![]() |
#2911 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Założyłam sobie konto, ale zupełnie fejkowe, żadnych danych osobowych, żadnych szkół, niczego
![]() Cytat:
Ciekawa jestem, czy czarny wysycha, bo te z Metallics nie chcą ![]() A ten z Catrice wysycha szybko na powiece? Niedawno mocno skróciłam pazury, a tu dzisiaj odprysk mi się zrobił, ja patrzę, a pod spodem pęknięcie i kciuk mi się zadarł przy samej skórze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2912 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To też była moja pierwsza myśl ![]() Ale suknia ślitaśna. Chociaż, jak dla mnie, jeszcze żadna panna młoda z "wyższych sfer" nie przebiła elegancją i szykiem norweskiej Mette-Marit. Z dokumentami sobie poradziłam. Siedziałam od rana do 15-tej. Jeszcze dzisiaj mam kwadratowe oczy od monitora ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2913 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstyd się przyznać ale jeszcze nawet go nie otworzyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2914 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to na co Pani czeka ![]() ![]() ![]() Z drugiej strony nie jestem wcale lepsza, u mnie nowe kosmetyki tez muszą odstać swoje i poczekać na swoją kolej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziałabym Wam "dzień dobry",ale bym sklamała... Wczoraj po zakończeniu poszłam na piwo,po raz pierwszy z większością klasy-juz byłej. Później u mnie na działce był grill bez grilla za to z dużą ilością wódki. Umieram. Wychowawczyni kupiła nam na pamiątkę okładki do indeksów. Mnie się trafił ładny w paski w tonacji niebieskiej ![]()
![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Użyłam dziś tego pędzelka do smokey i strasznie mi się podoba ![]() Wreszcie mogę się pobawić ciemniejszymi kolorami i nie wyglądać jakby mi ktoś oko podbił ![]() Nie sprzątnęłam jeszcze kosmetyków, których używałam do dzisiejszego makijażu i znowu jestem w szoku ile tego jest ![]() Asia, mam jeszcze pytanie odnośnie tego maila do sprzedawcy na ebayu - mam go tylko poinformować, że nie dostałam przedmiotu, który kupiłam od niego 4 kwietnia (a w międzyczasie dostałam coś co kupiłam 18go) czy coś jeszcze, np zapytać co ma zamiar z tym zrobić? Nie pisałam nigdy takich maili więc nie wiem jak to dobrze zrobić ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Tu się nie ma co śmiać
![]() I czekam,aż mi minie ból głowy, żebym przeczytała z polskiego cokolwiek... A w renesansie dopiero jestem
![]() |
#2918 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do sprzedawcy napisz, że już miesiąc mija a nie masz przedmiotu, a zazwyczaj paczki z jego kraju przychodzą w 2 tygodnie i że planujesz otworzyć spór. I na koniec zapytanie - how will You solve this problem? No i czekasz na odpowiedź ![]() A potem się zobaczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asia chyba chciała zapytać czy przemawiałaś w nocy do wielkiego białego brata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam nigdy koncertów w muszli ![]()
![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
jestem sciorana
![]() byłam w ogóle na zakupach i kupiłam 2 pary butów ![]() ![]() prezent na 18stke tez kupiony tylko dalej rogów nie mam ![]() ja jeszcze nie testowałam pędzelka essence xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Najwyższy czas
![]() Asia, Mypa ma odżywkę w sprayu? ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-04-30 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
jakos nie ma okazji
![]() własnie siedzę z venitą na głowie, a że kupiłam tylko 1 to mi nie stykło i nie wiem co z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro natura zamknięta i w ogóle ostatnio wzięłam ostatni ten kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama mi tak wcierałam to we włosy, ze normalnie im współczuje, bo miał byc delikatny balsam, a tu taki hardkor przy nakładaniu ![]() ja nadal kocham moją tanglee teezer baaaardzo mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Cholera, nie wydam 6 dych na szczotkę do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
ja nie żałuję zakupu, ale nie namawiam
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- no i góre mam całą zafarbowaną (nie domyło się i skóre głowy tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2931 | ||||
|
Hiehiehie, ja myślę, że rozumiesz
![]() Wiesz, zawsze musi być ten pierwszy raz ![]() Cytat:
Ma ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
I dzisiaj mało co nie zapakowałam kolejnej paletki do koszyka ![]() Skończyło się na błyszczyku i lakierze ![]() Szczęśliwie w innym sklepie nie było lakierów holograficznych, bo nie powstrzymałabym się ![]() A nad szczotką też się zastanawiam, ale jeszcze długo jej nie kupię ![]() Może na ebay trafi się taniej?... Cytat:
Paletkę przetestuj koniecznie, jest boska ![]() Poka!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łeee, faktycznie droga, chociaż jakby była dobra to może i warto by było ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2933 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Spróbuj lepiej. Ten psikacz kosztuje grosze. Mnie nie służył, bo ja wydziwiam { ![]() Cytat:
A no udało się ! Za te "udanie" dzisiaj płacę bólem gardła i początkami kataru. Przed urzędem byłam już o 7.50 . Pomyliłam godziny. Przylazłam na 8.oo, a otwierali o 9.oo. A w piątek, {telefonicznie} pytałam i jakaś cipa powiedziała, ze od ósmej. A i tak w kolejce byłam 32. Przestałam tę godzinę na powietrzu świeżym, zanim wpuścili nas do środka. A pogoda wczoraj zdradliwa była - słońce i wiaterek. No i efekty już odczuwam. Pani przyjmująca moje dokumenty, zobaczywszy ich ilość, dziwnym okiem na mnie spojrzała. Całą aktówkę papierzysk przytachałam. Zawodowy uśmiech jednak nie zniknął z jej ust. Oni tam mają obowiązek uśmiechania się wpisany do umowy o pracę { ![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję ! Znam ten ból . Rosołek z prawdziwej kury przydałby się . ![]() Eeee, to Ty jeszcze nic nie wiesz o życiu . Zrób poka, poka ! Też szukam wiosennych. A u mnie w mieście sto sklepów obuwniczych i buty z "ekologicznej skóry". Ładnie się teraz plastikowe buty nazywają ![]() O czym Wy, na Boga, znowu gadacie ?! Idź, poszukaj . Ja jej tutaj nie widziałam i nie znam. A ciekawa jestem . Pamiętam, że próbowałam szampony i odżywki MYPA. Jak dla mnie, były zbyt treściwe i ciężkie. Za to ichny krem do rąk rewelacyjny. Miłej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Zapomniałam napisać. Moje poszukiwania kremu do twarzy rozpoczęte. Kupiłam ten krem http://www.kosmetykiaa.pl/produkty/o...m?produkt=2968 Zanim wyląduje w koszu na śmieci, zapytowywuję : chce któraś z Was ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Podziękuję
![]() ![]() Ostatnio wypiłam 2 butelki jakiejś smakowej Jestem za ![]() Cytat:
![]() Zaczynam mieć stresa przed maturami ![]()
![]() |
![]() |
#2935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najczęsciej szarosci essence, ew. szrości z domieszką fioletu silk naturals ![]() ale ja paletke testowałam i jest serio spoko, ale spoko to jest duzo cieni, a i tak nie uzywam ![]() żałuję tego farbowania, bo mi farby zabrakło, włosy przeszły horror, efekt do dupy i się z mamą pokłóciłam o to jak mogłam kupic 1 farbke na takie długie włosy, ze nie myślę itd ![]() Cytat:
![]() o paletkach cieni do powiek essence, które kiedys kupiłysmy ![]() a co z tym kremem nie tak? może ja bym była chętna, bo równiez cały czas szukam swojego kremiku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2936 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętamy Karolinę, ciekawe czemu przestała do nas zaglądać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj stwierdziłam, że strasznie "inteligentna" jestem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-01 o 09:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
w albumie zdjęcia ostatnich zakupów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całkiem fajne te granatowe buty ale ja w takich niestety nie mogłabym chodzić - mam trochę wystającą tą kostkę z tyłu i suwak strasznie by mnie obcierał. A co do farby to faktycznie szkoda, że nie wzięłaś dwóch - przy długości Twoich włosów jedno opakowanie to jednak za mało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale ostatni była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.