmowę
![]() ![]() ![]() ![]() za to często się ”chwalę” jak trafię na coś taniego. jak tylko ktoś mi powie ”ale fajna bluzka”, to ja od razu: ”całe 7 złotych w lumpeksie ![]() ![]() i teges - zaręcz mnie ktoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Naj ja mogę Cię ZAdRĘCZYĆ
![]() Maleńka a dla mnie cena pierścionka ma tylko takie znaczenie,że jak facet zarabia fajną kaskę,a kupuje taniutki pierścionek to to jest jak dla mnie nieładne postępowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
A, to jak coś taniego upoluję, to no problem
![]() ![]() Najfajniejsza Patrycjo, ZARĘCZAM CIĘ! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.