|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
dobra dziewczyny ja zmykam się wykąpać i do wyrka bo już mi się nynać chce
![]() miłego wieczorku no i proszę nie piszcie za dużo ![]()
#2912 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
i nawet na najbardziej promocyjnym kredycie bank na was zarabia. ![]() ![]() ![]() dziewczyny jak bierzecie kredyt to pamiętajcie: 1. przeliczcie kwotre raty razy ilość rat. wtedy będziecie wiedzieć ile faktycznie oddajecie do banku, bo oprocentowanie najczesciej nic nie mowi i nie jest jhedynym kosztek kredytu 2. bierzcie kredyty na jak najmniejszą ilość rat, wtedy spłacicie jak najmniej. 3. jeśli macie możliwość spłaććcie kredyt zaraz po zaciągnieęciu tylko wtedy się opłaca 4. zapytajcie o możliwość obniżenia prowizji, w wielu bankach można ją negoicjowac 5. nie bierzcie kredytów u pośredników finanoswych, doliczają sobie czasem 10% prowizji od kredytu dodatkowo 6. rozważnie kwestię ubezpieczenia do kredytu. PAMIETAJCIE ZE NIE JEST OBOWIĄZKOWE! mimo ze doradcy tak mówia, ale oni maja za to płacone. i czasami bardzo bardzo duzo kosztuje,a w razie czego ubezpieczyciel zrobi wszystko zeby wam nie spłacic tego kredytu. 7. spytajcie o mozliwość wzięcia kredytu z poręczycielem, czasem to obniża oprocentowanie lub prowizję. 8. zawsze pytajcie o kredyt najpierw w banku w ktorym macie konto 9. nie bierzcie wiecej rat niz macie mozliwość spłacić, 10. BIERZCIE KREDYT TYLKO W OSTATECZNOŚCI ![]() przepraszam za off top ale jak bylismy przy tym temacie to wolałam was ostrzec tak na przyszłość. ludzie idą do banku i maja zaufanie do doradcy, a pamietajcie, doradca na was zarabia wiec nie wierzcie mu ślepo tylko patrzcie na moja zasadę nr 1 ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- muszę jakoś dorobić do marnej pencji:P hihi oj nie nie;P nie polecam ![]()
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
zastanowimy się jeszcze nad tą opcją
![]()
#2914 |
Zakorzenienie
|
Grazin, dziekuje Ci stokrotnie ! jutro zadzwonie do banku bo małż juz wprawdzie wrócil z pracy ale polazł jeszcze gdzies do sasiada.
Sorrki, ze Ci zawracalam glowe, ale duzo mi rozjasnilas i inne dziewczyny tez ![]() Prosze o nr konta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O punkcie 7 pojecia nie mialam ! Wow dobrze wiedziec ![]() Andziot, albo na 1 imie Gabi na 2 Zosia ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-02 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lo jejku grazin jaki szczegolowy opis! fajnie wiedziec takie rzeczy, fajnie miec cie na forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
|
laski szperam po allegro moze ktores sie przyda: (te co na 100% beda miec coreczki
![]() http://allegro.pl/pierwsza-wyprawka-...440496721.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
daisy cenie się ale takiej szczerej porady bys nie dostała w banku nawet;p hihi nie ma sprawy ciesze sie ze moglam pomoc, gdyby ktoras miala jakis problem to jak tylko bede mogla to pomoge
![]() na pw wyślę Ci mój numer konta w szwajcarii:P ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
pomocy
chce sobie kupic dobry podklad, taki aby zakryl niedoskonalosci i delikatnie rozswietlil cere cere mam raczej normalna mam troche wagrow, nie mam pryszczy nigdy nie mialam kiedys uzywalam loreala tego czerwonego, byl rewelacyjny ale mi sie stlukl i za choinke nie potrafie dobrac koloru ja mam patrzec na kolor na dloni czy na twarzy bo poszlam dzisiaj do rosssmana, tz byl ze mna bo przy okazji inne zakupy robilam i zidiocialam tyle tego, ze szok od jakiegos czasu uzywam swojego avonowskiego podkladu ae jest do d.upy, tz mowi, ze widac z bliska, ze jest beznadziejny bo sie dziwnie luszczy i w ogole poza tym jakie kupjecie wkladki laktacyjne????????????? co polecacie doswiadczome mamy??????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Między dejtabejs errorami i bluzganiem do lapka nadrobiłam Was i chciałam zaproponować, żebyśmy kolejny wątek założyły w dziale Moje gotowanie
![]() Ogromnie się cieszę, że nie kręcą mnie opisy jedzeniowe, bo pewnie od początku ciąży do teraz turlałabym się tylko do łazienki w podomce XL i nie byłoby +7, tylko +27 ![]() Moje zachcianki kończą się na kosmetykach, ale przecież MUSZĘ MIEĆ JAKIEŚ ZACHCIANKI W CIĄŻY! I tak, o! ![]() Byłam dziś u fryzjera i po drodze zupełnie przypadkiem, niechcący, a może nawet ktoś mnie wepchnął siłą do TBS, H&M [ominęłam dziecięcy!] i drogerii ![]() I teraz uwaga! Tylko dla dziewczyn o mocnych nerwach i z silną wolą! Po 20 zł jest balsam TBS żurawinowy z drobinkami - poświąteczna wyprzedaż. Niechcący wpadł mi też do koszyczka olejek cytryna-zielona herbata i teraz w całym mieszkaniu pachnie czystym praniem, świeżością, przecudownie! Polecam Wam ![]() Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt! ![]() WKLEJAM FOTĘ NA POKUSZENIE [z dedykacją dla Mimbi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zauważyłam, że jestem mistrzynią fotografii. Cudowna jakość
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. moje drożdżówki wyszły rewelacyjnie!!! ![]() zjadłam 2 i kolezanki tez po dwie;p martrwiłąm sie co zrobie z 15 drożdżówkami a teraz sie zastanaiwma czy jeszcze jedna mi zostanie na rani na śniadanie do kawy;p mary masz namiary na jakies fajne podomki XL?:P bo chyba niedługo bede na etapie kupna;P
![]() |
#2924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam jestem fanka revlona, mam 2 colorstay w 2 odcieniach i 1 revlon photo coss tam. kupuje do cery suchej chociaz mam mieszana jak dla mnie bomba, wydajne, bd kryja. przed nimi mialam loreala, takiego co sie waleczkiem nakladalo, nie pamietam nazwy, lubie podklady w takiej formie, byl niezly. tyle moge powiedziec o podkladach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wkładek to u mnie najlepiej sprawdziły się z J&J, bo one mają taki jakby żel który chłonie i nie namakają tak jak np bella czy babyono ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() a po co ci puste opakowania ??? czyżby na zawartość nie starczyło kaski ??? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mary ![]() milo cie znow czytac ![]() alez zes zakupy zrobila! pokazne, te tez krzyczaly zebys je uratowala? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
własnie tez sie zastanawiam po co puste opakowania?
![]() jak chcesz to mam kilka na wykonczeniu w łazience to moge Ci przesłać;p
#2928 |
Zadomowienie
|
vanes wracając do pościeli może kup ochraniacz rożek i prześcieradełko bo na początku pierzynka nie będzie potrzebna a poduszka to długo nie będzie potrzebna.
#2929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Grazin, no drożdżówkę to może wciągnęłabym
![]() ![]() Andziot, przeszłam samą siebie, nie wiem skąd taki talent fotograficzny ![]() Opakowania przydadzą mi się, bo ja czasami wyjeżdżam tak na 2-3 dni i nie chce mi się brać dużych opakowań, te są w sam raz, bo próbki nie zawsze stykną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli ogarderobe nie mam sie co juz martwic to ide zjesc jeszcze jedna drożdżówkę, przekonałaś mnie ![]()
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
poziomka ja jak wyjezdzam na 2-3dni i nie chce mi sie czegos dźwigać to nie biorę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko,
![]() Wołały! Zawsze wołają... a ja mam takie miękkie serce! Grazin, no na te wyjazdy, pewnie też do szpitala się przydadzą. Ale generalnie na wyjazdy, bo ciągle wkurzam się, że tyle dźwigam, a potrzebuję na kilka użyć tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Rozeznanie
|
Cóż się dzieje z tym wizażem dzisiaj?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie zawsze w rossmanie zaopatruje w te mini kosmetyki i wszystko mam mini jak gdzies jade, od szamponu po balsam, a w domu po 400ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
cafelate bo my mamy termin na ten sam dzien i własnie patrze na twoj podpis i jesesmy w 25 tyg? bo byłam święcie przekonana ze w 26 conajmniej
![]()
#2938 |
Zakorzenienie
|
Caffelate05, no włacha, włacha!
![]() Grazin, mnie wyślij mejlem z łaski swojej, bo za daleczko mam tam do Ciebie, żeby się wprosić na drożdżówę ![]() Andziot, ja wtedy biorę milion rzeczy, duże opakowania, sporo to zajmuje, a ile się jeszcze na słucham "Kotek, to zajmie pół bagażnika", "To jest cały twój bagaż, czy tylko kosmetyki?" ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Agnieszko, ja czasami też te małe kupuję, jednak mam swoje ulubione kosmetyki i wolę je zabierać. Dostaję też próbki, ale zdecydowanie muszę mieć możliwość wzięcia swoich faworytów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja podpis zmieniam w piątek, wtedy będzie 26t0d ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.