Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 12:35   #2911
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

A, to spoko. Myślałam, ze będziesz jeszcze teraz coś zamawiała, bo w tamtym pw się pytałaś. Jak nie to ok, poczekam na politicsa. I w międzyczasie spłuczę się na gosha

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

ładne, ale dla mnie chyba zbyt "końskie"
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 12:38   #2912
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko
W sumie one są trochę kowbojskie z wyglądu.
Stary 2011-09-23, 12:42   #2913
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wklejam W tle nowe płytki w przedpokoju
Dziś byłam w tych kozakach w pracy. Widziałam, że często kobity noszą takie buty nawet do sukienek wczesną jesienią

Nie są niestety ocieplane, ale i tak ciepło w nich w nogi.
Fajne To skóra czy zamsz? Jak nie są ocieplane to akurat na jesień
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A, to spoko. Myślałam, ze będziesz jeszcze teraz coś zamawiała, bo w tamtym pw się pytałaś. Jak nie to ok, poczekam na politicsa. I w międzyczasie spłuczę się na gosha
A, bo dziewczyny domówiły lakiery i robimy na raz 2 zamówienia

Ale Isa zazdroszczę Ci weekendu! Już nie mogę się doczekać kochanego łóżeczka A tu jeszcze ponad 2 godziny w pracy i pewnie ze 2 powrotu, ech...
Za to po drodze wstąpię na pocztę, bo coś na mnie tam czeka (na pewno nie lakiery, za wcześnie ).
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 12:50   #2914
isa666
Zakorzenienie

kochanie skóra, ale ta taka miękka. Nubuk się to chyba nazywa
Stary 2011-09-23, 15:06   #2915
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A, bo dziewczyny domówiły lakiery i robimy na raz 2 zamówienia
Aha, wszystko jasne więc

Jadę po laptoczka i chyba po buty w góry też- zupełnie nie wiem jakie kupić, tata tak nagle z tym wyskoczył

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-09-23 o 15:09
Stary 2011-09-23, 16:55   #2916
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Mnie jakoś grzańce nie ruszają- może jeszcze dobrego nie piłam
A dla mnie nie ma nic lepszego na długie nieprzytulne zimowo-jesienne wieczory niż grzane wino lub piwo. Też może kwestia tego, że cały czas mi wtedy zimno a ciepły alkohol jednak na to pomaga.

Cytat:
Jadę po laptoczka i chyba po buty w góry też- zupełnie nie wiem jakie kupić, tata tak nagle z tym wyskoczył
Kupić w sklepie górskim a nie Decathlonie, z podeszwą Vibram, membraną Gore Tex, za kostkę, z blokadą sznurówek poniżej kostki, lekko za duże (jak kopiesz w podłogę nie powinnaś dotykać palcami przodu buta) i wygodne dla Ciebie, bo każdemu inne pasują. Przerabiałam ten temat w zeszłym roku. I jak kupisz buty z membraną to koniecznie powinnaś do nich mieć oddychające skarpetki.

Przyjęłam ofertę pracy, którą dostałam tam gdzie miałam praktyki. Więcej było za niż przeciw i się zdecydowałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 17:25   #2917
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przyjęłam ofertę pracy, którą dostałam tam gdzie miałam praktyki. Więcej było za niż przeciw i się zdecydowałam.
Dobra decyzja

Naolejowałam włosy i próbuję właśnie doprowadzić palce i paznokcie do ładu po obieraniu z łupinek świeżych orzechów. Uwielbiam takie orzeszki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 11:04   #2918
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Wklejam W tle nowe płytki w przedpokoju
Dziś byłam w tych kozakach w pracy. Widziałam, że często kobity noszą takie buty nawet do sukienek wczesną jesienią

Nie są niestety ocieplane, ale i tak ciepło w nich w nogi.
Bardzo ładne kozaki. Sama szukam teraz porządnych kozaków ze skóry ale jeszcze nie znalazłam niczego godnego uwagi.
Cytat:
Moje gratulacje.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:26   #2919
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje

A do mnie przyszły kredki z Nyxa Kupiłam jeden jumbo pencil w kolorze yoghurt, super, baardzo mi się podoba, jest taki beżowy z połyskiem. Wzięłam też 3 kredki slide on: brązową, niebieską i fioletową - ale się nimi łatwo maluje! Są niesamowicie miękkie, wczoraj pomalowałam się brązową i wytrzymała cały dzień, w tym wieczorną drzemkę Jestem z nich baardzo zadowolona i mam ochotę na więcej
Wzięłam jeszcze kredkę do ust - nude pink - ładny kolor, ale nie miałam jeszcze czasu jej użyć.

W weekend miałam wyzdrowieć, nie do końca się udało, za to zaraziłam TŻta Ale i tak weekend się udał, wygrzałam się pod kocykiem, obejrzeliśmy 2 filmy: Forresta Gumpa, bo ostatnio oglądałam go pewnie 10 lat temu i Dobry, Zły i Brzydki - z tego obejrzeliśmy 2 godziny, z czego połowę TŻ przespał, a potem stwierdziłam, że już nie dam rady, zostało nam 50 minut filmu, niesamowicie długie są te westerny! I poszłam spać o 21

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Ależ mam dzisiaj dobry dzień w pracy, jestem bardzo zdziwiona, bo daaaawno tak nie było, jupi

Stary 2011-09-26, 10:33   #2920
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzieki dziewczyny

Ja też miałam leniwy weekend - w sobotę robiliśmy z TŻem zaległe zakupy, bo lodówka już zaczęła nas straszyć swoją pustką potem w końcu znalazłam czas żeby coś ugotować. Wieczorem odwiedzili nas znajomi, a w niedzielę nie chciało mi się nigdzie ruszać, bo wychodzi na to, że alkohol coraz mniej mi służy i trochę spotkanie towarzyskie odchorowałam. My z kolei naoglądaliśmy się siedząc wczoraj w domu 'Dwóch i pół', TŻ zachorował kompletnie na ten serial.

Zrobiłam ostatnio przesiew w lakierach i sporo mi odpadło. Jednocześnie kupiłabym sobie coś nowego, ale nie mam do końca pomysłu co. Wychodzi na to, że chwilowo na żaden odcień nie choruję, a to mi się od dawna nie zdarzało.

A dzisiaj taka piękna pogoda, a ja w biurze. Rano było zimno, a teraz mieliśmy ewakuację testową i zakosztowałam trochę tej pięknej pogody i mi żal.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-09-26, 11:14   #2921
bossy
Zakorzenienie

Ice gratuluję!

ja wczoraj skakałam Dream Jump :-D

i się też wczoraj rozchorowałam czego efektem teraz jest przeokropny ból głowy, zasmarkana jestem do tego mnie wszystko boli, ale, że koleżanka jest na urlopie ja nie mogę wziąć l4, bo wtedy by tylko jedna została...

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 11:51   #2922
isa666
Zakorzenienie

Ściskam mocno wszystkie chorowitki
Mnie póki co (odpukać) choroby omijają, a przetoczyła się grypa żołądkowa po jednej części rodziny, rodzinka z miasta z kolei choruje na różności związane z górnymi drogami oddechowymi.

Jedyne co, bolą mnie coś mięśnie pośladków. Nie wiem od czego, bo ból jest taki jak po ćwiczeniach
Stary 2011-09-26, 11:57   #2923
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam leniwy weekend - w sobotę robiliśmy z TŻem zaległe zakupy, bo lodówka już zaczęła nas straszyć swoją pustką potem w końcu znalazłam czas żeby coś ugotować. Wieczorem odwiedzili nas znajomi, a w niedzielę nie chciało mi się nigdzie ruszać, bo wychodzi na to, że alkohol coraz mniej mi służy i trochę spotkanie towarzyskie odchorowałam. My z kolei naoglądaliśmy się siedząc wczoraj w domu 'Dwóch i pół', TŻ zachorował kompletnie na ten serial.

Zrobiłam ostatnio przesiew w lakierach i sporo mi odpadło. Jednocześnie kupiłabym sobie coś nowego, ale nie mam do końca pomysłu co. Wychodzi na to, że chwilowo na żaden odcień nie choruję, a to mi się od dawna nie zdarzało.

A dzisiaj taka piękna pogoda, a ja w biurze. Rano było zimno, a teraz mieliśmy ewakuację testową i zakosztowałam trochę tej pięknej pogody i mi żal.
A ja się widziałam z przyjaciółką w sobotę, a w niedzielę dotarłamz Tatą i koleżanką na Małą Wysoką w słowackich Tatrach- ale jestem z siebie dumna, wylazłam na wysokość 2429 m.n.p.m. Widoki niesamowite, zdjęcia nie oddają tego w żaden sposób. A skarpetki z wełny merynosów chyba są do dupy- tzn. lepiej żeby to były one niż buty

Ale tak zupełnie żaden żaden? Ja się Esiaczków nie mogę doczekać już

No ja dziś nie poszaleję nigdzie bo trochę mi mięśnie wysiadły
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
ja wczoraj skakałam Dream Jump :-D

i się też wczoraj rozchorowałam czego efektem teraz jest przeokropny ból głowy, zasmarkana jestem do tego mnie wszystko boli, ale, że koleżanka jest na urlopie ja nie mogę wziąć l4, bo wtedy by tylko jedna została...
aaale fajnie!

ja się tylko wymoczyłam w gorącej wannie i profilaktycznie łyknęłam panadol i jest ok

Pogooglałam trochę za nowymi tuszami ze średniej półki- ale nadal kiepsko- Astor z wielką szczotą w kolejnej wersji, IsaDora też z wielką szczotą (oba z resztą już widziałam w sklepach ostatnio) i jakiś rimmel Scandaleyes, nawet jest na polskiej stronie już, ale nie ma nigdzie zdjęcia szczoteczki :/
Stary 2011-09-27, 10:28   #2924
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
mi już mija, choć i tak wolałabym leżeć w łóżku, a nie siedzieć w pracy
Cytat:
A ja się widziałam z przyjaciółką w sobotę, a w niedzielę dotarłamz Tatą i koleżanką na Małą Wysoką w słowackich Tatrach- ale jestem z siebie dumna, wylazłam na wysokość 2429 m.n.p.m. Widoki niesamowite, zdjęcia nie oddają tego w żaden sposób. A skarpetki z wełny merynosów chyba są do dupy- tzn. lepiej żeby to były one niż buty
Ale macie fajnie, że góry są tak blisko Na pw odpowiem dzisiaj, przepraszam, że jeszcze tego nie zrobiłam...

Byłam dziś w pracy przed 7, jak jechałam to prawie całą drogę było ciemno No ale to awaryjna sytuacja, cieszę się, że jeżdżę później na co dzień, bo się strasznie trudno wstaje o 5!

Stary 2011-09-27, 10:29   #2925
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Pogooglałam trochę za nowymi tuszami ze średniej półki- ale nadal kiepsko- Astor z wielką szczotą w kolejnej wersji, IsaDora też z wielką szczotą (oba z resztą już widziałam w sklepach ostatnio) i jakiś rimmel Scandaleyes, nawet jest na polskiej stronie już, ale nie ma nigdzie zdjęcia szczoteczki :/
A ja się wkurzyłam trochę na One by one Maybelline. Fajnie rozdziela i pogrubia, ale już 2 razy zdarzyło mi się, że się w ciągu dnia kruszył i wpadły mi te drobinki tuszu do oka Chyba muszę się rozejrzeć za czymś innym.

Kliknęłam dziś emulsję Avene SPF 50. Tydzień temu zamówiłam tę z SPF 20, ale okazało się, że jednak jej nie mają w aptece i dziś zwrócili mi kasę, więc od razu zamówiłam ten drugi filtr.

rzyrafko, nie wiem czy wybrałaś w końcu kartę, ale napiszę co z moją Paypass. Aktywowałam ją wreszcie podczas zakupu tych kozaków w RE. Najlepsze, że machałam tą kartą przed czytnikiem i nie chciała zadziałać, myślę sobie ale wstyd Ale nawet dziewczyna na kasie próbowała i też nic. Dopiero jak użyła jej jak zwykłej karty udało mi się zapłacić
Stary 2011-09-27, 10:40   #2926
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A skarpetki z wełny merynosów chyba są do dupy- tzn. lepiej żeby to były one niż buty
Skarpetki powinny być całe sztuczne ze złotą lub srebrną nicią albo z bambusa. Takie są najbardziej chwalone do butów z membraną. Ja mam właśnie bambusowe, TŻ ze złota nicią i nam się bardzo dobrze sprawdzają. Mam też z Decathlona pół bawełniane, sa cieplejsze i dobre na krótsze wycieczki, ale generalnie nie warto tam kupować.

Cytat:
Ale tak zupełnie żaden żaden? Ja się Esiaczków nie mogę doczekać już
To znaczy marzy mi się kilka kolorów, ale nie znalazłam jeszcze takich. Chciałabym ciemny, głęboki morski z połyskiem, strażacką czerwień i jakiś ciekawy beż do pracy, ale żaden z oglądanych do tej pory mi nie leży.

Za to kupno tuszu robi się pilne i nie wiem czy dotrwam do wypłaty.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-09-27, 11:58   #2927
bossy
Zakorzenienie

Kochanie no niestety rozłożylo mnie jeszcze bardziej. Siedzę w pracy i naprawdę ledwo żyję.

Isa nie wiem czy nie trzeba jej właśnie najpierw aktywować normalną zapłatą? tak jak zwykłą kartę musisz aktywować wypłacając najpierw pieniądze z bankomatu i wtedy dopiero możesz płacić. może z tym paypassem jest podobnie i następna transakcja będzie już bez problemu?

jedyne o czym marzę to iść spać. rozsadza mi głowę, mam zatkany nos no i dzisiaj doszedł kaszel. ah, i siedzę z gorączką. spać mi się chce...

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:23   #2928
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
rzyrafko, nie wiem czy wybrałaś w końcu kartę, ale napiszę co z moją Paypass. Aktywowałam ją wreszcie podczas zakupu tych kozaków w RE. Najlepsze, że machałam tą kartą przed czytnikiem i nie chciała zadziałać, myślę sobie ale wstyd Ale nawet dziewczyna na kasie próbowała i też nic. Dopiero jak użyła jej jak zwykłej karty udało mi się zapłacić
Moja paypass mastercard ma ograniczenie płatności zbliżeniowej do 50 złotych, może Twoja też?
Cytat:
jedyne o czym marzę to iść spać. rozsadza mi głowę, mam zatkany nos no i dzisiaj doszedł kaszel. ah, i siedzę z gorączką. spać mi się chce...
No to beznadziejnie, że nie możesz wziąć wolnego!

Stary 2011-09-27, 13:29   #2929
isa666
Zakorzenienie

bossy, kochanie wg tego co napisane jest w instrukcji kartę aktywuje pierwsza płatność w sklepie, nie było napisane czy musi być paypassowa czy zwykła Z tym 50 zł z kolei to jest tak, że zakupy do tej kwoty nie muszą być potwierdzane PIN-em, każda wyższa kwota wymaga już jego podania.
Mnie tam obojętne jak tą kartą płacę, mała to różnica jeśli przy kwocie powyżej 50 zł i tak muszę wklepać PIN

EDIT: Zbijcie mnie, bo mi się spodobała jedna etorebka i mam ochotę kliknąć

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-09-27 o 13:37
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:53   #2930
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe, to kup Ja ze swojej nowej andi jestem bardzo zadowolona, a też myślałam, że nie powinnam jej kupować

Stary 2011-09-27, 14:28   #2931
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy marzy mi się kilka kolorów, ale nie znalazłam jeszcze takich. Chciałabym ciemny, głęboki morski z połyskiem, strażacką czerwień i jakiś ciekawy beż do pracy, ale żaden z oglądanych do tej pory mi nie leży.
Przyjrzyj się Bell 513 i OPI Ski Teal We Drop; jakiego beżowego szukasz? Kryjącego czy przejrzystego? Trochę tego mam, może coś Ci podpasuje

Nina jakie wzięłaś lakiery?! Iza ja Ci dzisiaj zrobię przelew wieczorem z domu, mam nadzieję, że paczka szybko przyjdzie, bo już się nie mogę doczekać

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 14:42   #2932
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Nina jakie wzięłaś lakiery?! Iza ja Ci dzisiaj zrobię przelew wieczorem z domu, mam nadzieję, że paczka szybko przyjdzie, bo już się nie mogę doczekać
Powiem Ci w sekrecie, że znowu wzięła te same lakiery: raspberry i watermelon, pewnie robi zapasy (a tak serio to dla kogoś, ale jakby ktoś śledził moje zamówienia, to w każdym zamówieniu mam te dwie pozycje)
I jeszcze inne wzięła, ale niech się sama przyznaje

Isa, a którą etorebkę chcesz?

Stary 2011-09-27, 15:15   #2933
isa666
Zakorzenienie

kochanie, tą z załącznika
Tylko nie wiem czy ona jest bardziej czerwona czy pomarańczowa, wolałabym pomarańcz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (103,1 KB, 46 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 20:32   #2934
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
mi już mija, choć i tak wolałabym leżeć w łóżku, a nie siedzieć w pracy

Byłam dziś w pracy przed 7, jak jechałam to prawie całą drogę było ciemno No ale to awaryjna sytuacja, cieszę się, że jeżdżę później na co dzień, bo się strasznie trudno wstaje o 5!
cieszę się, że już lepiej

mnie przeraża to, że już tak wcześnie robi się ciemno, a i rano czarna noc
Cytat:
Kochanie no niestety rozłożylo mnie jeszcze bardziej. Siedzę w pracy i naprawdę ledwo żyję.
bardzo współczuję tym bardziej, że musisz pracować w takim stanie..
Cytat:
nie mam zamiaru jak Ci się tak podoba, to sobie spraw
Cytat:
Mint Candy Apple, Better Together, Lady Like i Seche Vite chciałam Topless and Barefoot, ale na razie go nie ma.. strasznie mi się spodobał na zdjęciach
Cytat:
Powiem Ci w sekrecie, że znowu wzięła te same lakiery: raspberry i watermelon, pewnie robi zapasy (a tak serio to dla kogoś, ale jakby ktoś śledził moje zamówienia, to w każdym zamówieniu mam te dwie pozycje)
I jeszcze inne wzięła, ale niech się sama przyznaje
moja koleżanka zachwyciła się tymi dwoma kolorami, ja już staram się nie chomikować kosmetyków
ale fakt, watermelon jest dla mnie tak piękny, że nie pogardziłabym kolejną małą buteleczką na szczęście jeszcze się nie kończy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 21:51   #2935
Estella
Zakorzenienie

Iza haha chyba wszystkie po kolei zamawiają te dwa lakiery, ale wcale się nie dziwię, bo są boskie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Mint Candy Apple, Better Together, Lady Like i Seche Vite chciałam Topless and Barefoot, ale na razie go nie ma.. strasznie mi się spodobał na zdjęciach
jak chcesz to mogę przynieść i pokazać Topless & Barefoot, mogę ci nawet pożyczyć jeśli bardzo chcesz Seche i Lady tez wzięłam, Mint mnie kiedyś kusił, ale mam inne mięty i rzadko ich używam, więc nie ma sensu brać kolejnej

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 23:41   #2936
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale macie fajnie, że góry są tak blisko Na pw odpowiem dzisiaj, przepraszam, że jeszcze tego nie zrobiłam...

no, fajnie, ostatni raz chodziłam nie pamiętam kiedy
Nic nie szkodzi, i tak trzeba czekać na lakiery

przed wyjazdem wstałam o 4:30- czasami o tej kładę się spać
Cytat:
A ja się wkurzyłam trochę na One by one Maybelline. Fajnie rozdziela i pogrubia, ale już 2 razy zdarzyło mi się, że się w ciągu dnia kruszył i wpadły mi te drobinki tuszu do oka Chyba muszę się rozejrzeć za czymś innym.

Kliknęłam dziś emulsję Avene SPF 50. Tydzień temu zamówiłam tę z SPF 20, ale okazało się, że jednak jej nie mają w aptece i dziś zwrócili mi kasę, więc od razu zamówiłam ten drugi filtr.

mi w ogóle nie pogrubiał, ale nie sypał się. Siostry jeszcze go używają, może spróbuję i zobaczę jak się ma.

A ja spróbowałam z saszetki Uriage 30 do trądzikowej cery- całkiem fajny, konsystencja najbliżej biodermy akn tylko mnie bieli jakby. troszke się świeciłam, ale to pewnie też wina tego, że pół dnia przy kuchni spędziłam

właśnie chciałam wybrać, ale jakklikam w link do wniosku to mi wyskakuje jakies okienko bzdurne, muszę się przejechać na Karmelicką albo zadzwonić zanim upłynie termin
Cytat:
Skarpetki powinny być całe sztuczne ze złotą lub srebrną nicią albo z bambusa. Takie są najbardziej chwalone do butów z membraną. Ja mam właśnie bambusowe, TŻ ze złota nicią i nam się bardzo dobrze sprawdzają. Mam też z Decathlona pół bawełniane, sa cieplejsze i dobre na krótsze wycieczki, ale generalnie nie warto tam kupować.

Za to kupno tuszu robi się pilne i nie wiem czy dotrwam do wypłaty.
sztuczne? ciekawe, ale ja się nie znam. Jutro idę na Turbacz to przetestuję zwykłe. Decathlona nie lubię

w sensie z jakimiś drobinkami ten morski? strażacką czerwień polecam z podstawowej kolekcji glam wear'ów 405 a jaki beż? Mi się marzy San Tan-tonio z Opi bo nie ma domieszki różu

Tak szukam i szukam informacji o tej nowości Rimmelowej i kurczę zniknął ze strony , znalazłam, że to dopiero na wiosnę 2012 ma wyjść ale na allegro wyszperałam nową wersję lash architecta 4D super czarną- kusi chociaż zwykle wszystkie te superczarne okazywały się dla mnie kiepściejsze bo rzadsze, ale tego akurat bym właśnie ciut rzadszego spróbowała
Cytat:

Biedactwo, życzę jaknajszybszego wykurowania się, chociaż gorączka żeby szybko ustąpiła
Cytat:
Iza haha chyba wszystkie po kolei zamawiają te dwa lakiery, ale wcale się nie dziwię, bo są boskie
Ja jeszcze nie mam
Stary 2011-09-28, 05:59   #2937
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
nie mam zamiaru jak Ci się tak podoba, to sobie spraw
No i kliknęłam ją wczoraj
Ale tłumaczę sobie, że etorebki szybko się rozchodzą, więc trzeba się spieszyć z zakupem.
Obiecuję, że to ostatni ciuchowo-dodatkowy zakup aż do urodzin. Bo na urodziny chcę sobie kupić zegarek, który wypatrzyłam w Parfois (właściwie to podobają mi się 3, ale muszę wybrać jeden ). Z kosmetyków na szczęście nic mnie nie kusi ani nic nagle się nie kończy (poza filtrem, ale to niezbędnik, więc się nie liczy), może zaoszczędzę trochę kasy.

Cytat:
mi w ogóle nie pogrubiał, ale nie sypał się. Siostry jeszcze go używają, może spróbuję i zobaczę jak się ma.
Ja nie widzę dużej różnicy między nim a VECB, może jedynie tą gumiastą szczoteczką łatwiej się maluje. Ale coś w konsystencji tuszu musi być innego, bo VECB mi się nie osypuje, a ten ma do tego tendencję

Zużyłam wczoraj waniliowy żel Palmolive, kończę też 500 ml Senses. Ale dziś otworzę kolejny żel z zapasów Luksji i nowy Senses przyjdzie niedługo z Avonu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 07:19   #2938
Hosenka*
Zakorzenienie

Jeśłi ktoś chce OPI Ski till we drop to mam na zbyciu Momentami jest zbyt zielony jak dla mnie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 07:41   #2939
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Przyjrzyj się Bell 513 i OPI Ski Teal We Drop; jakiego beżowego szukasz? Kryjącego czy przejrzystego? Trochę tego mam, może coś Ci podpasuje
Ciekawe i Bell i OPI na fotkach, ale właśnie ja bym chciała lekko bardziej zielone i z drobinkami. A beż mi się widzi dość jasny, z różową nutą i delikatnymi drobinkami, kryjący i najlepiej taki co to się utrzyma cały tydzień w pracy na pazurkach.

Cytat:
sztuczne? ciekawe, ale ja się nie znam. Jutro idę na Turbacz to przetestuję zwykłe. Decathlona nie lubię
No właśnie mają być takie, które odprowadzą wilgoć na zewnątrz skarpetki, żeby membrana mogła wyrzucić ją z buta. Naturalne włókna (w sensie bawełna czy wełna) tego nie robią podobno.

Cytat:
w sensie z jakimiś drobinkami ten morski? strażacką czerwień polecam z podstawowej kolekcji glam wear'ów 405 a jaki beż? Mi się marzy San Tan-tonio z Opi bo nie ma domieszki różu
Z drobinkami, ale całkiem ciemny, wszędzie są jakieś turkusy, a tego nie chcę. Przyjrzę się temu Bell, ale dawno tej kolekcji nigdzie nie widziałam. A beż właśnie chcę różowawy i kryjący i z drobinkami.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2011-09-28, 08:38   #2940
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
No i kliknęłam ją wczoraj
Ale tłumaczę sobie, że etorebki szybko się rozchodzą, więc trzeba się spieszyć z zakupem.
Obiecuję, że to ostatni ciuchowo-dodatkowy zakup aż do urodzin. Bo na urodziny chcę sobie kupić zegarek, który wypatrzyłam w Parfois (właściwie to podobają mi się 3, ale muszę wybrać jeden ). Z kosmetyków na szczęście nic mnie nie kusi ani nic nagle się nie kończy (poza filtrem, ale to niezbędnik, więc się nie liczy), może zaoszczędzę trochę kasy.

Zużyłam wczoraj waniliowy żel Palmolive, kończę też 500 ml Senses. Ale dziś otworzę kolejny żel z zapasów Luksji i nowy Senses przyjdzie niedługo z Avonu
ja się muszę wreszcie do Reserced wybrać po torebkę, tylko nadal nie wiem czy już otworzyli w Krakowskiej

a misię skończył ostatnio żel pod prysznic, żel do mycia twarzy (nie mam nic prócz peelingów!) i lactacyd lada dzień się skończy oraz woda różana do tego z całego pojemnika saszetek zostały już tylko pojedyncze sztuki
Cytat:
No właśnie mają być takie, które odprowadzą wilgoć na zewnątrz skarpetki, żeby membrana mogła wyrzucić ją z buta. Naturalne włókna (w sensie bawełna czy wełna) tego nie robią podobno.

Z drobinkami, ale całkiem ciemny, wszędzie są jakieś turkusy, a tego nie chcę. Przyjrzę się temu Bell, ale dawno tej kolekcji nigdzie nie widziałam. A beż właśnie chcę różowawy i kryjący i z drobinkami.
Hmm to by sie mniej więcej zgadzało z moimi odczuciami
Może Bell z zimowej serii sparkle? Jest jeszcze w tym pawilonie w Polo markecie na prawo od Rydla jakby co Mi pasuje, szukam czegoś bardziej zielonego i właśni enie wiem co wybrać. Jest jakaś nowa seria małych lakierów Gosha Oh My Gosh i tam jest bottle cośtam, z Misy Toxic Nature kusi, albo jeszcze kilka. Z takich beżów mam niestety same kremowe a w tej ostatniej serii Fashion Color nie było takich kolorów przypadkiem?

Trochę późno, ale jadę na tę górę miłego dzionka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości