![]() |
#2911 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 064
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
moje rrrrrrrrr
¦: gorzka herbata, kromka chleba z mas³em, serem ¿o³tym, salat± lodow± i ogórkiem O: miska zupy pomidorowej z ma³a il. makaronu O: du¿a miska surowki: ogórek + sa³ata lodowa, ry¿ z warzywami(brokuly, marchewka, groszek, kukurydza i cos tam jeszcze) P: platki owsiane z mlekiem i otrêbami pszennymi, 3 surowe marchewki z dipem czosnkowym(¶mietana, czosnek, bazylia, zio³a pronwensalskie, pieprz, sól) K: 2 kromki chleba z past± z groszku(groszek konserwowy, woda, czosnek i costam jeszcze) ps:proszê o ocenê ![]()
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
Wczorajsze U:
¦n. (oko³o po³udnia ![]() jab³ko Obiad: kubek barszczu bia³ego, spora roladka z kurczaka (w ¶rodku boczek, ogórek,papryka), m³oda zasma¿ana kapusta, sos chrzanowy, korniszony Podw. porcja twaro¿ku na s³odko z rodzynkami i cynamonem, trochê s³omki ptysiowej Kol. du¿a kromka ¿ytniego z mas³em, sa³atka z 2 jajek, pomidora, ogórka, rzodkiewki, orzeszków ziemnych i s³onecznika, sosu z jogurtu,szczypiorku i tymianku wpad³ jeszcze kawa³ek kruchego ciasta z mas± karpatkow±, orzechami,powid³ami i polew± czekoladow± ![]() Proszê o ocenkê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Dzisiejsze Peee ...
¦. twaróg (pó³t³usty wymieszany troche z mlekiem, szczypiorkiem i ³y¿k± s³onecznika) + kromka chleba orkiszowego z mas³em + herbata zielona II¦. a) kanapka - dwie kromki orkiszowego (100g w sumie jedna duza ale jak sie przekroilo to 2 normalnejwielkosci kromki) z mas³em, sa³at±, szynk± drobiow± i pomidorem koktailowym b) Jab³ko + sok bobofrut O. miska zupy pomidorowej zabielanej smietana z miesem z kurczaka i makaronem + nale¶nik nadziewany jogurtem naturalnym wymieszanym z dzemem i truskawkami <- du¿y by³, mega sie objedlam tym obiadkiem ![]() P. serek wiejski (200g) ze szklank± cheeriosow i wkruszonym jednym batonikiem kinder czekolada bedzie... K. 2 kromki chleba razowego: obie z mas³em. Jedna z pasztetem drobiowym pomidorowym i pomidorem. Druga z Salata i po³ow± jaja na twardo (bo ktos zostawi³) i pomidorem + szklanka mleka Wiem ze ¶niadanko cienkie ale dalej chyba dobrze ??
wzrost 167, waga - zbyt niska ![]() "Anoreksja nigdy nie bêdzie m± przyjació³k±, poniewa¿ nie zwyk³am wchodziæ w relacje z jednostkami chorobowymi (za bardzo zagra¿a memu ¿yciu). . . WALKA " Edytowane przez Agashia Czas edycji: 2011-05-23 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 358
|
u
mam poczucie przejedzenia i jest mi ¼le. ![]() dlaczego ja tyje na tak ma³ych porcjach????????????????? ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 064
|
Na serio ca³kowicie!
![]() Za malo raczej to nie jest, o co chodzi?
#2917 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
![]() e³, nie wiem czy napiszê wszystko, bo.. mówi±c krótko, albo pamiêæ mi siada i mam sklerozê, albo jest ze mn± lepiej, gdy¿ ostatnio jakie¶ pó³ h przypomina³am sobie co jad³am i co¶ czujê, ¿e dzi¶ bêdzie jeszcze ciê¿ej. ![]() P ¦: owsianka na mleku z... ananasem, jab³kiem, migda³ami, sezamkiem, laskowymi orzechami w czekoladzie ( lila stars ![]() II¶: a) serek tutti z rodzynkami, orzeszkami w miodzie; sok a'la Kubu¶ 320ml b) 2kromki chleba graham z mas³em, sa³at±, szynk± i papryk± Ob: ziemniaki 5 ![]() ![]() P: kakao s³odkie na mleku od krowy ![]() ![]() K: najprawdopodobniej duu¿a otrêbuska z mas³em, serek wiejski z pomidorem, rzodkiewk±, szczypiorem i gar¶ci± pistacji.. zapowiada siê chrupanie ![]() uff. Uda³o siê. Proszê o ocenê. ![]()
![]() |
#2918 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 620
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Raczkowanie
|
Owsiane zawsze mam z min. 7 czubatych ³ych, zale¿y od apetytu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam pojêcia jak z wag±. ![]() ![]() ![]() ![]()
#2920 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 620
|
P z dzisiaj ![]() I pancakes z serkiem homo i rodzynkami ![]() II jogurt pitny 300g malinowy + grahamka z pasta z awokado z wedlina, ogorkiem, salata III makaron z batatów z pieczonym miesem z indyka na ostro ![]() ![]() IV W czasie rozlozylo sie: 1 pancake z sorbetem malinowym, rozek truskawkowy, troche arbuza V bedzie wiejski z ogorkiem, rzodkiewka i tunczykiem wsw, a wlasnie wsuwam herbatnika wielozbozowego ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 323
|
Kochanie, co s±dzicie o takim R na jutro? To mój dzieñ beztreningowy.
I -pó³ bagietki pe³noziarnistej z almette zio³owym i oliwkami zielonymi II -kromka wasy ¿ytniej z mas³em orzechowym(ma³a s³odko¶æ lepiej rano,zd±¿ê spaliæ ![]() III -pó³ piersi z kurczaka w papryce(3 kolory) i makaron pe³noziarnisty kokardki z Lubelli IV -melon ¿ó³ty (przek±ska) V -jogurt naturalny + otrêby + migda³y |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 859
|
Cytat:
ja mo¿e krótko.. za ma³o jedzenia. Stanowczo za ma³e ¶niadanie...Tragedia. Obiad to jaki¶ ¿art- pó³ piersi kurczaka? ![]() jogurt dorzuci³abym do tego melona, ana kolacjê zjad³a np. jajko + warzywka lub np. wie¶niaka albo homo z pomidorem... wasa out, wcale nie jest tak dietetyczna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
Hej ;*
Chcia³am siê pochwaliæ ¿e przyty³am do 52kg ![]() ![]() Wygl±dam jak kobieta a nie jak chuderlaczek ![]() Pozby³am sie wszelkich oporów co do jedzenia ![]() Trzymam kciuki za wszystkie dzieuchy trwajcie przy swoich P ;* bo dla takich chwil warto ¿yæ ![]()
#2924 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 325
|
mogê? powo³uj±c siê na sztywne zasady zdrowego ¿ywienia :
Cytat:
![]() Edytowane przez MissWorld Czas edycji: 2011-05-23 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 120
|
okej dziewczêta, wracam do R: (mam nadziejê ¿e tym razem wytrwam
![]() 1. ¶niadanie: fili¿anka kawy z mlekiem 3.2% i ³y¿eczk± cukru. du¿a grahamka z mas³em, sa³at±, szynk±, pó³ pomidora i po kilka plasterków ogórka na ka¿d± po³ówkê. 2. II ¶niadanie: homo z migda³ami, orzechami laskowymi, s³onecznikiem. shopping ![]() 3. obiad: pier¶ z kurczaka w curry, pó³ woreczka ry¿u br±zowego, sos pieczarkowy (home-made-edition ![]() æwiczenia ok 45 minut. 4. pod¿erka: 2 kromki razowego z tuñczykiem, pomidorem i oliwkami - z piecyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super, ¿e ci siê uda³o!! ![]() ![]()
![]() |
#2928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
¶niadanie - ta bagietka jest akurat wyj±tkowo d³uga - po³owa ma ze 30cm,wiêc nie wydaje mi siê,¿e to ma³o co do wasy,to musze j± skoñczyæ po prostu ![]() A pó³ piersi w sensie - OGROMNEJ,PODWÓJNEJ piersi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 621
|
U:
1¶niadanie: orkiszanka z 4 ³y¿ek z serkiem homo, miodem, gruszk±, rodzynkami, mas³em orzechowym i orzechami w³oskimi 2¶niadanie: kanapka razowca z mas³em, sa³at±, plastrem piersi z kurczaka w zio³ach i serem ple¶niowym obiad: tuñczyk wsw; makaron pe³noziarnisty; broku³y zapiekane pod serem ple¶niowym z kukurydz± podwieczorek: knoppers, ki¶æ winogron, kawa zbo¿owa o smaku waniliowym z mlekiem i miodem kolacja: dwie du¿e kromki razowca, obie z mas³em i sa³at±; z polêdwic± z indyka i pomidorem, z tuñczykiem wsw i pomidorem
#2930 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 753
|
RRR PROSZÊ O OCENÊ
¦n - dwie kromki chleba ciemnego zytniego (du¿e prostoktne) z³o¿one, w srodku poledwica drobiowa, sa³ata i rzodkiewka 2 ¦n - owsianka na wodzie z truskawkami i miseczka truskawek Obiad - makaron razowy z sosem (pomidory z puszki miêso wo³owe mielone) Kolacja - makrela z puszki (wiem, ¿e paskudztwo ale nie mog³am siê oprzec) |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 892
|
Cytat:
![]() Moje dzisiejsze U: ostatnio jestem co¶ pomijana ![]() 1. owsianka (p³atki orkiszowe i otrêby) na wodzie: klik; 2. bu³ka wieloziarnista z margaryn±, serem ¿ó³tym, szynk± wieprzow± i papryk±; 3. kotlet z piersi kurczaka (tak, z po³owy ![]() w miêdzyczasie wpad³o duuu¿o orzechów ziemnych; 4. sa³atka z surimi - klik - i 2 kromki chleba s³onecznikowego; marchewka, herbata owocowa z cytryn±. u¶miecham siê o ocenê. ![]()
![]() `I like living on the edge and seeing what's on the other side! Steven Tyler Edytowane przez morphine88 Czas edycji: 2011-05-23 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 232
|
Proszê o okre¶lenie, czy to jest na R, U czy P? Z góry dziêkujê za odpowiedzi
![]() ¦niadanie: 0,5 szkalnki mleka 3,2% 3 (do¶æ) du¿e kromki chleba pe³noziarnistego z mas³em, szczypiorkiem, sa³at±, ogórkiem, rzodkiewk± oraz: serem zó³tym ¶ledziem salsa 0,5kromki z wiêksz± ilo¶ci± mas³a 0,5 kromki bez mas³a z miodem nektarowo-spadziowym (ze sprawdzonej pasieki) jab³ko II ¦niadanie: miseczka p³atków nestle fitness tymbark Vega ¦ródziemnomorski Obiad: zupa-krem szpinakowa placki ziemniaczane 2-3 szt ¶redniej wielko¶ci surówka z marchwii i jab³ka (z niewielk±, ¶ladow± wrêcz ilo¶ci± majonezu) Podwieczorek- kisiel owoce le¶ne (niestety z proszku), wafel ry¿owy z du¿± ilo¶ci± mas³a i sa³at±, rzodkiewk± Kolacja: porcja sa³atki: jajko na twardo, majonez z jogurtem, papryka, kukurydza, cebula, ogórek konserwowy.
#2933 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 358
|
u
mam poczucie przejedzenia i jest mi ¼le. ![]() dlaczego ja tyje na tak ma³ych porcjach????????????????? ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 892
|
Cytat:
Jak wiêc zachowuje siê ona w Twoim przypadku na tym jad³ospisie?
![]() |
#2935 |
Raczkowanie
|
Napisane przez Magdalena0603
ja mo¿e krótko.. za ma³o jedzenia. Stanowczo za ma³e ¶niadanie... dlaczego? sk±d wiesz jakiej wielko¶ci by³a bagietka? Mnie siê to ¶niadanie podoba Tragedia. Obiad to jaki¶ ¿art- pó³ piersi kurczaka?) hmm, ja zawsze jem pó³ piersi na obiad. Ca³a moja rodzina tak¿e. I wszyscy, których znam to jest raczej taka standardowa porcja, choæ niektórzy wol± wiêcej miêsa, to wtedy zjedz± i ca³± pier¶. Jak dla mnie - obiad bardzo ³adny. jogurt dorzuci³abym do tego melona, ana kolacjê zjad³a np. jajko + warzywka lub np. wie¶niaka albo homo z pomidorem... ja do melona dorzuci³abym serek homogenizowany naturalny, ¿eby wpad³o jakie¶ bia³ko, bo jogurt to same wêgle. Co do kolacji - podobaj± mi siê oba warianty (i ta w jad³ospisie, i ta zaproponowana przez Ciebie) wasa out, wcale nie jest tak dietetyczna. ..poza tym zero warto¶ci od¿ywczycvh... tu siê zgodzê. Dziêkujê Morphine ![]() Widzê,¿e na tym forum bardzo chêtnie bez wiêkszego zastanowienia nad jad³ospisem krytykuje siê osoby nowoprzyby³e... |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 859
|
Cytat:
Ty jestes powa¿na?????????????????? co jest dla Ciebie krytyk±???? wytkniêcie kilku kêsów? ![]() to,¿e wed³ug mnie jesz za ma³e sniadanie? ogarnij sie kobieto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 731
|
No w³a¶nie to nie jest krytyka tylko ocena jad³ospisu + co powinna¶ zmieniæ
#2938 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 231
|
Cytat:
![]() |
#2939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie spinam siê,tylko dziwi mnie podej¶cie tutaj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 731
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.