Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 20:17   #2911
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

dobra dziewczyny ja zmykam się wykąpać i do wyrka bo już mi się nynać chce

miłego wieczorku no i proszę nie piszcie za dużo

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:22   #2912
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
ja też mam coś ok tylu mm, przynajmniej miałam, pytałam 3 lekarzy i wszyscy mi mowili, ze przy cesarce się nie usuwa miesniaków, chyba ze są umiejscowione w linii cięcia.. Ja mam w jakiejś cieśni

Ooooo dziękuje za odzew !! Ale banki są swinie !
Ja myslalam, ze odsetki są rozłożone na cały okres pożyczki (czyli 3 latka w tym przypadku)
Musze męza spytac gdzie harmonogram, o ile go ma.... pewnie wywalił :| bo jemy sciaga bank z automatu wiec pewnie harmonogramu nie potrzebował.
Wczoraj mi tak powiedział z tymi odsetkami... dokładnie, że 400zł zostało Hmmm dziwne to! najgorsze, że nie umiem się do jego konta zalogować. Ale tak czy siak, skoro mówicie, że bank w pierwszej kolejności sciaga odsetki to faktycznie po ptokach.
I po co brałam pozyczke z pracy no nic, skoro procentowanie 0, to niech sobie na koncie lezy
Jeszcze raz dzięki za pomoc, bo myslalam, ze mąż zmysla Musze go zgwałcić, by sie do swojego konta zalogował i podejrzę na własne oczy tak jak mówi Monia.. ale chyba jednak prawdę mówi, jako pracownik działu finansowo- księgowego może sie znac lepiej niż ja.. Sprawdzę to
Raty nie mamy malejące.

Ale jeszcze mysle na chłopski rozum, ile moze byc odsetek od 16 tys? Spłacilismy juz 5 rat chyba? Rata bodajże ok 650 zł czyli 3250 zapłacone.. możliwe ze to odsetki?
Agnieszka Ci doskonale top rozpisała, na moje oko odsetek jest jakies 4 tys. jeszcze. wiec zaoszczedzisz.
i nawet na najbardziej promocyjnym kredycie bank na was zarabia.

dziewczyny jak bierzecie kredyt to pamiętajcie:
1. przeliczcie kwotre raty razy ilość rat.
wtedy będziecie wiedzieć ile faktycznie oddajecie do banku, bo oprocentowanie najczesciej nic nie mowi i nie jest jhedynym kosztek kredytu
2. bierzcie kredyty na jak najmniejszą ilość rat, wtedy spłacicie jak najmniej.
3. jeśli macie możliwość spłaććcie kredyt zaraz po zaciągnieęciu tylko wtedy się opłaca
4. zapytajcie o możliwość obniżenia prowizji, w wielu bankach można ją negoicjowac
5. nie bierzcie kredytów u pośredników finanoswych, doliczają sobie czasem 10% prowizji od kredytu dodatkowo
6. rozważnie kwestię ubezpieczenia do kredytu. PAMIETAJCIE ZE NIE JEST OBOWIĄZKOWE! mimo ze doradcy tak mówia, ale oni maja za to płacone. i czasami bardzo bardzo duzo kosztuje,a w razie czego ubezpieczyciel zrobi wszystko zeby wam nie spłacic tego kredytu.
7. spytajcie o mozliwość wzięcia kredytu z poręczycielem, czasem to obniża oprocentowanie lub prowizję.
8. zawsze pytajcie o kredyt najpierw w banku w ktorym macie konto
9. nie bierzcie wiecej rat niz macie mozliwość spłacić,
10. BIERZCIE KREDYT TYLKO W OSTATECZNOŚCI
przepraszam za off top ale jak bylismy przy tym temacie to wolałam was ostrzec tak na przyszłość.
ludzie idą do banku i maja zaufanie do doradcy, a pamietajcie, doradca na was zarabia wiec nie wierzcie mu ślepo tylko patrzcie na moja zasadę nr 1
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
.

Grazin - no na liście nad Tobą i pod Tobą większość dzieciaków już zaświeciło swoimi skarbami między nogami więc trzymam kciuki aby się szybko dzidzia ujawniła
Moria wiem własnie powiem to mojemu ginowi jak nie bedzie chciał mi powiedziec;p

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
Grazin drożej bierzesz niż pediatra za wizytę
chyba zmienie zawód
muszę jakoś dorobić do marnej pencji:P hihi
Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
:d wszystkie zmienmy zawód i róbmy grazin konkurencje
oj nie nie;P nie polecam
Stary 2011-02-02, 20:25   #2913
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

zastanowimy się jeszcze nad tą opcją

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:26   #2914
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Grazin, dziekuje Ci stokrotnie ! jutro zadzwonie do banku bo małż juz wprawdzie wrócil z pracy ale polazł jeszcze gdzies do sasiada.
Sorrki, ze Ci zawracalam glowe, ale duzo mi rozjasnilas i inne dziewczyny tez

Prosze o nr konta Btw.. cenisz sie hihi :brzyda l: ale i dobrze

O punkcie 7 pojecia nie mialam ! Wow dobrze wiedziec

Andziot, albo na 1 imie Gabi na 2 Zosia

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-02 o 20:29
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:28   #2915
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Agnieszka Ci doskonale top rozpisała, na moje oko odsetek jest jakies 4 tys. jeszcze. wiec zaoszczedzisz.
i nawet na najbardziej promocyjnym kredycie bank na was zarabia.

dziewczyny jak bierzecie kredyt to pamiętajcie:
1. przeliczcie kwotre raty razy ilość rat.
wtedy będziecie wiedzieć ile faktycznie oddajecie do banku, bo oprocentowanie najczesciej nic nie mowi i nie jest jhedynym kosztek kredytu
2. bierzcie kredyty na jak najmniejszą ilość rat, wtedy spłacicie jak najmniej.
3. jeśli macie możliwość spłaććcie kredyt zaraz po zaciągnieęciu tylko wtedy się opłaca
4. zapytajcie o możliwość obniżenia prowizji, w wielu bankach można ją negoicjowac
5. nie bierzcie kredytów u pośredników finanoswych, doliczają sobie czasem 10% prowizji od kredytu dodatkowo
6. rozważnie kwestię ubezpieczenia do kredytu. PAMIETAJCIE ZE NIE JEST OBOWIĄZKOWE! mimo ze doradcy tak mówia, ale oni maja za to płacone. i czasami bardzo bardzo duzo kosztuje,a w razie czego ubezpieczyciel zrobi wszystko zeby wam nie spłacic tego kredytu.
7. spytajcie o mozliwość wzięcia kredytu z poręczycielem, czasem to obniża oprocentowanie lub prowizję.
8. zawsze pytajcie o kredyt najpierw w banku w ktorym macie konto
9. nie bierzcie wiecej rat niz macie mozliwość spłacić,
10. BIERZCIE KREDYT TYLKO W OSTATECZNOŚCI
przepraszam za off top ale jak bylismy przy tym temacie to wolałam was ostrzec tak na przyszłość.
ludzie idą do banku i maja zaufanie do doradcy, a pamietajcie, doradca na was zarabia wiec nie wierzcie mu ślepo tylko patrzcie na moja zasadę nr 1

Moria wiem własnie powiem to mojemu ginowi jak nie bedzie chciał mi powiedziec;p

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

muszę jakoś dorobić do marnej pencji:P hihi

oj nie nie;P nie polecam

lo jejku grazin jaki szczegolowy opis!
fajnie wiedziec takie rzeczy, fajnie miec cie na forum
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:29   #2916
violisia
Zadomowienie

laski szperam po allegro moze ktores sie przyda: (te co na 100% beda miec coreczki..)

http://allegro.pl/pierwsza-wyprawka-...440496721.html
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:31   #2917
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

daisy cenie się ale takiej szczerej porady bys nie dostała w banku nawet;p hihi nie ma sprawy ciesze sie ze moglam pomoc, gdyby ktoras miala jakis problem to jak tylko bede mogla to pomoge

na pw wyślę Ci mój numer konta w szwajcarii:P hihi

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
lo jejku grazin jaki szczegolowy opis!
fajnie wiedziec takie rzeczy, fajnie miec cie na forum
dziękuję dziękuję:dzieku je:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 20:33   #2918
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
daisy cenie się ale takiej szczerej porady bys nie dostała w banku nawet;p hihi nie ma sprawy ciesze sie ze moglam pomoc, gdyby ktoras miala jakis problem to jak tylko bede mogla to pomoge

na pw wyślę Ci mój numer konta w szwajcarii:P hihi

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

dziękuję dziękuję:dzieku je:
Kofana jestes

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:41   #2919
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Andziot, albo na 1 imie Gabi na 2 Zosia
hehe
good idea

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:41   #2920
agus87
Zakorzenienie

pomocy

chce sobie kupic dobry podklad, taki aby zakryl niedoskonalosci i delikatnie rozswietlil cere

cere mam raczej normalna
mam troche wagrow, nie mam pryszczy
nigdy nie mialam

kiedys uzywalam loreala tego czerwonego, byl rewelacyjny ale mi sie stlukl i za choinke nie potrafie dobrac koloru
ja mam patrzec na kolor na dloni czy na twarzy
bo poszlam dzisiaj do rosssmana, tz byl ze mna bo przy okazji inne zakupy robilam i zidiocialam
tyle tego, ze szok

od jakiegos czasu uzywam swojego avonowskiego podkladu
ae jest do d.upy, tz mowi, ze widac z bliska, ze jest beznadziejny bo sie dziwnie luszczy i w ogole

poza tym

jakie kupjecie wkladki laktacyjne?????????????
co polecacie doswiadczome mamy???????
Stary 2011-02-02, 20:47   #2921
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Między dejtabejs errorami i bluzganiem do lapka nadrobiłam Was i chciałam zaproponować, żebyśmy kolejny wątek założyły w dziale Moje gotowanie

Ogromnie się cieszę, że nie kręcą mnie opisy jedzeniowe, bo pewnie od początku ciąży do teraz turlałabym się tylko do łazienki w podomce XL i nie byłoby +7, tylko +27

Moje zachcianki kończą się na kosmetykach, ale przecież MUSZĘ MIEĆ JAKIEŚ ZACHCIANKI W CIĄŻY! I tak, o!

Byłam dziś u fryzjera i po drodze zupełnie przypadkiem, niechcący, a może nawet ktoś mnie wepchnął siłą do TBS, H&M [ominęłam dziecięcy!] i drogerii

I teraz uwaga! Tylko dla dziewczyn o mocnych nerwach i z silną wolą! Po 20 zł jest balsam TBS żurawinowy z drobinkami - poświąteczna wyprzedaż. Niechcący wpadł mi też do koszyczka olejek cytryna-zielona herbata i teraz w całym mieszkaniu pachnie czystym praniem, świeżością, przecudownie! Polecam Wam

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! **

WKLEJAM FOTĘ NA POKUSZENIE [z dedykacją dla Mimbi ]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SSA44950.jpg (127,2 KB, 60 załadowań)

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:49   #2922
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Właśnie zauważyłam, że jestem mistrzynią fotografii. Cudowna jakość

vege!
Stary 2011-02-02, 20:51   #2923
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Między dejtabejs errorami i bluzganiem do lapka nadrobiłam Was i chciałam zaproponować, żebyśmy kolejny wątek założyły w dziale Moje gotowanie
]
nie lichy pomysł:P
ps. moje drożdżówki wyszły rewelacyjnie!!!
zjadłam 2 i kolezanki tez po dwie;p martrwiłąm sie co zrobie z 15 drożdżówkami a teraz sie zastanaiwma czy jeszcze jedna mi zostanie na rani na śniadanie do kawy;p

mary masz namiary na jakies fajne podomki XL?:P bo chyba niedługo bede na etapie kupna;P
Stary 2011-02-02, 20:52   #2924
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
pomocy

chce sobie kupic dobry podklad, taki aby zakryl niedoskonalosci i delikatnie rozswietlil cere

cere mam raczej normalna
mam troche wagrow, nie mam pryszczy
nigdy nie mialam

kiedys uzywalam loreala tego czerwonego, byl rewelacyjny ale mi sie stlukl i za choinke nie potrafie dobrac koloru
ja mam patrzec na kolor na dloni czy na twarzy
bo poszlam dzisiaj do rosssmana, tz byl ze mna bo przy okazji inne zakupy robilam i zidiocialam
tyle tego, ze szok

od jakiegos czasu uzywam swojego avonowskiego podkladu
ae jest do d.upy, tz mowi, ze widac z bliska, ze jest beznadziejny bo sie dziwnie luszczy i w ogole

poza tym

jak testujesz kolor to wlasnie albo na poliku ewentualnie na szyi, i to najlepiej wyjsc ze sklepu i popatrzec w lusterko przy swietle dziennym, i troszke odczekac az podklad sie utleni , bo wtedy ciemnieje.

ja tam jestem fanka revlona, mam 2 colorstay w 2 odcieniach i 1 revlon photo coss tam. kupuje do cery suchej chociaz mam mieszana jak dla mnie bomba, wydajne, bd kryja. przed nimi mialam loreala, takiego co sie waleczkiem nakladalo, nie pamietam nazwy, lubie podklady w takiej formie, byl niezly. tyle moge powiedziec o podkladach
Stary 2011-02-02, 20:54   #2925
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
co do podkładu nie pomogę, bo ja ostatnio używam mineralnych z EDM i przy nich zostanę na pewno do przyszłej zimy (na zimę raczej jakiś jednak płynny)

co do wkładek to u mnie najlepiej sprawdziły się z J&J, bo one mają taki jakby żel który chłonie i nie namakają tak jak np bella czy babyono

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Właśnie zauważyłam, że jestem mistrzynią fotografii. Cudowna jakość

no powala na kolanka

a po co ci puste opakowania ???
czyżby na zawartość nie starczyło kaski ???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 20:54   #2926
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

Ogromnie się cieszę, że nie kręcą mnie opisy jedzeniowe, bo pewnie od początku ciąży do teraz turlałabym się tylko do łazienki w podomce XL i nie byłoby +7, tylko +27

Moje zachcianki kończą się na kosmetykach, ale przecież MUSZĘ MIEĆ JAKIEŚ ZACHCIANKI W CIĄŻY! I tak, o!

Byłam dziś u fryzjera i po drodze zupełnie przypadkiem, niechcący, a może nawet ktoś mnie wepchnął siłą do TBS, H&M [ominęłam dziecięcy!] i drogerii

I teraz uwaga! Tylko dla dziewczyn o mocnych nerwach i z silną wolą! Po 20 zł jest balsam TBS żurawinowy z drobinkami - poświąteczna wyprzedaż. Niechcący wpadł mi też do koszyczka olejek cytryna-zielona herbata i teraz w całym mieszkaniu pachnie czystym praniem, świeżością, przecudownie! Polecam Wam

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! **

WKLEJAM FOTĘ NA POKUSZENIE [z dedykacją dla Mimbi ]

mary

milo cie znow czytac

alez zes zakupy zrobila! pokazne, te tez krzyczaly zebys je uratowala?
Stary 2011-02-02, 20:55   #2927
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

własnie tez sie zastanawiam po co puste opakowania?
jak chcesz to mam kilka na wykonczeniu w łazience to moge Ci przesłać;p
Stary 2011-02-02, 20:57   #2928
mamaoptymistka
Zadomowienie

vanes wracając do pościeli może kup ochraniacz rożek i prześcieradełko bo na początku pierzynka nie będzie potrzebna a poduszka to długo nie będzie potrzebna.
Stary 2011-02-02, 20:58   #2929
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
jak testujesz kolor to wlasnie albo na poliku ewentualnie na szyi, i to najlepiej wyjsc ze sklepu i popatrzec w lusterko przy swietle dziennym, i troszke odczekac az podklad sie utleni , bo wtedy ciemnieje.

ja tam jestem fanka revlona, mam 2 colorstay w 2 odcieniach i 1 revlon photo coss tam. kupuje do cery suchej chociaz mam mieszana jak dla mnie bomba, wydajne, bd kryja. przed nimi mialam loreala, takiego co sie waleczkiem nakladalo, nie pamietam nazwy, lubie podklady w takiej formie, byl niezly. tyle moge powiedziec o podkladach
ja tez mam revlona i polecam
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 20:58   #2930
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Grazin, no drożdżówkę to może wciągnęłabym Namiaru nie mam, ale na pewno będę pierwsza z kupowaniem tych podomek, to dam znać

Andziot, przeszłam samą siebie, nie wiem skąd taki talent fotograficzny

Opakowania przydadzą mi się, bo ja czasami wyjeżdżam tak na 2-3 dni i nie chce mi się brać dużych opakowań, te są w sam raz, bo próbki nie zawsze stykną.

vege!
Stary 2011-02-02, 21:01   #2931
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Opakowania przydadzą mi się, bo ja czasami wyjeżdżam tak na 2-3 dni i nie chce mi się brać dużych opakowań, te są w sam raz, bo próbki nie zawsze stykną.
do szpitala się przydadzą, na porodówkę

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 21:01   #2932
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Grazin, no drożdżówkę to może wciągnęłabym Namiaru nie mam, ale na pewno będę pierwsza z kupowaniem tych podomek, to dam znać

Andziot, przeszłam samą siebie, nie wiem skąd taki talent fotograficzny

ok trzymam Cie za słowo
czyli ogarderobe nie mam sie co juz martwic to ide zjesc jeszcze jedna drożdżówkę, przekonałaś mnie
Stary 2011-02-02, 21:01   #2933
andziot
Zakorzenienie

poziomka ja jak wyjezdzam na 2-3dni i nie chce mi sie czegos dźwigać to nie biorę taki leń ze mnie

Stary 2011-02-02, 21:01   #2934
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Agnieszko,

Wołały! Zawsze wołają... a ja mam takie miękkie serce!

Grazin, no na te wyjazdy, pewnie też do szpitala się przydadzą. Ale generalnie na wyjazdy, bo ciągle wkurzam się, że tyle dźwigam, a potrzebuję na kilka użyć tylko

vege!
Stary 2011-02-02, 21:03   #2935
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cóż się dzieje z tym wizażem dzisiaj? Już myślałam, że znowu padł całkowicie. Ale spróbowałam jeszcze raz załadować i na szczęście się udało.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 21:04   #2936
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnieszko,

Wołały! Zawsze wołają... a ja mam takie miękkie serce!

Grazin, no na te wyjazdy, pewnie też do szpitala się przydadzą. Ale generalnie na wyjazdy, bo ciągle wkurzam się, że tyle dźwigam, a potrzebuję na kilka użyć tylko

ja sie zawsze w rossmanie zaopatruje w te mini kosmetyki i wszystko mam mini jak gdzies jade, od szamponu po balsam, a w domu po 400ml
Stary 2011-02-02, 21:04   #2937
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

cafelate bo my mamy termin na ten sam dzien i własnie patrze na twoj podpis i jesesmy w 25 tyg? bo byłam święcie przekonana ze w 26 conajmniej
Stary 2011-02-02, 21:07   #2938
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Caffelate05, no włacha, włacha!

Grazin, mnie wyślij mejlem z łaski swojej, bo za daleczko mam tam do Ciebie, żeby się wprosić na drożdżówę

Andziot, ja wtedy biorę milion rzeczy, duże opakowania, sporo to zajmuje, a ile się jeszcze na słucham "Kotek, to zajmie pół bagażnika", "To jest cały twój bagaż, czy tylko kosmetyki?"

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Agnieszko, ja czasami też te małe kupuję, jednak mam swoje ulubione kosmetyki i wolę je zabierać. Dostaję też próbki, ale zdecydowanie muszę mieć możliwość wzięcia swoich faworytów

vege!
Stary 2011-02-02, 21:07   #2939
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
cafelate bo my mamy termin na ten sam dzien i własnie patrze na twoj podpis i jesesmy w 25 tyg? bo byłam święcie przekonana ze w 26 conajmniej
dokładnie 25t5d dziś
ja podpis zmieniam w piątek, wtedy będzie 26t0d

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 21:10   #2940
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Caffelate05, no włacha, włacha!

Grazin, mnie wyślij mejlem z łaski swojej, bo za daleczko mam tam do Ciebie, żeby się wprosić na drożdżówę

Andziot, ja wtedy biorę milion rzeczy, duże opakowania, sporo to zajmuje, a ile się jeszcze na słucham "Kotek, to zajmie pół bagażnika", "To jest cały twój bagaż, czy tylko kosmetyki?"

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Agnieszko, ja czasami też te małe kupuję, jednak mam swoje ulubione kosmetyki i wolę je zabierać. Dostaję też próbki, ale zdecydowanie muszę mieć możliwość wzięcia swoich faworytów
ano tak

Cytat:
grazin , ty i caffe jestescie na 13 a ja na 15 normalnie jest tak ze 25t i iles dni ale leci jako 26, dziewczyny roznie pisza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości