Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 12:33   #2911
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Dziękuje

Cytat:
mi sie snila pani ginekolog dala mi skierowanie na dziwny hormon i poklocilam sie z nia bo powiedziala, ze jestem mala i nie wiem czemu ale mama musiala byc ze mna potem snili mi sie koledzy brata ze szkoly dworzec kolejowy taki mroczny z dziwnymi stworzeniami musialam uwazac by te hipcie mnie nie zjadly
Omg, teraz Ciebie nawiedzają dziwne sny

Cytat:
hej a u mnie brzydko
zrobilam dzis 250 brzuszkow moje biedne miesnie, kazdy czuje
za to dostalam wczoraj fajny masaz bolacych czesci ciala
Hej To nie fajnie, że brzydko u Ciebie, ale pociesze Cię, że teraz u mnie też. Woow, 250 brzuszków zrobiłaś nieźle
Noo, wierze że wczorjaszy masaż bolacych części ciała był super

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Pisałyście ostatnio też, niektóre z Was lubią kupować buty, to Wasza miłość, albo ciuchy. Ja to chyba jestem ta drugą opcją bo buty kupuje jak musze
I denerwuje mnie reklamy na dole na wizażu firm typu jak BX czy przed chwilą widziała Zalando, czy jakoś ta. A tam ciuchy i buty. Kuszą
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:42   #2912
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Dziękuje

Omg, teraz Ciebie nawiedzają dziwne sny

Hej To nie fajnie, że brzydko u Ciebie, ale pociesze Cię, że teraz u mnie też. Woow, 250 brzuszków zrobiłaś nieźle
Noo, wierze że wczorjaszy masaż bolacych części ciała był super

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Pisałyście ostatnio też, niektóre z Was lubią kupować buty, to Wasza miłość, albo ciuchy. Ja to chyba jestem ta drugą opcją bo buty kupuje jak musze
I denerwuje mnie reklamy na dole na wizażu firm typu jak BX czy przed chwilą widziała Zalando, czy jakoś ta. A tam ciuchy i buty. Kuszą
zawsze mialam dziwne sny tylko nie mowilam o nich bo sa bardzo dziwaczne a i kiedys mialam powtarzajacy sie sen o robakach(takich bialych)i wezach caly dom mialam w tym
jeszcze niedawno tez mi sie snily robaki ale inne i moj spray nie dzialal w tym snie ;(
i to naraz zrobilam 200 a potem po nalozeniu odzywki kolejne 50 jestem z siebie dumna ciekawe czy beda jakies efekty
no byl super, nie ma to jak rozmasowac bolace delikatne czesci ciala
ja kocham kupowac ciuchy buty mniej :/
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:43   #2913
Karinio
Zakorzenienie

Właśnie dzięki Wam przypomniało mi się, że polowałam jakiś zas na czewone buty. I w sumie dalej poluje ostatnio takie mierzyłam, ale na czerwone http://www.newlook.com/shop/womens/s...dals_215897312
Stary 2011-06-11, 12:46   #2914
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dzięki Wam przypomniało mi się, że polowałam jakiś zas na czewone buty. I w sumie dalej poluje ostatnio takie mierzyłam, ale na czerwone http://www.newlook.com/shop/womens/s...dals_215897312
fajne tez by mi sie takie przydaly ale ja musze chyba poszukac w dziecinnym w h&m kiedys widzialam tam co by pasowaly na mnie no i dziecinne sa tansze
Stary 2011-06-11, 12:50   #2915
Karinio
Zakorzenienie

O nieee... są moje buciki, które mierzyłam
http://www.newlook.com/shop/womens/s...ndal_214803383

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
fajne tez by mi sie takie przydaly ale ja musze chyba poszukac w dziecinnym w h&m kiedys widzialam tam co by pasowaly na mnie no i dziecinne sa tansze
To fajno, że się podobają. No masz nóźke malutką, delikatną. Tylko co Ci powiem tzn napisze, że czasami zatrzymuje się nad ciuchami dla nastolatek 13-15 i czasem mają lepsze ciuchy, niź dla starszych kobiet-dziestek.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

http://www.newlook.com/shop/womens/t...-top_227392511 fajna, tylko fajna nazwa gypsy tops
Stary 2011-06-11, 12:55   #2916
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
O nieee... są moje buciki, które mierzyłam
http://www.newlook.com/shop/womens/s...ndal_214803383

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

To fajno, że się podobają. No masz nóźke malutką, delikatną. Tylko co Ci powiem tzn napisze, że czasami zatrzymuje się nad ciuchami dla nastolatek 13-15 i czasem mają lepsze ciuchy, niź dla starszych kobiet-dziestek.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

http://www.newlook.com/shop/womens/t...-top_227392511 fajna, tylko fajna nazwa gypsy tops
kusisz
ja akurat mam cos z takiego przedzialu ale gorzej gdy chce jakas np marynareczke i wszystko duze w ramionach
Stary 2011-06-11, 13:46   #2917
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
kusisz
ja akurat mam cos z takiego przedzialu ale gorzej gdy chce jakas np marynareczke i wszystko duze w ramionach
Nie matrw się, sama siebie kusze
Noi git, ale i nie git

P w kółeczku oznacza, by coś prać chemicznie?

Zabieram się do roboty.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 14:02   #2918
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Nie matrw się, sama siebie kusze
Noi git, ale i nie git

P w kółeczku oznacza, by coś prać chemicznie?

Zabieram się do roboty.
to znaczy ze odziez moze byc czyszczona chemicznie

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

karinio : http://blog.takczysto.pl/images/symbole-na-metkach.jpg
http://www.biust.pl/pranie/legenda_s...zegawczych.htm
http://www.poradnikmamy.pl/artykuly/...a-odziezy.html
wiem jestem kochana
Stary 2011-06-11, 14:24   #2919
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki , własnie tak myślałam. Dzięki za odnalezienie, stronek oczywiście że jesteś kochana Też już zdązyłam to wyszukwac i zobaczyć w necie. To nie odzież, tylko poszewki

Zmachałam się przy odkurzaniu Chwile odpoczynku

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-11 o 14:25
Stary 2011-06-11, 14:40   #2920
Ariena
Zakorzenienie

Ja miałam rano egzamin (zdany) potem pojechałam zrobić zakupy, wróciłam koło 12. Mieliśmy dziś malować balkon, mąż się powkurzał że nie poskrobałam w tygodniu, ale w końcu poskrobaliśmy razem. Potem mieliśmy malować razem, mąż zaczął swoją część, malował 10 minut i co pomalował to mu stara farba odchodziła (mimo że przy skrobaniu już nie odłaziła), wkurzył się i poszedł, powiedział że go to denerwuje i maluję sama. Mam pomalować całość, na taką wysokość ile mogę, a on pomaluje górę w tygodniu (już to widzę....). Do tego musi powynosić graty, które zostały nam jeszcze po teściach moich którzy tu wcześniej mieszkali, czyli drzwi, zardzewiała suszarka na bieliznę, ziemię z doniczek, jedna wielka donica-waży chyba z 10 kg :/ Ja się sprzeciwiłam-a on na to, 'to dobra, ty powynosisz graty'. No i muszę malować. Choć ja lubię...powiem mu dziś że mi się nie chce obiadu robić i nie będzie miał.
Stary 2011-06-11, 16:19   #2921
agusiowata
Zakorzenienie

Odprowadza chłopak dziewczynę późnym wieczorem do domu. Przed bramą, po ostatnim buziaczku, nagle mówi do lubej:
- Słuchaj Zosiu, chodzimy ze sobą już cztery miesiące. Chodźk, na pół godzinki wpadniemy do mnie. Mam wolną chatę.
- Nie mogę - odpowiada panna.
- Chodź, proszę.
- No dobrze, ale muszę na trzy minutki wpaść do domu i powiedzieć rodzicom że wrócę później.
- Dobrze, tylko się pospiesz - zgadza się radośnie chłopak.
Dziewczyna wbiega do klatki, po trzech minutach wraca, całuje chłopaka w policzek:
- No to chodźmy - mówi.
W tym momencie otwiera się z trzaskiem okno jej mieszkania, wychyla się ojciec i wrzeszczy:
- Zośka, do jasnej cho*ery! Nas*ać to nas*ałaś, a wodę to kto spuści?!
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 17:14   #2922
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Odprowadza chłopak dziewczynę późnym wieczorem do domu. Przed bramą, po ostatnim buziaczku, nagle mówi do lubej:
- Słuchaj Zosiu, chodzimy ze sobą już cztery miesiące. Chodźk, na pół godzinki wpadniemy do mnie. Mam wolną chatę.
- Chodź, proszę.
- No dobrze, ale muszę na trzy minutki wpaść do domu i powiedzieć rodzicom że wrócę później.
Dziewczyna wbiega do klatki, po trzech minutach wraca, całuje chłopaka w policzek:
- No to chodźmy - mówi.
W tym momencie otwiera się z trzaskiem okno jej mieszkania, wychyla się ojciec i wrzeszczy:
Dobry kawał

To nie kawał. Mąz dzwonił dzisiaj w czasie przerwy w pracy, gadka szmatka i za chwile jego menager przyszedł i zapytał się męża, czy dzisiaj przyjde Zażartowałam mężnemu pytając, że z tęsknił się czy co

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-11 o 17:15
Stary 2011-06-11, 18:42   #2923
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
- Chodź, proszę.
- No to chodźmy - mówi.

O matko

Jestem cała w farbie. Czekam aż się wysuszy bo już parę razy malowałam, ale jeszcze trzeba. Mężol też pojechał parę razy z farbą, ale ja jestem dokładniejsza.
Stary 2011-06-11, 19:01   #2924
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Właśnie zauważyłam, że parę nowych osób się pojawiło więc Witam nowe dziewczyny
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:05   #2925
agusiowata
Zakorzenienie

Jadę dziś do Bytomia. Jeszcze nie wiem po co, może coś jest organizowane na mieście. Zobaczę się ze znajomymi, dawno ich nie widziałam. Mój mężuś był lekko zaskoczony, jak powiedziałam, że nie zastanie mnie w domu po powrocie z pracy.
Stary 2011-06-11, 19:10   #2926
Karinio
Zakorzenienie

Jestem Zjadłam na obiad dziś pyszny rosolek na obiad, znów jutro pomidórowka będzie W sensie, że w zeszłą niedziele tez była, ale jakoś mam ochote.
Zaraz mąz wraca z pracy. A przed chwilą byłam wypełniać misje

Cytat:
Jadę dziś do Bytomia. Jeszcze nie wiem po co, może coś jest organizowane na mieście. Zobaczę się ze znajomymi, dawno ich nie widziałam. Mój mężuś był lekko zaskoczony, jak powiedziałam, że nie zastanie mnie w domu po powrocie z pracy.
No to fajnie, miłego spotkania, imprezki Baw się dobrze. No widzisz mąż sie zdzwił i zatęskni

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Właśnie zauważyłam, że parę nowych osób się pojawiło więc Witam nowe dziewczyny
Właśnie mialam o Tobie pisać, bo widziałam wcześniej z rana Twego posta. Chciałam napisac, że nie dziwie Ci się, że byłaś nieobecna, wkońcu musiałaś nacieszyć się mężem

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-11 o 19:12
Stary 2011-06-11, 19:15   #2927
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
No to fajnie, miłego spotkania, imprezki Baw się dobrze. No widzisz mąż sie zdzwił i zatęskni
Wkurzyłam się, zaraz miałam wychodzić. Ubrana, wymalowana, a dostałam sms od koleżanki: Hej Aga. ....jednak chce zostać, bo zagadał się z kuzynostwem. A z nimi rzadko się spotyka. (Są teraz u rodziny)
Tylko z nimi szybko się nie umówię.
Stary 2011-06-11, 19:22   #2928
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

agusiowata przykro mi, że z wypadu nici, ale na pewno innym razem się uda. A czy ty jesteś z Bytomia albo okolic?
Stary 2011-06-11, 19:23   #2929
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
O matko

Jestem cała w farbie. Czekam aż się wysuszy bo już parę razy malowałam, ale jeszcze trzeba. Mężol też pojechał parę razy z farbą, ale ja jestem dokładniejsza.
Dzielna jesteś z tym malowaniem, ale że męzowi aż tak cierpliwośc się skończyła i musiałaś sama malować, nieźle
Gratuluje zdanego egzaminu

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Wkurzyłam się, zaraz miałam wychodzić. Ubrana, wymalowana, a dostałam sms od koleżanki: Hej Aga. ....jednak chce zostać, bo zagadał się z kuzynostwem. A z nimi rzadko się spotyka. (Są teraz u rodziny)
No to pięknie Szkoda, że wypad się nie udał Też bym na Twoim miejscu nieźle się wkurzyła.
Stary 2011-06-11, 19:25   #2930
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie mialam o Tobie pisać, bo widziałam wcześniej z rana Twego posta. Chciałam napisac, że nie dziwie Ci się, że byłaś nieobecna, wkońcu musiałaś nacieszyć się mężem
No i się nacieszyłam, a teraz sobie nie mogę wyobrazić jak to będzie jak mąż znowu do pracy pójdzie. No, bo tam gdzie idzie na rozmowe w poniedziałek to czasem na 2-3 tyg. wyjeżdżają tam gdzie jest akurat praca, ale chce żeby ją dostał, bo dzięki temu zaoszczędzimy pieniądze, a zawsze może w międzyczasie szukać czegoś innego.
Stary 2011-06-11, 19:27   #2931
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
agusiowata przykro mi, że z wypadu nici, ale na pewno innym razem się uda. A czy ty jesteś z Bytomia albo okolic?
Ja jestem z Rudy Śląskiej.
Stary 2011-06-11, 19:29   #2932
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No i się nacieszyłam, a teraz sobie nie mogę wyobrazić jak to będzie jak mąż znowu do pracy pójdzie. No, bo tam gdzie idzie na rozmowe w poniedziałek to czasem na 2-3 tyg. wyjeżdżają tam gdzie jest akurat praca, ale chce żeby ją dostał, bo dzięki temu zaoszczędzimy pieniądze, a zawsze może w międzyczasie szukać czegoś innego.
To fajnie, że się nacieszyłaś mężem Eh kurcze, są plusy i minusy. Hm, ciężka sprawa, ale jak ma Wam być lepiej to czasami trzeba się poświecić.
Dokładnie, w międzyczasie może szukać czegoś innego
Stary 2011-06-11, 19:29   #2933
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

to pięknie Szkoda, że wypad się nie udał Też bym na Twoim miejscu nieźle się wkurzyła.
Zadzwoniłam do tej koleżanki. Niech sobie nie myśli, że może się tak ze mną umawiać. Mój mąż jest w pracy a jutro ma na I zmianę (zamienił z kolegą)
Stary 2011-06-11, 19:35   #2934
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy tu znajomych z Rudy Śląskiej, ale za nim właśnie nieprzepadamy

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Zadzwoniłam do tej koleżanki. Niech sobie nie myśli, że może się tak ze mną umawiać. Mój mąż jest w pracy a jutro ma na I zmianę (zamienił z kolegą)
I bardzo dobrze zrobiłas, że jej tego nie podarowałaś.
Oj, to zapracowany ma Twój mąż weekend :/

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
zawsze mialam dziwne sny tylko nie mowilam o nich bo sa bardzo dziwaczne a i kiedys mialam powtarzajacy sie sen o robakach(takich bialych)i wezach caly dom mialam w tym
jeszcze niedawno tez mi sie snily robaki ale inne i moj spray nie dzialal w tym snie ;(
i to naraz zrobilam 200 a potem po nalozeniu odzywki kolejne 50 jestem z siebie dumna ciekawe czy beda jakies efekty
no byl super, nie ma to jak rozmasowac bolace delikatne czesci ciala
ja kocham kupowac ciuchy buty mniej :/
To teraz wiesz, że śmiało o tyc dziwnych snach możesz nam napisac.
Fe obrzydliwy sny miałaś o tyc robakach i wężach, brrrr.
To za 200 To witam w klubie ad kupowania ciuchów.
Stary 2011-06-11, 19:35   #2935
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, ze nic z tego
Cytat:
Jestem Zjadłam na obiad dziś pyszny rosolek na obiad, znów jutro pomidórowka będzie W sensie, że w zeszłą niedziele tez była, ale jakoś mam ochote.
Zaraz mąz wraca z pracy. A przed chwilą byłam wypełniać misje

podziel sie posilkiem

robilam dzis zdj wlosow i jestem zaskoczona podrosly jednak nie ma to jak plukanka z kawy szkoda ze czeka ich kolejne sciecie
http://img94.imageshack.us/img94/494/11062011981.jpg
http://img803.imageshack.us/img803/1672/11062011990.jpg
Stary 2011-06-11, 19:36   #2936
Karinio
Zakorzenienie

OO, w tv teraz Ice Age 2-Epoka Lodowcowa 2
Stary 2011-06-11, 19:36   #2937
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy tu znajomych z Rudy Śląskiej, ale za nim właśnie nieprzepadamy

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

I bardzo dobrze zrobiłas, że jej tego nie podarowałaś.
Oj, to zapracowany ma Twój mąż weekend :/

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

To teraz wiesz, że śmiało o tyc dziwnych snach możesz nam napisac.
Fe obrzydliwy sny miałaś o tyc robakach i wężach, brrrr.
To za 200 To witam w klubie ad kupowania ciuchów.
dziekuje razem bylo 250 ciekawe ile zrobie jutro jak maz w domu ale na ryby idzie i myl kochanke bo brudna nie pojedzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 19:39   #2938
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
podziel sie posilkiem

robilam dzis zdj wlosow i jestem zaskoczona podrosly jednak nie ma to jak plukanka z kawy szkoda ze czeka ich kolejne sciecie
http://img94.imageshack.us/img94/494/11062011981.jpg
http://img803.imageshack.us/img803/1672/11062011990.jpg
Prosze bardzo, zdjecie poniżej Tylko te zdjęcie z netu.

OMG, jakie Ty masz piekne, bujne i długie włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg domowy rosol z kury.jpg (20,3 KB, 1 załadowań)
Stary 2011-06-11, 19:41   #2939
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje razem bylo 250 ciekawe ile zrobie jutro jak maz w domu ale na ryby idzie i myl kochanke bo brudna nie pojedzie
Prosze Nooo, podziwiam ja napewno tyle bym nie zrobiła, ja w ogóle jakaś sztywna ostatnio jestem No tak, kochanka musi lśnić.
Stary 2011-06-11, 19:41   #2940
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
No to też niedaleko. Jak mężowi nie wyjdzie z tą pracą to będzie papiery składał do firmy w Rudzie Śląskiej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości