|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 21,43% |
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło |
37 | 66,07% |
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... |
7 | 12,50% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Oj dziewczyny nie bojcie sie kilogramow, zrzucimy
![]() mam pytanie z innej beczki, kto sprawuje wladze i kontrole nad wojtem? Bo m0j chce mi odmowic mieszkania , przez osobe , ktora mieszka pietro nizej i tylko dla jego wygody by mu nikt nad glowa nie chodzil, mieszkanie puste a ja go potrzebuje, doradzicie cos?
#2912 |
Rozeznanie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Witajcie Kochane
![]() Wczoraj nie byłam na wizażu w ogóle i baardzo się stęskniłam za Wami ![]() Wczoraj odebrałam moje wyniki z obciążenia glukozą. I powiem Wam,że mam bardzo dziwne ale podobno w porządku ![]() ![]() ![]() Wczoraj tez bylam u gin. Franek oczywiście pokazał pupcie i siusiaka,chyba żebym nie miała wątpliwości,że to Franek a nie Zuzia ![]() ![]() Na razie chciałam Wam tyle napisać i idę czytac co wczoraj popisałyście, buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cieszę się jak małe dziecko i chciałabym żeby ten łobuz mały już był przy nas
![]() |
#2914 |
Zadomowienie
|
moja waga +6 czyli 60 kg, a jem wszystko na co przyjdzie ochota
![]() agus juz widze sporo rzeczy masz, kiedy a Was zakupami dogonie?
#2915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak się zastanawiam jak jest z tymi fotelikami samochodowymi z tych zestawów? Są ok, czy trzeba osobno jednak dokupić? Mają chyba jakieś atesty też,prawda? Co sądzicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
|
A ja znalazłam taki zestaw - łożeczko z pościelą
http://allegro.pl/lozeczko-6-kolorow...399813416.html cena też wydaje mi sie ok, ale boje sie że będzie marna jakość, zwłaszcza łóżeczko. Wlaściwie większość to łóżeczka sosnowe, ale jednak sosna to słabsze drewno i lubi się "jeżyć". Ponawiam pytanie: czy ktoś kupił już pościel na allegro? I co myślicie o tym zestawie?
![]() |
#2917 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Cięzko mi się zebrać do czegokolwiek, z siorką właśnie gadałam godzine przez telefon, dzis ma mieć połówkowe wieczorem, ciekawe czy płeć sie jej zmieni czy nie ![]() Ale najważniejsze to zdrowie dzieciaczków ![]() Ja wizytę mam we wtorem i w tym tygodniu jeszcze albo w poniedzialek musze iść na tą glukozę :/ co do wagi to naprawdę większość z Was nie ma sie czym przejmować bo za dużo nie przytyłyście, j wdeług tego kalkulatora to do końca ciąży powinnam przytyc jeszcze około 6kg a pewnie przytyję zdecydowanie wiecej i będę ważyć 90kg, ale mam to w nosie będe się martwić po porodzie żeby zrzucic i wrócić do upragnionej wagi 55kg, po synku zrzuciłam 25kg to teraz też dam radę ![]() Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-01-19 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Rozeznanie
|
Kolejny chłopak na wizażu
![]() ![]() A jeśli chodzi o glukoze to ja też miałam po obciążeniu mniejszy poziom cukru, przed 84 a po 70 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zadomowienie
|
http://pieknamama.pl/category/kacik-dla-taty
chce kupic mężowi na imieniny i nie mogę sie zdecydować która :/ migotka03 komplet tez fajny, tylko jakoś mi wzory pościeli nie podeszły. Catia88 dobrze ze Franek ma sie ok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najgorsze badanie jakie miałam nie chcę przeżywać tego po raz kolejny ![]()
![]() |
#2921 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale u mnie to jest inaczej ja musze wszystko wczesniej pokupowac bo w marcu zaczyna mi sie sezon w firmie, pozniej juz nie bed emiala tyle czasu zeby kupowac to wszystko a wole miec wszystko wczesniej ![]() po trochu wszystko kupuje Cytat:
nie chce z szuflada, ograniczaja ruchy przy dziecku poza tym niepotrzebnie tyle zatrzaskow a za wiele sie tam nie wsadzi wiec zrezygnowalam z szuflady tym bardziej, ze komode obok postawie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
przeciez kazdy ma prawo pisac posty zapytac, jak niedopatrzyl, a czasem poprostu post zostanie napisany jak ktos pisze posta, nikt sie Ciebie nie czepia ze piszesz ni z gruchy ni z pietruchy ze ci malenstwo po pecherzu skacze(ktos by mogl napisac ze to np zasmiecanie watku..) nic na to nie poradzisz ze jest masa mamus majowo czerwcowych.. ,a nadrobic serio ciezko, bo ja poszlam na kawe tylko i mimo ze w domu sedze to musialabym sie od kompa nie ruszac by byc na bizezaco, nie odberz tego jako ataku ale chwilami kazdy ma zly dzien, niekontaktuje, albo cos przeoczy a ty od jakiegos czasu ciagle to powtarzasz.. masz prace za biurkiem to jestes na bieżąco.. ale niektorzy jeszcze maja dziecko na wychowaniu wiec postaw sie w ich sytuacji.. tak to juz jest ze powtarza sie milion razy temat butelek, smokow, wozkow, i poscieli, kazda jak robi zakupy chce sie pochwalic, a kazda te zakupy w innym momencie robi.. ja wczoraj tez mialam ochote sie pochwalic wozkiem, ale zbilas mnie z tropu piszac jako pierwsza ze ten wozek zdecydowanie NIE , nie podajac wogole argumentow.. musialm sie wyzalic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jaki wózeczek wybrałaś, pochwal się. Pamiętam że myślałyśmy o tym samym: MERC S3, a ja przed chwilą wkleiłam, że zdecydowaliśmy się jednak na http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zest...401726725.html EDIT: i teraz na potwierdzenie słuszności tego co napisałaś wcześniej ![]() Edytowane przez spice1985 Czas edycji: 2011-01-19 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
wiecie co...my mamy łóżeczko używane i ono ma taką niby szufladę
![]() ![]() ![]() Ehh musimy kupić jeszcze jeden materacyk bo kołyskę też mamy ale nie ma w niej materaca ani nic. Kupimy zwykły gąbkowy bo i tak musimy go przyciąć a dzidzia i tak nie będzie cały czas w kołysce leżała. Idę gotować zupę grochówkę to proszę się nie rozpisywać i nie sprzeczać ![]()
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś Was już chyba tylko będę czytać w przerwach od nauki, nawet nie mam sił, żeby pisać cokolwiek merytorycznego poza: CHCĘ, ŻEBY BYŁO JUTRO PO 20! (mam zajęcia i zaliczenia od 9:45 do 20:00
![]() A do tego tż śpi od godziny ("bo jestem zmęczony") i mnie demotywuje.
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-19 o 11:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
raz, jesli wynik zly to sie powtarza.
#2927 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze kazda kupi wozek taki jak chce, i kazdy bedzie neizawodny, jak juz wiadomo kazdy ma wady ale wkoncu nie jestesmy nieomylni, czlowiek uczy sie na bledach a czasami to co dla jednych wada , dla innych zaleta ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Rozeznanie
|
Vanes mnie sie wydaje że 2X, raz kolo 20tc glukozą 50g, a później koło 30tc 75g, ale jeśli pierwsze jest ok, to niektórzy lekarze rezygnują z tego drugiego badania. Ale nie jestm pewna.
Violisia ja tez popieram ![]() Aguś wyluzuj troche. |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Ci kwiatecku za odpowiedź
![]() całe szczęście wynik był bardzo dobry bo drugi raz tego badanie nie chciałabym przechodzić ![]()
#2930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
bzyczka ja tez mam grochowke dzisiaj
![]() my sie nei sprzeczamy, tylko piszemy swoje zdania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Wtajemniczenie
|
A ja zaczynam szukać sukieneczki, wygląda na to, ze w marcu wypadną nam chrzciny i to chyba 2 razy zanim urodzę, więc coś eleganckiego byłoby wskazane
#2933 |
Zadomowienie
|
wlasnie ja szlyszalam, ze te 75 glukozy robi sie dopiero jak wynik z 50 zly.
![]() |
#2934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A to ,że jest już długo na wizażu wcale nie daje jej prawa do rządzenia i krytykowania innych forumowiczek. violisia a jaki wózek kupiłaś ,pochwal się,każda ma prawo
![]() |
#2935 |
Zadomowienie
|
Sukieneczki to fajny temat, mi bardzo podobają się takie dopasowane opięte na brzuszku i przed kolano.U nas tez chrzciny w rodzinie będą to też się będę stroic, jak cos wybierzesz to daj linka lub fotkę.
#2936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zosiaaa to u was dziś rewolucja bombardowa będzie po grochówce ![]() ![]()
![]() |
#2937 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() maz zachwycony ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() soy, ale nie moglam sie powstrzymac ![]() i nie, nie mam pracy za biurkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może być fotkę wrzuciła sukieneczki, Ty jesteś wysoka i szczupła na pewno wyglądasz świetnie. A te nasze bębenki hipciowe są najfajniejsze.
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zapominaj, ze tu jestem moja droga ![]() nikomu tutaj nie "dowalam" boze.. napisalam tylko rade przykladowo wkleje linka aukcji, ktora obserwuje, komus sie spodoba i mnie przelicytuje nie cieszylabym sie ![]() dlatego to takie logiczne jest a pajacyk byl sliczny i ak na nowy nie drogi kolejny raz powtarzam, by nauczyc sie czytac ze zrozumieniem Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-01-19 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.