![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
My po spacerze, zaraz poczytam co napisałyście gdy mnie nie było tylko pokażę Wam co kupiłam
![]() http://allegro.pl/fackelmann-drylown...449404023.html genialne, kupiłam wczoraj w realu, dzisiaj wypróbowałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
obrobiłam się
gołąbki już się pieką w piekarniku ![]() zupa jarzynowa już sie studzi ![]() ![]() myślałam że Miki pójdzie spać, bo był juz polegujący ,ale znowu dostał powera ![]() mam mega zgagę nie mam pojęcia o co biega, nie obżarłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Veronko
widać , nie zawsze jest na to naukowe wytłumaczenie ![]() tyle że ja dopiero na półmetku ciąży więc jeszcze brzuchol nie jest mega żeby mi już wszystkie narządy podchodziły do gardła ![]() bez ciąży to nawet nigdy nie wiedziałam co to zgaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie ułożyłam klocki - tą willę hello kitty, mam zryty beret
![]() Ola dziś nie spała jak da popis na zakupach popołudniu to ją zamorduję ![]()
#2916 |
Zakorzenienie
|
Veronko nie zazdroszcze tych odnóży wpychających sie tu i ówdzie
![]() ![]() Wersta po co Ci ten wózek ![]() ja sie przyznam ze nie pamietam kiedy mielismy wózek w uzyciu ![]() Kasiulka czemu Cie nie ma tam gdzie Cie nie ma ? ![]()
#2917 |
Zakorzenienie
|
pomierzyłam z ciekawości
Mikiego ma 98 cm wzrostu ![]() ![]() Wersta potrzebuje bryki dla Z na wyprawy leśnym duktem ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-08 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Witam
a ja dziś byłam na małych zakupkach nabyłam bluzeczkę i spódnicę pogoda super więc korzystamy ze spacerów veronko świetnie że kontrola zusowska wypadła pomyślnie tylko po jakie licho ci wykryli tą przepuklinę ///tzn. chodzi mi o to że po co ona ci wyszła // a cc to według mnie spoko ja po raz 4 na pewno bym poszła na cc Ale Miki ciężki Ja też bym musiała zmierzyć Karolka // bo wagę to ma jak piórko 11 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
ooo a Wiki 93 cm i jakies13-14 kg
to Wersta takie długie wojaze urząda ![]() ![]()
#2921 |
Zakorzenienie
|
zakupilam wczoraj taki oto karmnik, dzisiaj przyszedl. powiem, ze jak za ta cene to jestem zadowolona. ale smiesznie, bo nigdy wczesniej nie spojrzalabym nawet na taki rozmiar hehe
http://allegro.pl/xy240-b-p-c-sliczn...429566638.html |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
ja mam juz wolne
M nie spał więc szybko padł własnie ![]() no i mogę sobie spokojnie poleżakować z lapkiem ![]() tż już dzwonił, Miki zaspaluszek nie chciał z nim gadać moja mama sie na jutro zapowiedziała, M wniebowzięty, on tak lubi jak ktoś nas odwiedza lub my gdzieś wybywamy a zapomniałam dodać, że on lubi i starsze i młodsze bobasy jest bardzo opiekuńczy w stostunku do pufy malucha ( 10 miesięcznego) przynosi mu smoczki, zabawki, całuje śmiechu mamy jak tę swoją lalkę włącza, tuli , całuje , coś tam do niej gada ![]() ![]() o Veronka , nawet całkiem całkiem ten staniczek ![]() ja bliżej porodu będę musiała poszukac jakiegoś zwyklaka do spania ![]() ![]() ![]() omg nie spodziewałam się takich bimbałów , mówię Wam już mam takie jak M karmiłam i były pełne mleka , mam nadzieję, że więcej mi sie za bardzo nie rozrosną, bo nie chcę być cycoliną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Ja karmiłam mało co, ale karmienie a może napływ mleka zmienił mi biust
![]() ![]() ![]() Baby po 3 tygodniach dostaliśmy zwrot z pita zacieszam ![]() Ver_Onko bardzo ładny karmnik ![]() ![]() ![]()
#2924 |
Zakorzenienie
|
fajnie. ja jeszcze nie dostałam żadnego z 2óch pitów
![]() no ale mają jeszcze czas. Kasia kupiłam dziś Lolitę ![]() ![]() aaa,dziś odebrałam z poczty nówkę i ma zielony kolorek ładniejszy niż na all ![]() ![]() przykłady: http://allegro.pl/systyle-urocza-nie...451158107.html (na nią mam chrapkę ![]() http://allegro.pl/orginal-lakierowan...447795966.html http://allegro.pl/lantadeli-paris-ef...432524687.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-08 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
![]() ja to raczej mało gdzie wyruszam z torbą ![]() więc na razie mnie nie podniecają ale nie pogardziłabym jakąś klasyczną skórzaną nawet z polskich stajni galanteryjnych tylko kto by mi zafundował torebkę w przedziale 500 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zapewne jeszcze z avonu jakoś szybko na droższe perfumy przeszłam ![]() choć w sumie ta ekoskóra naprawdę porządna w większości firm ![]() ![]() edit. ja z torebką dzień w dzień jednak mykam. na wychowawczym odzwyczaiłam się od obrączki (w pierwszej kolejności ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-08 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa kochana ja Cię całkowicie rozumiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mogę "pozamiatać" moimi dzisiejszymi kapciami... ![]() ![]() ![]()
#2928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Był taki wybór, że nie wiedziałam jakie brać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2930 | ||
Zakorzenienie
|
ale ci dopszzz
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() p.s. ja na wych. odzwyczaiłam się tylko od obcasów ale po powrocie do pracy pomykam w nich dzień w dzień ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
uff
ciężka ta orka w ogrodzie ![]() ![]() balerinki lubię ale mam w nich problem ze spodniami, bo mi się szargają ![]() dlatego fajne dla mnie są na lekkiej podeszwie, znaczy ciut wyższej jak czasem w clarksach czy w ecco sie widuje ![]() a torbę markową chciałabym mieć , ot taki snobistyczny pierwiastek we mnie się odezwał ![]() a do marketu czy na spacer to mały plecak zwykle zabieram, przynajmniej nie spada mi z ramienia jak uganiam sie za Mikim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takie kapcie po domu, miękkie,bardzo ciepłe ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro ide na 14 do zlobka na wspolne zajecia z rytmiki z dziecmi, jakis pokaz pewnie bedzie. tylko, ze moje dziecko to uwielbia spiewac tylko 1 piosenke "STO LAT". A dzis musialam podpisac zgode na wycieczke w czwartek. Ida do pobliskiego przedszkola, jakies 300 metrow hehe, takze wielka wyprawa bedzie ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-08 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moim ideałem ost. jest ta torebka: ![]() co prawda nie jest pakowna (ta nowa zielona za to bardzo),ale już czekam wiosny żeby znów ją nosić ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-08 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
chciałam Wam się przyznać, że zgrzeszyłam łakomstwem łasuchowatym
![]() jak byłam w niedzielę w Lidlu to nabyłam czekoladę mleczną z całymi migdałami ona jest 200 gramowa, no i już jej nie mam na stanie ![]() nauczka dla mnie, że lepiej nie kupować, bo raczej do wiosny żadna czekolada by nie dotrwała tak mnie wciąga ale to chyba tylko ta jedna lidlowa, ma coś takiego uzależniającego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
o, Ania. to ja muszę zacząć kupować
![]() ![]() ![]() słucham sobie właśnie: http://www.youtube.com/watch?v=xhPeA...eature=feedlik |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kapcie, kapcie ![]() ![]() Maluśna dziękuję ![]() Co do czekolady to nawet mi nie mówcie, ja ostatnio wprowadzam michaszki, czekoladę z orzechami. Pochłaniam rafaello, a szkoda gadać ![]() ![]()
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
hello
podsprzątałam, uprasowałam teraz herbata, a brzuchu mi burczy po lekkim śniadaniu z rana,ale się nie złamię ![]() waga podskoczyła, niestety, leci tak samo jak z Mikim ![]() ![]() ![]() no nic trzeba sie brać za allegro obfociłam stanik, kurna mam teraz problem, bo jak jest większa miseczka, przy takim samym obwodzie co normalnie noszę, to gdzieś mi te ramiączka spadają, tak jakby było wszystko wyprofilowane na osobę szerszą w ramionach, niewygodne jak licho , przecież nie będe co 5 minut poprawiać, może sie sprzeda i nie stracę ![]() a i kupiłam już buty na lato Mikiemu, profilaktyczne, żeby miał do wkładek, będzie pomykał w takich http://allegro.pl/profilek-profilakt...435960749.html albo po dworze, albo ostatecznie jako kapcie zostaną po domu, podumam potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze max 2 jeszcze mi przyjdzie jak z B |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.