![]() |
#2912 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Maja-a głowa Cię nie boli od tego => ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() Ale nuda jest w pracy ![]() ![]() ![]() W temacie butow zamowilem sobie w sklepie trekingi z Nike za 299zl z gore-texem zobaczcie to ------->> klick! i co sadzicie o nich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Ptrzebuje porady na temat ekspresu cisnieniowego takiego do 2000zl max z mlynkiem itp ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to niech tyle nie piją ![]() ![]() ![]() O, lecz mnie od dzisiaj! ![]() Ale tylko fizycznie - we łbie sobie grzebać nie dam ![]() ![]() ![]() To ja jeszcze wrócę do tematu tamtej piłki... bo laska mówiła, że dostali ja w prezencie od znajomych, którzy - cytuję "Znajomi mieli u siebie taką piłkę i opowiadali nam zawsze jak to fajnie można na tej piłce "pobaraszkować" i za każdym razem był temat piłki...no i kupili nam taką samą" nie wiem ja Wy, ale ja odniosłam wrażenie, że tamci chcieli pokazać "ale my się fajnie bzykamy, musicie spróbować tak samo" - dla mnie takie zachowanie wydaje się żenujące ![]() Wam też,czy to moje spaczenia? ![]()
![]() |
#2916 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() A wiecie z czym mi się kojarzy taka piłka?Z porodem ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
30 osób przeglądających siedzi na dole
![]()
![]() |
#2920 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
45
![]() A sio do roboty ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy o to im chodziło, bo może nie mieli nic złego na myśli, ale ja osobiście nie przepadam za tego typu zwierzeniami ![]() podobnie jak za gadkami w pracy gdy dziewczyny np. zgadają się o ciążach/dzieciach, i w kuchni np. o karmieniu piersią mówią, sorry, ale nie każdy musi chcieć tego słuchać przy jedzeniu.... koleżanka ode mnie z pokoju czasem mnie rozbraja dzwoniąc do dziecka np. jak jest chore i na pół biura pyta "a kupę zrobiłes? rzadka czy normalna?" czy coś w ten deseń. Niby to tylko fizjologia, czyli coś naturalnego, ale głupio mi jakoś w takich momentach....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nic nie mysle ![]() ![]() ![]() ![]() mła? ![]()
![]() |
#2923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() weź nie przypominaj... ![]() Te "chrystusowe" to chyba dla fanek TON ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3sMALbhJU6M&ob=av3n Cytat:
![]() Jestem zdania, ze rozmowy na temat fizjologii czy intymne powinno się przeprowadzac bez postronnych osób ![]() Polly - ponoć się na tym "alejandruje". Tylko niekoniecznie w takiej kolejności ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-27 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
bo jakby tak bez opowieści żadnych dali im tę piłkę znienacka i dodali, że ona utrzyma dorosłą osobę, to byłoby jakieś takie bardziej kreatywne? a tak? jak przepis na ciasto, które "zawsze wychodzi"? jak dla mnie coś "wyzwolonego" w bazarowy sposób - taka forma przekazu, z osobistą rekomendacją, takie świntuszonko, z naciskiem na świnki i tuszonkę, chrum! o! Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-09-27 o 15:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyyyy.ale ze jak ![]() ![]() Cytat:
nom..dokładnie ![]() ja bym umarła z zenuły jakbym dostała cos takiego z taka rekomendacja ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-27 o 14:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Konto usunięte
|
skarbku, ja przylazłam pięknie podziękować za doradzenie mi demetera, bo o taki zapach właśnie mi chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
chyba kupię sobie piłkę
![]() ![]()
![]() |
#2930 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie - ŻÓŁW ![]() ![]() a pamiętacie z dzieciństwa ten głuchy dźwięk, jaki wydaje uderzona nadmuchana piłka? ![]() Cytat:
![]() Jak laski zaczęły się jarac nowym prezentem kolezanki i jego zastosowaniem, to palnęłam, że "w plecy niewygodnie" Ale nikt nie zrozumiał żartu ![]()
![]() |
#2932 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() a o parkiet to boing boing ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-09-27 o 15:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
aż tak perwersyjana nie będę
![]() ![]() ![]() nie wiem, ale może się dowiem jak już tą piłkę nabędę idę gotowac obiad dla trzech chłopa ![]()
![]() |
#2935 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja ugotowałam dziecku obiad,a on spać poszedł
![]() A Ty Flo zamawiaj ładną pogodę za 2 tyg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- o matko-mialam juz wychodzic do chatya tu czytam o piłce i płacze ze śmiechu ![]()
![]() |
#2939 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To ja nie wychodzę za mąż. Trzeba mieć priorytety ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.