Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 19:16   #2911
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Nurek na avku to twoje rybki?

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:26   #2912
marta1986222
Zakorzenienie

Za około 3 tygodnie będziemy mieć wykończony prysznic
Bardzo się cieszę.
Do tej pory mieliśmy wannę a teraz będzie i kabina.
Do tego tż wszystko sam robi.
Jak skończymy wstawię fotki.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:35   #2913
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
wiedziałam, że mój dobry nastrój nie potrwa zbyt długo
przed chwilą dzwonił do mnie P. jego dziadek z Gdyni zmarł dzisiaj w nocy
Przykro mi...moje kondolencje

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
mi się druga podoba najbardziej

szczerze współczję

mama ma gorączkę od 3 dni i lekarze nie wiedzą dlaczego boję się o mamę, płakałam z godzinę jeszcze mój tata tak mi to mówił przez telefon jakby przewidywał że może wydarzyć się najgorsze
czekają na jakąś lekarkę która jest specjalistką od antybiotyków, tyle że ona jest jedna na cały szpital który jest ogromny i trochę mogą czekać
próbowali zbić mamie tą gorączkę, ale ona na chwilę schodzi i zaraz znowu się pojawia
Trzymam cały czas kciuki żeby wszystko się ułożyło.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Copywrite'ingiem.
Od jakiegoś czasu słyszę o tym. Brzmi nawet fajnie, tylko gdzie znaleźć takie firmy i jakie warunki trzeba spełnić żeby się dostać. Bo tak to widziałam w necie rekrutacje, że trzeba było napisać tekst na jakiś temat i pewnie najlepszy wygrywa.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:40   #2914
marta1986222
Zakorzenienie

Zmykam kochane bo już mnie plecy bolą od siedzenia przed kompem.

Spokojnej nocy.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:50   #2915
irenkaaa
Zakorzenienie

punto dlugo to zapiekasz? i w ilu stopniach? dzieki
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:53   #2916
wiznatalka
Rozeznanie

witam ponownie

siedzę sobie pod kocem, bo u nas ziiiiimno...

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
hej
nie mam weny, chęci -nic nie mam oprócz doła
będzie lepiej

Cytat:
wiedziałam, że mój dobry nastrój nie potrwa zbyt długo
przed chwilą dzwonił do mnie P. jego dziadek z Gdyni zmarł dzisiaj w nocy
współczuje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Z dobrych informacji to taka, że dostałam mega zlecenie i może być ciężko z wyrobieniem się do 15 marca, ale ja dam radę. Już widzę tą kasę na moim koncie, a potem rowery

eh, trzeba się spod kocyka ruszyć i walczyć o figurę laseczki
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:59   #2917
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
punto dlugo to zapiekasz? i w ilu stopniach? dzieki
Wyłączyłam kilka minut temu Czyli 1,5 h. Ale nie podgotowałam ziemniaków wcześniej i dlatego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 20:02   #2918
irenkaaa
Zakorzenienie

dzieki wielkie zawsze to jakis nowy pomysl jesli mozna wykorzystac oczywiscie ...
Stary 2011-02-24, 20:13   #2919
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
dzieki wielkie zawsze to jakis nowy pomysl jesli mozna wykorzystac oczywiscie ...
Pewnie, że można

Zapomniałam, jeszcze marchewki trochę wrzuciłam i dwa duże zęby czosnku

Pyyyszne

Stary 2011-02-24, 21:21   #2920
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Przykro mi...moje kondolencje

Trzymam cały czas kciuki żeby wszystko się ułożyło.

Od jakiegoś czasu słyszę o tym. Brzmi nawet fajnie, tylko gdzie znaleźć takie firmy i jakie warunki trzeba spełnić żeby się dostać. Bo tak to widziałam w necie rekrutacje, że trzeba było napisać tekst na jakiś temat i pewnie najlepszy wygrywa.
Hej dziewczynki, tak Was podczytuję od czasu do czasu, bo teraz mam mega gorący okres w pracy i nie mam czasu pisać, ale staram się być na bieżąco. Otóż jeżeli chodzi o pisanie tekstów reklamowych, jak rozumiem dodaja pisze dla działu SEO to wystarczy znaleźć firmę, która ma w ofercie pozycjonowanie. Taka firma szuka ludzi, którzy będą pracowac zdalnie, otwiera im specjalne konto przez internet, gdzie podaje frazy (słowa kluczowe), na które chcą pozycjonowac się ich klienci i wyznaczniki do tekstów i to wszystko. Sa małe teksty: do 300 znaków i takie większe do 3000 znaków (razem ze spacjami). Każdy taki tekst to u mnie w firmie odpowiednio 2 i 5 zł netto.
Także nic tylko szukac firm z Waszych okolic zajmujących się pozycjonowaniem i działaniami SEo i wysłać do nich maila z prośbą o dołączenie do tych, którzy piszą artykuły

Powodzenia życzę

Aha, najważniejsze, aby teksty były reklamowe (oczywiście bez ochów i achów), przekonujące, zawierały słowa kluczowe (frazy do pozycjonowania) i były unikalne!!! To najważniejsze, nic ściagniętego z neta, wszystko własnymi słowami

Edytowane przez tygrysekak
Czas edycji: 2011-02-24 o 21:23
tygrysekak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:35   #2921
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, tak Was podczytuję od czasu do czasu, bo teraz mam mega gorący okres w pracy i nie mam czasu pisać, ale staram się być na bieżąco. Otóż jeżeli chodzi o pisanie tekstów reklamowych, jak rozumiem dodaja pisze dla działu SEO to wystarczy znaleźć firmę, która ma w ofercie pozycjonowanie. Taka firma szuka ludzi, którzy będą pracowac zdalnie, otwiera im specjalne konto przez internet, gdzie podaje frazy (słowa kluczowe), na które chcą pozycjonowac się ich klienci i wyznaczniki do tekstów i to wszystko. Sa małe teksty: do 300 znaków i takie większe do 3000 znaków (razem ze spacjami). Każdy taki tekst to u mnie w firmie odpowiednio 2 i 5 zł netto.
Także nic tylko szukac firm z Waszych okolic zajmujących się pozycjonowaniem i działaniami SEo i wysłać do nich maila z prośbą o dołączenie do tych, którzy piszą artykuły

Powodzenia życzę

Aha, najważniejsze, aby teksty były reklamowe (oczywiście bez ochów i achów), przekonujące, zawierały słowa kluczowe (frazy do pozycjonowania) i były unikalne!!! To najważniejsze, nic ściagniętego z neta, wszystko własnymi słowami
Dodaja w swoim poście pisała o CEO i się tak właśnie zastanawiałam o co chodzi dokładnie...

A jeżeli chodzi o samo SEO to się orientuję co i jak Ale akurat nie wiedziałam, że może to być związane z copywritingiem bo miałam to przedstawione od strony pozycjonowania stron w wyszukiwarkach, wprowadzania do katalogów itd.
Stary 2011-02-24, 21:43   #2922
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez tygrysekak Pokaż wiadomość

Powodzenia życzę

Długość tekstów zależy od klientów. Ja jeszcze nigdy nie pisałam nic na 300 ani na 3000. I nie wiem czy tak łatwo znaleźć firmę, być może teraz tak. Chociaż ja do wielu wysłałam portfolio i wielu odpisywało, że mają komplet. A i firma nie musi być z okolic Ja ze śląska, a firma z Pomorza

Cytat:
Dodaja w swoim poście pisała o CEO i się tak właśnie zastanawiałam o co chodzi dokładnie...

A jeżeli chodzi o samo SEO to się orientuję co i jak Ale akurat nie wiedziałam, że może to być związane z copywritingiem bo miałam to przedstawione od strony pozycjonowania stron w wyszukiwarkach, wprowadzania do katalogów itd.
W takim razie się pomyliłam Miało być SEO.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:43   #2923
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:

Dodaja chyba skróty pomyliła, bo CEO to chief executive officer, czyli prezes , a SEO to m.in. działania pozycjonowania w Internecie

i się wyjaśniło

Właśnie włożyłam muffinki do piekarnika - za 15 min babeczki będą gotowe

Edytowane przez tygrysekak
Czas edycji: 2011-02-24 o 21:45
tygrysekak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:45   #2924
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja zmykam spać, jutro cały dzień na uczelni

Dobrej nocy
Stary 2011-02-24, 21:49   #2925
Kelpie
Zakorzenienie

I wszystko jasne

Też uciekam spać...Branoc
Stary 2011-02-24, 22:04   #2926
irenkaaa
Zakorzenienie

niewiem co mi jest ale... żre jak bym jedzenia miesiac nie widziala ... i pije ... masakra ponad 4litry dzis
powinnam zmienic nick na cysterna :P
Stary 2011-02-24, 22:30   #2927
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
powinnam zmienic nick na cysterna :P

może jednak nie zmieniaj irenkaaa brzmi ładniej
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 22:42   #2928
irenkaaa
Zakorzenienie

dzieki mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Stary 2011-02-24, 23:36   #2929
zetafon
Zakorzenienie

irenka jak tak duzo pijesz to zbadaj sobie cukier.moj tesciu mial takie objawy i sie okazalo potem ze to cukrzyca.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 06:23   #2930
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

My już u moich rodziców jesteśmy, tzn. wczoraj przyjechaliśmy.
Dzisiaj sporo spraw mam do załatwienia, ale narazie czekam na siostrę, bo z nią będę jeździć

Miłego dnia życzę

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 06:33   #2931
201604250957
Konto usunięte

Dziewczyny dziękuje Wam za wsparcie, P. trzyma się dzielnie, pogrzeb w przyszłym tygodniu...

Anastazja cały czas trzymam kciuki za Twoją Mamę i Ciebie żebyś była silna i dzielna

Ijaa ja Ciebie widzę we fryzurze z grzywką, włosy krótsze i nieco zmierzwione, taki trochę artystyczny nieład, bardzo fajne fryzury pokazałaś i na pewno cos fajnego wybierzesz moja fryzjerka twierdzi, ze to jak włosy sie układają zalezy w dużej mierze od cięcia, wiec mam nadzieje, ze Twój fryzjer z grupona będzie się znał na rzeczy

Dodaja gratuluje zlecenia i przyblizenia do rowera

Dziewczyny musze Wam powiedziec, że tak mi się wczoraj podniosło ciśnienie na poczcie, że myślałam, że zacznę mordować

otóż stoję sobie w kolejce na poczcie i przeżywam (bo chwilę wczesniej zadzwonił P. ze smutną nowiną) kilka osób było przede mna a za mną coraz większa kolejka w końcu przyszła kobietka w zaawansowanej ciąży i oczywiście stoi i czeka i nikt nawet nie pomyśli by ją przepuścić nikt nawet nie patrzy w jej stronę no bo jakby spojrzał to by musiał pewnie miejsca w kolejce ustąpić no więc przyszła moja kolej, Pani ciężarna usiadła gdzieś daleko daleko na końcu kolejki bo już ustać nie mogła, ja podchodzę do okienka i pytam się Pani obsługującej czy osoby ciężarne obsługuje sie tutaj poza kolejką? (zapytałam bo zazwyczaj na poczcie wisza takie kartki z informacja, a ze to jest ajencja pocztowa to takiego info nie zauwazylam) Pani mówi, że nic jej o tym nie wiadomo i ze to moja sprawa.. no więc wołam tą Panią cieżarną żeby podeszła, oczywiście ludzie w kolejce ciskali we mnie spojrzeniami takimi, że gdyby oczy mogły zabić to bym tam padła Pani speszona, ale szczęśliwa podeszła do okienka, była przy nim ok 30 sekund bo miała do wysłania JEDEN zwykły list! oczywiście podziekowała mi z 5 razy i poszła, a ja cały czas tylko czekałam aż ktoś coś powie bo aż sie we mnie gotowało i sądze ze awantura byłaby niemała, no ale na ich szczęście nikt sie nie odezwał

powiedzcie mi Kochane co się do diabła z tymi ludźmi dzieje?! bo ja już nie ogarniam tej znieczulicy
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 06:54   #2932
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Ja się tylko witam i zmykam na autobus Miłego dnia

Kashmirka takie zachowania i u mnie są całkiem normalne. Bardzo to przykre
Stary 2011-02-25, 07:31   #2933
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Nurek na avku to twoje rybki?
niestety nie ale ja też mam rybki

Cytat:
Dziewczyny musze Wam powiedziec, że tak mi się wczoraj podniosło ciśnienie na poczcie, że myślałam, że zacznę mordować

otóż stoję sobie w kolejce na poczcie i przeżywam (bo chwilę wczesniej zadzwonił P. ze smutną nowiną) kilka osób było przede mna a za mną coraz większa kolejka w końcu przyszła kobietka w zaawansowanej ciąży i oczywiście stoi i czeka i nikt nawet nie pomyśli by ją przepuścić nikt nawet nie patrzy w jej stronę no bo jakby spojrzał to by musiał pewnie miejsca w kolejce ustąpić no więc przyszła moja kolej, Pani ciężarna usiadła gdzieś daleko daleko na końcu kolejki bo już ustać nie mogła, ja podchodzę do okienka i pytam się Pani obsługującej czy osoby ciężarne obsługuje sie tutaj poza kolejką? (zapytałam bo zazwyczaj na poczcie wisza takie kartki z informacja, a ze to jest ajencja pocztowa to takiego info nie zauwazylam) Pani mówi, że nic jej o tym nie wiadomo i ze to moja sprawa.. no więc wołam tą Panią cieżarną żeby podeszła, oczywiście ludzie w kolejce ciskali we mnie spojrzeniami takimi, że gdyby oczy mogły zabić to bym tam padła Pani speszona, ale szczęśliwa podeszła do okienka, była przy nim ok 30 sekund bo miała do wysłania JEDEN zwykły list! oczywiście podziekowała mi z 5 razy i poszła, a ja cały czas tylko czekałam aż ktoś coś powie bo aż sie we mnie gotowało i sądze ze awantura byłaby niemała, no ale na ich szczęście nikt sie nie odezwał

powiedzcie mi Kochane co się do diabła z tymi ludźmi dzieje?! bo ja już nie ogarniam tej znieczulicy
niestety tak już jest, ja miałam ostatnio podobną sytuację w tranwaju, ze weszła kobieta z wielkim brzuszkiem i nikt a nikt jej miejsca nie ustąpił a siedziało mnóstwo młodych ludzi aż wkońcu po dwóch przystankach taki dziadek się podniósł a tamci inni udawali, że jej nie widzą i w okno patrza

dzień dobry
dziś piątek weekendu początek

ja dzis obudziłam się w zaskakująco dobrym humorze i jak jeszcze tż spał to zrobiłam mu tosty i herbatkę malinową i do łóżeczka przyniosłam jak otworzył oczka to widać było, że zaskoczony

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
a ile w biedronce kosztują te piłki do fitnessu?
jeśli myślimy o tych samych to albo 69zł albo 79zł

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-02-25 o 07:39
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 07:48   #2934
alazkrainy
Zakorzenienie

Na stronie biedronki piłki do fitnessu czy raczej zestaw do ćwiczeń (piłka gimnastyczna, dwie gumowe piłki wagowe, tasma pilates i pompka do piłki) kosztuje 39.99

Ale się wczoraj wymęczyłam na ćwiczeniach
Dzis tez idziemy jak dobrze pójdzie to może za pól roku laska będę
Tylko jeden minus, że sobie gardło poddrazniłam i jak kaszle to mnie boli ale przejdzie.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 07:55   #2935
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa ja Ciebie widzę we fryzurze z grzywką, włosy krótsze i nieco zmierzwione, taki trochę artystyczny nieład, bardzo fajne fryzury pokazałaś i na pewno cos fajnego wybierzesz moja fryzjerka twierdzi, ze to jak włosy sie układają zalezy w dużej mierze od cięcia, wiec mam nadzieje, ze Twój fryzjer z grupona będzie się znał na rzeczy
Czytałam opinie o tym salonie i są bardzo dobre, zwłaszcza o włąscicielu, który właśnie ma mnie strzyc.
Jestem więc dobrej myśli.

Byłam niedawno świadkiem takiej sytuacji w banku. Kobieta chciała pomóc chłopakowi o kulach, ledwo stał (miejsca siedzące też wszystkie zajęte).
Myślałam, że ją tam zlinczują, bo przecież ludziom się spieszy straszliwie.
Awantura była niezła, ale kobitka nie odpuściła! I miał rację.

Dzień dobry tak w ogóle, w ten mroźny, słoneczny, piątkowy poranek.

Jako, że bilans plusów i minusów musi wyjść na równo to:

Na plus! Spałam dzisiaj 40 minut dłużej i wychodzi na to, że przyjdzie mi tak już spać przez jakiś czas.
Od poniedziałku pracuje u mnie nowa dziewczyna. I tak się CUUUUUUUDOWNIE składa, że mieszka bliziutko mnie i jeździ autem.
Żegnajcie tramwaje, autobusy, marznięcie i wcześniejsze wstawanie.

Na minus:
Komputer mi umiera. Wczoraj przeżyłam chwilę grozy, wyłączył się nagle i KONIEC - odmówił współpracy.
Myślałam, że się rozpłaczę bo nie dość że wszystkie moje rzeczy mogą przepaść (zdjęcia ) to projekty służbowe, nad którymi pracuję aktualnie, tudzież które już zrobiłam. Jakbym to miała robić od nowa, to chyba bym się podłamała delikatnie.
Uruchomił się po jakimś czasie ledwo, udało mi się najważniejsze służbowe rzeczy po czym padł znów.
Dzisiaj rano też niedomagał, jak wychodziłam włączyłam kopiowanie zdjęć (25GB, więc troche to potrwa). Mam nadzieję, że dał chłopak radę.

Już pomijając fakt, że jeśli padnie to czeka mnie kolejny wydatek to niech chociaż uda mi się wszystko skopiować.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-02-25 o 07:57
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:20   #2936
Haniula
Zakorzenienie

Dzen dobry.
Ja dziś kaleka. Znowu rwie mnie korzonek, do tego wczoraj tż spał ja sie nachyliłam bo chciałam dać mu buziaka on sie zerwał i przestraszył, tym samym dostałam z łokcia w nos i boli mnie i pulsuje cały czas Mam nadzieje ze nie bede miała zadnego guza ani siniaka
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:37   #2937
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Dzen dobry.
Ja dziś kaleka. Znowu rwie mnie korzonek, do tego wczoraj tż spał ja sie nachyliłam bo chciałam dać mu buziaka on sie zerwał i przestraszył, tym samym dostałam z łokcia w nos i boli mnie i pulsuje cały czas Mam nadzieje ze nie bede miała zadnego guza ani siniaka
Widać tak rzadko dajesz buziaki, że się chłopak wystraszył

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:42   #2938
Haniula
Zakorzenienie

Oliwecza na to wychodzi Chciałam dobrze a wyszło jak zawsze
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:44   #2939
Anastazja86
Zakorzenienie

Kash- u mnie takie sytuacje jak Twoja na poczcie to niestety norma, w Szczecinie tak samo, wiele razy się spotkałam z chamstwem w tramwajach czy pociągach gdzie kobieta ciężarna stoi i nikt nie ustąpi jej miejsca, ja zawsze ustępuję i ciężarnym i starszym osobom, kiedyś byłam w banku opłacić rachunki i przepuściłam kobietę w zaawansowanej ciąży to ludzie zaczęli do mnie się pluć że jak mam tyle czasu to może wszystkich przepuszczę niezła awantura wtedy była

witam
ja wstałam rano i wyszłam z pieskiem i poszłam na zakupy śniadaniowe
po śniadaniu zrobiłam sobie kawkę i wzięłam antybiotyki
teraz jeszcze leżę ale niedługo wstaję i wezmę się za sprzątanie, obiad mam z wczoraj więc dzisiaj z głowy gotowanie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 08:46   #2940
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Dzen dobry.
Hehe
pocieszę Cię, że i ja nie raz dostaje w nocy z łokcia od Tż i niekoniecznie wtedy chcę mu dać buzi i to najczęściej w skroń gdzie najbardziej boli
no ale co ja poradzę, że rozkłada się jak panisko i śpi na plecach z rękami pod głową
działam jak moge w tej sprawie no ale przecież nie zwiążę go na noc

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości