|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() ![]() edit: widzę Tru na grzędzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-20 o 22:58 |
|
|
|
|
#2912 | |
|
Nindżopesz
|
Ja nadrabiam animkowe zaleglosci.
Wlasnie, czy na sali jest jakis/as fanatyk anime? Oprocz Pini, ktorej nie ma? Potrzebuje inspiracji...Cytat:
Ale tez zbyt... no nie wiem, zwykle?
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki
A co z nimi nie tak ja mam swoje na miejscu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2914 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do artykułu mialam sieu wypowiedziec....co by tu rzec-no moze ktos potzrebuje takich rad ...to moze mu sie przydadzą...mnie nie, bo sypiam tylko bedąc w zwiazku, a bedząc w zwiazku nie uznaję takich gierek.
|
|
#2915 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Podrą się, podrą i przestaną. Zwłaszcza jak ochrypną albo żyłka pęknie, to następny raz się zastanowia dwa razy zanim zaczną
Szpieg wstrentny ![]() Cytat:
Są Wielkie dzięki dla wszystkich za kciuki Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ostrzegam, że najbardziej lubię ecchi
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Fantastycznie, ale się cieszę!!!
Brawo, Tru! ![]() A co na to narzeczony? Ja tymczasem mam przeprawy - postanowiłam sobie kupić pierwszy zapach, jaki nabyłam w Sephorze (i jedyny )- czyli Popy Moreni. Coś najsłodszego, jak tylko to możliwe! Słodszy od Flowerbomb!Kupiłam na All- nazwa- Popy Moreni / Popy Moreni, czarno- białe pudełko. I przyszły- oryginalne na pewno, ale...zapach nie ten! Moje pudełko, o czym przypomniałam sobie po czasie, było w szachownicę, to- w pasy. Żeby było śmieszniej, flakonik TAKI SAM! Tylko...kolor perfum inny. Czyli Popy wyprodukowała zapach różniący się TYLKO pudełkiem!!! Nie dałam za wygraną, wypatrzyłam sobie na ebaju, kupiłam, przychodzi przesyłka- ludzie, trzymajcie mnie! Popy Moreni, ale pudełko z różowym sercem, butelka w środku na pewno nie ta, bo inny kształt pudełka! Nazwa- znów ta sama!- Popy M /Popy M. a myslałam, że tak pięknie będę pachnieć na Wigilię... Napisałam do sprzedawcy, a ten zachował się bardzo ładnie- powiedział, że uznaje zwroty tylko przy nienaruszonych perfumach (nie ruszałam), ale ponieważ nie są one drogie, za to przesyłka owszem, to przeprasza mnie bardzo, zwróci kasę, a ja niech sobie tę pomyłkową perfumę zachowam. Ufff, tylko...teraz ich nie ma, NIGDZIE!!! A mnie głód pozostał, jak dziura w ciele.
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
No so?
![]() A pochwalisz się coś więcej ? Czy na razie nie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
wieczór dobry
![]() Tru gratulacje
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Florens, tym razem
bo chyba potrzebujesz...
|
#2921 | |||
|
BAN stały
|
Na żartach się nie znasz?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie, takie przyjemne z pożytecznym (a po % moja lingwistyczna elokwencja wzrasta, że ho ho!) ![]() Co się udało, i czemu skacze? ![]() --- Wuj mnie zaraz szczeli!!! Pier... niczony komuter-zamulacz! ![]() Kurze pościerane
|
|||
|
|
|
#2922 | ||
|
|
Cytat:
Narzeczony nie powiem zeby był przesadnie szczęśliwy, ale na wiosnę ma zamiar przeprowadzic sie do mnie. No i w weekendy przyjeżdżać, a ja też gdzieś raz w miesiącu mam zamiar przyjechać do Lbn, teraz i tak widujemy się tylko w weekendy więc prawie bez różnicy Cytat:
, jak gdzieś wypatrzę w pudełku w szachownicę to od razu dam znaćPochwalę się Będę młodszym asystentem do spraw zwalczania chorób zakaźnych zwierząt w Wojewódzkim Inspektoracie Weterynarii w Krakowie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
A gdzie ja napisałam, że tak mówią ?
Zacytowałam żart, może i głupi, ale żart. Cytat:
To, ze napisałam o tym na forum nie znaczy, ze powiedziałam : "tak, tak syneczku świetnie, byle tak dalej." Co do tej miłości ... hmmm ... nie mam ochoty się na ten temat wypowiadać. Jeśli dodam, że ich kochający dziadek, uderzył przy nich ich ojca, to zobrazuje trochę tą miłość ? Biorąc pod uwagę, że Ojciec po prostu upominał się o swoje ? O całej sprawie pisałam wcześniej. i nie, nikt w to dzieci nie miesza, ale chcąc nie chcąc widzą co się dzieje. I nie, wcale Krzysia nie usprawiedliwiam. Zarysowuję jedynie okoliczności. Moje dzieci nie czytują forum, wobec tego mogę się śmiać z rzeczy, na które im nie pozwalam, nie powinnam pozwalać, a jednak w obecnej sytuacji, sory, może to niewłaściwe, ale owszem wywołują uśmiech na mojej twarzy. Cytat:
I jeszcze jedno. Nie mam ochoty rozmawiać publicznie na ten temat. To moja prywatna sprawa, tylko moja i mojego męża. I nie piszę, że nie możesz nic powiedzieć, możesz, możemy rozmawiać kiedy tylko chcesz. Ale nie koniecznie publicznie. Mnie by nigdy do głowy nie przyszło, żeby opisywać publicznie swoje spostrzeżenia życia rodzinnego znajomych, koleżanek, przyjaciół. Nigdy. No chyba, że ktoś sam zaczął by ten temat. To inna sprawa. Ja nie zaczynałam tematu Rozpędziłam się .... I chyba dobrze robiłam przez ostatnie kilka miesięcy, nie zaglądając na forum. Ostatnio zaczęłam, ale chyba sobie daruję. Mam ostatnio tyle stresów, że nie potrzebuję dodatkowych bodźców podnoszących mi ciśnienie. Idę się zakopać w jakąś norę, siebie i moje demoniczne dzieci. ![]() Dobranoc edit: może reaguję przesadnie, ale wobec wszystkiego co się dzieje w moim życiu inaczej nie potrafię. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-21 o 00:29 |
||
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
ano potrzebuję, bo życie jest do tyłka
|
|
#2925 | |
|
|
Cytat:
Fav...
|
|
|
|
#2926 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję, serio
nie chcesz przyjechac i pościerac moich ja zastąpię Cię w kuchni, mogę piec pierniki siekac salatki, lepic uszka (nic mnie tak nie leczy ze stresu jak gotowanie ) ino karpia nie ubiję Cytat:
gratuluję jeszcze raz ![]() a co będziesz robic ścigac lisy ze wścieklizną ![]() Fav, nie denerwuj się
|
|
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj no cicho, bo jej narzeczony też o tym nie wie
![]() Cytat:
![]() .Cytat:
Wow Kochana gratuluję Super wiadomość ![]() ![]() ![]() Ale też zazdroszczę tak po cichutku tego Krk ![]() Ale fajnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 | |||
|
BAN stały
|
Jestem Wielki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Powywalałem z kompa to i owo, i śmiga, aż (tfu! tfu!) miło
|
|||
|
|
|
#2931 |
|
|
Bezpośrednio to nie, ale jakieś decyzje odnośnie szczepien czy zbieranie danych na temat ilości chorych to tak Nie umieraj jeszcze
|
|
|
#2932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie tylko ja podłapałam świąteczną atmo
|
|
|
#2933 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiecie co... nie mam jeszcze pomalowanych ścian , nie mam paneli,a graty
a szafa w czarnej ![]() a przecież wszystko z pudeł trza uprać bo tam się nic czysteg nie uchowało ![]() tak se pomarudziłam , muszę jeszcze wymyśleć jak zrobić aby w dzień przygotować żarcie na święta ,upiec coś dla sieu i jeszcze dla dziadków, dotąd robiła to mama ...
|
|
#2934 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no toś nakombinowała ![]() ![]() Cytat:
ooooo....to jakbym ja pisął ![]() chcial sie zapytac o dzifnam rzecz ![]() bo dzis było gruntowanko wspomniana śnieżką...(przetrzepujac sieciunie okazało sie ze to bardzo znany i ceniony wyrup )ale do rzeczy-wiec-na sniezce owej wydajnosc jak byk 7m/l...wiec na pomalowanie jakis 27 metrów kw. kupilismy 5 litrów...małz malnoł po całosci i ubyło tak z 1,5 litra moze ![]() no i kcialam zapytac -o co cho?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-21 o 01:04 |
||
|
|
|
#2935 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No a z tym piwem, mam nadzieję, nie popełniłem żadnego pafona? ![]() Cytat:
Bo się odwodnisz |
||
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to akurat nie przez Święta... ale nevermind
|
|
|
#2937 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko-ja mam tez syf...a małz zarzadził ze pojutrze ubieramy choinke w tym syfie....i oni koncząc remont bedom tą ubrana choinke przestawiac z miejsca na mejsce...on to serio mowił..zwizualizuj to sobie
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ja piwo lubię Bierz butelki i przyłaź jutro na korki ![]() Szkoda, że płacząc nie wytapia się tłuszczu
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Tru gratki
Czyli co z nami bedziesz robic
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2940 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem....u nas starczyło na kuchnię,nieduzą ,chyba z 10m2 i pokój,prawie bo na kawałek brakło ![]() wszystko zalżey kto maluje,ja np maluję ekonomicznie i dobrze tarmoszę pędzel a tż jeździ i jeździ i co chwilę dolewa. Może zalezy na jakiej ścianie ,ile chłonie czy co....ale ja bym sie nie przejmowała ,skoro przeleciał i pokrył wszystko to git,kiedyś się nie stosowało takich wynalazków jak grunty i też jakoś było..pierońskie wynalazki ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
![]() mój do mnie : "no jutro będzie sie możnaa brać za wielkie sprzątanie" ja: a jakimże to cudem?" jesssu jak jaa nie cierpie jak jest tak na łapu capu nie cierpie na ostatnio chwile![]() a na urodziny pewnie karfa da mi mopka viledy żeby mi się lepiej posprzątało ten bajzel
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

A co z nimi nie tak
ja mam swoje na miejscu

Wielkie dzięki dla wszystkich za kciuki
"

, jak gdzieś wypatrzę w pudełku w szachownicę to od razu dam znać
, ale wiem też, jak te same dzieci traktują rodziców i nie podoba mi się to. 

.

a szafa